Egy eredetileg Szeptember 3-ra időzített (ám előbb kiszivárgott), újságíróknak, nagyobb híroldalaknak készített képregény-prezentációból kiderült, hogy mi is a Google őszi nagy dobása: Napjaink egyik legdinamikusabban fejlődő cége egy Windows alapú, nyílt forráskódú, több forradalmi újdonságot tartalmazó böngésző programon dolgozik, melynek neve Chrome.
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
OS, alkalmazások
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » OS, alkalmazások » Google Chrome topic (olvasd el az #1 hozzászólást!) (kiemelt téma)Téma összefoglaló
Jó...mégse. Ugyanúgy szaggat ha több youtube fül van már nyitva...
Eladó Fiio E10 külső USB-s DAC+AMP garanciával: http://t7.hu/0gah **** Eladó WD Scorpio Black 320 GB 2.5"-os notiwinyó: http://t7.hu/0hon
Köszi,de sajnos nem működik, vezérlőpuljánál is enabled a ytrating, érdekes.. majd tesztelem később, remélem amazt javítják minél hamarabb 
ZTE Grand X IN || Acer 5750g
Amióta kint van a legutolsó verzió, youtube-ba folyamatosan belefagy.. Bezárnám a youtube-os lapot, befagy az egész böngésző... Valaki tapasztalt ilyesmit? Esetlegesen mit lehet tenni ellene? Elég zavaró..
Kikapcsoltam a 2D gyorsítást, hátha...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

M3oH
(őstag)
Igen, tegnap este vettem eszre en is. Vmit sztem elcsesztek a sracok, shockwawe szetfagy.
BF3:M3oH Jiayu G3S - Telefont csak Kinabol!
Akkor nem vagyok egyedül ezzel..
Most kikapcsoltam a 2D gyorsítást flags-ben, hátha..
Nem jött be, befagyott ugyanúgy.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

M3oH
(őstag)
Flagsben probaltam allitgatni a flash cuccokat (mas bongeszo miatt, kell telepitett flash is) , de ugy is elojott a problema. Remelem, ezt a flash nevezetu szartkupacot minel elobb elfelejtjuk...
Frissítettem már a shockwave-et is, 11.6.1.x volt fent, közben már 11.6.3.x-nél tart.
Véleményem szubjektív...

laszlohu
(őstag)
Akkor végülis mégis csak a HTML5 bekapcsolása a megoldás Youtube - on.
Ez sem segített.
(#8308) laszlohu: Jelenleg úgy néz ki, igen.. Most legalább működik.. ANnó próbáltam, akkor fekete képernyő fogadott a videóknál.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

M3oH
(őstag)
Ugy nez ki igen, masik forumon is arra a megoldasra jutott egy emberke, es ugy tunik az bevalt.
Nálam is megoldotta, úgynézki.
Véleményem szubjektív...
Windows 8 x64-----Windows Defender ||| Windows 7 x86-----Avast 8 free

kokkasss
(újonc)
Ha tényleg megviseli a géped más böngésző megértem, de akinek a firefox is megy, akkor inkább fogyasszon 2x annyit (de nem fogyaszt), de ne kelljen mindig piszkálni. Én ezt úntam meg. Ne a böngésző határozza már meg megnézhetek-e egy oldalt vagy videót (bármilyen hibából adódóan). Én FF-ot csak a megbízható kiadásban szoktam használni, egyszer sem volt problémám vele.
És tényleg.. :\
Legalább tesztelem a HTML5-ös Youtube-ot... Mostmár legalább megy, annó amikor próbálni akartam, nem volt jó, fekete képeket kaptam a videók helyett.
Majd frissítés után kipróbálom újra, remélhetőleg javítják.. Addig marad a HTML5-ös Youtube.
(#8313) kokkasss: A jelenlegi 9-es verzióról még jót nem hallottam, csak rosszat, és sok-sok panaszt...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Hogy váltottál html 5re? Mert én elvileg váltottam, de mégse
itt váltottam
Én is itt kapcsoltam be, és működik is. 
"Ha egyéb TestTube-kísérletet is jóváhagytál, akkor lehet, hogy nem kapod meg a HTML5 lejátszót (a Feather azonban támogatott)"
Esetleg ez miatt?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Nekem valamikor van valamikor nincs HTML5-ös lejátszó, videótól függően.

Sanya
(PH! kedvence)
flashblock
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
Ezt írja is. 
Hirdetésekkel rendelkező videók nem támogatottak (a Flash lejátszóban játszhatók le)
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Ahaaa
Eddig azt hittem, hogy csak a videó előtt lejátszódó hirdetések a hirdetések.
Ezek szerint nem..
Most Nekem is az egyik videó flash-ben ment, be is fagyott...
Véleményem szubjektív...

