"jó estét jó szurkolást" 
sok sikert mindenkinek! 
MZ/X

"jó estét jó szurkolást" 
sok sikert mindenkinek! 
MZ/X

13 meccs betéve, reggeli folyamatban, és hajráááá skacooook

HT-s csapat: Sörhas

Már megint csönd van, mint a hétvégén 
11. perc és még egy deka helyzet se sehol..
Oh, B-s védőm élete első gólja
Mikor, ha nem most? 
[ Szerkesztve ]
HT, én így szeretlek.

13? 
r0by: nekem sincs még meg a megnyugtató 5-6 gólos előny 
na tessék, 0-1 
[ Szerkesztve ]
MZ/X

YESSSS!
Kimegyek wc-re és mi vár? r0by vezet

Nézem a csoporttársaim meccseit is, és a Tiéteket is.
A Tiéteket, hogy szurkoljak, a csoporttársakét meg...
...hmmm, nem írom le, mert ez nem szép 
Yesss, Patrick is vezet 
Patrik már 0-2-re megy 
[ Szerkesztve ]

Nos talán Patrickért már nem kell izgulnunk. 0-3-oda.
Yessss, r0by 0-2-re megy

Nah, most már Te sem panaszkodhatsz 
De én sem, mert azé 2-0-ra nem számítottam.
De soká lesz még vége...
HT, én így szeretlek.
36. perc és még semmi nem történt. 
New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! I love my Honda Civic VTi :)

Ajjajj, nyom nálam rendesen a hazai csapat, és már szépített is 
HT, én így szeretlek.
(#12461) Napfénysüti válasza Napfénysüti (#12459) üzenetére
"Sergio Dolz éveket vett el a gyengébb idegzetű Újbudai-szurkolók életéből, amikor az összecsapás 41. percében egy jobb oldalról érkező könnyű labdát nem volt képes eltalálni. "

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! I love my Honda Civic VTi :)

Nálad még akár bármi is lehet

Na, DopeBob is vezet 
Nekem a barátságoson 4-0-ra mennek a fiaim, és mind a 4 gólt jobb szélről rúgtuk.
r0by ellenfele bepréselt egy gólt középen 
1-2 r0by-nak, remélem így marad. Hajrááá fiúúúk.

Besírtok milyen emailt kaptam ma a HT-tól! 
Menedzser Plus44,
Van egy izgalmas állásajánlatom a számodra a Hattrick.org-on
Úgy tűnik néhányan a régi klubodból (+44) össze akarnak hozni egy új csapatot, és újra téged szeretnének menedzsernek. Folytathatod a karrieredet és építhetsz a Hattrick-világában megszerzett jó hírnevedre.
Kattints ide, ha többet szeretnél olvasni róla.
Rengeteg dolog változott nálunk, mióta legutóbb aktív voltál. A hozzád hasonló csapatépítők értékelni fogják az új edzésrendszert, ami könnyebbé teszi a sokoldalú játékosok kiedzését.
Továbbá a hosszú távú csapatépítés is hatékonyabb most már, mivel a játékosok hűsége is fejlődik, minél több időt töltenek a klubodban, és ettől keményebben küzdenek a csapatodért.
Mikor régen otthagytam a HT, akkor ugye valaki átvette az akkori csapatomat, szépen visszaesett az alsó osztályba és most (fogalmam sincs hogy) megkerestek, hogy legyek újra az eredeti csapatom edzője. A link a HT oldalára vezet, ilyen komoly szerződéses kép, meg miegymás. Kemény!
link
Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

3 helyzetük kimaradt. És ez csak a kiírt helyzetek 
Kíváncsi vagyok a birtoklásra. Hajrááááá 

Ellenem is eltolta a MOTS-ot az tuti, 56% a birtoklás neki, szal még izgulunk izgulunk 
MZ/X

Ekkora kamut 
Jól működő meccsmotor...
...@ny@'tok pics@'ját 
Zs
Kell a marketing, hogy visszacsábítsák a régi motorosokat (én
)

Pedig helyi rangadó van nálatok, így kaptál még bónuszt is kp-ra.
Reméljük befürdik az ellen 

