?
Minden oké? 
HT-s csapat: Sörhas

?
Minden oké? 

SÖRSÖRSÖR. 
Vajon ma is nyerek?
Kíváncsi vagyok az új csatimra. 
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

Oké, látom minden rendben 
Én lehet, ma borozni fogok, apósom névnapja van.
Csak annyi pakolni-valóm van...
...6 napra pecacucc, ruhák, kaják, kempingező cuccok...
Mintha költöznék b@sszus 

Áhh, de jó Neked. 
No, akkor egészségedre, van még egy kis Rozém. 
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

Na erről még nem is hallottam, majd kipróbálom jövő héten 
UI: Nekem most ezt adta ki a gép..
András Filadelfi (348880269)
Hungary 18 éves és 67 napos, következő születésnap: 2012-05-29
Formája megfelelő, erőnléte középszerű.
Öntörvényű ember, aki kiegyensúlyozott és sunyi.
Tapasztalata katasztrofális, és középszerű vezetői képessége van.
Hűsége isteni.
Tulajdonos: YaGeR-TEaMAnyaegyesületi bónusz (2012-04-14 óta)
TSI: 80
Fizetés: 50 eFt/hét
Lapok: 0
Sérülések: Egészséges
Specialitása: Jól fejelő
Jelenlegi képességek
Védés: 1/20 katasztrofális
Védekezés: 2/20 pocsék
Játékszervezés: 4/20 gyenge
Szélsőjáték: 3/20 csapnivaló
Átadás: 2/20 pocsék
Gólszerzés: 4/20 gyenge
Pontrúgás: 2/20 pocsék
[ Szerkesztve ]
http://prohardver.hu/dl/upc/2013-05/72982_igen.jpg

Remélem sikerülni fog 
Megkaptam a leveled HT-n. Majd visszatérünk erre, most nem sok időm van sajna, holnap hajnalban elutazom, de ha jövő héten visszatérek, majd dumcsizhatunk. De ha sürgős probléma adódik, ide is beírhatod, jó kis csapat van itt 
Zs

Balu már előreb@szta, és gól is lett 

Hajrá mindenkinek, sérülés- és lapmentes győzelmeket mindenhová.
2x is... a köcsög mutkor megvert 
Na hajrá mindenkinek. Ismét a bennmaradásért játszom, most azonban idegenben.
Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

Nekem a bajnoki cím sokban múlik a mai meccsen. Eddig idegenben 0-1 ide 

Nem, nem csinalok akademiat, nem veletlenul szamoltam fel.
A mierteket is leirtam mar ketszer is.

Két jobb oldali helyzetem kimaradt 

De jo, hogy esik az eso megint amikor hazai palyan jatszom megint vagy 12 ezerrel kevesebb nezo igy.
Arrol nem is beszelve, hogy utalom a kreativ jatekot jatszo csapatokat es ma megint azzal a csapattal jatszom, aki elozo heten ezzel a taktikaval vert el.
Raadasul persze, hogy rohadjon meg leserult a csatarom es a csereje volt beallitva, hogy dontetlen vagy ellefel elonyel a payara lepjen egy hatved helyett igy ha nem fogok vezetni meg emberforban is lesz az ellenfel a taktika valtas utan.
[ Szerkesztve ]
van meg lehtoseg venni penzert ifit? azaz felhozni?
Téged megmondom őszintén, nem féltelek! 

Én félek 
Vajon minek... (
)
Imádom, hogy mindig olyan játékosokat szerzek, akik minden meccsen kapnak egy sárgát. (mondjuk a 3 védőm közül kettő, 2 csatárom közül egy, mert a másik 2-3 hetente lesérül) Szóval tiszta haszon a csapatom...

Na 55% ide a birtoklásban. 2. félidőre mindhárom kp-m visszaáll támadóból alapra, így növekszik a kp.
Patriknak és r0by-.nak is lerúgták 1-1 hátvédjét 
[ Szerkesztve ]

Igen van meg huzos ifi akademia.
1 vagy 2 ill 4millio a heti betett osszeg, amit te valasztasz ki es minden heten szombaton huzol egy ifit, ami vagy jo, de inkabb szar altalaban. 
[ Szerkesztve ]

Huhh, amint látom az alapra állást "előnyben"-re tettem 
Még szerense, hogy lőttünk gólt 
Már 1-3 ide. 
Már 1-4 ide.
Mindhárom belső kp-m betalált

Patrik új satára kiegyenlített 
[ Szerkesztve ]

Mondjuk a sérült védőmnek nem örülök, remélem csak 1 hét. 

Wtf, 2-2 a csoportelsovel eddig !
MZ/X

Látom, szépen visszakapaszkodtál

Patrick: reméljük a legjobbakat, de a lényeg, már vezetsz 
[ Szerkesztve ]

1 bajom van, hogy nincsen söröm. 

