2013. május 23., csütörtök

(#13451) Speedhs válasza zsolli (#13450) üzenetére

Speedhs
(senior tag)

Jobbulást :U

Speedhs felhasználónak 35 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#13452) r0by válasza zsolli (#13450) üzenetére

r0by
(őstag)

Én meg dolgoztam 6 napon keresztül a héten. Képzelheted mennyire kivagyok :P :)

Amúgy részvétem. Pláne most, hogy átvetted a vezetést a csoportban, és mindenkire szükség van. Aztán beüt a sérülés hullám meg majd a gyenge forma, és baszhatod az egészet. Így volt nálam is az elmúlt szezon osztályozóján... :W

Meg akartam nézni a meccset relive-al, de nem indult el :W :W
Mindegy is, mert megnéztem, 5-1-re nyertem. Hihetetlen, hogy az a szezon feléig senkitől sem kaptam gólt, most meg már minden meccsen..

HT, én így szeretlek.

(#13453) DopeBob válasza Speedhs (#13447) üzenetére

DopeBob
(őstag)

RightBall SE :)

MZ/X

(#13454) zsolli válasza r0by (#13452) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

:DDD

Meglátjuk mi lesz. Amúgy nem most vettem át a vezetést a bajnokságban, igaz most előnyt is szereztem ;)

Pénzt kéne gyűjtenem a szezon végi pangásra, erre hazai meccsen szakad az eső, és le kell szerződtetnem az egész vészhelyzet stábját b@szki :DDD

Most nézem, Napfénysüti és Patrick is kihívott jövő hétre. Napfénysüti "megérdemel" egy visszavágót, igaz lerúgta Weigelt. :((( ;)

HT-s csapat: Sörhas

(#13455) zsolli válasza r0by (#13452) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Bár közel sincs olyan védelmem, mint Neked, de az uccsó 3 meccsemen csak 1 gólt kaptam, és mindegyik szélső SE volt :Y

Patrick: 2 hét múlva tolhatunk egy meccset ha gondolod, most még jövök Napfénysütinek egy visszavágóval.

[ Szerkesztve ]

(#13456) ftc

ftc
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Utolso 2 perc 2 kapott ól...nc

(#13457) Speedhs válasza zsolli (#13455) üzenetére

Speedhs
(senior tag)

Azt le tudnád írni kérlek, hogy az SE minek a rövidítése ?

(#13458) r0by válasza zsolli (#13454) üzenetére

r0by
(őstag)

Kössé belém b@aszki :DDD

Speedhs: Special Event, különleges esemény. Játékosoknak lehet különleges képessége, amely a meccs folyamán előjöhet. Pozitív és negatív értelemben is. Például ha megnézed a meccsem, akkor a technikás csatárom negatív eseményt kapott, míg az erőteljes csatárom pedig pozitívat. Ennek ellenére mindkettő lőtt gólt :C

[ Szerkesztve ]

HT, én így szeretlek.

(#13459) Patrick válasza zsolli (#13455) üzenetére

Patrick
(PH! addikt)

Oké. :)

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#13460) Buffalo13

Buffalo13
(kvázi-tag)

Hmm...nagyon elégedett vok ezzel a laza játékos 7-0-val :DDD utóbbi két meccsen az a 20-0 gólkülönbség adott nekem egy nagy lépést :))

(#13461) r0by válasza Buffalo13 (#13460) üzenetére

r0by
(őstag)

Hajajj, bot csapatok ellen könnyű :P

Egyébként nézegetve a góllövőlistát a csoportomban, a nemrég igazolt csatár miért nincs rajta? A szezon közben igazolt játékosok nem számítanak bele vajon, vagy mi a szösz?

HT, én így szeretlek.

(#13462) Jakuu válasza zsolli (#13448) üzenetére

Jakuu
(senior tag)

En mar merkozes elott elkonyveltem a vereseget, mert a ket sztar csatarom serules es eltiltas miatt nem jatszhatott.
4:2 is lett a vege nem ide, hianyzott a tamadasokbol az atutoero, pedig siman nyerhettem volna.

Amugy vicc az egesz. Kozepszeru a kozeppalyam titani kozeppalyasokkal, akik 9 csillagot produkalnak es jo formaban vannak.

[ Szerkesztve ]

(#13463) Speedhs válasza r0by (#13458) üzenetére

Speedhs
(senior tag)

Értem, köszi !

(#13464) zsolli válasza r0by (#13461) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Szerintem azért, mert ugyan a játékos adatlapján feltünteti, hogy abban a szezonban mennyi tét-meccses gólt szerzett, de átigazolásnál, az új bajnokságban csak azt számolja, amit az épp aktuális ligában szerzett.