Vedd át a csapatot, aztán majd ha megkérdik, miért 2 van, mond, hogy há' b@sszátok meg, Ti kértetek meg, hogy irányítsam ezt is!!!

r0by, most nézem, a 2. gólod után megkaptad a visszahúzódást 
Evvel az a baj, hogy a támadásod erősen lecsökken (de reméljük a balosról megy még gól).
Tudom, hülyeség, de fontos meccsen a "több mint egy gólos előnynél"-re én beállítok egy 4-5-1-et a 3-5-2-ről.
Na, de szorítok, hogy minden jól sikerüljön.
Más: most nézem, hogy a kivénhedt, régi pontrugó hátvédem kihagyott egy 11-est 
[ Szerkesztve ]

de ez mi ez a visszahúzódás? miért húzodnak vissza? maguktól? mert állítani sehol nem lehet pl... 
MZ/X
Dehogy veszem. Vagy elveszik a mostanit és b.sztam, vagy látják, hogy 2 van és kivágnak, így mindkettőt elvesztem, megint csak b.sztam. Marad mindegy így!

Patrick büntet 
Mindenért 
Már 0-4- Neki

Ne idegejjé 
Én is belőttem valami taktikait, de már lövésem sincs, hogy mit..
HT, én így szeretlek.

Felvettek egy hr-est, aki még sosem játszott a HT-val 
HT, én így szeretlek.

Ezt nem lehet előre kiszámolni. 2 gólós előnytől jöhet elő. De van, hogy 4 gólos előnynél sem húzódsz vissza.
Evvel akkor van baj, ha mondjuk nagyjából egál a birtoklás, emiatt megturbózod a támadást, hogy Te nagyobb eséllyel menj át az Ő védelmén. Ez sikerül is, de 2-0-nál kapsz egy visszahúzódást. Lecsökken a támadásod, de a védelmed nem nő annyival, mintha pl. cserélnél, és formációt váltanál. Én ilyenkor beállítom, hogy több mint egy gólos előnynél milyen változás legyen.
Persze ez nem minden esetben jelent problémát, csak az igen kiélezettekben.
Zs

0:1 ide az felidoben viszont rengeteg helyzetet kihagytam.
Ideje lenne megnyugtato elonyt szerezni. Ellenfelem ellentamadast jatszik hazai palyan elso csapattal (de en is azzal mentem
), mert betojt igy 71%-os a labdabirtoklas es eleg kevesszer fog tamadast vezetni azt hiszem.
Szerintem, ha lovok meg egy golt akkor eldol a merkozes a javamra.
De ahogy irtam ehhez jobb helyzetkihasznalas kellene, mert ahogy nezem megint kihagytam egyet a masodik felido elejen.

Meg se szólaltam 

Csak vicceltem 
r0by: szezon előtt sokan visszatértek, majd jött az első bajnoki meccs blamája. Most megint kapkodnak új támogatók után 

Nézd meg az én barátságos meccsemet.
Nálam most, 5-0-nál húzódtak vissza.

Utálom az ellentámadást 
Milyen a taktikájának a szintje? Nehogy megfordítsa 1-2 támadásod...
Más:56. perc: Doriano Bove egy gyönyörűen kivitelezett szabadrúgással növelte csapata (Sörhas) előnyét: 5 - 0.
Az öreg harcos

[ Szerkesztve ]

Vajon miert nem lepodok meg azon hogy kiallitjak a csatarom ?
Pont azt akartam ide irni, hogy remelem nem hozza a formajat ez a fos, hogy az elejen a csataromat besargitja aztan majd kiallitja a vegen ?
Mindig ezt csinalja nevetseges modon.

