Abszolút nem rosszmájúságból, de úgy megnéznélek, mikor már ott tartasz, hogy húznád le azt a kis falatnyi anyagot, ami arra hívatott hogy nőiességének legfőbb bizonyítékát elleplezze, majd gyökeresen mást találnál ott
(mint ahogy végül is maga Megan is beismerte).

Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Isten nyugosztalja Heath Ledgert!!! 
"Az éj sötét és tele van iszonyattal..."
The Mist (új verzió) az utolsó két percig nagyon jó. Annyira nyomasztó, hogy morzsa sem ment le a torkomon a nassolni valóból.
Spoiler
A főhős belenéz a ködbe, ott kellett volna, hogy vége legyen, és kapásból lefordulok a fotelból, hogy ez mekkora film volt...
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.
Semmi extra. A szokásos habos babos történet vezetés, a nem meglepő happy end-del.
Volt benne pár jó poén. A zenebona sem rossz.
Igazából ha jobb nincs épp, akkor egyszeri megnézésre bőven elég.
6.5/10
[link] Egyetértek vele 
Megan alkarján nagyon ronda az a tetoválás
[ Szerkesztve ]
"Dedicated to purpose beyond reason" Eladó Oakley Custom TEN Polished Black/Ruby Iridium

Rusher
(őstag)
Én megmondom őszintén, hogy csinos kis csaj, de annyira azért nem....Salma közelébe nem ér mint nő.....nekem az nem tetszik benne, hogy tetoválása van, nagyon gebe és a két mell közötti szakadék sem nagyon bejövős...sztem....de persze nem rossz kis csaj.. 
nem kell a rabloduma, onnan a budibol épp kiszólva... 
'Szép jó estét Torrente, nektek is gyerekek'
Holnap nézzük 
Az a durva mikor a ping 0
hát igen, de akkor meg jöttek volna a "..ehh, nna ebből is szar se derült ki.."-mondatok..
Szerintem meg nagyon is kellett az oda, a film egyik fő mondanivalója így teljesedett ki.
Happiness isn't happiness without a violin-playing goat.
Csupasz pisztoly - Nagyon különleges ügyosztály: 7.5/10
Tegnap este újranéztem.
Nagyon jó még mindig, jobb mint a következő 2 rész. A 4. szóra sem érdemes.
- Hála magának, a várost elözönlötték a páviánok!
- Hogy mondhat ilyet? Teljesen törvényes választás volt...

brownus
(PH! addikt)

brownus
(PH! addikt)
én végignéztem, én kemény vagyok
2/10, mert a süketnéma kislány gyönyörű volt
ॐ
Egészségedre. 
Tegnap másodjára próbálkoztam meg egy újabb ajnározott "nagy" filmmel, a Félelem és reszketés Las Vegasban-nal, de fél óránál tovább most sem bírtam...(annak ellenére, hogy Depp tényleg eszméletlen jól játszik benne). Biztos velem van a baj, hogy az ilyen szintű drogos baromság már nem köt le, de F8-at kapott rögvest.
a fene azt az f8-adat..
Én még várok a művel, nyár elejére tervezzük, egy jóbarátom akkor doktorál le, és beszívva szeretné kommentálva bemutatni nagy kedvencét nekem. Na arra leszek én majd kiváncsi 
#9312 BITBOYS. miért csak 7.5-et kapott?..
[ Szerkesztve ]

brownus
(PH! addikt)
van egy napocskám a hűtőben

ॐ
A kérdés jogos. Lehet elhamarkodtam a pontozást, végül is simán megérdemli a 8-8.5-öt is.
brownus: Gondolom nem egy filmklasszikusra tartogatod 
[ Szerkesztve ]
meg még akár többet is...
Kategóriájában ász, mindannyian imádjuk 
Nagyon régen láttam az első részt....kib@szott jól áll neki ez a szerep
Talán még a sziki-szökevényben brillírozott így, utána már csak hanyatlottak a filmjei.

szöSsZI
(kvázi-tag)
A tvben néztem, és sajnos nem az elejétől kapcsolódtam be... Mondhatni a közepén.. Viszont a végén, "rendje és módja szerint" csorogtak a könnyeim... Nagyon meghatott a valóság érzete... A történések körforgása..ahogyan a szálak összefonódnak.. Az utolsó jelenet is tetszett.. vártam volna a folytatást, de jó volt, hogy így ért véget. 
Magyar szinkronos volt, de ettől függetlenül, igen mindenkinek látnia kell.
Az Ütközések c. filmről van szó.(Hogy ne kelljen visszakeresni...)
Szerintem azért nézd meg egyszer az elejét is, úgy kerek. 
A soundtrack is nagyon-nagyon jól sikerült (nekem ez is igen sokat számít egy filmnél).
Stereophonics - Maybe Tomorrow
I look around at a beautiful life
Been the upperside of down
Been the inside of out
But we breathe
We breathe
I wanna breeze and an open mind
I wanna swim in the ocean
Wanna take my time for me
All me
So maybe tomorrow
I'll find my way home
So maybe tomorrow
I'll find my way home
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]
Mégis mi a fő mondanivalója? Hogy legyünk elszántak és vállalkozó kedvűek, ne kapkodjuk el a dolgokat? Mert semmi sem tart örökké, és a köd egy könnyen felszámolható üzemzavar volt egy kísérleti intézményben?
Pedig az életben igen is van egy pont, hogy nincs tovább. És ez a pont nagyon illett volna a film végére.
http://gombaklub.blogspot.com/ <= Hogy tudd, mennyit érnek a természet különcei, pl.: gombák nélkül nem lenne söröd.

szöSsZI
(kvázi-tag)
Megnézem, ha hozzájutottam. 
Igen, nagyon jó az is.

