Együtt kéne edzenünk...
A zene alapján legalábbis...
Mondjuk ettől kicsit lehetne lightosabb, de az irány jó..
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Fáradt gőz
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
laci06
(senior tag)

ForexGuru
(fanatikus tag)
jó lesz az a héten, énis azt vettem 
a pufirizst minek eszitek? és mikor

Rossi
(őstag)
Ez jobban is illik az edzéshez. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság, és látá az erényt az ő alakjában…”

Jojo5
(őstag)
Erre csak ugyanazt tudom mondani mint Quan-Chi-nak... bár ez még mindig egy minimális 1/4 fokkal jobb... de ez is szörnyű szerintem ![;]](/dl/s/v1.gif)
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs

sniphoe
(fanatikus tag)

SzlobiG
(PH! félisten)
Szintén.
Na de mindenkinek megvan a saját zenei stílusa. 
<---Train With Max--->

Jasonchan
(őstag)

Aydan
(fanatikus tag)
MyoFusion Hydro-t próbáltátok már? Most vennék a stackemhez egy dobozzal, de nem olvastam még róla sehol semmit.
Jasonchan a Scitec Attack a legjobb szerintem, meg a Gaspari PlasmaJet. Attól függ melyikre van keret.
[ Szerkesztve ]

Jojo5
(őstag)
az jött most myofusion helyett... fehérje fehérje 
Jasonchan: szerintem a legjobbak Superpump 250 , No-Xplode és Xpand 
[ Szerkesztve ]

SzlobiG
(PH! félisten)
Superpump max. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Ma úgy durrantotta a lábat. 
Xpandet elpasszoltam ami maradt. 
[ Szerkesztve ]
<---Train With Max--->

Aydan
(fanatikus tag)
Jojo5 SzlobiG ezekben asszem van koffein, ő meg stimuláns menteset keres.

Jojo5
(őstag)
-
[ Szerkesztve ]

Jojo5
(őstag)
Xpandből van coffein free az fix... de az annyira nem durva mint az SP250 
SzlobiG: én az Xpandtől is krvajókat edzem ám...
na azt nem tudtam, hogy van azokból is... 
[ Szerkesztve ]

SzlobiG
(PH! félisten)
Akkor caffeine free verziót keressen ami van No xplode-ba meg Xpand-ba is pl.
<---Train With Max--->
(#215) Yeffy DJ válasza runner 125 (#185) üzenetére
- Privát
- 2011-08-02 20:54:26

Yeffy DJ
(őstag)
Kivételesen
+1
Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu
Akkor már inkább egy kis Rammstein instrumental [link]
De egyébként nálam acdc a befutó edzés alatt 
---------- új Sinus Live L3.0-8 hangszórókábel 1e/m ---- http://href.hu/x/jkzu ----------
Egy igazi kan vagy. 

Jojo5
(őstag)
jó, de őt nem röhögték volna legalább körbe... 
![;]](/dl/s/v1.gif)

Yeffy DJ
(őstag)
Jajjmá', hát hogy mondhatsz ilyet... xD 
Kondi powaa'! ヅ || "Everything is temporary..." || NFS World: YEFFYDJ || www.profikisgep.hu
- Privát
- 2011-08-02 21:31:01

runner 125
(PH! nagyúr)
Végre tudok on-ban írni. 
Megvolt a mai napi 'aerob', tekertünk haverokkal 31km-t, felét erdőben jó nagy dagonyában, felét úton. Bár rövidebbre terveztük, de hallgattam a srácra, mivel váltig állította, h úgy ismeri az erdőt, mint a tenyerét, ... persze frankón eltévedtünk, még jó, h volt nálam telefon. 
Egyébként azon kívül, h disznón megizzadtam, nem érzek semmit, egyedül a kloákám fáj rohadtul, jó kis occsó montinyereg, je.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#221) macikos válasza runner 125 (#220) üzenetére
- Privát
- 2011-08-02 21:45:15

macikos
(PH! addikt)
Az apácák bicikliznek a zárda udvarán. Nagyon sikoltoznak, ezért a főnővér rájuk szól:
-Halkabban nővérek vagy visszarakatom a nyergeket.

swoody
(senior tag)
Ez lesz a régi helyett.
Szerintem jó.

