2013. június 19., szerda

(#151) corm

corm
(őstag)

köv lépés meg jó ifiket vásárolni, bár ennyi mínusznál már elég necces pluszban költekezni(jelenleg nem is tudsz...)

Y N W A

(#152) mkbla válasza corm (#150) üzenetére

mkbla
(senior tag)

kösz, majd elolvasgatom.

az edzőre értettem h fontos-e neki h milyen az erőnléte tsi, stb....? :B

''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

(#153) mkbla válasza corm (#151) üzenetére

mkbla
(senior tag)

jaja.. vettem már párat, most akarok kapusokat eddzetni ,vagy nem, vagy nem tudom.... :U
:F

''Az Open Source és linuxos rendszereknél szakértelem kell ahhoz hogy sebezhetővé tegyük a rendszert, míg a Windows esetében ahhoz kell szaktudás hogy megszüntessük a veszélyhelyzetet.''

(#154) JanoXP válasza mkbla (#147) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

Küldd el a játékosaid statját a j.bartus@chello.hu címre és kitalálunk valami okosat (sokaknak segítettünk már így egy-két foci.hu-s emberkével, hogy elküldték a csapatlistát és megmondtuk, hogy kit és hogyan javaslunk szerepeltetni). Ezalapján rá lehet jönni, hogy a későbbiekben milyen embereket kell venni, nevelni és használni...

(#155) JanoXP válasza corm (#148) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

én a csapatvezetőt úgy választom ki, hogy melyik játékosnak a legmagasabb a tapasztalata. Minél nagyobb, annál jobb (sztem). A vezetői képessége a játékosok többségének alacsony, így azt nem veszem figyelembe...

(#156) JanoXP válasza mkbla (#149) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

A csapatvezető az tul.képpen az az ember, akinek a csapatban a legmagasabb a vezetői képessége. Ha ez történetesen egy bohóc, akkor a legoptimálisabb a csapatod ilyen szempontból...

(#157) corm válasza JanoXP (#155) üzenetére

corm
(őstag)

khm, csapatkapitányt akart írni a kolléga, csak mivel nem magyarul játsza a hattricket nem rögzült(bár spec eza kettő tükörforítás..) :) viszont így mkbla elvtársat prímán sikerül összezavarni :D:D:D

Y N W A

(#158) mkbla válasza JanoXP (#154) üzenetére

mkbla
(senior tag)

elküldtem. milyen gyorsan dobtok össze vmit? örülnék ha a 7végi meccsen ki lehetne próbálni :C

előre is kösz! :R

(#159) JanoXP válasza JanoXP (#156) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

jah, nem tudom, off-e, de a jövő szezon legelején lesz egy kiemelkedő+5 játékszervezésű, remek erőnlétű emberkém eladó. Ha valakinek pont ilyesmi kell, akkor írjon egy HT-mail-t, megbeszéljük. Kristian Bauman lenne az, ha utána akar nézni tudásának...

(#160) JanoXP válasza mkbla (#158) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

ma este megbeszéljük a frankót, mert most melóhelyen vagyok. A legjobb lenne, ha volna MSN-ed, mert ott a legegyszerűbb...

(#161) JanoXP válasza corm (#157) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

a csapatkapitány az, akit a meccsen arra kijelölsz. Az egy olyan spíler, akinek még viszonylag jó skilljei is vannak, emellett magas a tapasztalata.
A csapatvezető pedig a bohóc... (akinek a legmagasabb a vezetői képessége)...

Vagy tökéletes fogalomzavarban vagyok? Ne idegelj, mert elszégyellem magam... :B

(#162) mkbla válasza corm (#157) üzenetére

mkbla
(senior tag)

viszont így mkbla elvtársat prímán sikerül összezavarni

hát nem kicsit. majd melóhelyen d.u. még átrágom magam amiket irtatok, de most teljes a káosz :F :( :Y

(#163) JanoXP válasza corm (#157) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

hülye vagyok, igazad van. Én írtam el... :) :)

Köszi!!!

(#164) mkbla válasza JanoXP (#159) üzenetére

mkbla
(senior tag)

kiemelkedő+5

mi az a +5? :F

(#165) corm válasza JanoXP (#159) üzenetére

corm
(őstag)

Annak mi értelme, hogy nem szintlépés után akarod eladni? Amúgy meg alig fogsz ezen a játékoson keresni pénzt...