Nálam a pontrugóm és a csatim vezeti a listát;)

(#13465) Speedhs válasza zsolli (#13464) üzenetére

Speedhs
(senior tag)

Megpróbáltam azt, amit még írtál az ifik felhozásáról.
Sajnos elaludtam, ezért csak hajnali 4 kor tudtam felhozni, de végre nem 17 évesek voltak !

Van egy jelöltünk a számodra. Péter Bálint a neve, és 15 éves.

Péter Bálint (121764114)
15 éves és 56
Védés: ismeretlen
Védekezés: ismeretlen
Játékszervezés:
5/8-1/5 ismeretlen (maximum középszerű)
Szélsőjáték: ismeretlen
Átadás: ismeretlen
Gólszerzés:
4/? gyenge (maximum ismeretlen)
Pontrúgás: ismeretlen

Ez a játékos középszerű szintű, ha összességében nézzük, és szerintem kiváló tehetség! Ha szépen fejlődik, szerintem egy középszerű szintű Játékszervezés képességet is elérhet. Jelenleg szerintem Gólszerzés képessége nagyjából gyenge szinten van.

(#13466) zsolli válasza Speedhs (#13457) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

r0by már írta, hogy mi. Vannak pozitív és negatív SE-k. Később, amikor kellő tőkével rendelkezel, és elkezded építeni a osztályugró-mindenkit verő csapatod, akkor ott már érdemes minden posztra a megfelelő specialitású játékost megvenni-kiedzeni. Alapból az adott csoport csapataihoz képest is lehet nézni, de pl. kupamenetelésnél sosem tudod előre ki és milyen játékos összetételű csapat lesz az ellenfeled. A kupa miatti heti vásárolgatás...
...nem tudom jó-e. Használ-e a csapatszellemnek, ill. a hűség óta ennek is lecsökkent a létjogosultsága. Mondjuk ebbe nem mennék bele jobban, mert nem vágom, sosem voltak ilyen "gondjaim", hogy mire-kire költsem a lóvém...
...mert sosem volt igazán lóvém :DDD

A csapatépítéshez ajánlatos elolvasni egy oldalt, amit nemrég linkeltem a specialitásokkal kapcsolatosan. %, esélyek, előfordulások, előnyök, hátrányok stb...

(#13467) DopeBob válasza zsolli (#13466) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Nem jo a link szerintem

MZ/X

(#13468) zsolli válasza Speedhs (#13465) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Most kicsit hulla vagyok, és nemsoká kezdődik az "elklasszikó" :DDD

Az összességében középszerű az szerintem nem rossz, sőt. Azt hiszem azt jelenti, hogy a 3 legmagasabb skill-nek (kivéve talán a pontrúgás) az átlaga vagy mi. Fejből most nem tudom, de ilyen intervallumok vannak megadva, hogy mettől meddig milyennek számít stb...

A srác fiatal, így lehet vele bőven foglalkozni. Érdemes lenne kideríteni a gólszerzés maximumát, illetve az ehhez a fő-skillhez tartozó mellék skilleket. Átadás, szélsőjáték stb...

Első körben kipróbálhatsz egy gólszerzés-kapura lövés edzést. Persze ha van más tehetséged, akkor nyilván nehezebb összehangolni a dolgokat.

Elsődleges edzés: a jelenlegi szintről beszél.
Másodlagos: az elérhető maximumról.

TIPP: a tehetségünk, az edzésfajták, és a kívánt infó érdekében érdemes olyan playákat azonos pontra tenni, akiknek már ismerjük azt a skilljét, amire kíváncsiak vagyunk a favoritunknál.

Pl. gólszerzésnél 1 csatáros felállás. Igaz, hogy a másodlagos kapura lövés edzés adja majd az infót az elérhető maxról, de ügye itt beszélhet kp-król szélsőkről (asszem). Tehát azokra a posztokra, ha van lehetőség, akkor olyanokat tegyünk, akiknek tudjuk a max. gólszerzését.

Zs

(#13469) zsolli válasza DopeBob (#13467) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Nálam bejött :U

Ha jól emlékszem, be kell lépni. Ha be vagy...
...akkor nem tudom mi a baj :U

(#13470) r0by válasza DopeBob (#13467) üzenetére

r0by
(őstag)

Nekem okés, ha belépek.

HT, én így szeretlek.

(#13471) DopeBob válasza zsolli (#13469) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Hat ez fura elobb 3x rakattintottam es egy sansung ssd-s oldal jott be

MZ/X

(#13472) Speedhs válasza zsolli (#13468) üzenetére

Speedhs
(senior tag)

Most van túl az első meccsén az ificsapatom, most minden egyéni edzésen van.

Még variálgatom a posztokat, de utána megnézem őket a gólszerzés és kapura lövés edzéssel. Nagyon baró ifik lesznek ezek remélem :D Van vagy 10 játékos 16 év alatt.

