2013. május 24., péntek

(#19101) Rics22

Rics22
(tag)
LOGOUT blog

ilyen nincs... :DDD ...első reakció
2.:ilyen tényleg nincs,ezek megépítették.
3.:na jó,iszok valami töményet,ezt nem hiszem el :))
353. na jó,írjunk valamit,lehet hogy csak fotocsopp?

viccet félretéve,gratulálok a kitartásodhoz,és várjuk a "vég"kifejletet

(#19102) Bakitm válasza szab.tam (#19086) üzenetére

Bakitm
(kvázi-tag)

Én csak egy valamit nem értek. A hőcsöves gyári vgahűtőknél, akkor miért nem jelentkezik a lejtési probléma? Vagy azok a hőcsövek más stílusuak? Mert ugye a borda ott is a gpu-k alatt helyezkedik el így ott is lejtésnek kell lennie a gpu-ról a bordáig.

(#19103) szab.tam válasza Rics22 (#19101) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R

(#19102) Bakitm
halvány gőzöm sincs.elvileg azok sem működhetnének.
azokból kiinduva reménykedtem, hátha működik a lábáztatós, lógatós próbaverzió.
de totálisan tettenérhető volt a különbség, nem lehetett más ok. a vízbe is benyúltam, jéghideg volt a cső alul.

[ Szerkesztve ]

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#19104) Bakitm válasza szab.tam (#19103) üzenetére

Bakitm
(kvázi-tag)

Akkor én a cső hosszára tudok csak gondolni. Mert a benne lévő anyag a hő hatására annyira kitágulhat, hogy a nyomás miatt lejut az alsóbb szekcióba, bár ennek itt is be kellett volna következnie. Hacsak az alakítás nem befolyásolta.
Csinálj egy próbát alap csővel, valami melegítővel és a melegítőtől való lejtéssel. Ha ott sem jó, akkor az alakítás jó lehetett. Akkor viszont a hosszt mondom.

Bár mondjuk nem tudom, hogy alapból nálad lényeges lesz e a hűtőfal elhelyezése miatt.(vagyis szerintem nem mert úgyis a gpu felé lesz a lejtés)

[ Szerkesztve ]

(#19105) szab.tam válasza Bakitm (#19104) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

így van. lesz lejtés. csak felmerült ebből kifolyólag pár dolog, amire oda kell figyelni. ez most hosszú...

próbáltam össze-vissza a csöveket. főként hideg és melegvízbe lógattam. ez fönt ugye nem lehet, mert víz....

de érdekes és tanulságos volt, a lavóros kudarc utáni.
géppből kivettem. lefelé lógatva a csöveket beleraktam forróvízbe. az egyik kezemmel átfogtama vga-t a gpu-nál. pillanat alatt forró letta csőbefogó teteje. a gpu fölött. ebből tudtam, ghoy dolgoznaka csövek. de a gpu túloldalána nyák is. az viszont csak a gpu-n keresztől melegedhetett vissaz. innen tudtam, hgoy nmcsaka csövek jók, hanema gpu csövek találkozása is tökéeltes. a forr vga-val berohantam a szobábva, belógattma csöveket a hideg lavórba, és pilalnat alatt jéghideg lett az egész. tehát a csövek reagáltak ebben a pasazv helyzetben az alsó hidegre. (nem magától kihűlés volt, sokkal intenzívebb volt annál,a csövek hozták a hideget.) azaz vitték a meleget.

macko20-nál erre is megvolt a logikus magyarázat, de most ez is hosszú. így lett pár + tanulság a végső bordához.

fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

(#19106) proci985 válasza szab.tam (#19086) üzenetére

proci985
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:C (ezt vedd úgy hogy hatalmas örülős szmájli, szerintem eddig használtam tízszer).

namost, ez nagyon jó. nagyon-nagyon jó. 68 fok 3dmark alatt... csak nem sikerült megverni a gyári hűtést? :R

grat! (de aztán folytatni ám így a végéig;) ).

