htms?
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
zsolli
(PH! addikt)
Gratu

Elméletileg titáni skillnél kortól függetlenül esik a skill. De nem folyamatosan, csak természetfeletti tetejéig.
De ez nagyon nem befolyásolja a képességeit. Kérdés persze, hogy a titáni szinten belül hol áll.
Mondjuk ha esik, sem baj, mert néha gondolom a kapusoknak tolsz egy kis védekezést is. Így a védő ismét felmegy titánira.
Zs
HT-s csapat: Sörhas

Buffalo13
(kvázi-tag)
Sziasztok,újonc vagyok a HT-ben és azt szeretném megkérdezni hogy mivel tudnám kiszámolni azt hogy mikor lép szintet a játékosom az edzésen?

Guri1885
(senior tag)
Üdv!
Ho-ban mutatja a szinten belüli értéket.
Esetleg még prico tsi is jó lehet.

zsolli
(PH! addikt)
Szia!
Itt van egy edzés-sebesség kalkulátor, és itt egy másik is.
Jó játékot 
Mit edzel amúgy?
Zs

Buffalo13
(kvázi-tag)
Átadást edzek 100-as intezitással és 18-as erőnlétivel

zsolli
(PH! addikt)
Mi a csapatod neve?
Jó magas az erőnléted 

Buffalo13
(kvázi-tag)
Győri-Chelsea ETO(581387)
Szerk.:Esetleg tudnátok vmi tippet adni inkább mit fejlesszek és hogy,mert még a játékszervezés erősítésében gondolkodtam.
[ Szerkesztve ]

zsolli
(PH! addikt)
Látom vásároltál sok játékost. 
Nem erősítened kell, hanem kitalálni, melyik edzéstípust választod. Az edzés típushoz megfelelő felállásban kell játszani, hogy minden edzett poszt ki legyen használva.
Most átadást edzel, de 4-3-3-ban állsz fel. 2-5-3-ban használnál ki minden posztot az edzés szempontjából.
Ami nagyon fontos lenne, hogy edzett posztokon 17 éves pár napos (max. 30 nap) fiatalokat vegyél, minimum megfelelő edzendő skillel. Ha van pénzed, akkor figyelheted a mellékskillt és a specialitást is. Jó edzőt csapnivaló vezetői képességgel mihamarabb be kéne majd szerezni, és 10 segédedző ajánlott még.
A 100% edzésintenzitás rendben van, az erőnlét 5-15% között javallott. Minél alacsonyabb az erőnlét, annál gyorsabb a játékosok fejlődése. Első időszakban nem lesz annyira eredményes (csoport és edzéstípus függvénye), de kell is a türelem 
Zs
Ui.: az átadás mellékskillnek számít. Főskill edzés mellett vagy után persze szükség van arra is.
[ Szerkesztve ]

Guri1885
(senior tag)
Szerintem egy kp edzéssel jól járnál, legalábbis Zsollinak eddig bejött. 
A csatár edzést Én nem ajánlanám, a többi edzést pedig nem vágom. 

Buffalo13
(kvázi-tag)
Igen fiatalokat sokat nézek majd vásárlok belőlük egy párat.Majd a legközelebbi barátságos mérkőzésen kipróbalom a 2-5-3- as felállast,de addig is a 4-3-3-hoz milyen edzést ajánlasz?