Y N W A

(#166) corm válasza corm (#165) üzenetére

corm
(őstag)

Csakmert ugye kb 200milláért vetted ésviszont egy kiemelkedő IM-et kb ugyanenyiért lehet venni. Azt hogy +5 benenvan azt vagy elhiszik licitkor, vagy nem. Én pl most vettem 200milióért kiemelkedő/inad. passing játékost

Y N W A

(#167) mkbla válasza JanoXP (#160) üzenetére

mkbla
(senior tag)

van, még sose használtam, de megoldható, majd d.u most húzás haza aztán be a melóhelyre netezni :DDD

(#168) JanoXP válasza mkbla (#164) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

A +5 az azt jelenti, hogy 5 edzés lesz benne a szintlépés után...

Azért nem akkor adtam el, amikor szintet lépett, mert akkor valóban nem kerestem volna vele sokat, de eredetileg szintlépésre vettem. A plusz-edzést egy olyan emberke, aki hosszabb ideje benne van, az a TSI-ből azonnal látja (már most is olyan TSI-je van, ami kiemelkedik az outstanding IM-ek közül), de még a szezon végéig pm-et edzek, így tolok bele néhány edzést. Utána átállok csatáredzésre, és a helyére már nem veszek IM-et.

(#169) Harrylles

Harrylles
(fanatikus tag)

Gratula mkbla!

(#170) mkbla válasza Harrylles (#169) üzenetére

mkbla
(senior tag)

kössz... elég csúnya vereség volt...

és hozzátennném hogy hogyaza @łđ°^ˇ^%%''

(#171) mkbla válasza JanoXP (#168) üzenetére

mkbla
(senior tag)

A +5 az azt jelenti, hogy 5 edzés lesz benne a szintlépés után...

tehát szintetlép, 5 hétig edzeted, és akkor akarod majd eladni? vagymi? és akkor mivan?

már most is olyan TSI-je van, ami kiemelkedik az outstanding IM-ek közül), de még a szezon végéig pm-et edzek

én is tudok úgy beszélni h egy kukkot se érts meg belőle... az IM vmi középpályás.. ennyit tudok...

a hattrick vmi hardver tesztelést ír, most nem fogok itt maradni 4 óráig, hózok haza éhes vagyok, csak az a gáz h otthon nincs netem... vagy ha esetleg még látod ezt a hsz-t akkor itt leszek egy darabig (15-20perc) az msn-em: mkbla@mailbox.hu, ha tucc akkor most keress meg... ha nem majd akkor emilben megbeszéljük...

(#172) Harrylles

Harrylles
(fanatikus tag)

Miért nem indul a hattrick? Nektek sem jön be?

(#173) Harrylles

Harrylles
(fanatikus tag)

Tudom, hogy remeknek kéne lennie az erőnltnek, de nekem van egy megfelelő játékszervezésű, középszerű átadású, középszerű erőnlétű játékosom és 26 éves csak sérült. Attól őt még megtarthatom, hogy csak középszerű az erőnléte vagy nem érdemes?

(#174) corm válasza JanoXP (#168) üzenetére

corm
(őstag)

Aham, de ez azért elég lutri, mert mivan, ha mégsem veszik észre... Mindenesetre lehet h engem majd érdekelni fog, meglátom hogy lesz épp üresedés...

Y N W A

(#175) lamadou

lamadou
(senior tag)
LOGOUT blog

Üdv Jano!:) Jól gondolom, hogy ilyenkor kell erőnlétet eddzeni?(mondjuk már a csapat 76%-ának remek.) Amúgy megnéznétek, hogy mi volt a mai meccsemen? Miért hozott csak fél csillagot Zsolt Nagy? Meg miért csak egy-egy csillagot kapott Jonatan Palmhult, Rezső Fejes és Pál Tornyi? Nemtom mióta nem volt ilyen gyenge meccsem...(de azért nyertem 2-0 ra;]) Ja a matchID:39319745

(#176) JanoXP válasza lamadou (#175) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

Lamadou! Nem voltál te anno beregisztrálva a HT-ba és még a IV. osztályban nyomtad? Mert akkor egy csoportban kezdtünk... :)

(#177) JanoXP válasza lamadou (#175) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

A csatárod azért kapott 1*-ot, mert tűzött a Nap és ő gyors játékos (ilyenkor sokkal rosszabbul teljesít)...

