asszem nem, csúszik az egész
meg ha megnyit úgyis tele lesznek cikkekkel a portálok róla
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

asszem nem, csúszik az egész
meg ha megnyit úgyis tele lesznek cikkekkel a portálok róla
Szerintem nem üzemel még. Lásd honlap.
n⁴

Azt tudod hogy kb mennyit csuszik? Meg vannak normalis filmek is? nemcsak ilyen Afrikaban szaladgalok az oroszlanok kozott filing. Ja megvalami ehez kell ilyen 3D-s szemuveg?
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

Kozben rakerestem en is 
Csak a balekok alszanak „Mindennek, aminek nekifogunk, célja a VÁLTS_ – és mindent, amin VÁLToztatunk_, jobbá és a Nissanra jellemzőbbé teszünk” – Carlos Ghosn [SAS]

csak eppen azt nem irtak ki, hogy januar kozepen lesz nyitas, de az is csuszhat meg
allitolag olyan vizualis adagot kapsz, jhogy fel ora utan tengeribeteg leszel
eppen ezert ajanlom a westendben az uj 3d mozit 
ó máj gád
"eppen ezert ajanlom a westendben az uj 3d mozit"
Kíváncsi vagyok, nem is tudtam, hogy újra van ilyen. A Westend nyitásakor évekkel ezelőtt volt egy ilyen külön 3D mozi, az jópofa volt.
[ Szerkesztve ]
n⁴
engem nagyon erdekel ez a mozizas, de sajna a szemem miatt nem biztos, hogy elveznem a dolgot, vagy ugyanazt latnam, mint az egeszseges emberek
bar lehet majd kontaktlencsevel megprobalom 
ó máj gád
Nem ismerem a te esetedet, én szemüveges vagyok, nem egyszerü a dolog. A papír "3d" szemüveget még oda lehet valahogy rakni a szemüveg elé, de ha ilyen lesz a cucc, mint a linklet oldalon akkor nem tudom, hogy fog menni.
n⁴
nekem 10 evig volt kontaktlencsem, es masfel eve azt mondta a doki, hogy ejnye-bejnye, pihentetni kell a szememet, ezert szemuveget kaptam
de sztem a kettot egyutt nyugodtan hasznalhatom, ugyhogy beszerzem ujra a kontaklencset
csak az a baj, hogy nekem 3 evesen baleset miatt megserult a latoidegem, igy az egyik szemem gyengebb sokkal, mint a masik
nem tudom, hogy igy lehetne e akar szemuveggel is elvezni ilyen mozikat...
mert a 3d-s kepeknel ez nem mukodott...
ó máj gád

Igazad van! Sorry! 
Egy mérnökkel vitatkozni olyan, mint bírkózni egy disznóval a sárban. Néhány óra elteltével rájössz, ő élvezi!
Nekem cilinderes lencse kell, emiatt nem tudok kontaktlencsézni.
n⁴
Monstre, ismét hasonlo cipők.. nekem is 10év lencse, és most mondta a dokihölgy, hogy ejnyebejnye, szemüvegezzek most csak egy kicsit ugy fél évig.....
Hanem, hogy vidítsunk kicsit a topic alapmorálján, íme a csodafilm Surf's Up csodaképei 
Éljen a HD, éljenen a szuper filmek
ez pedig a kedvenc képsorom.. (most is röhögök
)
[link]
[link]
[link]
Zseniális..
'Szép jó estét Torrente, nektek is gyerekek'
jaj micsoda szar minosegben nezted meg 
ó máj gád
Errol a filmrol valaki tud valami okosat mondani? Tervezunk valamit csaladilag nezni, de nekem az elozetesek alapjan ez eleg gagyinak tunt.
hat Tibikem, minden elismeresem
tegnap megneztuk egy a csodatm hat vegigrohogtuk azt a masfel orat
nem is talalok szavakat mennyire jo volt
kurvakibebaszott jo rajzfilm ez
bocsanat, animacios film 
ajanlom mindenkinek, gyerekkel vagy anelkul, a parjaval vagy anelkul, de ezt mindenkinek latni kell 
a mondanivalojarol nem is beszelve 
ó máj gád
Tudtam h tetszeni fog.. 
hat visitottam a rohogestol, olyan beszolasok meg szituk voltak benne...
olyan ize van, mint a csiii... 
meg polipo a la palciko 
meg a kannibal pingvinek hat az vmi halali volt... 
sztem meg kell nezzem meg parszor, mert nem tudtam megjegyezni minden poent 
ó máj gád
Igen de a csirke is király volt
Tök jó arc, ott főtt, és akkor benyögi, hogy -bár iszonyatosan jól szórakozik az új barátaival- de a legnagyobb vidámság közepette sem felejtkezett el küldetéséről...és kimászik a fazékból és elmegy..

