jaja, szórol szóra. 
The Prestige
[ Szerkesztve ]
jaja, szórol szóra. 
The Prestige
[ Szerkesztve ]
Nem - Dr. Strange ütötte ki
a Szellemlovasnak annyi esélye lett volna ott, mint trójai falónak az erdőtűzben. (a #232-ben meg kihagytad a Spawnt
szerk: meg a Constantine-t is)
A Pók 2-3-mal nem tudom, mi bajod volt, én eléggé nagy képregényfan vagyok (otthon egyetlen magyarul megjelent epizód nincs meg, de az '91 decemberben jelent meg
), és szerintem mindkettő teljesen korrekt. Az X-Men 2 viszont rohadtul össze van csapva
(kicsit félek a Rozsomákról és a Magnetóról szóló filmtől is...)
[Szerkesztve]
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
FélOFF: holnap 15:50-kor nézzétek az m1-et, ha tehetitek... Ocean's Eleven - az eredeti 1960-as verzió 
"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

tényleg, a constantine jó fim, megy a jók listába. a spawn-ra annyira nem emlékszem, most nézem hogy 97es
akkor ezt megnézzük
hmm, egy olyan férfi gyengítette le majd halálig, aki egy motoron érkezett (ez tuti
)
és galactus fejébe irányította az általa elpusztitott világok fájdalmait, emberek halál sikolyait.
a pok3 lájt lett, olyan disney-is. a hangulata, nem elég pókemberes

ॐ

spawn-ra emlékszem, szörnyen gagyi
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Galactus eleve gyenge volt, amikor a Földre ért, már hónapok óta nem evett akkor... a fájdalmakat emlékeibe idéző férfi volt Dr. Stephen Strange, aki sosem járt motorral, ha már egyszer levitálni is tud
(megvan a füzet otthon, és ha nem olvastam 30-szor, akkor egyszer sem
)
A Pók 3 részleteiben volt max. lájtos (pl. a Homokemberes lelkizős részletek), az összhatás szvsz nem volt az... várom vissza Venomot (kizárt, hogy halott
), és Vérontót akarok 
Egyébként itt a válasz, Galactus miért úgy nézett ki a filmben, ahogy: [link]
Végigszenvedtem ezt a Dark Storm, című rettenetet, ez a Baldvin vagy hogykellírni gyerek csak hízik a feje nő mint állat, de a színészet halovány nyoma sem villan fel rajta, magyarul összértékelése a filmnek: Egy borzaztó rosszul rendezett, gagyi színészekkel cakkonpakk úgy retek az egész ahogy van, a másfél órát gyorsan megnéztem fél óra alatt
pedig kár érte, mert ebből a történetből kicsit megspékelve, egy normális rendező jó kis sci-fit összepakolhatott volna 

én most fejeztem be a második részét, borzalom.
ezt a tutyimutyi lúzerséget, pp ilyen életében nem volt, helyenként már egyenesen bosszantó volt ez a bénázás. egyedül a vége volt pörgős, meg hogy végre valahára mindenki tudja hogy pp=sm, hurrá
6/10
[Szerkesztve]
jaj, te is beleszaladtal abba a filmbe? 
ó máj gád

milyen filmeket javasoltok 5.1 tesztelésére (olyan effektek stb... vannak a filmekben)?
Már a jövő sem a régi...

kissé költői kérdés! szerintetek kb. a Transformersből, POTC 3-ból mikor készítik el a nézhető változatot? (nem DVD rip, ilyen R5 line vagy hasonló...)
[Szerkesztve]
Már a jövő sem a régi...

Nekem valahogy egyből beugrott a Holnapután, és a Sólyom végveszélyben. /No meg a mátrix./
[Szerkesztve]

Jaja, jó kis film.
Mostanában néztem a The Reaping-et is, az is olyan 8/10 nálam. Mondjuk talán jobban tetszett, mint a Sunshine.
Semper Fi

köszi szépen! örülnék ha még mondanátok (most jött meg a házimozim és már alig várom h tudjam ''tesztelni'')
Már a jövő sem a régi...

ezt nem ismerem, milyen film? ez is sci-fi?

Nem, nem. Inkább ilyen misztikus/vallásos valami. 10 csapás a magyar címe.
Semper Fi

[link]
ez az?
elég gyene az átalaga
de megkeresem, kíváncsi vagyok
nekem annó volt vmi dolby teszt dvd m, igaz ugy töltöttem le, de volt benne egy csomó efekt.Sztem vmihez ugy adhatták ,mert hivatalosan ilyen lemezt nem lehet kapni.
A főnök tekintetete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.

