nem talált 
Miért lennék balázs?
nem talált 
Miért lennék balázs?
Csak a Hattrickes nick-edből gondoltam,de ha tévedtem akkor elnézésed kérem! 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
B az igaz de nem Balázs
anno volt osztálytársnőm adta ezt nekem még alapsiskolából...
de csak azért lett ez mert a másik amit használok foglalt volt
Jólvanna,ilyen a női logika... 
¤¤¤ Üdv: Balázs ¤¤¤ "Miért zuhanunk a mélybe? Hogy megtanuljunk kimászni belőle." by Batman: Begins ¤¤¤
És bejött a jóslatod,kikaptam 1:0-ra,ráadásul lerúgta a szemétje az egyik kp-mat...még szerencse,hogy csak 1 hétre sérült le.

Sziasztok!
A csapat formailag a csúcson van szerintem, félő, hogy szezonkezdésre megint nagy arányú zuhanás lesz tapasztalható. 
Az Avg forma 6,5 
3 játékos szintet lépett átadásból. A két kedvenc kp-m, és a kedvenc szélsőm

Zs
HT-s csapat: Sörhas
Egyik szélsőm szintet lépett az egyik védpm szintet lépett KP-ban
A sérült KP -6000TSI-t kapott
piros lapos csatárom eladom... pedig egész jó a gólátlagja..majdnem ugrott végette a V
Nagyon gondolkodok azon a csatáron,de nem tudom van-e rá szükségem...
Mindkét csatárom 7-7 gólt lőtt a mostani szezonban,nehéz döntés...
Csatárom már most 1,3 misi euronal jar
vehetek majd egy jobb kapust is
vagy egy jobb csatárt 
[ Szerkesztve ]
Nah kérdés
4-5-1-et nyomassam? vagy 3-5-2-t?
4-5-1 lenen a legjobb mert csak 2 csatárom lesz
stabilizálná a védelmem
KApus kérdés védése milyen legyen? van durván 2 000 000eurom illetve pontrúgása?
Jelenelg egy lenyűgöző kapusom van őt eladom.. 2. számúnak egy kicsit sok
S még 1 kérdés 
Mikor kerülnek ki a csoportmérközések sorsolásai? nem tudom lesz e internetem ahova költözök

352
A csatár kettő darab meg kell elől, mert akkor a büdös életbe nem lősz gólt, saját tapasztalat.
Látom kiraktad a kapust. Mit fogsz amúgy edzeni?
A meccsek hétfőn kerülnek ki.

Kapuson gondolkodom, meg máson is.
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!
Marad a KP edzés.
Milyen kapust vegyek ez itt a kérdés?
van rá kb 2 misim... minnél olcsóbban meg akarom úszni úgy hogy jó legyen V-be akár győzelemre is!

Hm, akkor azt csináltam volna, hogy ha jól láttam, most csak ez az egy kapusod van akit eladásra szánsz, megtartottam volna és a mostani összegedből még egy védőt vettem volna.
Gondolkodom, hogy osszuk el, hogy jó legyen.
Akkor kp fix az meg van? Csatár 2 db meg van? őőő van két védő fixen még igaz? Egy picit leírnád, mivel hogyan állna fel az A csapatod?
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!
Kapus ???
Védők:
Titáni
ragyogo/ jsz középszerű/ átadás-megfelelő
kiemelkedő/jsz-közép/átadás-közép
nagyszerű/jsz-közép/átadás-jó/gólszerzés-jó
nagszerú/átadás-közép/pontrúgás- ragyogó
KP:
WC
WC
lenyűgöző
ragyogó/remek szélső
nagyszerű/remek szélső
s adalékok
nagyszerű-kicsi a TSI 18.5 éves
nagyszerű-kicsi a TSI 18 éves
nagyszerű-kicsi a TSI 19 éves
kicsi a TSI 2000-3000-ig...talán ők állnak be a kupán 
Csatárok
2db lenyűgöző
Nézd ha a kapusom elmegy annyiért amennyiért mennek akkor simán kijön egy védő illetve egy pót kapus is..Valahogy 3 ifiből mindig csak 1 lesz használható..ez a legnagyobb baj

[ Szerkesztve ]

Ok, akkor csatárposzt FIX, kp szintén fix, teljesen jó.
A védelem sem rossz, a titáni mellett a ragyogónak és a kiemnek kell játszania, mert a nagyszerűek még jobban lehúznák a def-et.
Hát meg kell nézni mennyi pénz lesz összesen és, akkor kell egy kapus és szerintem még egy védő jöhetne. Kapusból jó lenne egy wc, pl ő vagy ilyesmi: 237001183
Magas TSI, van XP-je is, 25 éves, jó lesz egy darabig. 
V-ben vagy, és én is, én csak jó-remek kapussal kezdek, szal... 
A kapusodnak nem kell még sem védekezés sem pontrúgás, az majd III-tól lesz érdekes.
Aztán védőben szintén wc-t kéne, most egyáltalán nem drágák a fiatal védők. Ide sem kell semmi extra. 20k TSI felett legyen, nekem is e körül vannak. Ha nagyobb az sem baj.
Multira nem gondolok, ha becsúszik egy spec az simán jó.
Szóval, elvileg meg lehet oldani egy kis szerencsével a WC kapust és a WC védőt. 
Én is így kezdtem. 

