2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook / laptop topik (kiemelt téma)

(#22651) Peczek válasza polip (#22636) üzenetére

Peczek
(kvázi-tag)

Ja, én meg legközelebb vegyem meg az Elitbook-ot 400+ -ért ...

(#22652) n_stolz válasza n_stolz (#22580) üzenetére

n_stolz
(tag)

Erre nem érkezett válasz, valaki esetleg hozzá tud szólni ?

n_stolz

(#22653) pumukli23 válasza n_stolz (#22580) üzenetére

pumukli23
(senior tag)

Tölts le egy Linux live CD-t és próbáld ki vele, hogy tudsz-e pendrájvra másolni.

(#22654) adnoctum18 válasza polip (#22636) üzenetére

adnoctum18
(őstag)

A renew cuccokkal konkrétan volt valami gond?

Sok sírást nem hallottam velük kapcsolatban eddig itt a topicban.

---"I am not mad. I am interested in freedom. Good Luck, J. Morrison."---

(#22655) Saint_ válasza Bulitt (#22650) üzenetére

Saint_
(PH! kedvence)

jajj ne csináld már, nem úgy értem :-)
én 100.000Ft-ért vettem, ami sok pénz, tisztasor, de jó árban volt.

When I thought I could be strong...

(#22656) Bulitt válasza Saint_ (#22655) üzenetére

Bulitt
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom, hogy nem úgy érted :) Az tényleg jó áron volt. Én mióta nézegetem 160k-tól egészen 200k-ig változtak az árak :(

Blogom: 32mg/100ml hazai, amerikai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

(#22657) n_stolz válasza adnoctum18 (#22654) üzenetére

n_stolz
(tag)

Nekem is renew programból való a gépem, egyedül az akksi ment tönkre, de egy éven belül garanciában cserélték..

n_stolz

(#22658) adnoctum18 válasza n_stolz (#22657) üzenetére

adnoctum18
(őstag)

Ennyi.
Én külföldi beragadt készletből vettem új gépet, jobb áron volt mint a magyar lokalizációs itthoni gépek.
Így tehát a renew konkrétan engem nem érint, csak érdekelne hogy a kolléga szerint mi volt velük a baj.
Mindenki dicsérte őket régen.

[ Szerkesztve ]

(#22659) n_stolz válasza adnoctum18 (#22658) üzenetére

n_stolz
(tag)

Szerintem ár/érték arányban megérte :)

[ Szerkesztve ]

n_stolz

(#22660) Daniel Alves

Daniel Alves
(senior tag)

Sziasztok.

Tegnap vettem egy HP g6 1201eh notit.
Viszont egy darab driver cd-t sem adtak hozzá viszont a gyári oldalról a lapkakészlet drivert nem lehet letölteni :W
Tudna valaki segíteni?

Mellesleg nagy csalódás hogy még nekem kell a netről levadásznom a dolgokat.... :W
[link]

[ Szerkesztve ]

http://fcbhungria.wordpress.com/ ---> Egy igazi katalán szurkolókból álló társaság!Katalán a szív, kék a lélek, Barca fan leszek, amíg élek!

(#22661) Daniel Alves válasza Daniel Alves (#22660) üzenetére

Daniel Alves
(senior tag)

..és a wifit hogyan lehet bekapcsolni? Mert semmire sem reagál :W
Kezdem elveszteni a türelmem :W

na jó elegem van :W

[ Szerkesztve ]

http://fcbhungria.wordpress.com/ ---> Egy igazi katalán szurkolókból álló társaság!Katalán a szív, kék a lélek, Barca fan leszek, amíg élek!

(#22662) Hunter2 válasza Daniel Alves (#22660) üzenetére

Hunter2
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Legközelebb vegyél oprendszerrel gépet és nem lesz ilyen problémád.
A chipset drivert a chipset gyártójának az oldaláról szedd le.

Eladó cuccaim: http://href.hu/x/bqv6 laptop alkatrész,stb | Steam: [Hun]Hunter2

(#22663) Daniel Alves válasza Hunter2 (#22662) üzenetére

Daniel Alves
(senior tag)

Legközelebb sem fogok venni op rendszeres gépet ahogy eddig sem tettem. Mellesleg nem 1-2 notit vettem ahol nem volt op rendszer de driver cd volt :K
Mellesleg így sem találok használható driver amd rs880m-re. :F

(#22664) Z86 válasza adnoctum18 (#22654) üzenetére

Z86
(őstag)

Főleg annyi, hogy nem ő, hanem a konkurencia adta adta el őket ;]

...és az újság melyik rovatát szereti a legjobban? - Hát azt a... a... szókincsfejlesztőset... azt nagyon... nagyon... ööö...naaaagyon...