Én is nézem a meccset egyébként :D

(#13473) Patrick

Patrick
(PH! addikt)

Zattika

Hattrick operates two browser based simulation games, Hattrick, the original online football manager game and Popmundo a unique role-playing game based in the world of rock music.

The company was originally founded by Johan Gustafsson and Daniel Abrahamsson in 1997 and has offices in Malmo, Stockholm and Gibraltar. Key members of the Hattrick team are:
Johan Gustafsson
Jacob Gustafsson
Daniel Abrahamson
Chris Hedgate

Nem tudtam, hogy ők a Gustafsson testvérek. :D

Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

(#13474) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

MOTSsal kaptam ki 6-1-re. :(

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! I love my Honda Civic VTi :)

(#13475) Jakuu

Jakuu
(senior tag)

Igy lett kozepszeru a nagyszeru HT motor szerint a kozeppalyam, ami elozo heten nagyszeru volt es azota csak annyi tortent, hogy jobb lett a jatekosaim formaja es egy jatekos szintet fejlodott es elerte a titani szintet. Ez valami vicc lehet.

(#13476) Patrick válasza Jakuu (#13475) üzenetére

Patrick
(PH! addikt)

Ts-ed milyen volt? Idegenben voltál, vagy otthon, hozzáállás, sima, vagy laza?

Mellesleg szép. Én remek-re tippeltem volna, ha nem jobbra... :U

(#13477) Jakuu válasza Patrick (#13476) üzenetére

Jakuu
(senior tag)

Sima es idegenben. Elozo heten nagyszeru volt szinten sima jatekkal, igaz otthon es hatstatban kozel dupla erteket kaptam. Amint irtam a csapat foleg kozeppalyasok formaja javult es egy kp szintet lepett. Viszont a TS-em sem ertem mitol van duhodten mert nem MOTS-oltam meg, sot nem olyan regen ketszer is lazaztam.

(#13478) Patrick válasza Jakuu (#13477) üzenetére

Patrick
(PH! addikt)

Akkor a TS miatt volt rossz. Az edződ milyen?

(#13479) Jakuu válasza Patrick (#13478) üzenetére

Jakuu
(senior tag)

Vagy a HT miatt. Nehogy mar egy het alatt sima jateknal 5 szintet essen a TSem.

(#13480) Patrick válasza Jakuu (#13479) üzenetére

Patrick
(PH! addikt)

Meglehet, hogy bugos volt és azért, kinézem belőlük... :U

(#13481) zsolli válasza Jakuu (#13477) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Nem tudok erre mit mondani :U

Megtehetnéd, hogy a 4-5 utolsó meccsed értékeléséről készítesz screen-t, ott látjuk a hozzáállást. El nem tudom képzelni, hogy a TS csak úgy magától így lecsökken. Játékos-átigazolást se látok, ill. ha jól emlékszem (most melózom) talán április elején volt eladásod vagy vételed, de az nem hathat ki most, és ennyire.

Zs

(#13482) zsolli válasza Jakuu (#13479) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Eshet sokat egy alacsony vezuetői képességű edzővel, de csak középértékig (hűvös). Az alá csak MOTS vagy átigazolás miatt mehet (tudtommal).

Zs

(#13483) DopeBob

DopeBob
(őstag)

Valakinek van valami tuti tippje forma növelésre? Erőnléti edzés vagy edzésintenzitás csökkentés esetleg?

A kapusom formája már csapnivaló, és nincs helyettese :(

MZ/X

(#13484) zsolli válasza DopeBob (#13483) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Edzésintenzitás csökkentés semmiféleképpen nem jó a formáknak (bár vannak véletlenek).
Ettől jellemzően a TS fog növekedni. Ezt általában szezon utolsó tétmeccsén, esetleg osztályozók előtt játszák meg, de természetesen bizonyos %-nyi edzésvesztéssel jár.

Erőnlét csökkentés jót tehet a formának, de kérdés, hogy mennyiről-mennyire, ill. ez hogy hat az idősebb kulcsjátékosok erőnlétére.

Gondolom minden változtatásnak vannak pozitív és negatív oldalai is, ezért ha van egy beállt edzésterv, akkor onnantól kezdve a türelem és a reménykedés fog tudni segíteni :)

Zs

[ Szerkesztve ]

(#13485) DopeBob válasza zsolli (#13484) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Hát nem tudom a kapusom 5 csillag helyett 3-mat kap, valami már nagyon nagyon nem stimmelhet vele, ha még 1-2 hét és nem javul, el kell adnom, mert nem tudok vele mit kezdeni. Mivel a cél általában a döntetlen a meccseken, nagyon fontos lenne egy jó kapus :U

MZ/X

(#13486) zsolli válasza DopeBob (#13485) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Annyira összetett, és sokmindent még tutti nem is tudunk, hogy mitől függ a playák aktuális formája.