Na és hogy én is írjak valamit! 
Terveim szerinte 2 szezon múlva azaz, kb 32 hét múlva 3 titáni védőm és 2 titáni csatárom lesz.
Pedig jelen pillanatban mínuszban vagyok és egy jó és remek kapusaim vannak. 
Jótanács mindenkinek. HA nem égető, ha nem brutálisan égető erősíteni, akármilyen kis szir szar játékossal, avagy jobbal, akkor inkább egész szezonban gyűjtsétek a pénzt!
Épp azon filóztam, hogy 2005. januárja óta:
406 átigazolásom volt.
Összes vétel: 25 747 430 eFt
Összes eladás: 27 417 234 eFt
Különbség: 1 669 804 eFt
Ez szép és jó, legalább a mérlegem pozitív, bár még is mínuszban vagyok. 
Ha meg tudtam volna állni, bár most már meg tudom, hogy ne vegyek össze vissza mindenféle biszbasz játékosokat, most ez a különbség nagyobb lenne és valahol NB III vagy a felett verném el a csapatokat. 

A jelenlegi csoporthelyezések alapján így lesznek a meccsek:
Forduló 1. meccs 2. meccs 3. meccs 4. meccs
1. ______1-2_______3-4______5-6_____7-8
2. ______6-3_______2-7______8-5_____4-1
3. ______3-5_______1-8______7-6_____4-2
4. ______2-3_______6-1______5-7_____8-4
5. ______4-5_______1-7______2-6_____3-8
6. ______8-2_______5-1______7-3_____6-4
7. ______1-3_______2-5______4-7_____6-8
8. ______8-6_______5-2______7-4_____3-1
9. ______2-8_______3-7______4-6_____1-5
10. _____6-2_______8-3______7-1_____5-4
11. _____4-8_______7-5______1-6_____3-2
12. _____6-7_______2-4______8-1_____5-3
13. _____5-8_______3-6______7-2_____1-4
14. _____8-7_______6-5______4-3_____2-1
[ Szerkesztve ]

Milyen a pontrugód?
Edzett posztok "B" csapatban is fel vannak töltve?
Ha jól láttam ott nincsenek szélső poszton playák. Nem muszáj nagyon költekezni oda, ha nincs sok pénzed, ill. annyira most nem tervezed a kupamenetelést. Vehetsz oda két fiatal suhancot megfelelő-jó szélsőjátékkal, és minimum megfelelő jsz-szel. Ha van pénzed nézheted a Gyors ill. Kiszámíthatatlan spec-t is. Persze ha van pénzed, vehetsz magasabb szélsőjátékú 17 éves suhancot.
Zs
kupa 3-4 fordulo nem több!
első a bajnokság...megalázni az ellenfeleket 
Akkor egy WC kapus s egy védő rendel 
edzett posztok B cspatban full
pénz nincs...majd lesz
első hogy ne keljen osztályozot nyomni köv szezonban...s az se lenen rosz ha esetleg megynerném 

Megnyered, és visszamész, szétszedsz mindenkit 
Zs
Kapust keresek 
Az a gond amit patrick irt hogy nov 1-en tunok el
Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!
öregek 
javítás: link

Na vagyok most már Én is jobban, legalábbis remélem több időm lesz majd ht-re.
Sajna most kb 2 hete elég nagy gondok voltak nálam, intézhetem a bírósgáon is az ügyeimet, rendőrség stb. 
A csapatot majd megerősítem, jövő héten megint pár öreggel. 
Ajajj, nagy a baj? 