(#22665) n_stolz válasza pumukli23 (#22653) üzenetére

n_stolz
(tag)

Megnéztem linux alatt is, nem látja a rendszer az usb-s eszközöket. Szerintetek hogyan javítható a dolog, vagy javítható egyátalán ?

n_stolz

(#22666) Daniel Alves

Daniel Alves
(senior tag)

Van itt valakinek G6-os szériával megáldott notija.

Na akkor a guruknak..fent írtam hogy mivel van gondom. Egy mások fórumon kaptam egy olyan tippet hogy a win7 updatelje magát és elvileg minden drivert ami kell a rendszernek le fog szedni.
Win7 update megvolt. Mondjuk ez tuti nem segített a chipset driverben.

innen melyik LAN illetve wifi drivert KELL leszedni mert az addig oké hogy 11 fajta van de mi a francnak? :U :W

[ Szerkesztve ]

(#22667) pumukli23 válasza Daniel Alves (#22666) üzenetére

pumukli23
(senior tag)

Szedj le egy aidát vagy everestet, az megmondja mi van a gépedben.

(#22668) pumukli23 válasza n_stolz (#22665) üzenetére

pumukli23
(senior tag)

Hmm.. így rosszabbul hangzik a dolog. Ha csak úgy elszállt, lehet hardveres gond is. Esetleg egy bios frissítést kipróbálnék a szervizelés előtt. Garis még?

[ Szerkesztve ]

(#22669) n_stolz válasza pumukli23 (#22668) üzenetére

n_stolz
(tag)

Négy és fél éves gép :)
Az egyik ismerősöm mesélte, hogy neki szintén HP (hasonlókorú) laptopjával történt ez az USB lehalás, majd rá egy hónapra az alaplap is tönkrement. Ez jellemző hiba, számíthatok én is erre?
Mert akkor nem biztos hogy érdemes költeni rá (arra gondoltam, ha a bios frissítés nem segít, akkor veszek pcma-s usb meghajtót)

n_stolz

(#22670) justo00

justo00
(tag)

Sziasztok!

Véleményeteket szeretném kérni 130-140eft-ért szertnék laptop-ot.

Átlagos felhasználás+játék legalább cod4.
Ha lehet Asus, Lenovo, Hp

Előre is köszi mindenki segítségét.

Peace V

(#22671) n_stolz válasza pumukli23 (#22668) üzenetére

n_stolz
(tag)

Sikerült megoldani a dolgot, remélem nem csak időlegesen. Kilőttem biosban az USB meghajtót, majd bekapcsoltam, ennek hatására most jól üzemel. :DD

[ Szerkesztve ]

n_stolz

(#22672) Peczek válasza adnoctum18 (#22654) üzenetére

Peczek
(kvázi-tag)

Szerintem polip [link] kollégának nem sok baja volt a renew cucokkal, mert a személyes adatlapja szerint ThinkPad-je van. Én több renew-t is vettem, és nem sok bajom volt velük. Ja bocs, a 6930p- billentyűzete idővel elkopott, ezt garanciában cserélték.
De hogy kb. 50%-al a listaár alatt lehetett megvenni, ez nálam döntő érv.

[ Szerkesztve ]

(#22673) Duliee válasza n_stolz (#22657) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Egyetértek, az aksi halt meg nekem is, gyanítom ,hogy a renew-s szervizeléskor nem cserélték, vagy nagyon sokat állt a készülékben, illetve azon kívül az aksi.

Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#22674) Auroras21

Auroras21
(újonc)

Sziasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy van egy egy éves HP Pavilion dv6-1240ep laptopom és melegszik. Nincs letakarva a ventilátor, nem poros mert sűrített levegővel ki van fújva , notebook hűtővel használom. Alapjáraton a processzorom hőfoka 47-55C, ami szerintem tökéletes neki, viszont ha elkezdek játszani (akár COD2, akár Modern Warfare 3) a processzor hőfoka felszökik 95-6Cra is ami szerintem nagyon nem jó. Gondoltam arra, hogy az újrapasztázás megoldaná a problémát, de az se vinne le 10-15C-ot, valamint arra hogy az alaplapja szenzorhibás, mert ha lehúzom a töltőről nem írja ki az akkumlátor időtartalmát. (lehet h rosszul tudom:D ) Találkozott valaki már ilyen jelenséggel? v valami megoldás?

köszönöm

(#22675) Daniel Alves

Daniel Alves
(senior tag)

Akkor senki nem tud segíteni HP G6 1201eh chipset driverben?
Hol vannak ilyenkor a guruk? :(

(#22676) pumukli23 válasza Daniel Alves (#22675) üzenetére

pumukli23
(senior tag)

Az eszközkezelőről dobj fel egy képet kérlek.