Tornyi azért kapott 1*-ot, mert lerúgták 3 hétre... :(

Palmhult meg azért, mert pocsék formában van...

Ha a középpályásaidnak remek az erőnléte, akkor hagyd a fenébe az erőnléti edzést, inkább gyúrj helyett pontrúgást (ugyanúgy 1-2 hét alatt fejlődnek a srácaid és az is fejlődik, aki nem játszott)!!!

(#178) JanoXP válasza corm (#174) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

Hát azért aki vásárol, az nem ész nélkül teszi... :)

(#179) JanoXP válasza mkbla (#171) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

''már most is olyan TSI-je van, ami kiemelkedik az outstanding IM-ek közül), de még a szezon végéig pm-et edzek

én is tudok úgy beszélni h egy kukkot se érts meg belőle... az IM vmi középpályás.. ennyit tudok...''

Bocsesz: az IM = inner midfielder = belső középpályás
outstanding = kiemelkedő = 10. szint (ha számokkal helyettesíted)
pm = playmaking = játékszervezés

(#180) Harrylles válasza JanoXP (#179) üzenetére

Harrylles
(fanatikus tag)

Az én kérdésemre válaszolnál?

(#181) 38busdriver válasza JanoXP (#179) üzenetére

38busdriver
(kvázi-tag)

Nekem is lenne egy kérdésem a csapatvezetővel kapcsolatban?
Ennek az embernek játszani kell minden meccsen vagy elég, hogy csak csapattag?

CSEPELTOWN menager

(#182) einstein válasza 38busdriver (#181) üzenetére

einstein
(senior tag)

Elég, ha csapattag.
Általában a bohócok pl nem szoktak nagy spilerek lenni, csak úgy tartják őket :)

(#183) 38busdriver válasza einstein (#182) üzenetére

38busdriver
(kvázi-tag)

köszi:)

CSEPELTOWN menager

(#184) mkbla válasza JanoXP (#179) üzenetére

mkbla
(senior tag)

kösz, de majd azért ha idegen nyelven beszélsz majd zárójelezd oda mellé magyarul is, érthetően a gyengébbek kedvéért :B
kösz

(#185) kisqpi

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt a meccsemet nézzétek meg: Bővebben: link

Most már biztos, hogy a VI-ban a helyen!

Ezt bizonyítja a tabella is!
Bővebben: link

Aki megnézte a meccset annak köszönöm és dobhat javaslatot is a javításra / fejlesztésre!

Egy jó OCR progi többet ér bármilyen gyors és gépíró tanfolyamnál!

(#186) JanoXP válasza Harrylles (#173) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

Hát, én a helyedben megpróbálnám kitenni 0 Ft-ért és a helyére venni egy normálisat. De ha nincs most lecsód, akkor hagyd meg a tarcsi tarcsijának...

(#187) JanoXP válasza einstein (#182) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

Így igaz! Nekem a bohócom eddig életében egyetlen meccset játszott, de csak azért, mert nem volt más a helyére! Igaz, szintet is lépett pm-ből (játékszervezés). Asszem wretched (pocsékról) poor-ra (csapnivaló)... :))

(#188) JanoXP válasza kisqpi (#185) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

az utolsó bajnoki meccseden már egészen tűrhető értékeléseket kaptál...

A lényeg, hogy ha van olyan gyenge ellenfeled, akit tutira megversz, akkor nem sajnáld a PIC-et (laza játékot) benyomni, hogy a TS-ed emelkedjen így sokkal jobb középpályát is elérhetsz...
Sőt (asszem Te még Kupázol majd), ha jön egy kemény ellenfél, akkor azellen is nyugodtan benyomhatod, ha egyébként sincs esélyed...

És ha lehet, ne használj játéktördelést, ellentámadást, stb. Olyan különbségek nincsenek a csoportbeli ellenfeleid és teközötted, hogy kijönne annak igazi hatása...
Ez már inkább nálunk rédekes, ahol egy-egy csapat között néha 5-6 szint különség is van egyes értékelésekben...