na és akkor a szokásos komment:

visszahűlésre számíts, hogy aktívhoz nézve nagyon hosszú lesz. ez a passzív hűtésnek az átka: 3870en nálam ott a hat hőcsöves, 600grammos HR03GT, mellette az eléggé megerősített házszellőzés, és percekig tart, mire lehűl. mmint 1900ra állított átlóban mögötte lévő SFlexxel is.

namost, Nálad nem 600gr a borda és nem "csak" 110Wos a vidkari, viszont a nagyobb borda nagyobb hőtartó képességet is jelent. magyarul, felfől, aztán hiába a nagy felület, ottvan benne egy csomó hő, amit útközben felvett. igazából ez rendesen méretezett bordánál nem probléma, csak tudj róla, hogy itt nem 1-2 perc alatt fog a rendszer alapállapotba állni. kb mint amikor esténként a tó melegebb, mint a levegő. vagy mint amikor a 16kilós vázú Cosmosomra rásütött a nap, felment 40-50 fok körülre (valamelyik vinyóm konkrétan vészleállította a rendszert), aztán fél óráig hagytam hűlni, majd még fél órát teljes sebességgel mentek a ventik (600-700m3/h), hogy visszaálljon alapállapotba.

más 35kiló csak a hűtés vagy a teljes rendszer lesz?

azért azt sajnálom, hogy nem sikerült lábvizet vetetned a GTX480al, na az tényleg durva lett volna:)

[ Szerkesztve ]

The first rule of tautology club is the first rule of tautology club.

(#19107) macko20 válasza proci985 (#19106) üzenetére

macko20
(őstag)
LOGOUT blog

Az Én elméletem szerint a cső alján a folyadék kicsapódva üldögélt ,és csak a cső fala vitt némi hőt el ,ezért nem működött ,ugyan volt hőmérséklet különbség a cső két vége között de a folyadék felforrás --párolgás--kicsapódás folyamat nem indult be.

Eladó! :http://goo.gl/t8ktx......T:06209716722.... Üdv.:M20

(#19108) Sethdobaloah válasza macko20 (#19107) üzenetére

Sethdobaloah
(senior tag)
LOGOUT blog

korrekt, a hőcső akkor működik, ha a hideg oldalon kondenzálódott folyadék vissza tud jutni a meleg oldalra. Értsd: hideg oldal fentebb van mint a meleg.
Gyári rendszereknél ez szépen látható is.

...csak én vagyok helikopter?

(#19109) szab.tam válasza proci985 (#19106) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:R

a léghajósnál felment asszem 73-ra. ott magasabb a gpu usage.
de az alapból a gépben lévő 480, zalman + 2db 400-as ventivel ugyanezt hozza, szinte grammra...

tömeg: cpu hűtő kb. jó 7 kiló.
ez 10+ 8(2-14-16?)
a többi a hátz és a sallang.
így kb. kijön az össz 35. én az első tervezeseknél pár hónapja jóval több szükséges beépítendő aluval számolam. a felfűtési tömeg fontos. de csak egy bizonyos határig. a csövek száma, elhelyezkedése sokkal lényegesebb.
logika. van, hogy a gyári cpu hűtő 1 kiló. a gpu hűtő könnyebb. az előző a 100w-tal szenved, utóbbi a 250-et lehűti.

visszahűlés.
ezt a 7 kilós cpu hűtőnél már megtanultam, ha load befűtöm 70 fölé, akkor idle 1 óra múlva is 50 fölött lesz. viszont ha idle 40 körül van, pár perc fulload után az idle megint csak 40 lesz, mert nem volt idő átfűteni.
komoly hőtehetetlenség van a maga előnyeivel, hátrányaival.
hőtárolós kályha.

(#19107) macko20
nagyon imádjátok ti ezt a paint-es dolgot. :D
de köszi a többiek felhiomályosítását, tökéletes a rajz.
és fontos ezzel kapcsolatban. amikor a vízbelógatás alatt ment 1-2 percig, kuszott fel a hőfok egyesével 80 felé, akkor néha megfogtama cső szabad, középső szakaszát. eleine felül volt meleg, majd egyre jobban, és lefelés is. tehát a cső melegedett átt csak. pont, ahogy mondod. csa ez most ugrott be...

[ Szerkesztve ]

(#19110) TESCO-Zsömle válasza szab.tam (#19109) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nagyon imádjátok ti ezt a paint-es dolgot.