hat a csirke...komolyan csak a raszta furtok hianyoztak rola 
meg az a 3 kicsi gyerekpinvgin? azok sem voltak semmik 
meg a nyakiglab 
jaj annyi uj behatas ert tegnap este
tisztara fel vagyok dobva 
ó máj gád
..3 kicsi gyerekpinvgin..
..ha nekem lesz majd egyszer deszkám, lesznek rajta mindenféle exra cuccok..pl...rakétakilövő....meg ilyesmik....."[link]
Najo, mostmár fejezzük be, jöjjenek a többi filmek is! 
[ Szerkesztve ]

Nekem nem tetszett, csak hogy legyen ellenvélemény is. Unalmas volt és egykaptafa midnen animációs filmmel. A gyerekpingvinek viszont tényleg viccesek.
Ελευθερια η θανατος

Nekem is nagyon tetszett, az animációs filmek közül kiemelkedő alkotás, rengeteget röhögtem az egész film alatt 
Eladó új, bontatlan dobozos Samsung ST66 digitális fényképezőgép! LINK: http://tiny.cc/opfgpw

én lassan megcsömörlök ezektől az animációs állatos filmektől... 
Ez nem igaz. Pontosan már az első mp-ben lejön h nem ugyanaz, ugyanis annyira adtak egy dokumentumfilm-jelleget az egésznek, narrátorral, állandoan kamera mögött álló forgatócsoporttal, hogy ki lehet jelenteni, abszolut egyedi és nem tömeg animációs törénet.
Integra. Igen, én is hasonloan voltam/vagyok vele, nem sokszor nézek én sem, mert annyira nem érdekel, meg sok is van belőle. Az autos meg a családos, meg a cápás pixar filmeket sem néztem meg, de ezt nagyon nem bántam meg.
Jah, és a Lecso is jo volt. Ez a kettő, szuper.
Ezel most elég is volt nekem az animbol kicsit, hétvégén nálam Ocean-hétvége lesz, a három ocean-film, egymás után, ezzel igen régi lemaradásomat próbálom behozni, hd ofcourse.
ejnye Tibor, a kezere csapok rogton 
a capas, csalados es autos is kotelezo darab, ebben a sorrendben
tessek szepen megnezni mindet
nagyon jo poenok vannak bennuk 
ó máj gád
Hát a War-ról annyit részemről, hogy jó sztory, jó csavar a végén, a szereplők is ott vannak, de valahogy nem fogott meg, nem tetszik igazán 
Ami viszont igen és nagyon jó szerintem, az a Next (nem tudom mi a magyar címe, azt hisze ugyanez
). Látványos, szintén jó csavarnak nevezhető valami a végén és a sztory is bejön, nálam piros pont 
SimS
Your journey will not end well. You cannot change your fate... no man can | SC2: Toph#525 | Origin: SimS_hun | BattleTag: hamboo#1540
a holnap a multe 
ó máj gád

Két filmről szeretnék véleményeket kérni, remélem nem teljesen ismeretlenek.
Piaf
Egy Edith Piaf nevű francia énekesnő életét dolgozza fel. A leírás alapján érdekesnek tűnik. És elég jó áron mérik a dvd-t.
2009 - A végzetes merénylet
Ez meg valami japán akciófilm, de érdekesebb sztorival.
(#1630) bagyulajuve válasza bozont (#1629) üzenetére

Lost memories: nagyon jó film, már vagy 3x megnéztem.
Juve - Back in Serie A with a vengeance ***** Lesz, lesz, lesz, csak azért is lesz! Hegyen-völgyön lakodalom ünnep lesz!
Transformers:
Nagyon féltem tőle hogy gagyi lesz meg igazán nem is vártam tőle semmi jót, de rászántam magam és 8/10.
Nem ilyen 1x megnézős film 
(#1632) Motion_Blur válasza t1 (#1631) üzenetére

Most töltöm HD-be 
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
(#1633) t1 válasza Motion_Blur (#1632) üzenetére
az durvintós lessz 

Én már 2x néztem meg HD-ben (csak 720p), egy jó hangrendszerrel nagyot üt ez a film 
És szerintem még harmadjára is megfogom nézni 
[ Szerkesztve ]
Eladó új, bontatlan dobozos Samsung ST66 digitális fényképezőgép! LINK: http://tiny.cc/opfgpw
No, néhány filmajánlásra lenne szükségem, tulajdonképpen annyi kikötéssel, hogy fantasyn, vígjátékon és animációs filmen kívül jöhet minden a viszonylag újabb címek közül.
Úgyhogy jöhetnek a szabadszellemű ajánlások 
A Whispert és a Man From Earth-t most láttam, nézhetőek, bár semmi különös.
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
tores, utolso jelentes, zodiakus transformers, die hard 4, karib 3 
ó máj gád
Hát ez eléggé amolyan monstre-s lista
Némelyik jól hangzik az előzetesek alapján, rájuk nézek majd..
A Forrás c. filmbe most néztem bele, az első 10 perc alapján már látom hogy jó kis agyalós film lesz 
Manapság egyre több informatikusnak van nemi élete. Hígul a szakma ;o)))
na vegre vki, akinek teccik a forras 
egyebkent ajanloma lecsot is a evan a mindenhatoval egyutt + shrek karacsonya, de mindjart irok kis kritikat roluk 
es a monstre lista az jo vagy nem? 
ó máj gád
nah akkor hat 
Lecso: nagyon bejott, jo poenok vannak benne, jo a rajzolas is, egyedul a hangokkal nem voltam megelegedve, bar lehet nem is szantak nagy munkat a hangkeveresre
Evan a mindenhato: ez a film is tetszett, az elso reszt nem lattam, de sztem nem is kar erte, ez jol sikerult, foleg a vegen a hajokazos jelenet, szolt rendesen a hazimozi 
Shrek karacsonya: elmarad az eddigi reszektol, de igy mint 20 perces kis special edition nagyon megallja a helyet
jo poenok vannak benne es persze a vege happy end 
ó máj gád

