2013. május 24., péntek

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-02-06 15:53:16

IT café

Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.

Összefoglaló kinyitása ▼

(#25601) rup1u5 válasza TheChos3nOne (#25600) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Ismétlem: a steam-es változatnál nincs revoke!

(#25602) TheChos3nOne válasza rup1u5 (#25601) üzenetére

TheChos3nOne
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Gordiann linkje alatt pont ezt írja a srác, hogy GTA4-nél ugyan nincs, de EFLC-nél Steam esetén is kell a revoke.

(#25603) rup1u5 válasza TheChos3nOne (#25602) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Ha így van akkor sem értem miért olyan nagy probléma ez, hiszen autómatikusan revoke-ol uninstall folyamán.

"The revocation of the serial is done automatically during the de-installation process."

[ Szerkesztve ]

(#25604) Gordiann válasza rup1u5 (#25603) üzenetére

Gordiann
(őstag)

Kicsit keverjük a témát/fogalmakat.
Szerintem alapvetően attól féltünk, hogy 15x telepítjük a játékot, és vége. Nem attól, hogy "nincs revoke".
Az, hogy hogyan kell eljárni, hogy működjön, nem az volt a lényeg, hanem az, hogy működik.

[ Szerkesztve ]

(#25605) ittakary válasza rup1u5 (#25599) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

irigyellek :)
nálam mindig van valami gubanc (bár legtöbbször ennek a gubancnak az okozója én vagyok :D), ami miatt újra kell húzni. Nálam átlag fél évig bírja egy Win

Ja és vizsgaidőszak elkezdődik kezdődhetne valami GTA huncutkodás :) Holnap jön az alaplapom, szóval egy új géppel is büszkélkedhetek :B

i5-760 , 4GB 1333as DDR3, 4870 512MB (ez már megvan nyár eleje óta)

A következő bevásárlásom egy gtx460 lesz, de ez már csak 2011ben fog megtörténni :U

DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

(#25606) szepsy

szepsy
(senior tag)

Nem lehet, hogy nekem lement ez a 15 lehetőség, azért ír ki általában gta4 működése leállt hibát, pedig tudtommal mindig revokeoltam automatikusan, vagy semmi köze hozzá, milyen az ha nem revokeolod a gamet, else indul?

(#25607) Gordiann válasza ittakary (#25605) üzenetére

Gordiann
(őstag)

Hasonlóan vagyok én is....csak nekem a videokártyám 9600GT. :U

(#25608) Gordiann

Gordiann
(őstag)

Egyébként van némi gondom az EoLC-vel:

"SecuROM Launcher Has Stopped Working"-t kapom az elején. És csak x-edik indításra indul el. Social Club bejelentkezéssel (ezt nem kiirtották már elvileg?!? :F)

Steam fórumban ezt írták a problémáról:

"Cause: You are running the D3DOverrider application that comes with RivaTuner.
Solution: Disable/Uninstall the D3DOverrider application.
"

De nekem ilyen nem igazán van, vagy nem tudom mi ez.... Virtual Clone drive volt a gépen, de leszedtem pont emiatt. Lehet maradt valami nyoma, és azon szenved? Vagy milyen prog lehet még gond?! :F

[ Szerkesztve ]

(#25609) rup1u5 válasza ittakary (#25605) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Én jövőre egy GTX 570 beszerzésén gondolkodom.

(#25604) Gordiann:
Igen. Lehet hogy én értettem félre. Lényeg az, hogy ha mindíg revoke-ol az ember akkor nem kell félni attól, hogy 15 telepítés után elszál a játék.

(#25606) szepsy:
Nem hiszem. Ha nem revoke-oltál volna akkor a LIVE nem engedne belépni és serialt kérne.

(#25610) JetiRulez válasza rup1u5 (#25585) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Engem akkor szoktak kirakni az összes szobából véglegesen. Marhára nem csípik, ha mesterlövészkedem, pedig jó volna. Jövő szombat?
És akkor már egy pár tippet elfogadnék, hogyan lehetne a beállításokon kívül még jobban butítani a játékot, mert multiban gyakran nincs meg a 30 FPS sem, így meg nagy a ping.

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..." \ Hardverapró: goo.gl/D7dkt \ Vatera: goo.gl/qxkh4 \ Telefonra, e-mailre, privát üzenetre, hozzászólásra reagálok.

