Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Téma összefoglaló
Robi86
(fanatikus tag)
Tudom, hogy arra írtad...tehát értem én, hogy mit nem értesz
(amúgy erre a képre írta a kommentjét, hátha ez segít)
Niko szókincse egyszerű, de mindig a legjobb pillanatban tud benyögni egy "vattafakk"-ot. 
(#17102) Scorpio06: Portugál! Mit nyertem? 
[ Szerkesztve ]
"minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik"

Scorpio06
(fanatikus tag)
Nekem elindul és egy ideig megy is normálisan, csak miután felmegyek egy szerverre kb 2 perc után kilép és Fatal Error... 
Giinos: Azért irta puttputt mert amit mariann linkelt képet azon olyan szó volt ami hasonlított a nevedre. 
Mariann: Hát ez nem spanyol, nemis olasz, akkor milyen? 
[ Szerkesztve ]
° GFWL: Zolee0 °

Mariann294
(őstag)
Spanyol és kész vitának itt helye nincs! ![;]](/dl/s/v1.gif)
------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"---------------------------
így már minden vili
kicsit ejtőernyős tantusz volt , kösz Robi,Scorpio és Puttputt!! nagyon looool, le is küldök egy sört ennek örömére 
[ Szerkesztve ]
Prime Pricemaster Numero Uno El Presidente: http://tinyurl.com/ctxvwrs --->PES & ISS PRO only --->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

Robi86
(fanatikus tag)
ezabeszéd
na nem offolok tovább, inkább gamelek egy kicsit 

Scorpio06
(fanatikus tag)
Azt hiszem megoldódott a Fatal error probléma!
Innen letöltöttem ezt a 3 asi-t és most eddig nem dobott le. ![;]](/dl/s/v1.gif)
szerk.: De ahogy megnyomtam az F4-et(VehicleSelector) egyböl kidobott...

[ Szerkesztve ]

bognar110
(őstag)
Én beraktam a a selectort de eszt kaptam KÉp
Valaki segítsen pls
"Változnak a dolgok az életben. Mindig tudni kell továbblépni!!!” by:Barna Róbert xbox gamertag: Bognar1HUN

G@bi90MR
(fanatikus tag)
Filecheckfix-et töltsd le.
mazda626 vagyok G@bi90MR kiadásban.
Hy
Kerestem a topikban de egyik módszerrel sem sikerült megoldanom.
Szóval Xp reinstall volt, a Rockstar és az Xlive mappát és visszamásoltam de a játékban nincsenek a mentésim. Viszont a grafikai meg ilyen beállíásokat megtalálta. Arra gyanakszom hogy a RGSC-vel van valami mert az offline profilomba be se jelentkezik. Hol lehet azt kézzel megadni?
"Csak úgy mondom"
Megy win7 alatt mar rendesen a game? Ugy latom a "vegleges" van fent.

G@bi90MR
(fanatikus tag)
Biztos jó helyre másoltad vissza a mentéseket? Így jártam tavaly és elnéztem a mappát.
[ Szerkesztve ]
Documents and Settings\Laci\Local Settings\Application Data\Microsoft\XLive\
Documents and Settings\Laci\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\
Ez alapján, itt olvastam.
"Csak úgy mondom"

G@bi90MR
(fanatikus tag)
Így tényleg jónak kéne lennie. RGSC mappában van userinfo.dat és settigns.xml fájl? RGSC-t húzd újra, hátha csak az akadékoskodik. Játék és mentés verziószáma stimmel?
[ Szerkesztve ]
Feltettem a patchet, frissítettem az RGSC-t is. Bennevannak azok a fájlok.
Mintha nem látná a profilom. 
Hm, most vmi XP hotfixet akar, meglássuk. - aszondja nem tudja telepíteni meg magyar XP-m van.
Sehol se tudok offline profilt létrehozni vagy belépni.
[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"
Sziasztok!
Ezeket a costum autókat hogyan rakjátok be a játékba? A GTA4 ben nincs olyan bug a costum autóknál mint a SA-ban hogy utánna nem indul a játék?
Előre is :köszi! 
Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********

MS74hu
(tag)
Kösz az multit.(kifagytam) Jew powa!

