2013. június 19., szerda

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)

(#26801) littlelion21 válasza Fecogame (#26799) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Valami ilyesmi miért nem jó?

Mert amit leírtál, az a 'meleg fing' kategória.

(#26802) rii

rii
(PH! nagyúr)

köszönöm a válaszokat!

(#26785) 30z.Samu:
" .... Meg is hülyülnék, ha nem tudnék húst enni. .... "
én lassan a hús sütésétől kapok agyf*szt, .... ott kezdődik, h nem tudom, mikor végzek munkahelyen, este 6-7-8, reggel 9.30-as kezdéssel, aztán két weblapot is kell otthon baszkurálnom, majd venni 1 kg húst ... egyik nap szenvedni a bepácolással
másik nap szenvedni a sütéssel .... és eddig majdhogynem mindig sikerült égett olajszagot csinálnom ..... én meg a konyhatüdérkedés .... pffff ....
bocsánat az off-ért

ésszel

(#26803) joamilestoné válasza rii (#26802) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Vegyél egy kontaktgrillt! Nagyon hasznos szerkezet, és az olajszagtól is megkímél.

Vagy a sütőzacskó is jó dolog, bár nekem abban mindig kiszárad a hús, biztos valamit nem jól csinálok.

1080p bazeg....

(#26804) spammer válasza Fecogame (#26799) üzenetére

spammer
(PH! addikt)

Intenzív bringa mellett nehéz lesz izmot építened, ezekkel a módszerekkel, amiket írtál, gyakorlatilag lehetetlen.

Ha izmot akarsz építeni, gyúrni kell keményen, de céltól függően még akkor is hónapokba, de inkább évekbe telik egy jó formát összehozni, ami nálad az intenzív bringa miatt még több idő :U

Gondolom te is valami ilyesmi formára hajtasz [link] :D

"I didn't say you needed to be better than everyone else. But you gotta try. That's what character is. It's in the try." - Coach Taylor | "Ezt a FA márkát már valaki használta, kóstolta? Mert tusfürdőben is szar, nemhogy protein" - Dani82

(#26805) Ijk válasza spammer (#26804) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Ő is biztos "megelégedne ennyivel". :DDD

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#26806) joamilestoné válasza Ijk (#26805) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

De csak mert nem akar túl izmos lenni. ;]

1080p bazeg....

(#26807) rii válasza joamilestoné (#26803) üzenetére

rii
(PH! nagyúr)

megnézem, köszönöm
elméletileg a sütőben a tepsi+sütőpapír is olajszagmetnes kellene,, hogy legyen, nem?

ésszel

(#26808) joamilestoné válasza rii (#26807) üzenetére

joamilestoné
(senior tag)
LOGOUT blog

Az szerintem teljesen kiszárítaná a húst. Egy próbát megér, de sütőben inkább valami mártással lehet jól megcsinálni, pl. ananászt a husira és nyakon önteni besamellel, csak az meg elég macerás. Ilyen szempontból a kontakt grill tényleg jó, egy-kettő bemelegszik, viszonylag könnyen tisztítható, és nem büdös. És a legjobb, hogyha alufóliában teszed be a húst, mellé egy kis zöldséggel, akkor pedig elég jól párolódik is, szóval nem kell mindig közvetlenül grillezettet enni, hanem lehet variálni vele. :)

1080p bazeg....

(#26809) 30z.Samu válasza rii (#26802) üzenetére

30z.Samu
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy vegyél Tesco-s grillcsirkét. ;] Amúgy én sem vagyok egy konyhatündér, de 1-2 dolgot meg tudok csinálni. :DDD

Fiatal, nem dohányzó, megbízható fiatal munkaerő keresi munkahelyét! Ha tudsz valamit Pesten, kérlek írj üzenetet! Köszönöm!

(#26810) BÁ Nutrition válasza Markgx10 (#26788) üzenetére

BÁ Nutrition
(őstag)

a vendégben leszek, csak vicceltem :DDD
C lelátó vagy szektor vagy mi, asszem

http://www.youtube.com/watch?v=KKSQtQqLVdU&feature=player_embedded# ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""

(#26811) Boxer001 válasza God Vazzeg (#26797) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Márk már a túl jó arc kategória és ezt seggnyalás nélkül állítom. :D
Láb + egy kis kar megvolt. Jó ez a cucc, tényleg jobban oda tudok verni, végig megmarad az erő, nem fáradok...