Vagy türelmesen vársz, vagy próbálkozol. Cseréld le tétmeccsen, hátha "észbe kap" :DDD

Tényleg nem tudom, mit lehet tenni :U

(#13487) Napfénysüti válasza zsolli (#13486) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Készen állsz a visszavágóra? ;]

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! I love my Honda Civic VTi :)

(#13488) DopeBob válasza zsolli (#13486) üzenetére

DopeBob
(őstag)

Már régen lecseréltem volna, ha lenne kire ;]

Sajnos hazárdíroznom kell, egy kapusom van most, és nincsen tartalék. Ha lesérül, akkor jönni nagy nagy gond :D

MZ/X

(#13489) zsolli válasza Napfénysüti (#13487) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Még nem. :DDD

Este megnézem, kik lettek tapaszosak, hogy pótoljam a szombati kiesést edzés szempontjából.

Majd annak függvényében fogok taktikázni. Jelenleg 3 felállásom is kiemelkedőn van begyakorolva, szal bármi lehet;)

Szombaton lazáztam, így a kp-m is szép lesz idegenben ;)

Egy kérésem van. Lehetőleg ne henteljetek le senkit, mert eléggé szűkös a keret. Sokan vannak kórházban :DDD

Amúgy nem lesz olyan hűde ütős birgád. Mivel szombaton 2-5-3-ban 4 edzett kp-m is játszott, így csak 2 marad hozzád. Abból 1 meg még sérült :W ;)

Szal még nem tudom, hogy mi merre hány méter. Az is baj, hogy amikor múlt héten szerdán lerúgtad Weigelt, nem voltam itthon, hogy vegyek fel dokikat, így a múlt heti frissítéseknél nem nagyon gyógyult :(

Zs

(#13490) zsolli válasza DopeBob (#13488) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Rakj be egy hátvédet a helyére :DDD

Nekem most lerúgták a kapusomat, de a cseréje is ugyanolyan kutyaütő, így én elvagyok :DDD

Zs

(#13491) zsolli

zsolli
(PH! addikt)

5 sérültből 1 már tapaszos, a többi 4 már csak 1 hetes...
...remélem még az esti frissítésnél tapaszos lesz valaki :U

Zs

(#13492) zsolli

zsolli
(PH! addikt)

Nem változott a helyzet, csak 1 playa tapaszos az 5 sérültből :W

De legalább a Barca kiesett a BL-ből :DDD :C :R

Barca szurkerek bocsi :U

(#13493) r0by válasza zsolli (#13492) üzenetére

r0by
(őstag)

Nekem is lett egy sérültem még szombaton. 1 hetes.
Már r@hadtul aggódtam, mert csak tegnap lett tapaszos.
Betettem ma a barátságosra tapaszosan, remélem nem bánom meg...

HT, én így szeretlek.

(#13494) Buffalo13 válasza zsolli (#13492) üzenetére

Buffalo13
(kvázi-tag)

Én mindkét csapatot szeretem:Dde most csak a londoni kékeknek drukkoltam,mert persze hogy ők a kedvenceim :DDD

(#13495) zsolli válasza Buffalo13 (#13494) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Én nekem a fő favorit a Bayern, utána jön a Real.
Sajna egy ágon vannak, de úgy vagyok vele, mind1 ki jut tovább, nyerjen a végén.

Persze a tegnapi után akkor sem dőlnék a kardomba, ha a Chelsea nyerne :DDD

Szal ma a Bayern-nek fogok szurkolni, de a lényeg, hogy jó focit lássunk.

(#13496) zsolli válasza r0by (#13493) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Játszon csak. Ha edzett posztos, akkor főleg.

Annyi van evvel, hogy ha most kap egy rúgást, ami normál esetben pl. tapaszos sérülés lenne, akkor a jelenlegi és a kapott tapasz összeadódik, és lehet, kap egy 1 hetes sérülést. De ebben az esetben sanszos, hogy hétvégére ismét tapaszos lesz, és akor legalább játszott az edzésért.

Zs

Ui.: valaki közvetítené a meccsemet Newpesttel? Jó lenne, ha nem sérülne le senkim :U

(#13497) zsolli

zsolli
(PH! addikt)

Naaa, nem Newpest, hanem Újbuda - Napfénysüti. :DDD

(#13498) Napfénysüti válasza zsolli (#13497) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Bizony. :D

(#13499) zsolli válasza Napfénysüti (#13498) üzenetére

zsolli
(PH! addikt)

Olvastad a nyilatkozatot? ;)

Mikor kezdődik a meccs? Elmondom mi várható ;)

Zs

(#13500) Napfénysüti válasza zsolli (#13499) üzenetére

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Olvastam. :K

Már megy. :D

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.