BF3-MS74HU/BFBC2-MS74/GTA4~EFLC-MS74HU/TDU2-MS74

bendzso
(senior tag)
A SparkIV nevű progi kell.
Jó volt a multi. 

Mariann294
(őstag)
Klassz volt! 
------------------------------"Akkor nincs más hátra, mint előre!"---------------------------

bognar110
(őstag)
ahhamegy
G@bi90MR :Így se jó :S:S
[ Szerkesztve ]
"Változnak a dolgok az életben. Mindig tudni kell továbblépni!!!” by:Barna Róbert xbox gamertag: Bognar1HUN
Oks! 
Azt nem tudjatok, hogy tegnap hogyan leptem be a jatekotokba?
Eleg faradt voltam mar, mintha ranyomtam volna a join game-re, de utana meg nem volt olyan opcio. 
Szidja Giinost, ez egyértelmű
:
"Giinos (Ginuz) egy a***b*szó k***a..."
Tiszta, érthető, angol káromkodás! 
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. /////////////////////// http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html

Mariann294
(őstag)
Valaki meghivott kiirta hogy "xy wanto to play" te megnyomtad a home gombot aztán "Accept" valami..
Ha nem pirvát szerón jáccik az illető akkor ha megnézed az adatlapját (friends menü) akkor ott lesz jobb oldalon hogy "join game".Ha viszont privát szerón jáccik akkor csak ugy léphecc be ha meghivnak ezaz amit legelőször leirtam.Remélem tiszta. 
[ Szerkesztve ]
Akkor jol emlekszem es Ti nem privaton jatszottatok ezek szerint. Pont valaki adatlapjat neztem es ott nyomtam ra a join-ra. Koszonom! 
[ Szerkesztve ]

Mariann294
(őstag)
Nincsmit.
1-2 kép a tegnapról:
Halálos ugrás előtt:(voltunk az a liftaknánál is de arról nem készült kép)
01
02
03 (mostlátom csak...MS....khm khm..
)
04
05
1-2 falfirka:
Suspect & Criminal
Injekció(mi más lenne egy drogtanyán?
)
Ok. köszi
Na és ez a multi dolog, hogy is megy, mert nekem még nem jött össze. 
Deutschland ist der beste! Bayerische Motoren Werke! Good drivers have dead flies on the side windows" - Walter Röhrl **********The Stig**********
kis genyó Nico,nem értem miért mond ilyet,vigyázok rá mint egy tamagochira
,etetem,itatom,kurvázik.. mi baja lehet

Prime Pricemaster Numero Uno El Presidente: http://tinyurl.com/ctxvwrs --->PES & ISS PRO only --->Windows-Xbox Live ID ---->DomeZs<---- BattleTag: DomeZs#2972

Tálydi: Keszits accot a gameswindowson es a socialclubbon aztan a gameban telo es multiplayer, vagy a menuben home es a friendshez csatlakozhat (ahogy nekem is sikerult tegnap
)
Lehet, csak túl sokat ivott! 
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. /////////////////////// http://logout.hu/bejegyzes/puttputt/bakay_gergely_zeneszerzo_2/friss.html
Aha, köszi, privibe részletesen, mert nem igazán értem 

Mariann294
(őstag)
Utolsón nem is látni NB-t vazze.
Ne verjé át he
A pénzes az király
A nyuszis meg üt de keményen ![;]](/dl/s/v1.gif)
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve http://db.tt/VAEJ3ka
En a sziv2-re szavazok lufi nelkul. 

mad1
(PH! kedvence)
Hogy hogy? 
Xarabb mobilnettel youtubeozni nem lehet ,nem hogy pachelni...