(#189) JanoXP válasza JanoXP (#188) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

Most az utolsó bajnokidon mindenképpen MOTS-olj (bár ugyan nem ment meg a kieséstől), de legalább megfoghatod egy picit a listavezetőt...

Ha van 1-2 jó középpályásod még, akkor tedd őket a winger (szélső) helyére egy TM (közép felé) utasítással. Ezzel a szélső támadásaid gyakorlatilag elveszted, de a középpályát uralhatod, amiből akármi is összejöhet...

(#190) kisqpi válasza JanoXP (#189) üzenetére

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

Ezt a játékost vettem most:

25 éves, gyenge forma, egészséges
Kedves fickó, aki lobbanékony és sunyi.
Tapasztalata megfelelő, és középszerű vezetői képessége van.

TSI: 1500

Erőnlét: remek Védés: katasztrofális
Játékszervezés: középszerű Átadás: jó
Szélsőjáték: csapnivaló Védekezés: megfelelő
Gólszerzés: pocsék Pontrúgás: gyenge

30 000 eFt-ot adtam érte, 20000-nél eldurrant az agyam és felyomtam a licitet. kicsit bánom, de a srác simán befér a csapatomba főleg erőnlét, átadás, tapasztalat szinten...

P.S: akik ismernek tudják, hogy nem nagyon szoktam játékosokat beírni / hírdetni, de ezt itt és most le kellett írnom. Elnézést, ha megszegtem vmi szabályt.

JanoXP és többiek köszi a segítséget, adhattok még tanácsot!

MOD: Edző csere jár valami negatívummal??

[Szerkesztve]

(#191) Harrylles válasza JanoXP (#186) üzenetére

Harrylles
(fanatikus tag)

Már vettem egy olyan középpályást amilyet mondtál, meg egy remek erőnlétű szélsőt nagyon-nagyon olcsón. (szélsőm se volt jó)

(#192) JanoXP válasza Harrylles (#191) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

''Kedves fickó, aki lobbanékony és sunyi.''

Egyetlen dolog hibádzik: a lobbanékonysága. Emiatt félő, hogy sok sárgát és/vagy pirosat fog kapni...

Erre mindig figyelj és a személyiségére. Mi hasznod egy olyan játékosból, akit minden 5. meccsen pihentetsz eltiltás miatt...?

(#193) JanoXP válasza kisqpi (#190) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

ez 3 szezon múlva jó lesz már edzőnek is! Ha tudod, tartsd meg...

(#194) lamadou válasza JanoXP (#176) üzenetére

lamadou
(senior tag)
LOGOUT blog

húú, lehet, hogy még az első csapatommal:) Nem emlékszem igazán. De meglehet. Sőt valószínű:)

(#195) lamadou válasza JanoXP (#177) üzenetére

lamadou
(senior tag)
LOGOUT blog

kösz, ez sok mindent megmagyaráz:)

(#196) lamadou válasza JanoXP (#192) üzenetére

lamadou
(senior tag)
LOGOUT blog

Akkor már értem miért, kap néhány játékosom sok sárgát... Nem is emlékeztem erre a szabályzatból. Úgy látszik ideje átolvasni.

(#197) kisqpi válasza JanoXP (#193) üzenetére

kisqpi
(őstag)
LOGOUT blog

jaja, megtartom, vagy eladom edzőnek (még játékosként)

(#198) JanoXP válasza kisqpi (#197) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

Az a baj, hogy edzőnek eladni a legnagyobb bukta. Senki nem fog érte 100 milliókat adni csak azért, hogy egy szezonig foglalja majd a helyet, majd ismét 150 milláért faragjon belőle edzőt...
Akkor inkább csinálj belőle te!

(#199) JanoXP válasza lamadou (#194) üzenetére

JanoXP
(fanatikus tag)

McKane - Görömböly 0-0 - 2002. augusztusában... egy bajnoki a IV.17-ben
McKane - Görömböly 0-4 - ugyanakkor egy barátságos...

Mi volt veled idő közben? Hová lettél?

(#200) Harrylles válasza JanoXP (#192) üzenetére

Harrylles
(fanatikus tag)

Te melyik játékosomra gondoltál? :F

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.