Ma úgy érzem bebaszcsi lesz a helyi klubban, így két hónap után most már eljött az ideje. :D

[ Szerkesztve ]

(#26812) macikos válasza Boxer001 (#26811) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Le kell bontani az izmot, ami feljött, mert a végén túl izmos leszel :D

(#26813) Yeffy DJ válasza Boxer001 (#26811) üzenetére

Yeffy DJ
(őstag)

hűhaa, izgalmas programnak nézel elébe... ;]

[ Szerkesztve ]

Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu

(#26814) Boxer001 válasza macikos (#26812) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Havi szinten van itt egy buláj, múltkor kihagytam...előtte elég rendesen szétcsaptam magam, és szerintem most is így lesz, pia nélkül nekem nincs értelme ilyen helyekre menni. :D Ez van, majd másnap zabálok, amit érek. :)
Yeffy
Ha iszom, akkor tényleg jó estének nézek elébe...ha nem iszom, akkor meg csak úgy vagyok, haverékkal elbeszélgetek, az se rossz, de most oda kell vernem, ki kell adnom a fáradt gőzt. :D
Nekem nem kell sok, múltkor is 5 felestől adta a történet. :D

[ Szerkesztve ]

(#26815) God Vazzeg válasza Boxer001 (#26814) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ha be akarsz baxni, ne egyél este, és tuti a buli :D Én ezért szoktam bezabálni előtte, hogy ne rúgjak be. Így is érzem, de amennyit "ezekkel" inni kell.. :D

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

(#26816) Boxer001 válasza God Vazzeg (#26815) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Tudom, de enni akarok előtte, mert üres gyomorral se bírom...akkor meg azért fogok szenvedni, mert éhes vagyok. :D Megoldom én ezt, ne aggódjatok. :D
Múltkor bementem, 800 Ft a beugró. Később jött egy haver, akkor még kabátos idő volt...hozott be páleszt, szép állapotba is kerültem, jó volt a buli...800 Ft-ból. :D

De most nem maradok 5-ig, mint múltkor...amikor is elveszítettem a ruhatáros számomat, és nem adták ki a kabátom, csak utolsónak, amikor már mindenki kivette. :D 6-ra megyek melóba. :D (Ahol aludni fogok, de mindegy. ;])

[ Szerkesztve ]

(#26817) tween válasza Boxer001 (#26814) üzenetére

tween
(őstag)

Boxi buli utáni képei [link]

(#26818) God Vazzeg válasza tween (#26817) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Uhh ezek a mi bulink képei :F

;] :D

Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."

(#26819) Boxer001 válasza tween (#26817) üzenetére

Boxer001
(PH! kedvence)

Jó képek. :D

(#26820) Yeffy DJ válasza Boxer001 (#26814) üzenetére

Yeffy DJ
(őstag)

:DD
nyugi, én is hasonlóképp vagyok, k_rvára nem bírom a piát, nem is nagyon szoktam inni.
bár itt is lesz hétvégén állatkodás, szal' kb előre félek :N

[ Szerkesztve ]

Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu

(#26821) Woodslave válasza Markgx10 (#26795) üzenetére

Woodslave
(őstag)

te egy igazi férfi vagy, irigylem a fiad :R

ex Con, ex Marine

(#26822) tween

tween
(őstag)

Boxi a 2 doboz jack3D után:

(#26823) Woodslave

Woodslave
(őstag)

nemsokára durrantom be én is a Jackétát. :D
Dolgoznia is kell, mert tegnap meg ma az össz ch. bevitelem a tegnap délben evett almás-vaniliás párna (ala Spar) meg némi pitakenyér havertől elcsipegetve, meg nemtom mennyi reszelt répa. :D A súlyom csökken, erőm nő :Y :D (vagy nem) ettől függetlenül egy kisebb, de zsíros minime-t sikerül összehozni. Mindegy majd el kell "beszélgetnem" néhány szakértővel ;] :D

ex Con, ex Marine

(#26824) spammer

spammer
(PH! addikt)