Amint ingyen lesz a Photoshop Mesterkurzus és hozzá a szoftver, hagyjuk a Paintet a 'csába...

sz: Viszont ha gyári a hőcső, akkor az ábra nem helytálló, ugyanis a modern hőcsövek nem gravitációs elvűek. A cső belső oldalfala érdes, porózus, a folyadék pedig a kapilláris elv alapján közlekedik a hideg (nedves) területekről a meleg (száraz) részek felé.

[ Szerkesztve ]

Hirdetések: href.hu/x/ie3s - / / - Evidens kérdésekre nem mindig válaszolok.

(#19111) szab.tam válasza TESCO-Zsömle (#19110) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

ok, értem én. csak nekem nics hozzá türelmem. és én annyira béna rajzoló vagyok, hogy a paintben húzott egyenes is görbe lesz....

(#19112) szab.tam

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

most még mindig a mőködő max riserhosszra várok. 15 centi már megvan xp dx9 alatt. talán ma-holnap egy win7-et helyreállítok, és azon nézek egy full sávszéles dx11-es tesztsort.

és marás árajánlat. :F

nem ujjmarás lesz, hanem 90 fokkal elfordítva tárcsás. gyorsabb, hatékonyabb. csak maga a fej 12k, amit meg kell venni. ez az induló.

ezért viszek mintát a maróhoz. egy meglévő tárcsával végikmar 100mm-t.
ebből tud majdkalkulálni, mert órabéres.

450mm hosszon kell 13 db. csőnek marat. ez 2*13 db. marás.

ha túl drága, akkor macko20-szal már kitaláltuk, mit csinálunk. macera, rosszabb, de megvalósítható és olcsóbb...

[ Szerkesztve ]

(#19113) proci985 válasza szab.tam (#19109) üzenetére

proci985
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

73 is remek...:)

ok, tehát akkor az üres rendszer lesz kb 35kiló. az már reálisabb.

a felfűtési tömeg fontos. de csak egy bizonyos határig. a csövek száma, elhelyezkedése sokkal lényegesebb.
valszeg Nálad a csövek/felfogatás a szűk keresztmetszetek, ami figyelembe véve a bordádat, eléggé valószínű.

GPUknál csak részben igaz, amit mondasz. a cpu magában, a cpu pár négyzetcentinyi felületen ad le 100Wot, és AMDnél olyan 60, intelnél 80fok alatt muszáj maradnia a hőfoknak. GPUnál a 250W a teljes rendszerre vonatkozik, VRMmel, memóriákkal, ventivel (480gtxen ez magában akár 20W). másik, hogy 90-100fok még biztonságos (és 130-140foknál kapcsol le, az intel 80/90/100hoz képest), tehát a még biztonságos deltaT a többszöröse egy CPU hőfokainak. ez a fő oka annak, hogy a GPUt könnyebb hűteni: sokkal nagyobb területen adja le a meleget, és sokkal magasabb hőfokokat is viselnek el.

hőtárolós kályha... amikor anno bedöglött a konvektorom, fűtöttem stalkerrel:).

macko20: ha ez igaz lenne, akkor a HR03GTm csak egyik irányba működne. és teszi a dolgát rendesen mindkét felfogatási irányba, attól függetlenül, hogy a borda vagy a gpu van felül.

[ Szerkesztve ]

(#19114) szab.tam válasza macko20 (#19107) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

jól emlékeztem én, hogy a terítésnél nekem a probléma már felötlött:

kérdésema rajzon

válaszod

itt a hőmérséklet különbség, illetve azonosság problémája: a beslős lecsapódás intenzitása. ha 2 részből lenne, akkor tuti, nem gond. de a procihűtőből kiindulva a teteje biztos hidegebb lesz.

megvan. 2 részből fog állni. 2 egyforma részből. a keret úyis öszetarta, és így lesz hőkülönbség... fsz, emelet.

[ Szerkesztve ]

(#19115) macko20 válasza szab.tam (#19114) üzenetére

macko20
(őstag)
LOGOUT blog

Igen ezt még át kell gondolni ,a lavóros kísérlet miatt,Én afelé hajlok h a hőcső végén vmi intenzívebb hőcserélés legyen kis szakaszon ,pl.: réztömb+hőcsöves xbox hűtők....

