Egy eredetileg Szeptember 3-ra időzített (ám előbb kiszivárgott), újságíróknak, nagyobb híroldalaknak készített képregény-prezentációból kiderült, hogy mi is a Google őszi nagy dobása: Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő cége egy Windows alapú, nyílt forráskódú, több forradalmi újdonságot tartalmazó böngésző programon dolgozik, melynek neve Chrome.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » OS, alkalmazások » Google Chrome topic (olvasd el az #1 hozzászólást!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Kunsztler
(senior tag)
Bocsánat,hogy leírtam csak segíteni akartam nem olvastam el az egész fórum dolgokat
Az a baj, hogy sajnos van benne valami amit ír.
Eléggé vicc, hogy pont a youtube-bal nem kompatibilis a Chrome amikor egy cég csinálja a kettőt. Ez szvsz. megafail és mint egy rendíthetetlen Chrome tulaj azt vallottam, hogy csak a Chrome, semmi más, de most már ha youtubeon videót akarok nézni akkor muszáj elindítani egy másik böngészőt. (Jah és hozzáteszem, hogy a hiba máshol is előjön ahol flash van még, szóval nem csak youtubenál hibázik)
Eladó Fiio E10 külső USB-s DAC+AMP garanciával: http://t7.hu/0gah **** Eladó WD Scorpio Black 320 GB 2.5"-os notiwinyó: http://t7.hu/0hon

Kunsztler
(senior tag)
Ott meg más baj van pl az Operánál a facebook borzalmas a finomgörgetés meghal.Én Chrome fan vagyok 
De már mindegyikből elegem van jó,hogy nem 10-darab böngésző kell ,hogy tudjunk rendesen böngészni pffffffffffff
[ Szerkesztve ]
Nem kell hozzá az egész fórum, csak úgy ~10 hsz. 
(#8352) Vasinger!: Hasonlóképp vagyok, de ha ez nem oldódik meg egy frissítéssel, váltok IE9-re.
Valamit elb@szarintottak a flash kezeléssel, csak nem tudni mit..
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

M3oH
(őstag)
igy van
Sajna mindegyknek van vmi nyugje... De en is a Chromet talatam a legjobbnak szamomra (pedig megjeleneskor nem nagyon kedveltem, de szepen kiforrta magat), erre jon ez a Youtube mizeria, ami tenyleg eleg gaz, mert egy a fonok.
BF3:M3oH Jiayu G3S - Telefont csak Kinabol!
Én sem szerettem régen, de mikor a mozilla már 4 lapnál szaggatott és másfél gigát foglalt akkor picit elment a kedvem tőle 4 év után...
Egyébként lekopogom, de nekem nincs bajom youtubbal, 1x volt hogy kifagyott, még pár napja.. azóta html5ben megy, de már régebben kikapcsoltam a chrome saját flashét, adobe oldaláról pedig felraktam amit régebben is kellett.
ZTE Grand X IN || Acer 5750g

M3oH
(őstag)
Hasonlo nalam is
Tobb ev FF utan valtottam Chromera. HTML5ben nekem is gomdom amugy, csak akkor is kinos.

Kunsztler
(senior tag)
Pénteki napon meg a szombati napon tesztelgettem a böngészőket unalmamba és nagyon meglepődtem a Firefox nyert minden tekintettbe kipróbáltam a 10-verziót persze hozzá teszem utáltam mindig a Firefoxot de most be kell vallani dolgoztak rajta pl a nagy meglepődésem az oldal betöltésen vitt mindent finom görgetés vitt mindent nem trollkoldok csak leírtam tapasztalatomat 

ToBeY
(PH! nagyúr)
Hogyan lehet kikapcsolni chrome saját flashét?
Fujifilm FinePix S3500 eladó