Zomb€€
(őstag)

"Egyszer fent...egyszer fent!"
(#225) God Vazzeg válasza Quan-Chi (#197) üzenetére
- Privát
- 2011-08-03 10:36:04

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Mi rammstein, godsmack, clawfingers és hasonlókra nyomjuk, ezek az igaziak 
Vagymég: [link] 
[ Szerkesztve ]
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#226) God Vazzeg válasza runner 125 (#220) üzenetére
- Privát
- 2011-08-03 10:44:43

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Csodálkozol hogy madárnak néznek? Fogadjunk a faxod is ott lóg a begyed alatt
![;]](/dl/s/v1.gif)
Találmány gyártási joga eladó! "...egy elég neves biotechnológia proftól hallottam, hogy kvázi púrhabból nyomják a krumplit, és a hibafoltok is mesterségesek."
(#227) Herczi válasza God Vazzeg (#225) üzenetére
- Privát
- 2011-08-03 11:07:49

Herczi
(fanatikus tag)
Nekem Nonpoint, Five Finger Death Punch, All That Remains, Atreyu, Spineshank
De írhatnátok még hasonlókat, hátha tudtok valami újat, németeket hagyjuk, azok nagyon ritkán jönnek be.

Bavid
(senior tag)
Sziasztok! Félig off kérdés: kérdésem az lenne, hogy nem tudom mennyire ismeritek, van ez a power balance karkötő. Van itt valaki aki hord ilyet? Ha igen, neki is használ? Mert én sok jót hallottam róla, most 1 hete hordok egyet és tényleg mintha fittebb lennék.
Ehhez kapcsolódna a másik kérdésem, hogy aki esetleg vett ilyet, mennyiért szerezte be? Mert én most (szerintem) elég jó áron tudok venni, (4000 körül) és kicsit többért szerintetek akkor megérné tovább passzolni? Lenne rá kereslet?
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Herczi
(fanatikus tag)
200 ft-ért vettem, apámnak adtam. Semmi változást nem érez tőle. Placebó az egész, egy döglött mókust is szorongathatnál, ha elhiszed, hogy jobb tőle. Amúgy rohadt sok hamisítvány van belőle, vagy igazi se létezik, enyémbe is annyi volt a különbség az eredetihez képest, hogy nincs szériaszám a dobozra nyomva.
Kereslet lenne rá egyébként, mert ismerőse mondta, hogy a kórházban az összes orvos ilyet hord, és ódákat zengenek róla. Elég erős a marketing gépezetük ahhoz, hogy legyen rá kereslet.

Bavid
(senior tag)
Pff, akkor tényleg csak belebeszélés, én se nagyon akartam hinni, de annyira állította mindenki, hogy milyen jó.. A végén tényleg majdhogynem éreztem, milyen jó
De azért valamit így is ért akkor, jó ez a placebo hatás. 
"...A HTC meg lassan elgondolkodhat az első 2 akkumulátoros mobil bevezetésén." by =Mentor=

Tipo16V
(fanatikus tag)
há me rizs azé'
mit egyzserűbb megenni? 100gr főttrizs vagy 1 csomag pufirizs? 
"Mi az, hogy vége van egy gyorsaságinak?! Olyan nincsen"
Főttrizst. Én már hánynék attól a hungarocelltől 
---------- új Sinus Live L3.0-8 hangszórókábel 1e/m ---- http://href.hu/x/jkzu ----------

Tipo16V
(fanatikus tag)
hát az te vagy, üresen a főttrizst? de miért hánynál? semmi íze nincs, csak rágod azt fogy.
akár buszon, akár suli szünetbe, akár mikor, ha nem vagy éhes akkor is elfogy egy fél nap alatt. 

