Mi az, hogy ''winger''?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Hirdetés
Harrylles
(fanatikus tag)

Harrylles
(fanatikus tag)
Én is pont így csináltam.

einstein
(senior tag)
A hetet az edzés szempontjából nézd. Tehát csütörtöktől csütörtökig. Szombaton volt még meccs és most szerdán is van bari, úgyhogy ez a hét még teljes...

einstein
(senior tag)
Szélső

einstein
(senior tag)
Ha mindenki remek erőnlétű, miért nem átadást edzel 2-5-3 ban 8 középpályásnak?

JanoXP
(fanatikus tag)
de az még az előző szombatival együtt van!!! 

JanoXP
(fanatikus tag)
mert annyit nem ad a támadó értékeléshez 2 edzés átadás. Viszont 2 edzés játékszervezéstől Dénes elvileg szintet fog lépni és lesz egy varázslatos (18. szint) IM-em. 

mkbla
(senior tag)
ja, vagyúgy... előbb is felhomályosíthattaok volna... 
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

mkbla
(senior tag)
ja, vagyúgy... előbb is felhomályosíthattaok volna... 
''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

JanoXP
(fanatikus tag)
Azt hittük, olvastad a rules-t... 

corm
(őstag)
Basszusssss.... Tegnap mondtam ugye h még időben juttatta einstein eszembe hogy ezen a héten még fullos edzés van. csakhogy nem figyeltem rá, hogy ma este játszok meccset(olaszban) és elbasztam 3 ifim edzését. Namost vagy a másik 3 kap jszervezést, vagy mind a 6 átadást. Sztetek?
Y N W A

einstein
(senior tag)
Az edzés csütörtökön van, hogy b**ad el az edzésüket?
Tök mind1 mi volt beállítva a hét közben, az számít mi van beállítva az edzés kezdetekor 
Szerk: Ja, úgy érted, hogy rossz volt a felállásod?
[Szerkesztve]

corm
(őstag)
Úgy ám, betettem minden ifit (3at csatárnak), de elszámítottam magam és a 8ig tartó zh után túl későn néztem rájuk. Így már nem tudta visszaállítani 
Y N W A
''...és a lelátó egy emberként skandálja a csapat tulajdonos nevét! Éljen az a csodálatos ember...''
3-1 -re nyertem ,pedig a srác csak ma reggel fogadta el a kihívásom. azt hittem nem is lesz meccsem.

einstein
(senior tag)
Hét akkor ezt nagyon elszúrtad, buktál 1 játékszervezés edzést. 
Akkor talán jobb ha az átadás vagy esetleg inkább erőnlét mellett maradsz.

JanoXP
(fanatikus tag)
én 7-1-re nyertem egy hullagyenge VI. osztályú csapat ellen... Véletlenül az ő kihívását fogadtam el a múlt héten, miközben egy Foci.hu Kupa meccset kellett volna elfogadnom... 
De sérülésem szerencsére nem volt... 
Még két hét j.szervezés edzés, aztán 1000-el bele a csatáredzésbe! 

Harrylles
(fanatikus tag)
Mikor vagy hol tudom megnézni, hogy melyik csoportba kerültem?

JanoXP
(fanatikus tag)
már most is meg tudod nézni erob oldalán... 

JanoXP
(fanatikus tag)
áááá, hülyítel itt.... 
Keresem a csapatod a feljutási tabellán, de sehol. Akkor nézem, hogy 4. lettél!!! Csak a csoportelső jut fel, senki más!

corm
(őstag)
Miért van az, hogy mostanában itthon mindneki csatárt kezd edzeni?
Y N W A

einstein
(senior tag)
Mert az nagyon profitábilis 

corm
(őstag)
Jó, de miért? Nézegettem, Magyarországon kb 30% edz csatárt, északiaknál meg 30-40% középpályát. Én csatárral kezdtem anno, de csak szar ifiket edzettem-> nem profitált szinte semmit. De a legnagyobb hátránya, hogy felkell ugye adni a 3-5-2t. Azért kérdezgetek ilyeneket, mert jelenleg kb olyan státsuzban vagyok mint Sumaker a forma1ben, ha a saját tempomat autozom jovagyok, de amint elottem forgalom van nemtom mitevo legyek. Eddig két könnyű szezonnal feljöttem IV-be, de most aztán elkell kezdeni taktikázni A csoprotomban is pedig szinte mindneki csatáredző.. De miéért profitál jobban a csatáredzés mint a középpálya mondjuk?
Y N W A

