Mióta nincs kilóhoz kötve a beszólogatás? 
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#351) runner 125 válasza Tipo16V (#246) üzenetére

Mióta nincs kilóhoz kötve a beszólogatás? 
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Az első az ilyen how to be ripped oktatófilm? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#353) Tipo16V válasza runner 125 (#351) üzenetére

úgyvoltak vele a zadminok, hogy ha hosszúhajúak írhatnak, akkor a 80kg alattiak is 
![;]](/dl/s/v1.gif)
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"

Simán értendő. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Van nekem is egy övem eladó, ha érdekel valakit, megvettem vagy 10 éve ,de sose használtam. 
Képet később dobok.
[ Szerkesztve ]

Raknál be képet róla? Ma néztem Lidl-ben de nem találtam, mondjuk nem is kerestem sokat... ![;]](/dl/s/v1.gif)
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Vót má'?
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

---------- új Sinus Live L3.0-8 hangszórókábel 1e/m ---- http://href.hu/x/jkzu ----------
Ma érdekes dolgok voltak a teremben, srác tök durván néz ki, és a glutamint por formában kanalazta a szájába, majd úgy nyelte le és ivott rá... Egészséges ez így?
Nekem minőségi tejsavófehérjém van, azt is rázogatni kell a shakerben és úgy lesz épp csomómentes – persze rakok bele vizet is ![;]](/dl/s/v1.gif)
Másik srác, olyan vékony hogy elbújik a seprű mögött és félmeztelenül edz... Marhajó, legalább gondolna másra és venne fel pólót hogy azér annyival kevesebb legyen a szag...
De ma vállaztam és végre egyáltalán nem fáj már, csak az a kellemes szénné fáradt érzés 
[ Szerkesztve ]
"Every passing minute is another chance to turn it all around" – Vanilla Sky

én is voltam ma egyet fitnesselni, hétfő után végre. Érdekes módon amikor edzek akkor azt hiszem van még remény, de nem
Az edzés utáni 4 kg dinnye megadja a fizikum alapját.
rakok azért egy képet, amúgy sem jellemző rám az "egész alakos." Vádlim nincs (mondjuk ez a tükörből is látszik) fejem sincs, mert így nagyobbnak tűnik a testem ![;]](/dl/s/v1.gif)
képzelhetitek
[link]
ja és én már azt is sikernek fogom fel, hogy nem nézek ki xarabbul mint egy éve 
[ Szerkesztve ]
ex Con, ex Marine
(#360) runner 125 válasza Woodslave (#359) üzenetére

Aha, szal' akkor te is csak bicóra gyúrsz, akkor már nem vagyok egyedül. 
![;]](/dl/s/v1.gif)
Vicc nélkül, jójjez. 
...főleg 2 gyerek után.

Nincs ezzel probléma.
Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu

Jó ez. 
Csak nem ide. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#363) runner 125 válasza Boxer001 (#362) üzenetére

Látom degeci lakos vagy már te is. 
mod. Akkor inkább így: látom degeci falváról továbbra sem akarsz elköltözni. 
[ Szerkesztve ]
(#364) Boxer001 válasza runner 125 (#363) üzenetére

Vagyok már
...na takarocc...ősgeci vagyok. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Szerk.: itt fogok megdögleni. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Köszönöm.

Egy adag proteinkiegészítő körülbelül ezer kalóriát tartalmaz,
aztaaaaaa
"Egy adag proteinkiegészítő körülbelül ezer kalóriát tartalmaz, vagyis jó sok edzésre van szükség ennek ledolgozásához"
0_o ?
Egy nullaval elnezte a szakerto...
Krisztián kozben beeloztel 
90 gram protein is megvan neki eleg hamar mert ugye 1 pohar tej az 9g+23 a halkoznerv es mar csak 30dkg marhaszeletet kell bedobni vacsira.
[ Szerkesztve ]

Gyökerek b+ 
Ez a szétrobbanó karos hír is...szánalom. Olvassa a laikus egy híroldalon és egyből az jön le neki hogy minden gyúrós koxol és minden tápkieg halálos. 
[ Szerkesztve ]
Jack3D 4 President ! Brutal Anadrol coming soon ^^
(#370) God Vazzeg válasza Tomics (#369) üzenetére

Nekem már 3-an elküldték facen bazze
Szerintem azt hiszik az én karom is "fel fog robbanni"
Ki talál ki ilyen hülyeségeket??! 
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#371) Boxer001 válasza God Vazzeg (#370) üzenetére

(#372) Kassadin válasza God Vazzeg (#370) üzenetére
Nem kellene annyi syntholt koxot nyomatnod, látod látod...