zsolli
(PH! addikt)
Védés: 2 kapuspalánta, megfelelő vagy jó védés skillel. Egyik barátságoson, másik bajnokin véd. Ha van rá pénz és lehetőség, figyeld a védekezését és pontrúgását. (Kiszámíthatatlan specnél az átadást - bár ez ritka).
Védekezés: 10 db minimum megfelelő védekezés skillűt kéne beszerezni. További taktikáktól függően (nálad vagy a jövőbeni vevőknél) más-más mellékskill ill. spec. javallott.
Jól fejelő, Gyors, Erőteljes stb.
5 db bajnokin, 5 db barátságoson játszik. (Lehetséges felállások: 5-2-3, 5-3-2, 5-4-1, 5-5-0.)
Játékszervezés: 10 db minimum megfelelő jsz skillű játékos. A 3 belső középpályás 100% jsz edzést kap, míg a 2 szélső csak 50% jsz edzést kap.
Ha van pénz, szélső posztokra lehet magas szélsőjátékú és/vagy átadású playát venni.
Szintén fontos a specialitás. Szélsőknél Gyors, Kiszámíthatatlan, Jól fejelő. Belső kp-nál Jól fejelő, esetleg technikás.
Gólszerzés: 6 db minimum megfelelő gólszerzés skillű játékos. Mellékskillek átadás, szélsőjáték, játékszervezés. Spec itt is fontos. Gyors, Jól fejelő, Kiszámíthatatlan, esetleg Technikás (ennél nem árt, ha van jsz-e).
Szélsőjáték: 8 játékos. Szélső poszton 100%-os edzést kapnak, szélsőhátvéd poszton 50%-os edzést kapnak. Ezt talán érdemes később edzeni, mert szélsőhátvéd posztra nem árt a magas védekezés. De van aki evvel kezdi, mert relatív gyors edzés. Fontos mellékskill az átadás, játékszervezés, védekezés. Specek, Gyors, Kiszámíthatatlan és Jól fejelő.
100%-os edzésposztokra tehát 17 éves 30 napnál fiatalabbat érdemes venni. Spec-re és mellékskillre figyelj, ha tudsz, mert később nagyon meg lehet érezni a hiányukat.
Zs
Na végül úgy döntöttem nem vásárolgatok feleslegesen. Elszórtam minden pénzem stadionra (21k+) aztán ez majd visszahozza, amit elvitt.
Eredeti, még nem beregisztrált Diablo 3-at vennék!!

zsolli
(PH! addikt)
4-3-3-nál lehet kapust edzeni, lehet szélsőjátékot (szélső és szélső-hátvéd posztok be legyenek töltve), de általában ez a gólszerzés edzésnél alkalmazott.
Nézegesd a piacot, olvasgass, és ha megvan, mivel szeretnél foglalkozni, amit tudunk, szívesen segítünk.

Buffalo13
(kvázi-tag)
Köszönöm a segítséget akkor ráállok a gólszerzés erősítésére,100-as intezitással,7- es erőnléttel és remélhetőleg vmi jó kisül belőle.Folyamatosan fogom akkor nézni a fiatalokat,a piacot hogy minnél jobb játékosokat tudjak venni,és azokból mégjobbakat kinevelni.
UI.:Majd folyamatosan leszek a fórumon hogy tudjak informálni hogy most mi hogyan áll,meg a további segítség kérés miatt.
[ Szerkesztve ]

zsolli
(PH! addikt)
Oké 
Mindent bele, és ne felejtsd, az ifik mellé egy Jó edzőt is szerezz be, csapnivaló vezetői képességgel.
Zs

Buffalo13
(kvázi-tag)
Amint lesz rá elég pénzem beszerzem a fejlődésük miatt.
[ Szerkesztve ]

zsolli
(PH! addikt)
Szerintem egy kp edzéssel jól járnál, legalábbis Zsollinak eddig bejött.
Áááá, csak mákom volt

Most nem 

zsolli
(PH! addikt)
Sebaj, ennek is a jó oldalát kell nézni. Így a "mákos" jelző átszáll r0by-ra.
De fej-fej mellett megyünk 
nekem is adhatnátok mákot 

zsolli
(PH! addikt)
Bevallom, én próbálom elősegíteni a dolgokat. Most is nyomom a mákos bejglit 
Amint elkezded a speces, kieges kp-id nevelését, jönnek a mákok 
Zs

r0by
(őstag)
Ha nyerek a hétvégén (a 2. helyezetthez megyek), akkor vállalom ezt a mákos dolgot, de addig..
Kemény lesz, gőzom sincs, hogy hogyan álljak fel, 4-4-2-be, vagy 5-4-1-be.
Előbbibe a támadásom lenne jobb, utóbbiba meg a védekezésem 
HT, én így szeretlek.
Rosszul gondolkodsz
2-5-4- ben nyomasd fel a csapatot...annyira megleped az ellenfelelt, hogy simán nyersz
Tényleg mi történik ah nem raksz be kapust? 
[ Szerkesztve ]

