Hajrá mindenkinek!
Remélem ma Én is megütöm az ellenfelem, kellenek a pontok a bent maradáshoz. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Guri1885
(senior tag)
Hajrá, hajrá. Semmi esélyem, így beállítottam minden kis játékosomat szépen védekezőbe, ment neki egy ellentámadás taktika, aztán meglássuk!
Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

r0by
(őstag)
Jaja, hajrá mindenki 
Úgy néz ki nem lesz eső, de ez nemsokára kiderül. Mindenesetre én módosítottam a tegnapi felálláson, amikor még esőnek állt a dolog.
HT, én így szeretlek.
0:0 eddig, de ellentámadásra játszik az ellen is, süt a nap, bánom hogy nem voltam bevállalósabb egy kreatív taktikával, támadó felállással. 

r0by
(őstag)
Jobb oldali támadásra gyúrtam rá. Kaptam is a 15. percben oda egy lehetőséget, de persze a kapus barvúrral védett... 
HT, én így szeretlek.
30.000 ember ment el a stadionjába, amikor meg itthon játszom eljönnek 9-10ezren. WTF? 

zsolli
(PH! addikt)
Megérkeztem.
1-0 ide. Jobb oldali helyzet. Jobb oldalon támadok, de megfordította mind a támadását, mind a védelmét. Így a támadásom az erősebb védelmére megy, az Ő támadása meg a gyengébb védelmemre 
Fenébe 
Na, de majd meglátjuk. 1-0 ide. Remélem kitartanak a skacok, valahogy 
HT-s csapat: Sörhas

zsolli
(PH! addikt)
Ha taktikát nem is, de felállást lehet változtatni, amit az eredménytől tehetsz függővé.
Én nem gondoltam volna, hogy ma labdába rúgok, de úgy állítottam be, hogy ha a 65'-ben vezetek több mint 1 góllal, akkor csere, és 3-5-2-ről beállunk 4-5-1-re.
Persze erre kevés az esély 
Zs
Na igen, de nem állítottam be, mondván semmi esélyem...erre meg. 

zsolli
(PH! addikt)
Te birtokolsz 53%-ban. Ez ellentámadásnál nem jó 
Bezzeg az ellenfelednek kedvez 
Na, de sebaj, odavered
Szorítok. 
R0bykám: birtokolsz, és vezetsz 1-0-ra. Mondjam, vagy mutassam?

Én is birtoklok, vezetek 1-0-ra, de félek, hogy ez nem marad így 
Igen, ezért mondtam, hogy arra számítottam, hogy dominál majd az ellen, de nem. Ha kicsit bevállalósabb vagyok, nem lenne most baj...

Guri1885
(senior tag)
Nálam meg vezet 3-1-re az ellen, ellentámadás taktikával. 
Eddig szopónak néz ki a mai meccs. 
r0by:
Én is eltaktikáztam, mert a gyengébb csatár sorom játszik ma.
A kupa fontosabb, de ennyire sima meccset nem gondoltam volna.

[ Szerkesztve ]

r0by
(őstag)
Örülök is neki, de én is fosok, hogy nem marad így 
Ha még egyet rugnék valahogyan, akkor nyugodtabb lennék.
Egyébként elb*sztam a dolgokat. Most kellett volna stadiont bővíteni, mert úgymond nem lett volna olyan fájdalmas. Most telt ház van, és gondolom a szerdai kupameccs sem lesz párszáz nézős. ŰHa meg tovább jutnék valahogy a kupában, akkor valszeg a következő meccs is itthon lenne..., hamarabb kellett volna erre gondolni 
Guri1885: basszus, jó taktikát választott az ellen. Sajnálatos, de eddig bejött neki.
[ Szerkesztve ]
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
A 3 gólból az uccsó volt ellentámadásból, a többi sima helyzet 
4 védője van, gondolom szép védelmet ad 
B@sszus, csak átmész még rajta legalább 2-szer 

zsolli
(PH! addikt)
Lehet kisebb bővítést is, kiírja kb. mikorra lesz kész. A meccs előtt 1-2 nappal számolsz, akkor csak nem csúszik el nagyon.
Jaaa, és szerdán tuti tovább mész a kupában 
Zs

zsolli
(PH! addikt)
Áááááááááááá, 2-0 ideeeeeee 
El se hiszem b@sszus

r0by
(őstag)
Mááákkkooosss 
Amúgy sajna mind1, mekkora bővítést csinálok a stadionban, minimum 7 nap lesz.
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
Ha nem kezded el, a 2 hét múlva kezdődő kupa meccsre sem lesz kész. És csak írod, hogy a pics@ba, bővíteni kellet volna