Mariann294
(őstag)
Lehet de akkor is benne ül a ferrariban és sztem ötletes. 

MS74hu
(tag)
khm...khm ezek férfi dolgok,ezekhez nem értesz.

BF3-MS74HU/BFBC2-MS74/GTA4~EFLC-MS74HU/TDU2-MS74
Nem a nico, a csaj....
![;]](/dl/s/v1.gif)

Mariann294
(őstag)

Mariann294
(őstag)
Megint csináltam háttérképszerűségeket....megtekinthetitek itt.
Néhányat azért kiemelnék mint ízelítőt:
Merci
02
03
04
Ferrari
02
03
04
A csoda pillanata egy hajléktalan megérintheti a Ferrarik istenét!
Itt pedig könyörög hogy segitsen rajta....
Nikonak nem tetszett a dolog..hamar megunta.
Aztán meg megpróbált elkapni! 
Na milyen lett? 
[ Szerkesztve ]

Scorpio06
(fanatikus tag)
Jó képek! Csöves képek a legjobbak.
Tőlem is pár kép tegnapról:
firka
tapéta
ph kupac
ph kupac2
ph kupac3
ugrás elött
ugrás után
Nagyon jó volt, csak jöhettek volna még páran innen a PH!-ról.

szerk: Egyébként tudnál magasabb felbontásban játszani (1280x1024), mert a monitorod bírja!
[ Szerkesztve ]

Mariann294
(őstag)
És szerinted ez hányas felbontás?
Ennél magasabbra nem lehet az én monitoromnak ez a max.
Basszus most vettem észre hogy amikor kimásolom a linket,akkor alapból 1024-re teszi.
Előbb rá kell menni a full opcióra és ugy kimásolni a képet..
Bazz kösz hogy szóltál sohasem vettem volna észre...
De ha az albumba belenéztek akkor már ti is kitudjátok választani az 1200-ast...
Tehát itt a full...igy már jó ugye?
]
puttputt: Dehogy..én ilyen marhaságokat nem teszek bele a játékba.. 
[ Szerkesztve ]
Akkor, majd én beleteszem! 

cNpowa
(fanatikus tag)
kvázi-tag lettem de nem tom h mikor
na mind1 azé jó érzés 
Multisokhoz: hát az a liftaknás akció az nagy volt. Csak így tovább!! Várjuk a további képeket és persze mariann-tól az ujab örületes videokat 
[ Szerkesztve ]
"Hiába, öregember nem gyorsvonat..." Die Hard 3

Mariann294
(őstag)
Készülget a funny things 7.Már félig meg van,és lehet hogy hozzáadom az előző vidik legjobb pillanatait.
A játékban található zenék elfogytak már semelyik sem illik hozzá,ráadásul 2 zenét nem lehet vele egymás után rakni....csakmert hoszzúra tervezem.
Kéne valami jó kis funny zene,de egyenlőre nem találok.. 
Csak, hogy ON is legyen.
Kicsit visszaolvasgattam és látom néha szoktatok együtt játszani. Hogy megy ebbe a játékba a multi? Felmentek egy szerverre aztán ott hülyültök, vagy lan?
A single részt már kijátszottam mikor megjelent, de most gondoltam megveszem a multi miatt. 
Steam: rics0128 || Origin: rics88

Robi86
(fanatikus tag)
Jetpack?
Ezt hiányoltam, hiszen a San Andreasban volt. Működik? Próbálta már valaki?
cNpowa: ne reklámozd, már nem divat a minél magasabb rang szerzése

Mariann294
(őstag)
Jaj ezt hogy szeretem!Közben találtam egy másikat is hozzá!Köszi. 
ricsi: Felmentek egy szerverre aztán ott hülyültök,
Igen!

[ Szerkesztve ]

Robi86
(fanatikus tag)
Erre lehetne mondjuk valami pörgősebb videót készíteni ![;]](/dl/s/v1.gif)