(#25611) rup1u5 válasza JetiRulez (#25610) üzenetére

rup1u5
(PH! kedvence)

Én jelenleg távol vagyok a gépemtől. Sajnos két hét még legalább mire tudok jönni multizni.
Egyébként én azt tapasztaltam, hogy a multi valamicskével gyorsabb és kiegyensúlyozottabb nálam mint a single. Ping gondom sincs pedig otthon csak egy vacak 1megás netem van 240kb/s fel és 30kb/s letöltési sebességgel. :O

(#25612) -Zeratul- válasza rup1u5 (#25611) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

multiban sokkal kevesebb jármű/ember van, még 'High' beállításon is

(#25613) Gordiann válasza Gordiann (#25608) üzenetére

Gordiann
(őstag)

Erre is megvan a megoldás:

Internet Explorer 9 beta uninstall ---) minden működik.;]

(#25614) JetiRulez válasza -Zeratul- (#25612) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes. Nálam ez pont fordítva van. Multiban csak úgy özönlenek a járgányok, singleben amikor kéne 1 árva darab nincs a közelben, de még csak nem is parkol.
Singleben 40 FPS átlag, multiban 30 a maximum. :F

"Nem tudom, hányas a kabát nekem, Kakaógengszter rég a nevem, mint az a napközis, ki jól lakott..." \ Hardverapró: goo.gl/D7dkt \ Vatera: goo.gl/qxkh4 \ Telefonra, e-mailre, privát üzenetre, hozzászólásra reagálok.

(#25615) -Zeratul- válasza JetiRulez (#25614) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

jó persze, ez azért attól is függ mire állítod singleben :)
ha felveszed a vehicle densityt 100-ra, kis túlzással mozdulni is alig tudsz az autóktól
én mikor multizok (95%-ban Team Mafia Work), az embereket kikapcsolom, mert csak zavarnak (vagy csak 'Low' van? nem emlékszem már, egy ideje nem játszottam), járművek meg mennek 'High'-ra, és bizony így is sokszor van, hogy respawnnál nem keveset kell gyalogolni, mire végre autóba tudok ülni

[ Szerkesztve ]

(#25616) csigacska

csigacska
(tag)

Sziasztok! Tegnap vettem egy GTA 4 EFLC Steam-on, telepítésnél mire kell figyelnem, hogy ne legyen semmi gond, és hogy tudjak rendesen multizni?

A választ előre is köszönöm!

[ Szerkesztve ]

(#25617) -Zeratul- válasza csigacska (#25616) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

igazából már semmire, mert már magyar GFWL accounttal is megy a multi
illetve a fentebb írtakra, miszerint szabályosan uninstalláld a SecuROM miatt

(#25618) szepsy válasza -Zeratul- (#25617) üzenetére

szepsy
(senior tag)

Akkor érdemes csinálni új gfwl-t nekem, hogy magyar legyen?
És hol kell?

(#25619) Snooker

Snooker
(fanatikus tag)

Hol találom a GTA 4 mentéseket ???

Dokumentumok/rockstargames itt kerestem a savegame mappát, de nem találtam :S

(#25620) Mariann294 válasza Snooker (#25619) üzenetére

Mariann294
(őstag)

Itt.

------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"---------------------------

(#25621) szocs30

szocs30
(lelkes újonc)

Valaki nemtudja hogy hogyan kell autót készíteni a GTA 4-be?Kössz a segítséget!

(#25622) -Zeratul- válasza szepsy (#25618) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

nem muszáj, az újonnan csatlakozó országok lakóinak megvan az a lehetőség, hogy az eddig használt accountjukat átállítsák: [link]
így megmaradnak az achivementek, gamerscore, barátlista, stb...

(#25623) ittakary válasza -Zeratul- (#25617) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Steameseknek korlátlan ez a dolog. vicces is lenne hogy steam játékokat egyenként uninstallálni kéne win újrahúzás előtt

DELL U2713H - 27" / 2560x1440p / 3 év garancia - 126k - az Aprón legolcsóbban! http://goo.gl/EaV3W

(#25624) ittakary válasza Gordiann (#25607) üzenetére

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és hogy megy ezen a taligán a játék? Mocskosul remélem, hogy CPU limitről nem fogok hallani ezután :D