(#22677) pumukli23 válasza Auroras21 (#22674) üzenetére

pumukli23
(senior tag)

egy újrapasztázás simán levihet 10-15 fokot.. bár egy éves gépen gáz, ha ilyen gyorsan ilyen drasztikus javulást lehet elérni egy újrapasztázással.. lehet nem kapott eleget összeszerelésnél.. vagy nem tudom.. egy próbát megér :)

(#22678) adnoctum18 válasza Peczek (#22672) üzenetére

adnoctum18
(őstag)

Vágom hogy TP-je van.

Olvasd el amit írt és rájössz miért kérdeztem.

Mindegy, nem akarom a témát tovább ragozni, nincs renew, end of story.

(#22679) Duliee válasza Daniel Alves (#22675) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Tedd fel az AIDA64-et majd Hálózat menüben ki kéne írnia az eszköz típusát, legalábbis így tippelem. Utána pedig azt a drivert szedd le a hp oldaláról

Vadiúj Huawei Ascend Y300 eladó! - Be Quiet! - Pure Power 350W 5990 Ft --||| D-Design - www.facebook.com/dulicsekdesign ||| 188+/0- \\ Ha véletlen nem válaszolok , dobj még egy privátot

(#22680) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!

A HP Probook 4525s szériában miféle hűtés van - ha egyáltalán van? Egy barátomnak van ilyen gépe, de brutálisan melegszik, állítsa szerint az alján nincs is szellőzőrács.

Mit lehet tenni vele? Hűtőpad segíthet?

Köszönöm.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22681) spyduck válasza runner 125 (#22680) üzenetére

spyduck
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Bal oldali részen a billennyűzet közül szívja a levegőt. Szedje ki a bill-t és takarítsa meg, sztem teli van retekkel és nem tud friss levegőt szívni.
4 csavar, én 17 másodperc alatt szétszedem és összerakom. Az akku alatt vannak a csavarok.

[ Szerkesztve ]

(#22682) runner 125 válasza spyduck (#22681) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Óh, zsír, köszi a segítséget! Átadom.

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#22683) spyduck válasza runner 125 (#22682) üzenetére

spyduck
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja meg + 2 csavar egy gumitappancs alatt, hátul. Azt is szedjétek ki, mert könnyen törik ha nem veszed észre.

(#22684) runner 125 válasza spyduck (#22683) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jah, igaz.

Sikerülni látszik.

Köszi.

[ Szerkesztve ]

(#22685) Daniel Alves válasza pumukli23 (#22676) üzenetére

Daniel Alves
(senior tag)

Itt lesz a kép :)
device manager

(#22679) Duliee :everest programmal semmit nem tudtam kezdeni... Mellesleg már lehet minden franc drivert feltettem de most már a kijelző sem 100% hol sötétebb hol világosabbra vált át.

[ Szerkesztve ]

(#22686) BangoSkank válasza Daniel Alves (#22685) üzenetére

BangoSkank
(lelkes újonc)

A kijelző valószínű a Vari-Bright funkció miatt változtatja a fényerőt alkalmazástól függően. Catalystban az Energiaellátás résznél kell a Powerplay-re kell kattintani, majd itt legalul lesz a Vari-Brigt, ez kell kilőni.

(#22687) Daniel Alves válasza BangoSkank (#22686) üzenetére

Daniel Alves
(senior tag)

Köszi megvan. Ki is kapcsoltam :) már csak ez a fránya wifi kellene és kész is lenne minden :B

[ Szerkesztve ]

(#22688) BangoSkank válasza Daniel Alves (#22685) üzenetére

BangoSkank
(lelkes újonc)

Az SMbus és a PCIedevice is meglett?