Te vagy a mákos
Kupa sorsoló betyár 
Zs
Ha kihúzzuk a 65'-ig, akkor beáll a csapat 4-5-1-be "védekezni", ill. a kp is erősödik valamelyest. Ha...
Zs
[ Szerkesztve ]

zsolli
(PH! addikt)
Én mááákos?
2-0 nálad is
Gratula

r0by
(őstag)
Én csak hátrány esetében állítottam be cserét és taktikai változást. 4-5-1-ből 4-4-2-re.
Amúgy 2-0-ide

Dráljuk a mákot, mi? 
[ Szerkesztve ]
HT, én így szeretlek.
Sziasztok!
Nekem valahogy sose jön össze a megfelelő kezdés...
A kupából ismét már a második fordulóban búcsúztam,ráadásul egy kivételével a teljes kp-m le van rúgva 2-3 hétre...(a csere is).
Most meg hazain 1-3-ra ver az ellen...(mondjuk kp nélkül nem is csodálom...)
Pff... 
[ Szerkesztve ]
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤ Neuzer Whirlwind Aero 54-es országúti bringa eladó! ¤¤¤

zsolli
(PH! addikt)
Sajnálom

r0by
(őstag)
Igen, ez volt nálam tavaly..., eléggé bosszantó.
Sokkal lejebb már nincs, csak az, hogy elkezdenek még a formák is esni a béka segge alá. És hogy ne legyen egyszerű, 90%, hogy le is fognak esni, ha még nincsnek.
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
Öööö, rosszul tudtam, nem 65', hanem 60'-nál álltunk át. Most ez jó lesz-e vagy sem, majd meglátjuk. Elméletileg a kp erősödik valamelyest, ill. az erőnlét csökkenéseket nézve úgy mondanám, szinten tartom 
Ezvan...nem tudok rá mást mondani. 
r0by:
Esnek ott a formák is szépen ne aggódj. 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤ Neuzer Whirlwind Aero 54-es országúti bringa eladó! ¤¤¤

r0by
(őstag)
Én azt gyanítom, hogy ezeknek nem sok hatása van a meccs kimenetelére. Nekem ezek eddig egyszer sem jöttek be. Mint ahogy neked sem, mert be is kaptál egy gólt, holott elvileg...
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
Fene tudja. Az biztos, hogy ezt a középső helyzetét akkor is berúgta volna, ha 3 védő van. Erős támadást össze tud hozni, nem nagyon tudom levédekezni, főleg hogy középen támad, de emellett az erős támadása pont a másik oldalon van, mint ahol az erősebb védelmem 
Így nem lepődnék meg a vereségen, és még csak nem is lenne jogtalan. Na, de még nincs vége. Már 2 db Jól fejelőm van fent. Igaz neki is... 
Zs
[ Szerkesztve ]

zsolli
(PH! addikt)
Plus44 (Davidinjuly) 2. félideje eléggé unalmas 
Zs
Gyakolatilag ülünk a seggünkön.
Miért nem voltam bevállalósabb! 
De legalább ti nyerjetek! 
Kb. nálam is már horkolnak a szurkolók... 
"49. perc: Emil Przywitowski(Veresegyház) lövését gyönyörűen védte a kapus, így nincs gól."

zsolli
(PH! addikt)
Izgulok erősen, de bármi lehet még 
Akár még 2 gólt is beverhet 
Nekem támadásom már nemigen van...
Zs
Basszus, 1-0 az ellenfelednek 
[ Szerkesztve ]
80. percben bevert egy gólt, és ennyi is volt a meccsem. Köszönöm, jóéjszakát... 

zsolli
(PH! addikt)
Még nincs vége 
2:0...
szerk: közben 3:0 azért, hogy szép legyen a vége...
szerk2: míg írtam, már 4:0, jó lesz ez.
[ Szerkesztve ]

r0by
(őstag)
Ezé mondom, hogy a HT inkább totó, mint foci..
Hát persze, 18 másodperc alatt két gól...

[ Szerkesztve ]
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
Sajnálom 
Basszus, már 3-0 oda 
Bazzeg, már 4

[ Szerkesztve ]
Most erre mit mondjak? Legalább senki nem sérült le, már ez is előny...
Igen,a középpálya...De akkor sem 1-3 ez hazai pályán,illetve EGY helyzetem volt az egész meccs alatt. 

zsolli
(PH! addikt)
Fel a fejjel, most sietek a lányomért (gyerkzsúrban van), de majd jövök, és átnézünk mindent.
Basszus, nyertem 2-1-re

Hatalmas grat! 
Menj a lányodért, ő a legfontosabb!! 