Boxi bulizik a haverokkal! [link] Nagyon odateszik magukat! :C

"I didn't say you needed to be better than everyone else. But you gotta try. That's what character is. It's in the try." - Coach Taylor | "Ezt a FA márkát már valaki használta, kóstolta? Mert tusfürdőben is szar, nemhogy protein" - Dani82

(#26825) Gery15 válasza spammer (#26824) üzenetére

Gery15
(őstag)
LOGOUT blog

Állat! :D :C

Samsung Galaxy S Advance 4.1.2 / Google Nexus 7 4.2.2 ! :))

(#26826) Boxer001

Boxer001
(PH! kedvence)

Látom ma nagy celeb vagyok itt. ;]

(#26827) drogery

drogery
(tag)

na ennyit oriról :(
[link]

(#26828) Mozzarella

Mozzarella
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Jónapotkívánok,
adott az a tény, hogy rettenetesen szarul tolerálom a szójafehérjét (gyakorlatilag ko-ra vágja az emésztésem). Szájtek whey pro-t iszogatok néha edzés után a teremben (mert jellemzően nem használok kiegészítőket, otthon semmit), de egy ideje attól is kikészül a gyomrom, belem, stb. A "normális" kajáktól, úgymint tojás, túró, hús, stb... semmi bajom nincs.
Lehetséges, hogy a SC is több szóját "kummant" a tejsavójába manapság? :(((

Old but not stinky... [Samsung Galaxy SIII Temasek CM10.1]

(#26829) Sotho válasza spammer (#26824) üzenetére

Sotho
(őstag)

Faxt! Boxi tud élni! ;]

Mozzarella : Válts dymatize elite whey-re :K (nem lehet hogy a teremben higítják? :D)

[ Szerkesztve ]

(#26830) nepszter1 válasza drogery (#26827) üzenetére

nepszter1
(őstag)
LOGOUT blog

pam pam ;]

‎"Jöjjön a nagy eső, mosson el minden szemetet, mocskot az utcáról"

(#26831) Boxer001

Boxer001
(PH! kedvence)

Mint a birkák... ;]

(#26832) Mozzarella válasza Sotho (#26829) üzenetére

Mozzarella
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az durva lenne :Y
Sajnos ott csak ST van.

(#26833) gaborbol válasza Mozzarella (#26828) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

Baszki amilyen formad van nem is kell neked kiegeszito.
Ha nem "ismernelek" siman radmondanam,hogy kokszmatyas vagy :B

[ Szerkesztve ]

(#26834) Woodslave válasza drogery (#26827) üzenetére

Woodslave
(őstag)

na akkor sárga kapszula letölt, elolvas, abban foglaltakat szentírásként magáévá tesz :K :D

Nem tudom mikori a video, de ha jól találtam akkor 60 éves. Ahhoz képest... :D ezt végigcsinálni.. :C

[ Szerkesztve ]

ex Con, ex Marine

(#26835) Yeffy DJ válasza gaborbol (#26833) üzenetére

Yeffy DJ
(őstag)

áá, téged is látni? :)
na mi a helyzet a maratonnal v félmaratonnal v nem is tudom, mire készültél? :B

(#26836) Ap3x89

Ap3x89
(senior tag)

sziasztok!
már több mint egy éve edzek eddig csak fehérjeturmixot ittam most kezdenék el creatint szedni mellé mert megálltam 80 kg nál és nem tudok fejlódni. bioteches 100%creatine monohydratet néztem ki ezt szerintetek jó illetve valami tanácsot tudok még adni mellé? a feltöltés és szinten tartás szakaszból képben vagyok.

Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs

(#26837) macikos válasza Ap3x89 (#26836) üzenetére

macikos
(PH! addikt)

Ha megálltál 80Kg-nál, akkor többet kell enni.

(#26838) littlelion21 válasza Mozzarella (#26828) üzenetére

littlelion21
(VIP)

Esetleg próbáld ki ezt.

(#26839) Ap3x89 válasza macikos (#26837) üzenetére

Ap3x89
(senior tag)

rohadt sokat eszek de ennél többet már nem nagyon tudok. ezért gondoltam a kreatinra ami elvileg izmot vastagít tehát növel.