[ Szerkesztve ]

(#22689) Daniel Alves válasza BangoSkank (#22688) üzenetére

Daniel Alves
(senior tag)

Sajnos nem lett meg :(

(#22690) BangoSkank válasza Daniel Alves (#22689) üzenetére

BangoSkank
(lelkes újonc)

A pcidevice-nél kártyaolvasóra tippelek (Háttértáraknál van).
Az smbus drivert nekem hozzácsomagolták a VGA driverhez. A könyvtárban ahova kicsomagoltad a VGA drivert a Packages/Drivers/SBDrv/SMbus alatt van elvileg, innen manuálisan telepítheted az oprendszernek (32-64 bit) megfelelőt.

(#22691) Viktor89

Viktor89
(fanatikus tag)

Sziasztok!

Van egy HP G62-es laptopom és azt szeretném megcsinálni,hogy online rádiót tudjak rajta hallgatni úgy hogy közben ki legyen kapcsolva a kijelző,viszont nincs erre külön gomb a billentyűzeten,nem úgy mint a barátnőm samsungján. Windowsban beállítottam,hogy 1 perc múlva kapcsoljon ki a kijelző,de mivel media playeren megy a rádió ezért nem kapcsol ki,csak ha kilépek belőle. Tudnátok erre valami megoldást?

(#22692) Kácsa

Kácsa
(fanatikus tag)

WMPlayer - beállítások - lejátszó - a lejátszó beállításainál engedélyezd a képernyőkímélőt lejátszás közben.Hátránya ,hogy filmnézés közben is átvált képernyőkímélőre,max. addig visszaállítod.

Elitebook 8560w, Kaspersky Pure

(#22693) GaborGh válasza Viktor89 (#22691) üzenetére

GaborGh
(őstag)

Hajtsd le a fedelét... ;]

[ Szerkesztve ]

Humorban nem ismerek tréfát

(#22694) pumukli23 válasza GaborGh (#22693) üzenetére

pumukli23
(senior tag)

:DD

(#22695) Viktor89 válasza GaborGh (#22693) üzenetére

Viktor89
(fanatikus tag)

Úgy nehezen szól a rádió :DD

(#22692) Kácsa

Köszi,kipróbálom,de majd csak délután lesz nálam a gép.

[ Szerkesztve ]

(#22696) GaborGh válasza Viktor89 (#22695) üzenetére

GaborGh
(őstag)

Az energiasémáknál kiválasztod, hogy a fedél lehajtása során ne történjen semmilyen művelet és voilà tökéletesen szól a zene továbbra is, persze nekem hangfalakra van kikötve mert az sokkal szebben szól, mint a beépített... :P

[ Szerkesztve ]

Humorban nem ismerek tréfát

(#22697) Styleboy

Styleboy
(kvázi-tag)

Hy mindenkinek.
Az lenne a kérdésem hogy a [link] -en szereplő gép/géptítusok mennyire megbízhatók. Mire érdemes oda figyelni?

"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"

(#22698) zsolthee válasza Styleboy (#22697) üzenetére

zsolthee
(fanatikus tag)

A billentyűzet kopása/kifényesedése elárulja, hogy mennyit használták.
Érdemes esetleg a töltő csatlakozóját ellenőrizni amikor be van dugva a gépbe, nincs e véletlenül kontakt hibája.(kábelnek, vagy rosszabb esetben az alaplapi csatinak) Nem típusjellemző, de néhány év alatt megfáradhat. USB portokra érdemes vetni néhány pillantást, nem recsegnek-e a hangszórók, minden gomb működik-e rendesen, LCD-n vannak e foltok, optikai meghajtó olvas stb.
Ahogy említettem nem a típusra jellemzők ezek a problémák, csak mivel ezeket használod/nézed sokat Te is, zavaró lehet ha később derül ki, hogy valami gond van velük.

(#22699) Duliee válasza Styleboy (#22697) üzenetére

Duliee
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég húzós az ára, én olcsóbbnak gondoltam ezeket használtan.

(#22700) Styleboy válasza zsolthee (#22698) üzenetére

Styleboy
(kvázi-tag)

Köszönöm a tanácsokat. Remélem hasznomra lesznek. Hát én is szívesebben vennék olcsóban, de nekem egyetemhez kellene Auto-CAD meg azért az se árt ha lejátssza a Full HD-t. Hát meg a másik hátulütője az adott oldalnak hogy nem nagyon lehet megtekinteni a termékeket:S:S

"Aquila non captat muscas" --- azaz "A sas nem fog legyeket"

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  HP notebook / laptop topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.