zsolli
(PH! addikt)
Gyenge kp-t csinál odahaza. Ha nála is hozod a megfelelő kp-t (alját minimum), akkor meg tudod verni. Szélső védelmén simán át lehet menni.
2 szélső hátvéd védekezőben, 2 középső hátvéd szélre irányítva, sasold meg, milyen védelmet hoznak össze.
A lényeg, hogy legyen meg a kp-d, és mindkét szélen jó lenne megfelelő támadást (de minimum középszerű teteje) összehozni. Én benyomnám a széleken támadás taktikát is.
Szerintem megvered.
Zs

r0by
(őstag)
Szerintem nem bírok el vele.
4-5-1-be éppen 1%-al lenne csak erőssebb a kp-m, úgy hogy a csatim és a két szélső hátvédem is védekezőbe lenne, a két belső védő pedig szélre lenne irányítva.
Ha mind a 4 védő normál állásba lenne, akkor 3%-al lennék erősebb.
Szvsz, ez idegenben eléggé soványka.
HT, én így szeretlek.

r0by
(őstag)
Fel van már készítve a HT erre, mert nem fogadja el a mérkőzésutasítást, ha 10-nél több mezőnyjátékost teszel ki.
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
Ej de kár 
4-5-1-ben egyik szélső (nagyobb jsz-es) középre irámnyítva, másik támadóban? Támadó szélső oldalán csati szélre tolva?
Bár rizikós, de védekezve egy szélen támadva...

zsolli
(PH! addikt)
R0by, hogy-hogy csak ilyen a kp-d?
Most két meccsen PIC-eltél nem?

Patrick
(PH! addikt)
Egyik védőmet nem vették meg 189 milláért, wc, 26 éves 34k tsi. J forma, remek erőnlét, jó tapasztalat.
Szánalom... 
Még egy védőt tudok venni, egyenlőre. Nem hogy az 1 milliárd, de a 800 milla sem jött össze.
Nah e miatt szar még a HT.
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

r0by
(őstag)
Néztem én is ezt, de akkor is csak 3% lenne az előny. Természetesen a szélsőm beszedett egy sárgát, így most a hétvégén pihennie kell. De ha játszhatna, akkor meglenne a középszerű kp-m simán, így csak sajna gyenge van.
Nem piceltem még ebben a szezonban, mert szar volt az edzőm már, és nem tarotta meg a TS-t. Az új edzővel meg még nem volt alkalmam pic-elni. Tudom, a múlt hetire rá kellett volna nyomnom, de nemrég botolódott az ellenfél, és nem mertem bevállalni a rizikót.
Csapatszellem: hűvös(4)
Önbizalom: teljességgel önelégült (9)
[ Szerkesztve ]
HT, én így szeretlek.
Jah egyszer a duplájáért elmegy van mikor alapon nem viszik el 
Edzés Védőm visszakapta a TSI-t amit eddig elvesztett..miota nem ő a csk azota jön felfele...
KP-m WC szintre lépett
a többiek csak jöv héten vagy utánna
[ Szerkesztve ]

zsolli
(PH! addikt)
Előbb 4-5-1-et írtam 5-4-1 helyett 
5-4-1-ben a 2 szélső védő védekezőben, két szélső-belső védő szélre irányítva, és középső védőnek betenni a legfiatalabb kp-dat támadóba. Így még kap egy kis védekezés edzést is 
Hülyeség? 
[ Szerkesztve ]

zsolli
(PH! addikt)
Jó ötlet volt a csk-csere. Látod, ahogy Szumski a csk...
...egyből le is sérül

Mellesleg a védőd nem bírta a nyomást, amit a csk poszt magában rejt.
Zs

r0by
(őstag)
Nah, ez már így eléggé gáz 
Kp-t bukom -1%-al, akárcsak a jobb oldali védelmem. Felejtős. Variálom még egy pivit, na meg hátha valami faiontos edzés is becsúszik..
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
Na ja. Nem árt egy jó edzés. Még nem merem frissíteni a HO-t, de úgy fest, nőtt 20.000-t a TSI-m

