Egy eredetileg Szeptember 3-ra időzített (ám előbb kiszivárgott), újságíróknak, nagyobb híroldalaknak készített képregény-prezentációból kiderült, hogy mi is a Google őszi nagy dobása: Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő cége egy Windows alapú, nyílt forráskódú, több forradalmi újdonságot tartalmazó böngésző programon dolgozik, melynek neve Chrome.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » OS, alkalmazások » Google Chrome topic (olvasd el az #1 hozzászólást!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Kunsztler
(senior tag)
Pontban 18:00-órakor rakták ki az oldalra amit te raktál ki 

Namelesske
(senior tag)
"15 perc, nagyon hosszú idő."
We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

makimano
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Tud valaki valamit a "pepflashplayer.dll"-ről. Nekem automatikusan települt. Mi ez?
Köszi a választ
Hogy érted hogy régen kint van? 
Windows 8 x64-----Windows Defender ||| Windows 7 x86-----Avast 8 free

Namelesske
(senior tag)
Megjelent, kikerült, frissült, kiadták, bejelentették stb...
We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."
Úgy, hogy már órák óta 
ZTE Grand X IN és Alcatel OT-995 / Telenor One Touch S Nillkin tok ELADÓ -> http://bit.ly/eLWpUo
Én most tettem fel.. Ami feltűnt, h az új lap nyitásról eltűnt a plusz jel...
Youtube-ot tesztelte valaki?
Véleményem szubjektív...

laszlohu
(őstag)
Youtube-ot tesztelte valaki?
Milyen szempontból gondoltad a tesztelést?
A Html5 sokat javult, jobban kezeli a gpu-t.
11.1.102.55 - el használom, azzal is megy.

laszlohu
(őstag)
Kisebb problémám inkább az indavideóval van,
az előző chrome verzió egyenletesebben játszott le, ez meg, van, amikor századmásodpercekre belecsavar a videóba,
lehet, hogy a VSync miatt van, ill. a monitorom alapból nem 60hz - re állítja magát,
hanem 59 hz-re.
[ Szerkesztve ]

ManUnited
(tag)
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Régebben ha beírtam a keresősávba akár csak egy m betűt máris kiírta hogy mobilarena.hu és magától enter nélkül el is kezdte betölteni az oldalt. Most csak felajánlja hogy tab megnyomásával kereshetek a mobilarenan de entert kell nyomnom hogy elkezdje betölteni az oldalt. Nagyon tetszett ez a funkció régebben sokkal kényelmesebben volt használható úgy a chrome. Most ez dolog (nem tudom hgoy ez az Instant Search avgy az omnibox) csak akkor működik ha a googl-ben kezd el keresni. Előre is köszönöm a segítséget.
Üdv, ManUnited.

DS39
(PH! addikt)
az új lap nyitásról eltűnt a plusz jel...
ez ugyanolyan felesleges dolog volt, mint a Firefoxban az üres lap ikont lecserélni. 
[ Szerkesztve ]

xcds
(senior tag)
Én már tegnap óta kb 5-ször bezártam a chrome-ot új lap nyitása helyett.

laszlohu
(őstag)
Az a vicc, hogy ezt már akkor szóvá tették felhasználók, amikor béta állapotban volt a 17 - es, de mégsem javították ki.

DS39
(PH! addikt)
nekem olyan érzésem van ezzel kapcsolatban, mintha bug lenne, ha ráviszed az egeret akkor sem jelenik meg (mint pl IE-nél) és ki sem írja hogy új lap megnyitása (egér rávitelkor, lebegő szövegként).
annak jobban örültem volna ha a bezárás ikont veszik ki a tabról, amikor csak egy van nyitva. ezzel a véletlen bezárás esélyét csökkentve.
[ Szerkesztve ]

Kunsztler
(senior tag)
A 18-ba a régi plusz hely helyet kicsit fehérebb lesz ennyi változás lesz a mostanihoz képest

Kunsztler
(senior tag)
Olvasom éppen az oldalakat magyar-külföldi elég sok embereknek baja a Chrome-al.Nem is furcsálom kicsit vesztett December óta majdnem 2-százalékot szerintem esni fog még.Érezhető ,hogy nem tudnak már vele mit csinálni nem az első helyen van nem ő nyer mindent mint anno.
[ Szerkesztve ]

M3oH
(őstag)
Engem annyira nem zavar, hogy kivettek, bar erteni nem ertem miert... Nem alap skint hasznalok, igy megmaradt a gomb, csak a plusz jel tunt el. NEkem jo igy is 
BF3:M3oH

Kunsztler
(senior tag)
Egy oldalon azt olvastam,hogy azért mert ne,hogy azt higgyék a +-jelről a Google + 

laszlohu
(őstag)
Engem sem nagyon zavar, de sokakat igen.

M3oH
(őstag)
Erdekes
Nekem sosem az ugrott be rola, hanem, hogy uj lap. De nem csodalkoznek, hogy ha igy lenne.

Kunsztler
(senior tag)
Van sok hülye felhasználó de megnézném pl kis Pistike a régi a 16-verzát +plusz gombot, mondja a Chrome-ra de szar be se tudja hozni a Google +

Google Chrome úgy látom ennek is kell szégyenfal pár oldal nem jó ami eddig jó volt
[ Szerkesztve ]

Kunsztler
(senior tag)
Ja és nincs Adblock 
[ Szerkesztve ]

M3oH
(őstag)
Asus oldala nalam jonak tunik.
Winamp tenyleg sz@r. (Operaval ok
)
REndben van, ha lefele scrollozol egyet, aztan vissza 

laszlohu
(őstag)
És tényleg..
Az szép.
Véleményem szubjektív...
De összefutok más buggal is.. Pl. file tallózásnál rábökök a file-ra, és nem betallózza, hanem megnyitja,,,
Véleményem szubjektív...