[ Szerkesztve ]

(#26840) deniro2 válasza Ap3x89 (#26839) üzenetére

deniro2
(senior tag)

Ha nem tudsz tömeget növelni, akkor a kreatin sem fog semmit érni...
Írd már le, hogy mennyi az a kaja, aminél nem tudsz többet enni.

(#26841) Ap3x89

Ap3x89
(senior tag)

reggeli 4 szendvics, meg fehérjeturmix, délben 4 csirkemell meg rizs, este 7-8 tojás edzésnapokon még egyszer fehérje

(#26842) Mozzarella válasza gaborbol (#26833) üzenetére

Mozzarella
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem vagyok kokszmátyás :N

Kiegészítő azért kellene, mert nagyon alacsony a fehérje bevitelem. Nem bírok eleget enni, nem kívánom.

[ Szerkesztve ]

(#26843) deniro2 válasza Ap3x89 (#26841) üzenetére

deniro2
(senior tag)

:N
4 szendvics az mi? mennyi rizs? 4 csirkemell az mi? 7-8 tojás magában?

(#26844) mocsanisi válasza Ap3x89 (#26841) üzenetére

mocsanisi
(senior tag)
LOGOUT blog

Aha akkor ez így lófasz. A reggeli meg a dél között kell még1 étkezés, illetve a dél este közé is mehet 1-2. Edzés utáni turmixba meg mehet vitargo, ha nincs pénz maltodextrin 60-70g. :U

‎"Vékony srácoknál a kockahas olyan, mint dagadt csajoknál a nagy mell. Nem számít..."

(#26845) Ap3x89 válasza mocsanisi (#26844) üzenetére

Ap3x89
(senior tag)

oké de ha 6 szor kajálok akkor hasam is nőni fog azt meg annyira nem akarom

(#26846) deniro2 válasza Ap3x89 (#26845) üzenetére

deniro2
(senior tag)

Akkó kreatinozzá, gondolom úgyis ezt akartad hallani... :U ;]
Ne egyél rendesen, mert megnő a hasad...

(#26847) Woodslave válasza deniro2 (#26843) üzenetére

Woodslave
(őstag)

4 csirkemell, de jó lenne hetente nincs annyim :D

na bevertem a jacket,irány edzeni :C

[ Szerkesztve ]

ex Con, ex Marine

(#26848) Ap3x89 válasza deniro2 (#26846) üzenetére

Ap3x89
(senior tag)

nem ezt akartam hallani... csak mivel nem vagyok képben ezért kérdezek inkább mint megvegyek egy csomó cuccot aminek nincs értelme. de gondolom te se úgy kezdted hogy mindennel képben voltál.

(#26849) Ijk válasza gaborbol (#26833) üzenetére

Ijk
(PH! kedvence)

Gondolom a kiegészítők is hozzájárultak a formához. :U

Ap3x89: Ezt soha nem fogom megérteni, hogy aki nőni akar, fehérjebevitel növelés helyett ilyen edzést segítő cuccokat vesz, ahelyett hogy meginna napi +1 adag turmixot az árukból.

/人◕ ‿‿ ◕人\

(#26850) gaborbol válasza Yeffy DJ (#26835) üzenetére

gaborbol
(senior tag)
LOGOUT blog

Olvasgatni szoktam a topicot, irni mar csak ritkan irok. :)

Felmaratonokat nyomom es szeptemberre tervezem az elso hivatalos, teljes maratont. Bringazgatok ujabban a futas melle, probalom azt is picit komolyabbra venni, a kondizas is megmaradt, de mar csak heti ket nap. 45 perc/alkalom es igy is sikerult felmenni 85kg-rol 90-re. Szoval ez az eleg az izom, meg osszeesel meglatod :N Igaz az 190cm-hez a 90 kg is nagyon karcsu...

Mozzarella: Szerintem baszott jo format hoztal ossze, ha ez ment kieg nekul eddig ( regebben is azt irtad, hogy nem hasznalsz semmit) akkor nem aggodnek miatta. Ugy latszik te+ a szervezeted nagyon tudja mit csinal :)
Melegben annyira nem kivanja az ember a kajat, nem tudom a masik "dolog" megoldott-e, az is sokat ront a dolgon.

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Fáradt gőz  »  Gyúrósok ide! Archívum XVIII. (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.