(#25625) JetiRulez válasza -Zeratul- (#25615) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Ja látom. Itt a szerver listánál lehet bővíteni a szűrési feltételeket. Beállítom, hogy csak minimális vagy kikapcsolt forgalmúakat keressen. Így elvileg jó lesz, csak már nincs időm játszani. Majd holnap este tesztelek. :)

(#25626) creedszl válasza JetiRulez (#25625) üzenetére

creedszl
(fanatikus tag)

EFLC-ben hogy érdemes multis gémet keresni?mert én ha keresek vagy nem talál egyet sem vagy csak egy két játékos van és az is free mode...

más:megvettem én is steamen pont az EFLC-t felment, de érdekes módon multinál nem kérte a serialt...és nem tudom miért...pedig ugye a steam ad egyet és mondja hogy kérni fogja...

BC2/TDU2 nick: Huligaaan; BF3: Hulligaaan

(#25627) JetiRulez válasza creedszl (#25626) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

EFLC-ről jóformán semmit nem tudok neked mondani. Megvettem, de még nem nagyon foglalkoztam vele. Várom a magyarítást, de addigra már nem lesz meg a gépem se.

Persze, a Steam ad ilyen serialt. Amikor bejelentkezek az online GFWL profilomba, már automatikusan ki vannak töltve a mezők, de közben járatom a Steamet (első indításnál szükség van rá).

Utána már elég csak kirakni egy parancsikont a LaunchGTAIV.exe-ről.

(#25628) -Zeratul- válasza creedszl (#25626) üzenetére

-Zeratul-
(őstag)

nekem a sima GTA 4 sem kérte egy jó darabig
aztán jött vmi GFWL kliens update, azóta kéri (legalábbis szerintem az változtatta meg)

(#25629) zsoltinnó

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Találtam Los Angeles modot! :K pálmafákkal!

[ Szerkesztve ]

Őrült kell egy őrült ellen!!!

(#25630) stratova

stratova
(PH! addikt)

Üdv!

Tudom, hogy az alábbi konfig nem éppen acélos ehhez a játékhoz (finoman fogalmaztam), de érdeklődnék mi lehetne az ideális beállítás 1024x768-ra, illetve hogy Xp sp3 vagy Win7 32/64 ajánlott ez esetben:
CPU: A64 X2 3800+ 2.4-2.8 körül húzva ahogy épp hűthető (kap majd egy HyperTX3-at)
VGA: HD 4670 1GB DDR3
RAM: 2x1GB PC-3200 400 MHz-en
vagy
RAM: 2x1GB + 2x512 MB PC-3200 333 MHz-en (a 939-es X2-es memóriavezérlője 4 modul esetén így szereti)
Mindkét memóriabeállítás megoldható, melyik ajánlott?

[ Szerkesztve ]

KaBOOM? Yes Rico... KaBOOM!

(#25631) zsoltinnó válasza stratova (#25630) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Ezt csak akkor tudod meg igazából ha mind kettőn kipróbálod!

(#25632) szocs30

szocs30
(lelkes újonc)

Cső!!Vki nem tud ajánlani egy programot vagy elmondani hogy hogyan kell autót készíteni a GTA 4-be?????!! Előre is kössz a segítséget!

(#25633) szocs30

szocs30
(lelkes újonc)

Mert én nemtalálok semmilyen programot!!

[ Szerkesztve ]

(#25634) zsoltinnó válasza szocs30 (#25633) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Én se találtam! :( Pedig érdekelne engem is! :K

(#25635) stratova válasza zsoltinnó (#25634) üzenetére

stratova
(PH! addikt)

Sziasztok!

Jellemzően pályakészítéshez és autótervezéshez (ha nem is professzionális szinten) láttam használatban a Zmodelert. Azt, hogy GTAIV-be tud-e exportálni nem tudom.

(#25636) stratova

stratova
(PH! addikt)

Kicsúsztam az időkorlátból. Ezt találtam még.
zsoltinnó köszi ha eljutunk odáig, és stabil a konfig is tesztelgetem.

[ Szerkesztve ]

(#25637) zsoltinnó válasza stratova (#25636) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Köszi!De mikor elképzeled hogy pl:Egy Peugeot 406-os autót akarok csinálni!?Honnan szerzek a programba pl:a belsejéről képet?Lefényképezem azt valahogy digitális úton berakom!?Erre a folyamatra lennék kíváncsi! :K

[ Szerkesztve ]

(#25638) toldy válasza zsoltinnó (#25637) üzenetére

toldy
(őstag)
LOGOUT blog

Általában más játékokból szokták kimenteni az autókat, némelyik autó leírásában benne is van hogy melyikből származik pl valamely nfs, tdu hasonlók, kútfőből nem tudom hogyan csinálják.