Á nem velem vannak bajok. 
Szerencsére nem ilyenről van szó.
Röviden, annyi a történet, hogy egyik területemen 25 hektár, és átvittek rajta egy optikai kábelt, amit a merci gyárhoz visznek.
Én meg bepereltem a villamos műveket, meg jegyzőt is, mivel nem irtam alá semmilyen papírt sem, hogy átvihetik rajta.A jegyzőt hívtam, hogy jöjjön ki megnézni, aztán nem jött holott ez a feladata, úgyhogy őt is perelem. 
Az önkormányzat aláírta, hogy közterületen fektethetik le a kábelt, aztán 700 méteren végig az én földemen lenyomták.
Én meg hívtam egyből a rendőrséget, aztán feljelentettem őket, birtokháborításért, meg károkozásért.
[ Szerkesztve ]

Helyes, mutasd csak meg nekik, hogy nem mindig csinálhatnak azt, amit akarnak. 
Jah, akkor nem ilyen jellegű szerebcsére, azt hittem valami komolyabb a gond. 

Igazából akkor lettem ideges amikor, beszóltam nekik telefonon, egyből lerázott az mvm igazgató helyettes titkárnője.
Hívtam a rendőröket, aztán 10 perc múlva ott volt egy mérnök az mvm-től. 
Vicc volt az egész.
Persze ment a félre beszélés, hogy az önkormányzat aláírt, hogy az út alatt elvihetik, ami közterület.
Csak ezzel az a baj, hogy az út is az enyém, meg Én aszfaltoztattam le még a nyáron.
Úgyhogy nagy műsor volt. 
A jogászom meg zsebre tette az egész mvm-et meg önkormányzatot.

Hihi, adjatok nekik... 
3 kapuson van licitem 
az egyik WC s jó pontrúgó!
Én csak egy csatárral erősítettem:
Védés: katasztrofális
Védekezés: középszerű
Játékszervezés: csapnivaló
Szélsőjáték: középszerű
Átadás: jó
Gólszerzés: jó
Pontrúgás: csodás
27 éves, elég lesz egy darabig, amúgy sem szórom a pénzt.
Én már szórom...nincs éertlme tartogatni
Mondjuk nálam 2-3 000 000EUR-rol van szó ?D
nálam meg 32.000eFt-ról 

Megvan a régi csapatom is.

Laposon még régebben elmentettem a ht jelszavam. 
Felüdülés a 400 millás számlámat látni, a nagyszerű csatárokkal. és hogy 6. osztályban vagyok.

Ne legyél 2 csappattal egyszerre bent mert kizarhatnak

Ha nem veszek a másiktól játékost akkor is kizárnak?
Hogy lehet csapatot törölni?
Elvileg nem zarnak ki akkor de jobb nem kockáztatni
De ha nem jelentkezel be akkor is no problem...vagy vidd minuszba a cspatot s csessz rá 
vagy zavarj egy gm-et
Jah amugy nézem ..mivel kapusom elsejen adom el elsején van a meccsem ezért még nálam nyomná
de hétvégére ki maradna senki?
[ Szerkesztve ]
Jah srácok szurkoljatok jöv héten csapatomnak
Elvileg nem tudom, hogy leszek 
Rugd el F.C. elvileg nem is ezen a néven akartam ez a szépen kiirt változatja a cspatnak 
Sikerült vennem olcsóért világklasszis védőt(160.000eFt volt).
TSI: 33680
27 éves 85 napos
Agustín Della Cella (224194869)

Nem rossz.
Grat. 
Ah lehet kpaussal kiszúrtam magammal 
Kegyetlen nehéz venni olcón jó kapust

Várjuk meg, amíg elmegy a másik, vagy is Te mikortól nem leszel?
mikor elmegy a másik
nov1-től... holnap kapsut kell találnom 
313368458 az a baj ha ramigernek 200 000 euroval mar nem vihetem
[ Szerkesztve ]

No, itt van a hűségbónusz.
Egész jók az enyémek.
A maradék majd szépen lassan hűséges lesz.
Kíváncsi vagyok hogyan fognak teljesíteni!!!
mondjuk a kapusom aki olasz ő Isteni hűséggel rendelkezik, de anyaegyesületi bónuszt nem tom hogy kap, mert nem én hoztam fel ifiből.
Úgy vettem, szal. 
Nekem a Litván edzőm is kap anyaegyesületi bónuszt 
[ Szerkesztve ]
"Az igazi érték az nem is a szépség, meg nem az intelligencia, nem a humorérzék, nem az hogy milyen a kocsid, vagy az hogy mi a neved, hanem ha te kerülsz szóba azt mondják egy korrekt gyerek."

Ez a hűség bónusz miben fog majd előnyt jelenteni?
Esetleg jobb értékelést kapnak majd, mint egy új tag? 

Igen, jobb értékelést kapnak +1 szinttel jobb a skillje, mindenben, kivéve az erőnlétben.
pl, ha van egy csatárod és dettora skillre veszel egy ugyan olyat, akkor aki régebb óta Nálad van, pl. kb. 1-2 szezon óta, az jobban fog teljesíteni.