Harrylles
(fanatikus tag)
Több gólt lősz.

corm
(őstag)
Már ha lesz miből(helyzet) gólt lőni...
Y N W A

mkbla
(senior tag)
olvasgattam... vmikor 
1ébként 4-2 re kaptam ki... ráadásul +sérult egy játékosom 1 hétre... 

JanoXP
(fanatikus tag)
''De a legnagyobb hátránya, hogy felkell ugye adni a 3-5-2t.''
Hát akinek ez hátrány...
Mert ha középpályát edzel nagyon sokáig, akkor a végén megcsinálhatod azt, amit én. A kinevelt embereket nem adod el, hanem azokkal állsz át csatáredzésre. Így a 343 tökéletesen megoldható 3 IM-el, egy offensive szélsővel és 3 csatárral...
Ha az utolsó barátságos meccsemet megnézed, akkor láthatod, hogy hogyan is gondolom (igaz a nagyon gyenge TS miatt nem volt csak jó középpályám, de ez a Kupa 5-6. körére titanic szint körül lesz, full B csapattal). Tehát megéri előbb edzeni középpályát, ha nincsenek már most jó csatáraid, akiket eladva beruházhatsz középre.
A középpályás edzés meg pont ebből a szompontból rossz. Ugyanis a Kupában kénytelen vagy a B-sorod játszatni az edzéshez. De nem mindenkinek vannak a B-sorában titanic emberkék (még nekem is csak kiemelkedő-lenyűgöző-világklasszis emberekből áll), így a Kupa tiszta kínszenvedés. Egy IV. osztályú, ha ő úgy akarja, akkor simán kinyomhat a Kupából és így jókora bevételtől esek el...

corm
(őstag)
Ahham. Speciel engem egy másik iv. soztályú akkor is kiverhe még, ha ő nemis akarja nagyon
Viszont akkor lehet, hogy majd mégis váltok 1-2 szezon múlva
Y N W A
Végre szintet lépett mind a 2 kapusom akiket idén hoztam fel. A remeket el is adom.
Átállok mátol 2-3 hétre erőnlét edzésre. Az idősebbek mennyire fogékonyak az erőnlét edzésre???
Az erőnlét ugye nem csökkenhet mint a forma?
Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

X-COM
(PH! nagyúr)
nem szoktam különösebben variálni, utolsó forduló után eladom a kapusom, (most marha jól jött ki, mert pont az utolsó forduló előtt lépett szintet) aztán a ''maradékba'' tolom a szezonközi edzéseket.
Amúgy elég jól áll ez az ifikapusom, héten lett brilliant 17évesen, tán még u20 esélyes is lehet a végén. 
Amúgy igen, pontrúgást is sokan edzenek ilyenkor, ill. biztos népszerűek az új edzések is ekkor, (through passes-defensive positions)
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

X-COM
(PH! nagyúr)
de, elég nagy valószínűséggel csökkenti a formát. Öregek is fogékonyak az erőnlétedzésre, de nem biztos, hogy 1edzéstől szintet lép majd, lehet, hogy 2kell egyeseknek, vagy akár 3... de utóbbi már kurci ritka.
Amúgy jártam úgy öreggel (>32), hogy szinte egyből visszaesett az erőnléte.
Blog:http://ikszkom.freeblog.hu RSS:http://ikszkom.freeblog.hu/rss.xml http://live.xbox.com/member/ikszkom

JanoXP
(fanatikus tag)
hű, ez igen!
Gratula az ifidhez!!!