Az élet nem habostorta. / Eladó nano akvárium: http://href.hu/x/il3j

(#25639) stratova válasza zsoltinnó (#25637) üzenetére

stratova
(PH! addikt)

Szervizkönyv (arányokhoz/méretekhez, külső és belső vaskosabbakban van a műszerfalról is) egyébként google, Flickr ha saját magad akarod csinálni. Külsőhöz is ajánlott a szervizkönyv vagy un. blueprintek.
Zmod amúgy több más autós játékot is támogat szóval a toldy által említett mód is járható, ha még nem modelleztél inkább ez ajánlott.

(#25640) zsoltinnó válasza stratova (#25639) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Ez már nekem bonyolult nagyon! :Y

(#25641) Tetran

Tetran
(újonc)

Hali! Feltelepítettem a játékot majd 1.0.4es patchet. Eddig minden működött, de feltelepítettem több Simple Native trainert is már, de egyik sem működik.

Az lenne a probléma, hogy mikor rá megyek a Startra... a töltés után ki dob és a win7 megoldást keres a hibára. egy dll fájl zavar be mindig neki, mert ha kiszedem akkor működik, de a trainer nem.

Köszönöm!

(#25642) zsoltinnó válasza Tetran (#25641) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Másold be ezt: [link]

[ Szerkesztve ]

(#25643) szocs30

szocs30
(lelkes újonc)

Helosztok!Azt szeretném kérdezni hogy hogyan tudom a zmodeler nevű programba a toyota hilux tartományt (airtug.wft/wtd) mert azt írja ki hogy nem lehet beilleszteni, vmit rosszul csinálok vagy van egy trükkje? Köszönöm!

(#25644) Tetran válasza zsoltinnó (#25642) üzenetére

Tetran
(újonc)

Sajnos most egy dll. fájlt nem talál, valamit elbarmolhattam. Letöröltem és újra rakom, mert már annyi sok mindent próbáltam.

Be tudnád linkelni kérlek, hogy pontosan mi kell ahhoz hogy fusson a trainer 1.0.4.0 patch-hez és hogy mit hova másoljak? (win7 64bit)

(#25645) zsoltinnó válasza Tetran (#25644) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Ott a link 2vel feljebb!De azért nem kell letörölni!Milyen dll fájlt?Ki írja ami hiányzik!Azért nem kell újra rakni!

[ Szerkesztve ]

(#25646) ittakary

ittakary
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Srácok valaki aki Steames és Pesten lakik, megszánna azzal, hogy átmegyek hozzá egy HDD-vel és rá backupol?

Win7 64bit alatt valamiért nem ismeri fel a backupjaimat ez a hányadék steam...

[ Szerkesztve ]

(#25647) JetiRulez válasza ittakary (#25646) üzenetére

JetiRulez
(őstag)
LOGOUT blog

Csömörön vagyok, de ha ki tudsz hozni 2 DL lemezt az Örsre, akkor kiviszem kiírva.
Nem 100%-os backup. Telepítés után még rátölt 3%-ot a netről.

[ Szerkesztve ]

(#25648) Tetran válasza zsoltinnó (#25645) üzenetére

Tetran
(újonc)

Azt be is raktam, amit linkeltél. Aztán új játékot kezdett, majd mikor bedob a játékba, újra leáll és hibát keres. Ezért rakom újra, mert már sok mindent másolgattam, hát ha az a baj és az általad javasolt xlives segít majd.

És ezért gondoltam azt, hogy belinkelhetnéd légyszíves, hogy melyik loadert és trainert másoljam be az 1.0.4.0 patch mellé.

(#25649) szocs30

szocs30
(lelkes újonc)

Cső!!Vki segítene abban hogy a zmodeler-ben nemtok megnyitni egyetlen gta 4 fájlt sem mert azt írja ki hogy levan zárva a fájl.Segtsééég!!

(#25650) zsoltinnó válasza szocs30 (#25649) üzenetére

zsoltinnó
(fanatikus tag)

Hát nem tudom hogy itt vannak-e olyan emberkék akik ennyire belemerültek volna ebbe a témába!? :F

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  GTA IV (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.