Rusher
(őstag)
Nem is néz ki rossz filmnek majd megnézzük.. 

Új Trailer nagyon ígéretesnek tűnik.....hangulata az megvan.From Producer Micheal Bay and the Director of The Texas Chainsaw Massacre 
[ Szerkesztve ]
Producer Micheal Bay... sajnos pont emiatt vagyok pesszimista a remake iránt
Aztán persze, lehet h tévedni fogok..
Jaja, de Jason-t is szeretettel várjuk
Kíváncsi vagyok mennyi áldozat lesz a filmben. Szerintem 10-nél több.

Rusher
(őstag)
Miért? Ő nem jó producer/rendező? A texasi rendezője Marcus Nispel nálam szintén jó nekem mind2 része nagyon bejött.....ezt moziba simán sztem 
BITBOYS Hát a 6 fiatal tuti, de gondolom az öregasszony sem fog kimaradni a szórásból az biztos..összejön 10 tutira 
Tibi csak aggódásának adott hangot amit nem csodálok a mai szupertréler vágások miatt, semmi gond Micheal Bay-el 
Legalább egy rendőr áldozatnak is lennie kell
Bay mint jó rendező... hmm. Az oké, hogy felismerhető a stílusa, de engem pl. a Transformersben pont ezek a rá jellemző tipikus snittek idegesítettek...
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
Ha szerencsénk van, talán visszatalál a kilencvenes években mutatott formájához. Bár erre elég kicsi az esély.
Never Back Down jó kis majdnem Karate Kid "fílinges" film. A zenéje marha jó!!! A film is!
8,5\10
"Az éj sötét és tele van iszonyattal..."

Rusher
(őstag)
Engem nem zavar a stílusa....a Transformers-ben sem zavart.
Sztem jó lesz ez a péntek 13 persze az is lehet, hogy nem..
Magyarul nézted? Mert ennél a filmnél a szinkron nagyon jó!
Kár hogy nem jutottál a végéig, van benne pár nagyon állat duma, és jelenet... Na meg Depp mellett szvsz Benicio Del Toro is nagyot alakít. Nekem a mai napig tetszik, persze bizonyos jelenetek egyre vontatottabbnak és unalmasabbnak tűnek benne minél többször nézem.
Szerk.: a soundtrack-es részre. Szerintem is a jó zene alap egy jó filmnél, jó film talán nem is létezik jó zenék nélkül (némafilmek kivétel, habár akkoriban meg mondjuk még pl. zongoráztak is a moziban
).
Épp ezért várom, hogy mikor csendül már fel valamelyik film "darálósabb" jeleneténél egy jó kis Iron Maiden muzsika. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

szöSsZI
(kvázi-tag)
Már is alkalmam nyílik az egész filmet megnézni. A Duna2-ön lesz, kb.10 perc múlva.
Remélem így egészben is jó lesz.. 
Ez a 2004-es Ütközések, ami Crash néven fut? Na azt érdemes megtekinteni, nekem annak idején nagyon tetszett. 
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Engem is csak néhány iszonyatos sablonjelenet, amiről ránézésre is látszott, hogy Bay keze van a dologban 
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

szöSsZI
(kvázi-tag)
Igen, arról van szó.
Csak az első 15 percről maradtam le tegnap..buta...buta...
Nagyon tetszett a kezdet is...
Végre egy film ami nem okozott csalódást!
Esetleg tudnál ajánlani hasonló filmet?
Utoljára a Bakancslista tett rám hasonló benyomást! Mivel azt is jól megsirattam. 
[ Szerkesztve ]
Megpróbáltam így is úgy is... Nem jött be. 
Szöszi: [link]
Bay = megalomán..
és az a baj, h ez Jasonnél rohadtul nem fog bejönni. Remélem, nem kúrta el a Woorhees gyereket
A régi, klasszikus, sejtelmesen félelmetes hangulatot akarom, nem mást.
Nem hiszek Bay-ben.
[ Szerkesztve ]
Vicky Cristina Barcelona
Javier, te férfi állat..
9/10 azért, mert végül csak nem láttuk Scarlett bOObsait. Pedig majdnem..

Integra
(Jómunkásember)

és egy kis ráadás:

[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Amikor meg nem az, akkor borzalmasan szirupos.

Integra
(Jómunkásember)
fragile
ezt látta már valaki?
vox-on épp most megy de hulla fáradt vagyok, inkább nem nézem most.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
ebbe a jedi-s képbe segítsetek már felfedezni a poént
Nekem is elkél a segítség. 
na majd én mutatok mulatságos képet
[link]

[ Szerkesztve ]

De gyorsan ideért kishazánkba.