Nem láttad a Mindenható első részét??
Pedig sokkal jobb mint a második szerintem (főként Jim Carrey miatt
)

Szerintem gyenge volt. Jim Carry-nek az utóbbi 10 évben nem láttam normális filmjét. Se a Makulátlan elme, se a 23-as szám, se a Hantaboy, se semmi... nincs vele gond, csak sose sikerül jó filmet kifognia, mert ezek mással se lettek volna jobbak. Más kérdés, hogy én tőle az Ace Venturát imádom csak...
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
a makulátlan elmén kívül nekem az összes tetszett, főleg a 23-as szám, mert végre nem totál idiótaként szerepelt, hanem egy megszállott faszit játszott el, szerintem nagyon is jól 

Lehet, viszont ettől még a film nem lett jobb, nekem csak egy klisés tucatthriller volt. A szokásos nem tudja mivan, de aztán kiderülnek a nagy csavarok dolog. Kb felénél már lehetett sejteni a végét.
A totális idióta szerintem jól áll neki, aki olyan pofákat tud vágni, annak a vígjátékokban a helye. Úgyis ritka manapság az olyan vígjáték, amin lehet nagyokat röhögni. Adam Sandler is elérzelgősködi a végét, Rob Schneider-t rég nem láttam, nincs egyszerűen egy kompletten hülye film, amiben csak dől a hülyeség, IQ nulla, csak röhögni kell 80-90 percen keresztül.
Csak romantikus és fékezett habzású komédiák mindenfele...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
hát igen, egy ilyen nagy elmének nehéz olyan filmet csinálni amire nem jön rá már a felénél
Ezér jó hogy Én csak egy mezei hülyegyerek vagyok, elejétől a végéig tudok élvezni egy filmet 
Nnna, engedjetek, majd én.. (
)
Na szóval, az első Mindenható rendben van/volt, a második ótvar.
A Lecso bűbájos, és szuper kis mese, és nem is a Monstre által említettek a fontos, hanem hogy varázslatosan jopofa ksi sztori, egy meghatóan édes kis patkánnyal (igyekszem nem b*zisan kifejezni magam
, de tényleg így van..). Szóval, nagyon rendben van, kötelező, mindenkinek.
Én sz.szerint vasárnap este befejeztem az Ocean's -hetemet, mellyel egy régi lemaradásomat pótoltam. Nem akarok tul sokat írni rola/róluk, gondolom, már mindenki látta őket. Röviden:
Ocean 11 : eszméletlen jó, élveztem/élveztük minden percét. Megnézem még1x, sztem.
Ocean 12: eszméletlen szar, utáltam minden percét.
Bonyolult, tulcsavart, összevissza, feleslegesen, elsővel egynapon nem említendő.
Ocean 13: alig vártam, hogy mikor indul, olyan 30-40percet láthattam, végül arra ébredtem, hogy barátnőm ébreszt fel, mert vége a filmnek és menjünk fürödni. Kérdeztem, milyen volt a film második fele, jobb mint az első, azt mondta, nem tudja, mert elaludt..
Konkluzió: az Ocean11 ajánlott
nem lattam, es pont jim carrey miatt nem neztem meg 
ó máj gád
utalom george cloooneyt es brad pittet, mindezek ellenere nekem mindharom sztori tetszett, leszamitva ezeket a kocsog szineszeket 
ó máj gád

Az Ocean's 11 tényleg jó film, de a két folytatása... a második csak simán unalmas és eseménytelen szerintem, ha neked az is túl csavaros volt már, a harmadiknál valószínűleg az agyad is elfüstölt volna, mert az aztán tényleg agyon volt bonyolítva, őszintén szólva, néha már én se tudtam, hol is tartunk, és hogy jutottunk oda
. Ettől függetlenül valamivel jobb a másodiknál. De egyik sem ér fel az 1960-as Sinatra/Martin/Davis változattal. Ők még azt is megengedték maguknak, hogy ne amolyan snassz a "rabló viszi a bankot" befejezése legyen. Csak pislogtam, mekkora poén volt a vége.
Monstre, tévedsz. Jó szinészek, főleg Pitt. Szépfiuk lehet, meg minden, de jo színészek. És jok voltak a filmben is. De az, hogy a 12-bő ilyen ááá. nem is mondom, fos filmet csináljanak, a 13 tényleg jobban ktünt, meg reménykedtem is, hátha csak botlás volt a 12, de..áá... aludtam ela pcsába rajta....