Namelesske
(senior tag)
Sikerült addig variálni az egyszerű képletet, hogy elkurták a Chrome-ot. Visszatértem Opera-ra, ott is vannak bugok, itt is vannak bugok, akkor minek használjak egy jóval butább és kényelmetlenebb böngészőt. A Chrome előnye volt, hogy gondtalan a használata. Na már nem az.
Hát, ha így haladnak, Én meg visszatérek firefox-ra...
Véleményem szubjektív...

Kunsztler
(senior tag)
A firefox jobb már mint a Chrome de most tényleg 

DS39
(PH! addikt)
ez LOL 
10-es rókát még nem próbáltam...
De ami tény az tény, h valamit nagyon elbaszarintanak Google-ék mostanság, eléggé...
Véleményem szubjektív...

Kunsztler
(senior tag)
Szerintem váltok vagy Opera vagy Firefox ma eldől vagy IE 9 
[ Szerkesztve ]

Namelesske
(senior tag)
Egy kis segítség a váltáshoz:

Mindenre van egy cikkem 
Gondoltam bespammelem illik a témához.
[ Szerkesztve ]

Tompie
(senior tag)
Nálam ha 16.0.912.77m-nél a Google Chrome névjegyére megyek akkor A frissítési szerver nem érhető el(hiba:3) 
Végülis, IE9 is jó..
Én várok még.. Túlságosan megszoktam már ezt, h csak úgy váltsak..
Véleményem szubjektív...

laszlohu
(őstag)
Nálam is ugyanezt a hibát írta ki frissítéskor :
én az alábbi helyről telepítettem(frissítettem),így jó :
Le kell tölteni, majd az .exe -t futtatni.
[ Szerkesztve ]

laszlohu
(őstag)
Ha ez előbbivel nem jönne össze, akkor tedd fel a portablet az alábbi linkről,
viszont az alábbi linknél már nem frissít, hanem olyan mintha előlről kezdenéd, vagyis
"szűz" Chrome - ot csinál:

Tompie
(senior tag)
Egyébként a 17-es gyorsabb lett a 16-tól?

Sonja
(PH! kedvence)
Van Download gomb.
Van felső menű.
Van csík.
Használok Adblock-ot, nálam mégis jó. 
(#8588) Tompie: Én egy kicsit gyorsabbnak érzek 1-2 oldal betöltődését, mint eddig. Nem, nem placebo.

[ Szerkesztve ]
WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

Rototti
(senior tag)
Ezt a funkciót eltávolították, de lényegében megmaradt, hiszen ha beütöd az m betűt a háttérben elkezdi tölteni az oldalt. Persze entert kell nyomni, hogy lásd is a betöltődést (vagy már a betöltődött oldalt), de az instant betöltésnél is kellett entert nyomnod (vagy kattintanod), hogy eltűnjenek az omnibox ajánlások. 
MÁS: Én a finomgörgetést érzem kicsit jobbnak. Kevesebbszer szaggat be oldalbetöltődés közben.
Kimi - The King of Spa
Sziasztok!
Chorome-ban, h kell beállítani az "eszközkezelőt"? Nem tudom, h ez-e a neve, lényegében a menüsorra gondolok?

laszlohu
(őstag)

DS39
(PH! addikt)
nem teljesen értem mire gondolsz, Chrome-ban nincs menüsor, és a Firefox-szal ellentétben be sem tudod kapcsolni én úgy tudom. a beállításokat jobb oldalon a villáskulccsal tudod elérni.

laszlohu
(őstag)
Vagy csinálsz egy ikont a könyvjelzősávon, tetszőleges néven, vagy név nélkül,
amiben az URL - hez beírod :
pl. :
chrome://settings/browser
Így a gomb lenyomására a beállításokba ugrik.
[ Szerkesztve ]

ManUnited
(tag)
Hát ezt nagyon sajnálom szerintem nagyon jó kis fícsör volt. Nem is lehet sehogyse visszaállítani (verzio downgrade nélkül)? Szerintem annál sokkal jobb emgoldás volt mint ami most van. Valahogy gyorsaságérzetet adott az egésznek.

Rototti
(senior tag)
Én is szerettem, de mivel csak kicsit változtattak, így hozzászoktam.
Visszaállításról nem tudok.
Kimi - The King of Spa

myke01
(fanatikus tag)
Jobb a f.....t !

[ Szerkesztve ]
I think winning the Chromium core ...
Ez van Nálam is.
Véleményem szubjektív...

Sonja
(PH! kedvence)
Jogos, én nem azt néztem.
Nálam is ilyen.
A CSS-ben lévő fehér szín nem tetszik a Chrome-nak, azt kivéve kéken már lesz felirat. A másik kettő viszont valóban jó.
WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

TRob1
(PH! kedvence)
És a titok nyitja: Chrome beta (18.0.1025.11 beta-m)
¤ Használjatok DropBox-ot, mert nagyon jó (2,5Gb ingyen tárhely): http://db.tt/NHkdwkX ¤ Copy (5+5Gb ingyen tárhely): https://copy.com?r=Y7VF3v ¤ Igo Primo2.0 ikonos branding: http://db.tt/8Q5TgKq2 ¤