1, függőleges két rész a fentihez nem jút hideg levegő csak az alsó több melegített áramlása
2,jobbra ,balra elhajlított ,csövek ,a végén a bordák hideg levegőben...
3,megdöntött hőcserélő ,a felső is hideg levegőben

és nem tábortűzőn nyársalás...

[ Szerkesztve ]

(#19116) KraRe válasza macko20 (#19115) üzenetére

KraRe
(fanatikus tag)

Amíg nem olvastam azt hittem, hogy trollok :DDD

Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

(#19117) macko20 válasza KraRe (#19116) üzenetére

macko20
(őstag)
LOGOUT blog

Igen az egyiket egy trollrol mintáztam

(#19118) szab.tam válasza macko20 (#19117) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

sem döntögetés, sem további hajlítgatás nem lesz.

majd lerajzolom, de lényeg, hogy nem egyben lesz 50 centi magas, hanem elválasztva, 2x 25.
nekem is jobb, marósank is könnyebb a befogás miatt.

egyelőre szóban.

fsz és emelt is 200mm szélesek. és 250 mm magasak.
alsóba gpu-ból hőcsövek be. köztük terítő csövek elindulnak föl. 25 centi magasságban a móka megszakad. 1 centire. és a terítő csöve befutnak az emelti szendvicsbe, ami szintén 25 centi.
azért 25 centi, met az xbox bordák 3*7=21 centi, és mindkét emeletre kell alul, felül 1-1 db. 2 centis. vízsszintes keresztpánt.

ebben a verzióban a terítőcsövek nem lógnak ki, hoszen elvileg az emeletek közt kell legyen hőkülönbség. azaz nem elvileg, hanem nem tud nem lenni.

de majd rajzolok....

[ Szerkesztve ]

(#19119) macko20 válasza szab.tam (#19118) üzenetére

macko20
(őstag)
LOGOUT blog

jó ,várom a rajzot..

(#19120) KraRe

KraRe
(fanatikus tag)

Sziasztok!
Egy vízhűtés gyártásán gondolkozom, terveket, ötleteket tudnátok adni?
Én ezt néztem ki innen, hogy lemásolom, esetleg valami jobb ötletetek van, vagy jó lesz ez?

Ha hibajelenteshez, vagy mashoz kersz adatokat, erre kapsz egy word .doc-ba agyazott .pdf-et, amiben van egy .jpg, melyen be van szkennelve egy kinyomtatott .xls tablazat, ami egy .csv-t adatait tartalmazza, amit egy weboldal .html tablazatabol exportaltak.

(#19121) szab.tam válasza macko20 (#19119) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pontos méretek, ami a keretet illeti, még nincs. a magasság valszeg 700-720mm, teljes szélesség 400 körül.

:U

nah, beálttam pain-telni. meg egy kis photofiltre is beugrott, mert nem tudtam a paint-ben textúrázni. inaktív. lehet, hogy valami formátum gondja volt...

iígy 3 különböző hűfokú hely lesz. gpu, fsz, 1. emelet.
nem lehet gond a lecsapódással, és máskép nagyon nem is tudom így megcsinálni. szerintem jobb, mint kilógatnia csövet.

az emelet magasságok adódnak a kereszmerevítők, + 3*70mm xbox borda magasságból.

[ Szerkesztve ]

(#19122) Rics22 válasza szab.tam (#19121) üzenetére

Rics22
(tag)
LOGOUT blog

ez már szerintem simán pro. kategória lassan...szebb kivitelezés,végső finomítás és gyerünk kft-t nyitni :))
nagyon várom már a végkifejletet...bár moddereknél ez soha nem lesz meg,mindíg valami mást kell finomítani,legalábbis nállam.