Patrick
(PH! addikt)
Én egy nagyon fontos X-et értem el, 1-1 idegenben. Sérült volt a kp-m és a védőm. Amennyi bennem lettek volna sérültek, agyon verem ellenfelem.
Ilyen támadással...
Épp, hogy nem birtokoltam.
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

zsolli
(PH! addikt)
Na, vagyok.
Ajánlom ezt az oldalt.
Ide beírod a meccs azonosítót, majd kiírja, hogy kb. milyen eredmény lett volna reális.
És persze azt is, hogy milyen gólok és helyzetek voltak.
Szerintem hasznos kis oldal.
Zs
Ui.: ööö, megnéztem az ellenfeled értékelését
Hogy is mondjam, szal ez igencsak benne volt. Mondjuk a kocshog HT eloszthatta volna a gólokat. Mondjuk 15-20 percenként 1-et. Mert gondolom látod, hogy sokkal esélyesebb, és ez így van rendjén. De hogy 70 percig "áltat", aztán pikk-pakk megszór 4 góllal...
...na, ez szemétség. Emiatt nem vagyok nyugodt még vezetésnél sem addig, míg fel nem hangzik a 3-as sípszó.
[ Szerkesztve ]
Nyertem
3-0-ra idegenben 
Jöv hét csak 3 munkanap
Már csak vkit magam mellé kéne találni
Mióta egyedül lakok távol érdekes módon már nem hiányzik úgy senki se...Gondolatok megvannak,de ez majd kiderül jöv héten vagy 2 hét múlva mit is érzek

zsolli
(PH! addikt)
Gratu

Azt nézem, hogy kezdek közel azonos értékeléseket hozni mint Te 

Más: néha jó egyedül lenni, de aztán szükség van egy társra, akihez ha hazamész, a sodródó, sok f@szsággal tele lévő "világból", akkor egy biztos és nyugodt kis szigetet nyújt 
Persze nem vagyunk egyformák, mindenkinek mások az elvárásai. Nem tudom, Te mit keresel. Egyáltalán tudod-e, mi lenne a jó, avagy sem. Mindenesetre kívánom, hogy megtaláld, bármi legyen is az.
Zs
hehe
majd javulok szezon eleje 
hát én tudom mi lenne a jó...visszatérni exhez...de hogy ő is ez belátja e kitudja...max összehoz az egyik koléga egy szemrevaló gyártósorival 

r0by
(őstag)
Írj már légyszi egy kis ismertetőt az oldalhoz, mert 3 sör után nem valami egyértelműek a számok 
A kb. milyen eremény lett volna a reális, az hol van kiírva? Az kihasznált helyzet /összes helyzet-re gondolsz? Mert akkor az nálam a 2-0-s eredmény esetén 5/2.
ftc: romatikához kapcsolódik 1 picit, de erősen off itt. HBO-n most megy egy magyar sorozat, címe Társas játék. Általában nem szeretem a magyar sorozatokat és főleg nem a romantikus izéket, de a társas játék című sorozat nagyon bejön. Szbályosan várom a következő részt, mint a HT-ban a következő fordulót... 
[ Szerkesztve ]
HT, én így szeretlek.
Az értékeléseket elnézve egy szavam sincs, egyedül az zavart, hogy beálltam ilyen szar taktikával. Menni kellett volna a szokásos támadó alakzatban, kreatív taktikával és még gólt is lőttem volna, egészen biztos. Nyerni nyilván nem nyertem volna, de nem is volt cél, max egy X.

zsolli
(PH! addikt)
Beollózod a meccskódot ( a Tiéd: 352797860), hagyod No-n a Youthplayer-t. Azt ifimeccsnél kell Yes-re állítani. Aztán klikk a See match-re.
Behozza a meccsedet. A Summary mellet, ha ráklikkelsz a Simulador-ra, akkor kiírja, hogy kb. mi lett volna a reális eredmény, a 90' átlagolt értékeléseit nézvén.
Na, de vissza a Summary-ra.
Nálad a 2/5 azt jelenti, hogy 5 kiírt helyzeted volt, és ebből 2 lett gól.
Meg tudod nézni, milyen góljaid, ill helyzeteid voltak, ill. ugyanezt az ellenfelednél.
Tehát volt:
- 3 db jobb oldali helyzeted, amiből 1 lett gól,
- 1 db bal oldali helyzeted volt, az is bement,
- 1 db középső helyzeted volt, ami kimaradt.
Ellenfelednek:
- 1 db jobb oldali helyzete volt, kimaradt,
- 1 db SE-t kapott, kimaradt.
Lejjebb menve meg tudod nézni, hogy pl. milyen SE volt, ha a meccs leírásból nem egyértelmű. "Marino Carbonera ahelyett, hogy kivágta volna a labdát, elkezdett cselezni a saját tizenhatosán belül. Massimiliano Lamont meg is szerezte tőle a labdát, ám a lövése elkerülte a kaput."
Ez az SE-je. Vagyis a Kiszámíthatatlan speces középpályásodnak alacsony a védekezése, ezért eladta a labdát. Szerencsére nem lett gól 
Ui.: sorry, ha nagyon szájbarágós, és olyat is leírtam, ami egyértelmű, de nem tudtam, melyik rész nem világos.
[ Szerkesztve ]