JanoXP
(fanatikus tag)
az erőnlét skill eshet fiatalabbnál is, ha remek szint felett ráedzel! Nekem 2x is volt olyan, hogy nagyszerűre felment egyik héten a játékos erőnléte, de kellett még egy erőnléti edzés, akkor meg visszaesett remekre... 
Reklámozni lehet itt játékost? Ha nem, akkor csak nézzetek el a csapatomhoz, van kint egy spíler! Ha esetleg valakinek jól jön, akkor tudja a dolgát...
Ha valaki nem olvasta a bemutatkozó irományom: Görömböly csapata az enyém...
[Szerkesztve]

X-COM
(PH! nagyúr)
ja, de okosok aztmondják, hogy nincs különbség a remek-nagyszerű szint között az erőnlétben.

Tomcat13
(senior tag)
A következő barátságos meccsem!
5/18/2005 (Barátságos): Tjalve - My Loki
Tjalve -> Svéd III. osztályú csapat, amely megnyerte a csoportját és a legutóbbi barátságosán több, mint 9000 néző volt, esélyem nincs, de a pénz jól fog jönni.
'' Meghalni lehet, de elfáradni sohasem''
Mind 30 év alatti. A formát tudom, hogy csökkenti, de kell a srácoknak az erőnlét. Muszály, mert gyenge a középpályám és az erőnlét is egy nagy fos. Milyen szintre érdemes felhozni az erőnlétet?

Tomcat13
(senior tag)
ha már erőnlétre gyúrsz, akkor legyen remek, azzal simán végig csinálhatod, a szezont, sőt lehet nem is egyet.
Ja sztem is az lesz. Elég könnyen fejlődik, nem esik 30 éves kor alatt és megéri azt a max 3-4 hetet.

Harrylles
(fanatikus tag)
Ja nekem is ki van téve egy játékos. Legalább nézzétek meg!
Középpályás aki csatárként is bevethető. A neve: Anders Liedstedt

JanoXP
(fanatikus tag)
Az ellenfelét is nézd meg. A meccseden nem biztos, hogy lesznek 9000-en, de mindenképpen többen lesznek, mint egy hazai bari meccsen...

JanoXP
(fanatikus tag)
valóban nincs, csak vagy 5%. Az meg semmi...

JanoXP
(fanatikus tag)
A középpályásoknál mindenképpen ajánlott a REMEK szint. A többieknél nem fontos, de stamina-event-ek néha előfordulnak (de ritka)...

JanoXP
(fanatikus tag)
hááát, örülhetsz, ha el fog menni...
Sajna a kieg. nélküli IM-ekért nagyon nem akarnak lecsót adni... 
És lassan 19.

Harrylles
(fanatikus tag)
Ha nem sikerül eladni, rúgjam ki, vagy tartsam meg barátságos meccsekre?

Tomcat13
(senior tag)
Oksa, de azért remélem minél többen lesznek, mert szükségem van minden zsetonra, kell a stadionhoz.

JanoXP
(fanatikus tag)
hát, ha éppen nincs jobb bevethető embered arra a posztra, akkor tartsd meg, egyéb esetben, ha nem megy el, akkor rúgd ki...
Hoztam fel egy ifit:
10 TSI, a legjobb skillje poor (csapnivaló) volt... 
Azóta hallottam a pinyószakosztály vezetőjétől, hogy még onnan is kirúgták, mert a hálót fejjel lefelé rakta fel...
[Szerkesztve]

Tomcat13
(senior tag)
Árpád Tímár
TSI=3 600, 21 éves, megfelelő formában
Tapasztalata katasztrofális, és csapnivaló vezetői képessége van
Erőnlét: katasztrofális Védés: jó
Játékszervezés: katasztrofális Átadás: katasztrofális
Szélsőjáték: katasztrofális Védekezés: katasztrofális
Gólszerzés: katasztrofális Pontrúgás: pocsék
ezt az ifit sikerült húzom, na ezt is el lehet passzolnai, csak elfog készülni az aréna.

Harrylles
(fanatikus tag)
Mi a neve a te csapatodnak?
Mod: My Loki?
[Szerkesztve]

Tomcat13
(senior tag)
My Loki
Hajrá Debrecen !!!