F@sza 
Kitartás 
Wazzze, Napfénysüti gólt kapott

És még egyet 
[ Szerkesztve ]
Ez van sajna pedig bízok még a csodában. 
Hoppá, már 2-0 oda. 
[ Szerkesztve ]

Igy most aztan kockaztatva 2-5-2-t kell jatszanom a csere utan lol, de az a vicces hogy 2:0-rol 2:2 lett az allas a semmire.
Ja es ez is vicces: Tyúkszembrigád szervezettségi szintje esett, köszönhetően annak, hogy az ellenfél tapasztalt öreg rókáival már nem tudtak lépést tartani.
Hat ez lol mire esett ez is azert mert 2-5-2 a felallas mikozben 2-5-3 be van gyakorolva de kiallitast kaptam ?
Vicces gyerek ez az Olaf.
[ Szerkesztve ]

Nem semmi meccsed van. 2 sérült az ellenfélnél, nálad piros lap.
3-5-1-ről (kiállított csatár) álltál 2-5-2-re 
Ráadásul Te is megkaptad a visszahúzódást. 2-2 az eredmény. Szorítok, de nagyon kemééény 

EZ nem felállásra utal asszem. Úgy rémlik kupameccsnél jön elő, ha két csapat között nagy a tapasztalati különbség. De biztos nem a felállásod miatt.

wazze, r0by ellenfele kiegyenlített 
2-2. Hajrááá r0by, igyekezz mert a hosszabbítást már nem tudom nézni

Yeeeessss, ott a balos r0by-náááál

[ Szerkesztve ]

Az eredeti felallas az volt, hogy dontetlen vagy hatrany eseten 3-5-2-rol atalljak 2-5-3-ra a ket szelso hatvedemet behuzva kozepre, hogy a tamadasi szint nagyobb legyen es konnyebb legyen a vedelmet atjatszani. Persze igy loszart nem er, hogy a jatekosomat kiallitottak, mert gyengultem vedekeseben es gyengultem tamadasban is, mert jobb volt a masik csatarom.
Itt is van 80. perc ujabb kihagyott helyzet, mikozben 3 csatarral joval megnovekedett volna az eselye a golszerzesnek.
[ Szerkesztve ]

Sajnos ezekkel nem lehet számolni 
Én támadva megyek fel, és 2 gólos előnynél 4-5-1-be próbálok bekkelni.

Nah, 2 perc, ezt már féllábon is!!! 
MZ/X

Tyúkszembrigád csapjon be egy gólt 
Amúgy az ellenfél 2 gólja kontrából jött 
Most jöhet egy SE, de ne a BKV-soknak 

Igazabol a gondom az, hogy jobb lett volna szelsotamadasokkal operalnom, de nem gondoltam, hogy a gyerek jobb csapattal befosik es es atall ellentamadasra, mivel nem is jatszotta, mert visszaneztem vagy 15 merkozesre a merkozeseit.
Mar golok sokasagaval vezetnek ugy, meg a kiallitas utan is foleg mert feltolta a vedojet es ott esett ki az elso vedo.
Az elso elgondolasom amugy is a szelsojatek volt, aztan nem is tudom miert kozepre raktam a tamadast.

Mar pedig nagyon ugy tunik, hogy a felallasra utal, tehat egy vicc hogy kulon taktikanak veszi a 2-5-2-t kiallitas utan.
"Az istenként tisztelt Tyúkszembrigád-edző a szünetben újra végigment a megbeszélt taktikán, ennek hatására a csapat szervezettsége remek szintre emelkedett."

Mennem kell uraim. Gratula a továbbjutóknak (mákos r0by-nak is
), kitartás a kiesőknek,
ééééééés hajrááá a Tyúkszembrigádnak a hosszabbításra.
Szorítsatok Neki, mennem kell 

106 perccel a kezdő sípszó után Kosta Jeftić, a korszerű támadást vezető Tyúkszembrigád játékosa rést talált az ellenfél középső védelmén: 2 - 3

nah, gézé :-)
Mikor lesz a sorsolás? Ki kéne találnom mit kezdjek a kupában, csak jó lenne tudni, ki lesz az ellenfél. Bajnokságban nekem a következő meccsem tuti bukó, lehet akkor inkább tovább kéne menni egyet még a kupában 
MZ/X
Aki kiesett és tolna edzőmeccset az nyugodtan hívjon ki. 

Íjj, de mákos vagyok

Grat mindenkinek, aki továbbment 
HT, én így szeretlek.