Kunsztler
(senior tag)
chrome://plugins/
1-első Kikapcs 
Más téma mig a Google Chrome nem csinálja meg a URLFilterAPI-t addig hiába használunk Adblock plust meg Ghostery-t vagy akármit ténylegesen letölt mindent csak elrejti ez más böngészőnél nem így van
[ Szerkesztve ]
Sorry, copy-pasteltem, mégis kivett belőle egy kettőspontot .. 
Kunsztler: Jó a mozilla? lehet majd kipróbálom, olyan lassúcska volt még pár hónapja.. chrome szinte rögtön indul mintha ssd-n lenne, mozilla meg vagy 5-7 mp-t váratott magára, meg kajak úgy szaggatott..
Egyébként olvastam már, hogy másnak is baja van ezzel a szűrős dologgal, miért olyan nagy gond az, ha letölti a reklámot, ha nem jeleníti meg? Csak a feleslegesen letöltött adatra tudok gondolni, de nem hiszem, hogy akkora nagy az a reklám, max mobilnetnél tudom elképzelni, hogy valamelyest hátrány.
[ Szerkesztve ]
ZTE Grand X IN || Acer 5750g
9-esről Én még jót nem hallottam... 
Véleményem szubjektív...

S e t h
(őstag)
Én már többet használom mint a chromeot, ami szomorú, mert évekig viszont a chrome nyert. 
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Én most a youtube bug miatt nem fogom "kidobni" az egész böngészőt.. Évek alatt számomra ez az első olyan bug, ami feltűnt, és mondhatni zavaró.
4-es FF óta meg fel sem tudnám sorolni, hogy mennyi idegesítő hiba volt, akárhányszor kipróbáltam a firefox-ot...
Véleményem szubjektív...

Kunsztler
(senior tag)
Hát próbáld ki a Firefox 10-est vagy várd meg a véglegest 31-én ki is jön 
A régi hibák eltűntek és új sincs mondom egy hete nyúzom 
Majd meglátjuk...
Ha javítják ezt a hibát, akkor itt sem lesz gond, szerintem a jövőhét folyamán lesz erre is frissítés.
Véleményem szubjektív...

Namelesske
(senior tag)
Én követem csendben a hozzászólásokat, de amilyen szerencsétlenkedés megy itt a flashhel, meg a youtube-bal meg mindennel. Kapaszkodjatok meg 4:00:20:32- másodperce fut a Windows (a chrome bejelentkezéskor indul a tálcán (offline mail miatt) és nem léptem még ki belőle)
Ezeket a kiegészítőket használom, meg a By Google Webappok nagyrészét a Start Menüből indítva.
Most én nem tudom, hogy a csoda nálam van.
(De szerintem nem ott van a csoda ahol működnek a dolgok)
Vagy valamit nagyon rosszul csináltok, de én bármit csinálok csak szándékosan tudom megfektetni a Chrome-ot. Az egész csak annyi, hogy egy naprakészen tartott Windows-t használok Microsoft Security Essential-szal. Annyit még mondjuk csináltam, hogy a Google DNS szerverét használom meg egy spéci Magyarországra optimalizált mvps hosts fájlt, hogy ne kelljen beletúrni a Windows lelki világába mélyebben.
Na most, a használati szokásaim átlalában 10-15 vagy több fület használok, random oldalakkal, olyan súlyosakkal is mint a the verge vagy index több példányban is. Na meg a jutyuk is. Ez nem számít extrémnek, de másnak szerintem még ennyi sem kell hogy lerohassza a böngészőt.
Ja és azt nem írtam, hogy csak stabil kiadást használok a szoftverekből és a Chrome-ból meg főleg.
Nem frissítettek álladóan feleslegesen az illesztőprogramokat (nvidia és ati is folyamatosan bénáznak) ?
Nem használtok csoda antivírusokat?
Nem babráltatok a Windows memória kezelésével? (lapozófájl, etc?)
Nem használtok csoda sandbox programokat?
Nem futtatjátok agyba főbe a cleaner progikat?
We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."
Azt hiszem nem követed csendben eléggé a hozzászólásokat. Tegnap nekem is megjavult kb egy órára, aztán folytatta... Amúgy meg láthatsz tőlem egy hozzászólást itt, ahol a Google elismerte a hibát, és tudta reprodukálni. Ezek után szerintem nem érdemes vitázni arról hogy bénázunk-e vagy sem...
Windows 8 x64-----Windows Defender ||| Windows 7 x86-----Avast 8 free