(#19123) szab.tam válasza Rics22 (#19122) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

:)) :R

(#19124) macko20 válasza szab.tam (#19121) üzenetére

macko20
(őstag)
LOGOUT blog

Így viszont a felső emeletnél csak a hővezetők helyét kéne maratni ,
a két legszélső cső külső széle 140mm-re lesz,és oldalanként marad 30mm

(#19125) szab.tam válasza macko20 (#19124) üzenetére

szab.tam
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pontosan. jól számoltál.

végigmaratom. törrekszem a későbbi kompatibilitásra, szerelhetőségre, bővíthatőségre. ha akarok még egy emeletet, vagy oldalra tenni az emeltet, vagy mittomén. nem lehet korlát, hogy nincs marás.

a keretes rögzítés is ezt szolgálja. bármerre bővíthető, csak új rudazat kell.

pl. a gpu 200-as szendvicse mellé az egyik irányba egy 100 széles a cpu-nak. csak ott nincs felxibilitás, emiatt a felülről belógatós megoldás a nyerő továbbra is.
csak hát ott a csöveket nagyon eltoltam. de majd legközlebb...

(#19126) macko20

macko20
(őstag)
LOGOUT blog

Két kijelző hátér világítását sikerült kibontanom,de 24v -os táp nélkül nem üzemelt,tegnap megjött a táp és íme kipróbálás közben:
1
2 ennél látszik két folt ahol kiégtek a ledek

(#19127) csabika0001

csabika0001
(senior tag)

[link]Bemutatnám munkámat :D Egy kis festés még majd jön meg belső barkács.

[ Szerkesztve ]

(#19128) m.tomi4 válasza csabika0001 (#19127) üzenetére

m.tomi4
(kvázi-tag)

ez jól nézz ki :)

(#19129) Tubica

Tubica
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok. Én azt szeretném megkérdezni, hogy nem veszélyes-e a tápra, és a gépre nézve, ha a 20+4 tűs kábelt, és a 4-es csatlakozót ( mind a 2 alaplapra megy ) összecsokizom egy ugyan ilyen csatlakozóval, mivel túl rövid a tápom kábele, hogy felérjen az alaplapi csatlakozóra.

Ezzel gondoltam a megoldást : [link]

400W-os FSP tápom van. A házam egy CM690-es, ugye alul van a táp helye, de nem érnek el a kábelek az alaplapi csatlakozókig, és ezért gondoltam ezt a megoldást.

Úgy képzeltem el, hogy kiszedem egyesével a bábeleket a tokból, és egy másik tápnak levágom a 20+4-tűs kábeleit. Összecsokizom, és akkor ugye dupla akkora lesz a kábelek hossza.
Ha ez kivitelezhető az én elképzelésemmel, kérlek szóljatok ! Ha nem, akkor is !
:D

Köszönöm ! :R :R

Tubica: A tubásokra kitalált vicces meghatározás.

(#19130) m.tomi4 válasza Tubica (#19129) üzenetére

m.tomi4
(kvázi-tag)

elméletileg működhet, arra figyelj hogy sehol ne legyen zárlatos!!

(#19131) Tubica válasza m.tomi4 (#19130) üzenetére

Tubica
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

És nem éghetnek el a kábelek ?
Vagy az áramerősség nem lesz kevesebb ? :F

[ Szerkesztve ]

(#19132) TESCO-Zsömle válasza Tubica (#19131) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Mitől lenne?

De ha ennyire parázol vehetnél hosszabbítót is...

(#19133) m.tomi4 válasza Tubica (#19131) üzenetére

m.tomi4
(kvázi-tag)

ha szépen blankolod le a kábeleket, és csak ott hiányzik róla a szigetelés ahol feltétlenül muszáj, (nem lóg ki a csupasz vezeték)

illetve sodord meg a csupasz vezeték véget mielőtt bedugod a toldóba.

semmi baj nem lesz, és nem lesz kevesebb az áram erősséged se!

(#19134) Tubica válasza TESCO-Zsömle (#19132) üzenetére

Tubica
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Szóval, mondjuk, bemegyek a media mark-tba, és kérek tápegység hosszabítót ?
Vagy ilyet lehet kérni számtechboltba ?
4-es csatihoz is van ?
Mekkora ez a hosszabító ? képet tudsz mutatni ?

m.tomi4: Ha tudok venni, akkor inkább nem kockáztatom :D

[ Szerkesztve ]

(#19135) Sotho válasza Tubica (#19129) üzenetére

Sotho
(őstag)

[link]

Ahol van 24-es biztos van 4-es is.