Nos eddig meccset néztem és csocsóztam. Még semmit sem pakoltam, ráadásul megittam egy üveg tokaji szamorodnit 

Emilio Torsson sportszerűtlen viselkedésével „kiérdemelte” második sárga lapos figyelmeztetését is. A felbőszült Újbudai-mester kis híján berontott a pályára, de hiába: emberhátrányban kellett folytatniuk a mérkőzést.
Nyugi Napfénysüti, vezetsz

Eddigi pályafutásom legpocsékabb meccseit játszom. A csapatomnak több, mint 2x annyi tsije van az ellenfélnél, és már 5-0 ra vezet, valamint lerúgták elég szépen a szélsőmet.
Király. 
Valaki ránézne erre a meccsre, egyszerűen nem értem. 368508146
[ Szerkesztve ]

2 kp-m is 8 csillagos teljesítményt nyújtott

B@szki, nemrég még csak 2-3 csillagos kis fiatal suhanok voltak...
...hogy megy az idő 

Grat. 

Lebirtokolt elég erősen, ill. amit mérhető értékben nem lehet látni, hogy zavarodottságot kaptál, ami többek közt a kp-t is negatívan befolyásolja 
Az ellenfeled támadóértékelése nem valós értéket mutat, mert megkapta 0-5-nél a visszahúzódást. A széleken ezáltal közel volt a védelmed szintjéhez, középen nagyobb különbség volt, de ott ki is maradt két helyzete.
Legalább is szerintem 

A zavarodottságot még értem, mert most volt elsőnek 4-3-3, de egyből 5öt kapni. Már nem tudom, hogy mivel álljak ki, mert ha 3-4-3-al megyek, ennél erősebb kp-val, akkor is kikapok ugyanez ellen, 3-1 re, pedig ott kiemelkedő a taktika szintje.

Nehéz a csatáredzés 
Esetleg 2-5-3-ban, jóféle kp-kal a támadásaidhoz helyzetet is lehetne szerezni. Igaz, ehhez ellenféltől függően jó kapus és 2 db jóféle védő kell 
Nekem pl. nudli védelmem van, de megpróbálom a kp birtoklásból erőből megnyerni a meccseket. Ez hébe-hóba műxik, de egy betonvédelem ellen nehéz, főleg, ha betolja az ellentámadás taktikát.
[ Szerkesztve ]

2-5-3ban nagyszerű a taktika szintje. Oda van egy titáni és egy wc-s védőm. Bár szerintem ma sikerülni fog eladnom őket. Nemrég adtam el a legendás kpmat (17 millás fizetése volt.), majdnem csődbe vitt 
Egyébként te nagyon jól csinálod ezt, ilyen rövid idő alatt ilyen csapatot összehozni 

Köszi, de azért sok MÁK is kellett ehhez, ahogy r0by druszám mondaná 
A legjobb védőm, egyben edzőm abból a pénzből van, amit a jelenleg is U20 kerettagú ifimért kaptam. Bár öregedett már 2-3 szezont, de rajta kívül, nagy értékű játékosom csak az van, akiket én edzettem ki suhanc-csenevész playákból 
Bár az igazat megvallva, kezdek én is anyagi gondok elé nézni. Minél jobbak a sráaim, annál többet kérnek 

Na, r0by már hazaért 

Jaja, túra letudva, szinte eső nélkül.
Még tusolás előtt mobilról megnéztem az eredményt, és örömmel nyugtáztam, hogy megvan a győzelem. De az erős támadás miatt csak bekaptam egy gólt 
Egyébként grat mindenkinek a győzelemhez, kár, hogy DepoBob-nak nem jött össze 
HT, én így szeretlek.

Az kamu gól volt. Megfelelő támadás átment középen a ragyogó védelmeden. Ami gondolom erősebb is lett volna, ha nem rúgják le Rómeót.
Már párszor elmondtam, a menedzser nem komplett, ilyen szélső támadás-értékeléseknél is középen támad 

Jelentem, most végeztem a pakolással

Megyek fürdeni, majd hajnalban (~04:30) kelés, és irány a peca 
Napfénysüti ellen csináltam csapatot, remélem senki sem sérül le. Jók legyetek, majd pénteken jövök.
Zs

Csao, jó pecázást. 
6-1-es győzelem a piros lap ellenére is. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

Jó pecázást!
Fogadjunk, hogy ezt is csak azért csinálod, mert ebben is mákos vagy

HT, én így szeretlek.

Egy laza 13-0-ás győzelem idegenben 
Az ifik érzik azt, hogy bezár a bazár...megint kikaptak 

4-3-3-at jatszani badarsag.
Az eros kozeppalya a valtoztatasok ellenere is a kulcsa a merkozeseknek altalaban.
3 kozeppalyassasl pedig mindig gyenge leszel ott.

Csatár edzéshez akkor 2-5-3 at Ajánlod ?

Hát én csatár edzést tartok és áltálában vagy a 2-5-3-at játszatom, a necces meccseken 3-5-2-t.Nekem mindkettő bejött

Az jó, mert 2-5-3 ban nagyszerű a szint szerencsére.
Csak kellene két WC védő.
Akkor látom felkészültél hogy elkalapálj holnap. 
Ma én is beállítottam a csapatot egy picit variáltam is a kezdőt had eddződjenek többen. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! 6gen Honda Civic VTi EK4&B16A2 :)

En speciel 3-5-2 es 2-5-3 kozott valtogatom a jatekstilust szelso es kozepso tamadassal kombinalva, neha egyebbel, de ez a legelterjettebb. Kozeppalyat edzek,es ritkan atadast (talan 80/20 vagy 70/30%-ban) mert igy maximalizalva van a 10 jatekos edzese es a tamadas ertekhez is ad a kozeppalyan es a csatarsornal az atadas edzes.