M3oH
(őstag)
Youtube hiba valos, nem nalunk van a problema. Te szerencses vagy, ha nalad minden OK. VOlt, hogy nekem is csak ~10ik videonal fagyott ki. Es bizony a Google is elismerte a hibat, igerte a javitast. Bar en most hiba nelkul el vagyok html5tel.
Furcsamód azóta áll fenn ez a jelenség, amióta a .77-es verizó települt, előtte semmi probléma nem volt a Youtube-bal.. Plusz, a Google fórumát is linkelte itt valaki korábban, ott is beszéltek már róla, tehát nem egyedi esetről van szó. Szal ahogy elnézem, nem eléggé figyelmesen követed a hozzászólásokat. 
Ennyi embert lényegében nyíltan lehülyézni? Köszönjük szépen. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Kunsztler
(senior tag)
Mi az áttértél rendes Adblock-hoz?Már nem jó az adblock plus? 

laszlohu
(őstag)
Nálam megoldódott a youtube fagyás probléma, ha kikapcsoltam a hardware accelerationt a flash playerben. 7373 - as hsz.
MSI ati 4650 -es videókarim van. Nálam alapból az AERO ki van kapcsolva,
Ugyanis nekem pl. nagyon gyorsan forrósodik a GPU - ja a videókarimnak (régi videókari),
megfigyeltem a GPU-Z progival a sensors fülön,[link]
hogy ha a GPU terhelés tartósan 16% fölé megy(videókari függő, hogy hány %), akkor összeomlik a shockwave flash.
namost alapból a Chrome 8% - ot használ, a shockwave pedig 8 - 10 % - ot a
jelenlegi 16 - os verzióban, ami összesen 18 %, ami nálam már kritikusnak mondható,
ha kikapcsolom a hardware accelerationt a flash playerben, akkor leesik 8% - ra,
aminél nem fagy meg.
A HTML5 pedig GPU szempontjából nem tökéletes, ui. egyfolytában ugrál a GPU használat,
egyszer 0%, egyszer meg 24%.
[ Szerkesztve ]

laszlohu
(őstag)
Visszavonva a korábbi hszt, ui. Youtube továbbra is fagy adobe-al,
de egyéb videómegosztóknál megoldotta a problémámat.
[ Szerkesztve ]
Esetlegesen a belső flash plugin letiltását Te nem próbáltad? Volt aki írta, hogy ha külsőt használt, akkor elvileg nem fagyott.
Véleményem szubjektív...

ToBeY
(PH! nagyúr)
Kikapcsoltam az elsőt ahogy írtad (Remoting Viewer ) és talán tényleg jobb lett.
Fujifilm FinePix S3500 eladó

laszlohu
(őstag)
Szerintem nem a remoting viewerre gondolt, hanem
úgy értette, hogy ha 2 shockwave van, akkor az egyiket letiltani, a másikat engedélyezni.

laszlohu
(őstag)
Már a kezdetektől a belsőt használom, csak a legutóbbi 16 - os release óta nem megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
Tudom, csak valaki írta itt korábban, hogy elvileg külsővel viszont működik.
Véleményem szubjektív...

laszlohu
(őstag)
Ha a béta4 - es 11.2 -es flash playert használom külsőként stabil chrome - mal, akkor ugyanazt érem el,
ui. 0% GPU terhelés.
[ Szerkesztve ]
Hmm... Akkor mégsem megoldás. :\
Véleményem szubjektív...

laszlohu
(őstag)
Úgy vettem észre, mintha valamit javítottak volna a Youtube - on.
Egy próbát megér. Most, mintha már nem fagyna.
[ Szerkesztve ]
Kikapcsolom a HTML5-t, és teszt.
Eddig nem volt fagyás, hagyom így, majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

laszlohu
(őstag)
Bocsi, még mindig kiírja. Szerintem amíg az nem tűnik el, addig nem lesz jó.
Hiba történt. Próbálkozz később.
Csak fagy?
Én annyit tapasztaltam h "akad".
Nah mindegy, marad akkor a HTML5, aztán ha javul a flash, akkor a flash-es videók legalább már nem fognak akadni, de ami tud az megy html5-ben, aztán kész.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

laszlohu
(őstag)
Azt hiszem akkor 2 malomban őrlünk.
Próbáltad kikapcsolni a hardware accelerationt a flash playerben,
ui. a GPU túlterhelés pont így jelentkezik, vagyis úgy veszed észre, mintha akadna, pedig egyszerűen a GPU van túlterhelve.