ForexGuru
(fanatikus tag)
azt kérzdtem igazából hogy mikor jó az hogy csak cht eszel?
vagy pufi mellé betolod a csikét is 

macikos
(PH! addikt)
Bármikor jó lehet. Van egy olyan nézet, mely szerint érdemes szétválasztani a fehérje+ch bevitelt. Én nagyon sokszor csak rizst szoktam enni, semmi mást, mert a sok hústól nagyon jön a savam, na meg mondjuk edzés előtt hülyeség húst enni, mert órákig tart megemészteni.
Inkább enném üresen. De mivel nem vagyok hülye ezért hússal eszem 
Volt hogy melóba szendvics helyett vittem pufirizst, de már megutáltam teljesen. Száraz szar.

Tipo16V
(fanatikus tag)
miért jó ha csak rántottát tolsz be? vagy ha csak fehérjét iszol
?
Tamoo akkor szerinted maci hülye? 
[ Szerkesztve ]

Quan-Chi
(őstag)
nem érdemlitek meg a kultúr zenét ! természetesen nekem is van több kedvencem de mindet csak a szolidság jegyében hallgatok gondolok itt ilyenekre hogy : Varg, Rammstein, Finntroll, Minas Morgul, Feindflug, Nordreich, Sturmwehr, Nightwish, Manowar, Lordi, Tankcsapda, Sabaton ... stbstb
laci06 
[ Szerkesztve ]
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
Ő más dimenziókban mozog 
Aerobozni kellene de belustultam teljesen.
(#240) God Vazzeg válasza Herczi (#227) üzenetére
- Privát
- 2011-08-03 14:59:46

God Vazzeg
(PH! kedvence)
Ezek tényleg jóóóók

Sotho
(őstag)
Ez mind szar, kancsi jobbakat írt be, de itt egy kis dope ez is egy rakás szar, de néha végig lehet hallgatni. 
[ Szerkesztve ]
(#243) runner 125 válasza Bavid (#230) üzenetére
- Privát
- 2011-08-03 15:55:07

runner 125
(PH! nagyúr)
Hellóka!
..én is hordom!
Minden végtagomon van. Sőt, elérhető már a 'penisbo' is, keress rá
, - ezt még macikos és God javasolta, állítólag az elsődleges hatása - mint gondolnád, de nem a méretnövekedés - hanem csupán kitágul tőle az ún. "nőideálhalmazod". Állításuk szerint, azóta 14-től 65-ig már mindketten tettek boldoggá lányt/nénit.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

ForexGuru
(fanatikus tag)
rántottában fehérje meg zsír is van, fehérje meg elalvás előtt jó magában igaz én ilyenkor túrót vagy cottage-t tolok
(#245) macikos válasza runner 125 (#243) üzenetére
- Privát
- 2011-08-03 16:19:03

macikos
(PH! addikt)
Irigy ktsg vagy csak azért, mert nekem bevált
![;]](/dl/s/v1.gif)

Tipo16V
(fanatikus tag)
nalátod aztis ch nélkül eszed, méne lehetne külön ch-t bevinni?
runner ne offold tele a topikot
köszi

Bibby
(PH! addikt)
Engem ez a kis írás meggyőzött. Na meg a végén ott a link hogy a gyártó is elismerte.
Ελευθερια η θανατος
- Privát
- 2011-08-03 17:15:45
üdv!
használt vki vha Healthy America terméket, azon belül is porcerősítőt? ezt pontosan
használ a szer? szedtem már be talán 2 dobozzal, de nem tudom, h fog-e használni... nem hiszek én már senkinek
kicsit hihetetlen számomra, h ilyen sok hatóanyag van benne, míg más porcerősítőkben negyed annyi...
a béres porcerő jobb lenne? abban talán benne is van annyi amennyi rá van írva, ebben meg nem biztos...
segítsetek pls, mert tanácstalan vagyok 
Hirdetéseim: http://goo.gl/lYiGg