T2 vagy a saving private ryan
vagy a gladiator, scott féle
[Szerkesztve]
ॐ

köszi mindenkinek! nekem is megvan a test DVD, ha vkit érdekel a torrent jelezzen!
Már a jövő sem a régi...
-ez istenkáromlás! eszelős vagy!
-eszelős? nem, csak spártai!
na egészen eddig néztem szinkronosan 
Eladó Balaton Sound bérlet: http://hardverapro.hu/apro/elado_balaton_sound_heti_berlet/friss.html

black hawk down, mi más??????? 
en meg csak ezt a reszt neztem meg, erre voltam kivancsi 
ó máj gád

az OK! Láttam is még a régi
''hangfalaimmal''! Most 5.1-ben kiváncsi leszek rá (kár hogy nem DD-s vagy DTS-s hanngal van)!
[Szerkesztve]
Már a jövő sem a régi...

este kelly hősei
én is
akkkora lol 
Nem mostani film>>buliszervíz 2
kira film, hatalmas beszólásokkal.ajánlott 
Na ééésss?::DDD.ij

Az m1-en meg éjféltől az Éjszaka a Földön. [link] Az sem gyenge, főleg a római jelenet.
Sianis megtömött egy pónit!

ááááááááááááááááááááááá
ezt nem fogom látni, reggel kelés van

Tunerkártya rulez! 
Sianis megtömött egy pónit!

Hát az valami ritka hulladék film, már megbocsáss

''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

van a gépemben
vagyis bekéne raknom..

neki tökéletes, illik hozzá

Szégyenemre be kell vallanom, hogy még csak most láttam a Memento-t. 
''640 kb ought to be enough for anyone''(Bill Gates, Microsoft, 1981)

Dick és Jane trükkjei az HBO-n... 
Samsung D60, 6 Mpix digitális fényképező eladó -8,9k
ez telleg szegyen 
ó máj gád
Túl későn van, a gép meg gyenge a normális felvételhez
Majd egyszer DVD-n.
A Kelly hősei meg állat nagyon - de már megvan 

nem lehet elégszer megnézni 
Eladó: chieftec dragon nagytorony

Na így jópár év után véégre megnéztem a
Bourne Identity
+
Bourne Supremacy
filmeket.
Ezekben végre nem csalódtam, nagyon pörgős, érdekes film mindkettő, csak a 2.-nak a végén túlzásba vittnek tűnt az autós üldözés, na de mindegy, akkor is nagyon jók, ember észre se veszi h 2-2 óra eltelik miközben nézi.
Aki szereti a pörgős titkos ügynökös / bérgyilkosos filmeket, mindenképp nézze meg ha még nem látta ezeket!
3. rész, a Bourne Ultimatum meg most most ment moziba, remélem azt is láthatom hamarosan!
Ja, tud v.ki v.mi jó vígjátékot? Nem muszáj friss, legutoljára Nagyi szeme fényén, meg a The Simpsons Movie -n s a Tenacious D and the pick... -en röhögtem nagyokat...
Régebben szerettem Mr. Bean -t megnéztem ezt a Mr Bean's Holiday -t, hát igen nagy csalódás volt, 1x röhögtem csak... :-/
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
sziasztok, tegnap sikerult megnezni a pathfindert
hat allat egy film 
igaz, ennyi verengzest es oldoklest meg egy filmben sem lattam, de nagyon tetszett, eltalaltak a jelmezeket
bar mondhatni apocalypto masolat a sztori, de megeri megnezni, foleg a vegen van boven izgalom 
ó máj gád
A Star Wars Episode 3, annak nagyon brutál az angol 5.1-es hangja 
gonhattam volna hogy kár írni ide is...sry.
Nem értékeled a humort, vagy max. nem érdekeled fiatalos filmeket, az már nem az én hibám. Max . arról tanúskodik már nem vagy fiatal korosztályú.
Na ééésss?::DDD.ij

Ááááá, ide csak impotens/homo ''művészfilm'' rajongók írogatnak... 
szep is lenne 
ó máj gád

Pl. Integra..? ![;]](/dl/s/v1.gif)
(Övönaluli, bocsánat az éritettektől. NEM SZEMÉLYESKEDÉS, POÉN!)

hehe
akkor ajánlok is izibe 1et: course of the golden flower - [link] a maga kategóriájában 10/10, de beteg egy kicsit, ilyet filmet csak a keletiek tudnak készíteni!?! viszont keleten nem tudják mi az a: happy end??? a végén majdnem elsírtam magam.... fuck. kész, és az a geci pszichopata megúszta

ghost rider; ezt is megnéztem a hétvégén, háát legyen 7/10. nem volt rossz. cage-nek jól állt ez a szerep, szeretem a filmjeit. ezt is kicsit 'sötétebbre'' , ijesztőbbre csináltam volna. eva-nak mennyei popoja van....
ahhhh
ॐ
pppffffff
ez nagyon szemet dolog volt 
de meg mindig nem ertem, hogy impotens vagy homokos? 
viszont van egy jo kis oldal, ahol az ilyen filmek ossze vannak gyujtve... 
ó máj gád
(#300) tupacamaru válasza dragonfx (#278) üzenetére

Most lehet hogy megköveznek de az első rész az nagyon tetszett. A második már kevésbé. 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins................ Na mi lesz??? Ijessz!!!