T_Stark
(senior tag)
Üdv!
Másnál is csinálja azt ez a csodás böngésző, hogy minden nap véletlenszerűen össze-vissza keveri a könyvjelzőket?
Nálam egyfolytában, minden egyes nap átrendezi a helyüket, a könyvjelzősávon főleg. Már marhára idegesít hogy soha semmit nem ott találok meg ahová én rendeztem... 
Nem tárgyalok olyanokkal, akik egy mondatot sem tudnak értelmesen megfogalmazni, és helyesen leírni.

Egorov
(fanatikus tag)
Itt rendben van, semmi baj a könyvjelzőkkel.
_________________________....Ͼʘ.ʘϿ...._____________________________________

laszlohu
(őstag)
Korábban írták, másnál is előfordul.

laszlohu
(őstag)
Semmi.
[ Szerkesztve ]

laszlohu
(őstag)
Nálam olyat szokott csinálni újabban a Youtube, hogy ha lejátszok egy videót és ezalatt rányomok a kezdőoldal megnyitása gombra(google.hu), akkor kiírja , hogy
hiba történt, próbálja később,
majd lefagy a Chrome ( Nem válaszol ).
amúgy lejátszás közben nem akadozik,
Nekem vagy arrébb csúszik a kép(de megy tovább a zene), vagy pedig akkor fagy, amikor beakarom zárni az egész böngészőt. Természetesen youtube-ról van szó.
[ Szerkesztve ]

Namelesske
(senior tag)
Na kicsit utána néztem ennek a YT fagyósdinak magamnál is. Nekem eddig azért nem jött ki a hiba, mert az esetek nagy többségében valami miatt HTML5 videókat nyitott, holott nem voltam benne a html5bétában. Addig rugdostam ameddig sikerült összeomlasztani nekem is.
Addig meg: www.youtube.com/html5
We are the Borg. We will add your biological and technological distinctiveness to our own. Resistance is futile."

laszlohu
(őstag)
Megtörtént egy néma update a Youtube - nál,
a hiba a Youtube - nál volt, már nem fagy elvileg senkinél sem,
nálam biztos hogy nem.

M3oH
(őstag)
Kiprobaljuk. Koszi, hogy szoltal!

dannyl
(fanatikus tag)
Nem akarom elkiabálni, de véééégreee! Nagyon elegem lett a firefoxból a pár nap alatt 

M3oH
(őstag)
Igen, ugy tunik minden rendben. Tegnap meg 15-20percet tesztelgettem, nem volt gond. Pedig volt mentett video, ami tuti fagyott, most nem. De en maradok HTML5nel, mert ugyis ez a jovo 

Hulk24
(senior tag)
Sziasztok!
Telepítettem egy friss XP-t! Kicsit buhera, de nem "tűnne" rossznak, ha...
Mondom a problémám!
Chrome-ot használok és a fejléc rácsúszik a böngészőn belüli ablakokra, tehát nem tudok új ablakot megnyitni, csak ha lekicsinyítem az egészet! Akkor hozzá férek a "+" jelhez és tudok több ablakot nyitni böngészőn belül!
Mi lehet a gond? Mit állítsak?
Köszi! 
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

Hulk24
(senior tag)
Probléma megoldva! Addig ügyeskedtem! 
A PROMO itt kezdődik: http://www.youtube.com/watch?v=6sSGajzt9wc&feature=share ||| FastPost - http://www.fastpost.hu/

1egal
(kvázi-tag)
Sziasztok!!
Olyan bővitményt keresek,ha rákattintok egy kedvencre a könyvjelzősávban,nyissa meg új fülön előtérben,vagyis ugyanúgy mint a ffoxban!Unom már ,hogy középsőgomb klikk és a háttérben nyitja meg!!
Remélem érthető voltam,köszi a választ!!
[ Szerkesztve ]