Kunsztler
(senior tag)
Sziasztok!
Ahogy bekapcsolom a Google Chrome-t tudjátok bejön ez a gyorsinditó hasonlóság jobb felső sarokba ez van kiírva eddig nem volt Nem jelentkezett be ide Chrome (Kimarad-Bejelentkezés
Nincs is gmail fiókom
Nálatok is ez van?
Hali Chrome fanok!
Nektek is szimplán kifagy a youtube, videók nézése közben? Pár napja kezdte el, múlt héten még semmilyen baja nem volt, most meg már majdnem minden nap többször is összeomlik...
Üdv: Kassadin

Clemi
(őstag)
Sziasztok!
Nekem a böngésző cache áthelyezéssel van gondom. Megcsináltam a leírás szerint, de adtam a sz...nak egy pofont, mert most két helyen cachel a drága.
Átmozgattam a "user data könyvtárat" az új helyére, majd parancssorból kiadtam a következőt szó szerint így:
mklink /J "C:\Users\clemi\AppData\Local\Google\Chrome\User Data" "C:\Temp\Chrome Cache\User Data"
A link el is készült a megadott helyen

Erre immáron két helyen cachel

Valamit rosszul csináltam?
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3

laszlohu
(őstag)
Igen. HTML5-ös youtube félig megoldás.
Véleményem szubjektív...
Nekem sosem fagy a youtube se HTML5-be, se flashbe, csak simán akad akármelyikben is van.
Firefoxban megnyitom ugyanazokat a lapokat, semmi szaggatás. Nem értem. Komolyan mondom mintha kb. 10 évvel ezelőtt néznék youtubeot olyan érzésem van. Egyfolytában csak beakad.
[ Szerkesztve ]
Eladó Fiio E10 külső USB-s DAC+AMP garanciával: http://t7.hu/0gah **** Eladó WD Scorpio Black 320 GB 2.5"-os notiwinyó: http://t7.hu/0hon
Egy másik megoldás a Canary build használata, ahogy láttam abban még/már jó.
Akkor az a "kellemesebb".
Lejátszáskor Nekem nincs gondom, viszont ha bezárnám a Youtube fület, befagy az egész..
(#8328) L7wy: Én maradok a Stable csatornánál. 
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Nekem most úgy néz ki, mintha megjavult volna. Lehet, hogy volt valami ultrasilent update?

M3oH
(őstag)
Hat a chrome nevjegye szerint nem, maradt az a verzio (16.0.912.77), aminel a hiba elojon.
Lehet, kikapcsalom a html5t, azt meglatjuk nalam mi a helyzet 
[ Szerkesztve ]
Hát azért írtam h ultra
mert én se látok különbséget. Lehet, hogy youtube oldalát javították?
[ Szerkesztve ]

Clemi
(őstag)
Én be sem kapcsoltam a HTML5-öt és nem fagy le a YouTube...
Egyébként a korábbi hszem-re nincs valakinek ötlete?
[ Szerkesztve ]
ASUS P8Z68-V Pro, Intel I5-2500K, ASUS GTX-460 1GB, 8GB DDR3
Elvileg bármiféle apró javítás van, akkor verziószám is változik.. Vagy a Youtube-on buheráltak valamit.
Mellesleg, kerestem egy flash-es videót, fagyott kapásból.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

M3oH
(őstag)
Hat az elejen en is megorultem, aztan kb a 6-7ig videonal befagyott
Marad a html5 egyelore.
Csak figyelni kell, mert van olyan videó, ami ettől függetlenül is flash-ben megy. 
Véleményem szubjektív...
Nektek nem szokta random eldobálni a könyvjelzősávban a kis ikonokat?
3-4 naponta azt látom, hogy 1 db ikon nem a megszokott helyén van, hanem x elemmel jobbra el van dobva..
(más nem használja a gépet, és én sem pakolgatom őket önkívületi állapotban
)
-youtube flash nekem is fagyott, de html5ön maradok, egyszer úgyis ránkerőlteti majd a google..
-html5ben jó a fullscreen (azaz ne ugrik a kép/hang visszább)
-és lehet autoHD-zni Magic Actions for YouTube™-al

Véleményem szubjektív...
Nekem szokta, én azt hittem eddig h én húzom el véletlenül XD De így már nem hiszem.
Ez valszeg akkor van, ha szinkronizálja az a google accodat és ha belépsz valahol máshol ott meg más helye volt. Szerintem ettől lehet. De ez csak tipp.
and hackeeeee: 
[ Szerkesztve ]
Csak egy gépet használok, szóval nem ez a baj forrása, mondjuk nem olyan hű de nagy baj, mert nem nagy dolog visszarakni a helyére, de azért nem kéne ezt csinálnia.. 

harylmu
(őstag)
sziasztok. az mitől lehet, hogy a youtube-tól mostanában néha kifagy a böngésző? gondolom valami flash parája lehet
Visszaolvasol pár hsz-t, és megkapod a választ.
Véleményem szubjektív...

ToBeY
(PH! nagyúr)
Nálam is fenn ez a jelenség a youtube-al.Mi a megoldás?
Fujifilm FinePix S3500 eladó

ToBeY
(PH! nagyúr)
Átkapcsoltam HTML5-re de így normál és full sceen váltásnál villan egyet a kép.
Fujifilm FinePix S3500 eladó
Ez benne van.. Ott is van a HTML5-s leírásnál, hogy:
A teljes képernyő támogatása részlegesen valósult meg. A teljes képernyő gomb megnyomásával a lejátszó ki fogja tölteni a böngésződet. Ha a böngésződ támogatja a teljes képernyő opciót, ezután használhatod azt a képernyő tényleges teljes kitöltéséhez
Benne van, hogy nem 100%-os...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...

Kunsztler
(senior tag)
Most néztem az Operát meg a Firefoxot tökéletesen megy a Youtube pfffffffffffffff
Jó, és?
Tudtuk eddig is, hogy a frissítés óta van valami gond a Chrome-mal, de köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk. (bár eddig ezt eddig is tudtuk.)
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...