TSI: +5740 / -820
Forma: +5 / -5
SkillUp: 2
Ezzel a rohadt formaromlással vagyok megáldva...ezért hullanak a játékosaim....
szerk: most raktam át 13%-ra a formaedzést, nem kell még? (a sok formaromlás és sérülés miatt gondoltam, hogy 10ről megemelem...)
szerk2: tegyük fel, hogy egy kapus minden edzásseé 0,32 százalékot kap a védés képességéhez. 3 edzés alatt elér szinten belül a 0,96%-ra, így jön a köv edzés. Akkor ugye szintet lép. de nem megy tovább, hogy a köv. szint 0,28%-ára lépjen, hanem a köv. edzéssel a 0ról kezdi? (ez csak azért érdekes, mert így ha mondjuk pont 0.99-ig fejlődik egy játékos, akkor a köv. edzése gyakorlatilag egy nagy kuka, mert meglépi a szintet [kemény 0.01-et nő] majd ennyi, a következő edzéssel csak szinten belül 0.32-ig ugrik fel, tehát az előző edzés csak egy elvesztegetett hét, ami nagyon szar...) Érthetőre sikerült, vagy nem annyira?
[ Szerkesztve ]

r0by
(őstag)
Ránézésre nállam semmit sem nőtt, de az edzői jelentés mér megjött 4 védekezés skilluppról, valamint 1 erőnlétiről.
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
Forma edzés? 
Ammeg mi?
Nem az erőnlétre gondolsz?
Jó, na...tudod te mire gondoltam. 

Guri1885
(senior tag)
Nem volt rossz ez az edzés.
+3630/-290
Forma: +9/-3
3 skillup gsz-ből. 
[ Szerkesztve ]

Patrick
(PH! addikt)
Tököm tele van a .*..*.. edzésekkel is...
Két dolog végtelen, a VILÁGŰR és az EMBERI BUTASÁG, de az előbbiben nem vagyok biztos!

r0by
(őstag)
Az edzés az már így megy, szar dolog a 0.01. Nálam elég sokszor előfordul sajnos hasonló 
Erre mondják a HT-sok, hogy szarul jelzi ki a HO szinten belül. Persze... 
Most van két ilyen gyanús játékosom, az egyik most 12,82-n van, a másik pedig 11,89-n. Remélem azért az utóbbi meglépi jövő héten a szinten. Az előbbi kb. 12,95-12,97-re fog érkezni..
HT, én így szeretlek.

zsolli
(PH! addikt)
Na skacok, csak ámulok-bámulok.
Ezt nézzétek:
TSI: +22.490/-2.300
Formák: +9/-5
Avg form.: 5,81-ről 6,00-ra nőtt.
Skill-up: 1 db. Kedvenc szélsőm ragyogó (11) lett jsz-ből.
Az 5 szint formaromlásból 2 a "B" csapatos kapusomé, 1 a "halott" pontrugó hátvédemé, egy a "B" csapatos mindenesé (védő, csatár stb...), egy pedig (sajnos) a kedvenc szélsőmé.
Zs

zsolli
(PH! addikt)
3 kp-m van 13,98-on, 2 meg 13,90-en. Szerinted? 
Az egyik (kedvenc Jól fejelő) kp-m most a HO szerint semmit sem kapott

r0by
(őstag)
Én is ámulok-bámulok, csak nem úgy..
:
TSI: +3170/-2300
Forma: +3/-6 (van akinél egyből 2-vel romlott a forma
)
Skillup: 4 védekezésből (B csapat sajna)
HT, én így szeretlek.

Patrick
(PH! addikt)
408 milláért vettem a wc védőmet anno, volt 23 éves. És most 26 évesen 189 milláért nem ment el. Na ez a szar, nem ami a wcben van... már bocsi, csak veszettül ki vagyok borulva. Nem tud az ember semmivel normálisan kalkulálni, mert az egész egy Random...
Persze, lehet, hogy csak én vagyok béna...
link - lehet tudni, hogy ezt visszavonták-e??
mákos!

zsolli
(PH! addikt)
Na, felállás megvan szombatra. A mumus csapat jön hozzám.
Örültnek hangzik, de PIC benyomva. 
Elméletileg mindkét szélen átviszem a védelmét, birtoklom is...
...de a támadásait nemigen tudom levédekezni. Talán a két szélen egálba van, de középen simán átmegy.
Múlt héten 2 védője is eltiltás alatt volt, emiatt iszonyatosan elpics@'zták. Talán nagyot zuhant az önbizalma emiatt.
Meglátjuk. 
Zs