[ Szerkesztve ]

(#19136) Tubica válasza Sotho (#19135) üzenetére

Tubica
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hohóóó, nagyon köszönöm :)
4-es alaplapi csatihoz is van ?

(#19137) TESCO-Zsömle válasza Tubica (#19134) üzenetére

TESCO-Zsömle
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valahogy úgy.

(#19138) Tubica válasza TESCO-Zsömle (#19137) üzenetére

Tubica
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Rendben ! :)

Köszönöm a segítségeteket ! :R

(#19139) Tubica válasza Tubica (#19138) üzenetére

Tubica
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hát, Szombathelyen 4 boltból 2-be még csak nem is hallottak ilyen kábelről :D
4-es toldóról igen, de 24-esről nem :D

Marad a kókány :D

Majd írok :C

(#19140) osonte válasza csabika0001 (#19127) üzenetére

osonte
(tag)

Jó lett, a Swif2 ventik nagyon jól mutatnak!

(#19141) proci985 válasza Tubica (#19129) üzenetére

proci985
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

van 960forintért hosszabbító a 4pinesre, pontosan ez a modell kell. másik felét nem kell rádugni, 8pines EPS lefelé kompatibilis a 4pinessel.

[ Szerkesztve ]

(#19142) Sotho válasza Tubica (#19139) üzenetére

Sotho
(őstag)

Jó de akkor ne sorkapoccsal hogy néz az ki?
Szépen forraszd össze a vezetékeket, és melegíts rájuk zsugorcsövet : dógoztál vele szép lett meg jó és ocsó. :)

(#19143) m.tomi4 válasza Sotho (#19142) üzenetére

m.tomi4
(kvázi-tag)

elvileg ez a gány fórum

(#19144) Razer6666 válasza m.tomi4 (#19143) üzenetére

Razer6666
(senior tag)

Gány az csak a szebbik fajtábol..:D

" A személyiségem és a viselkedésem közt annyi a különbség, hogy a személyiségem én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy. "

(#19145) m.tomi4 válasza Razer6666 (#19144) üzenetére

m.tomi4
(kvázi-tag)

tudom látok itt nagyon szép dolgokat, de ez a toldós verzió még nem gáz :)

(#19146) Razer6666 válasza m.tomi4 (#19145) üzenetére

Razer6666
(senior tag)

Nagy ur a lustaság.. Ám tényleg nem rossz csak én inkább forrasztok..:D

" A személyiségem és a viselkedésem közt annyi a különbség, hogy a személyiségem én vagyok, a viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy. "

(#19147) m.tomi4 válasza Razer6666 (#19146) üzenetére

m.tomi4
(kvázi-tag)

én is szívesebben forrasztanék, de nem tudom hogy a tagnak milyen eszközei vannak, és milyen tehetsége :):)

(#19148) Tubica válasza Razer6666 (#19146) üzenetére

Tubica
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kész van :D

Azt csináltam, hogy volt egy régi kodegány tápom 24+4 tű megvolt :) azt levágtam egy kis kábellel meghagyva.
A mostani tápom csatlakozóit kivettem a "házból" és szépen összedugdostam őket.
Fogóval összenyomtam, és szigetelőszallaggal, elkülönítettem őket egymástól :)

Eddig jó. Ugyan azokat a fura adatokat kapom Everestbe :D :W

Feszültség értékek
CPU mag 1.04 V
+2.5 V 1.50 V
+3.3 V 3.34 V
+12 V 12.42 V
+5 V készenléti 3.63 V
VBAT telep 3.07 V

Üdv. és köszönet :)

(#19149) m.tomi4 válasza Tubica (#19148) üzenetére

m.tomi4
(kvázi-tag)

:C :C :C :C

majd később pl egy hónap múlva nézd meg a szigetelőszalagokat hogy minden a helyén van-e.

amúgy nem szabad változni a fesz értékeknek

(#19150) macko20 válasza csabika0001 (#19127) üzenetére

macko20
(őstag)
LOGOUT blog

Remek.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.