Végig se olvasom...nehogy szét robbanjak proteintől.
<---Train With Max--->
(#374) God Vazzeg válasza Kassadin (#372) üzenetére

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
"am hallod
karomról lement a viz
lehet azért mert kevesett ittam?"
Ilyen értelmes dolgokat kapok facebookon 
"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

Bő vízzel fürödjön naponta többször hátha vissza tapad. ![;]](/dl/s/v1.gif)
<---Train With Max--->

<---Train With Max--->
(#378) runner 125 válasza SzlobiG (#377) üzenetére

Vótmá, viszlát. 
(#379) SzlobiG válasza runner 125 (#378) üzenetére

Ez a cikk nem volt, viszlát. ![;]](/dl/s/v1.gif)
<---Train With Max--->
(#380) runner 125 válasza SzlobiG (#379) üzenetére

De, akkor is nyilvánvaló volt h egy szintolos barom csupán, ezt közli a cikk is. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

Mi a vastag .... van veletek? Mindenki a strandon döglik most meg grillez? Senki nem rohad a lakásban, mint én? 

De 
Bicepszeztem, majd megyek a tescoba túróért, jó kis szombat esti program 
Viszont Szerdától-Hétfőig Siófuck

Sander van Dorn lesz a palace-ban. Remélem túlélem
Ha igen, utána tiszta élet, izomnövelés 1 évig ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

És te mi a jó büdös retkes faxért rohadsz a lakásban?
(#384) runner 125 válasza Boxer001 (#383) üzenetére

Nem találja a téli kabátját. ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#385) Tomics válasza runner 125 (#384) üzenetére

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

(#386) Yeffy DJ válasza runner 125 (#384) üzenetére

xD 
Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu

Már nem fér ki az ajtón 
![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
Nemsokára elfogy a tömegnövelőm, megjegyzés: fasza .... VOLT feljöttem 85 kg re de a testem ugyanolyan száraz volt. Most 1 napig szendvicsen éltem és 83 ra le estem szoval nem tudom .,.. picit kiábránditó. majd meglátjuk mi lesz ha elfogy. 
Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! // Asus Sabertooth P67 // I5 2500K //8 gb GB OCZ 2133 Mhz // 480 GTX AMP! // OCZ 650 W // Samsung 2x2 TB // CM Hyper Z600 // LG IPS277 // CM 924 //
(#389) Boxer001 válasza Terminator17 (#388) üzenetére

Baxki de hiányoztál.
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#390) Terminator17 válasza Boxer001 (#389) üzenetére
én is téged ![;]](/dl/s/v1.gif)
Terminatornál nincs alkudozás mert mindig a lealkudott árat írom ki ! ! ! // Asus Sabertooth P67 // I5 2500K //8 gb GB OCZ 2133 Mhz // 480 GTX AMP! // OCZ 650 W // Samsung 2x2 TB // CM Hyper Z600 // LG IPS277 // CM 924 //

Péntek este csináltunk egy házi bulájt... most sikerült kb. kipihenni 
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

Slice cola?
![;]](/dl/s/v1.gif)
Slice Cola. Adtok a minőségre. Azzal egy finom jack danielst összekeverni sértés a whiskey-re nézve.

Látom a lényeget mindenki megtalálta...
Egyékbént mentségükre legyen szólva, hogy a jobb alsó sarokban ott van egy Coca is...
[ Szerkesztve ]

De ugye nem buziskodtatok?
![;]](/dl/s/v1.gif)

a sima cola még a hűtőben volt 
Kassadin: Ha házibuliba megyek általában mindig én hozom a Jack-et és ahhoz kötelező ha mást nem a rendes kísérő... bár azt mondják az okosok, hogy Jack-et nem magában inni vétek, de a whiskey+cola kombóval nincs szerintem baj bár mindig tolunk csak sima kísérő mentes kört 
Boxer001: nem vagyok egy tipikus buziskodos alkat 
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
"Egyékbént mentségükre legyen szólva"
Jojo barátja vagy? 

Jack Daniel's-t felönteni kólával?
/人◕ ‿‿ ◕人\
"Jöjjön a nagy eső, mosson el minden szemetet, mocskot az utcáról"