2013. május 20., hétfő

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Eredeti játékok - best buy topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-04-15 13:54:04

IT café

FIGYELEM!

Összefoglaló kinyitása ▼

(#4201) bigadam94

bigadam94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az 576 KByte üzleteiben néhány játék féláron kapható: Operation Flash Point: Red River, Settlers 7, IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover, SW: Force Unleashed II, James Bond: Blood Stone.

Tovább információk ITT.

[ Szerkesztve ]

(#4202) csana

csana
(senior tag)

A cdgalaxis-ban egész jó áron van most a "Battlefield Bad Company 2". 2490 Ft

(#4203) Serpiko

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Steam napi ajánlat Overlord II -75% 2,25 Euro, Overlord Complete Pack -75% 5 euro :D :C

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#4204) zsiga_667

zsiga_667
(kvázi-tag)

GOG-on meg 50%-os Interplay akció van: [link]
Fallout, Freespace, stb. :R

(#4205) adalbert1 válasza zsiga_667 (#4204) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ennél gyengébb akcióra számítottam. Szerintem a Falloutokat megveszem (habár 2 kiadásban megvannak már, de az mindkettő lemezes), 1-2 címen pedig még gondolkozom.
Vajon ez egész nyáron folytatódni fog (ha jól láttam júl. 4-ig van Interplay promo)?

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#4206) Doki16

Doki16
(őstag)

Squar Enix hét van a GamersGate-n. Napi ajánlat 75%-al a Tomb Raiderek. [link]

A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*

(#4207) 7 válasza adalbert1 (#4205) üzenetére

7
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem feltétlenül. Szerintem most a július 4. közeledtével indítottak egy ilyen akciót, mivel az az Óperencián túl a Függetlenség napja (tudom, a GOG lengyel, de igencsak hangsúlyosan kezelik az amerikai piacot)

nagyádám

(#4208) asound

asound
(PH! addikt)

Sziasztok!

50% promo akció Interplay játékokra.

[link]

Én sztem be is fizetetk egy Freespace 1-2-re annak idején rengeteget toltam és már nagyon régóta keresem.

MOD
Látom már megelőztek. :R

[ Szerkesztve ]

Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly

(#4209) Zamery

Zamery
(senior tag)
LOGOUT blog

Találtam egy ilyen oldalt: http://digitalgamedeals.com/

A digitális kiadású játékok online boltjait figyeli, és keresi az akciókat.
Most pl. Magicka akció ($3,48) van itt: [link].

Érdemes a promo és a kupon kódokat is figyelgetni, ha igaz, akkor ezzel is lehet az adott játék árát csökkenteni.

.o0 My band: fb.me/newgatti 0o.

(#4210) HS 2142 válasza Zamery (#4209) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Elég jó akció, most viszont azon agyalok, ha nemsokára lesz steamen nyári kiárusítás, akkor egy DLC-s csomagban lehet jobban megéri majd, mintha most megveszem az alapjátékot és utána külön megvárom míg akciósak lesznek a DLC-k. :) (2,96 Euro, azaz 800 Forint)

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#4211) ProEvoFan válasza HS 2142 (#4210) üzenetére

ProEvoFan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

CSak lenne már....tavaly július 10. fele volt, ha jól emlékszem.

http://www.youtube.com/watch?v=IVfnzi20GFY ::: Hazánk legjobb filmkritikusa:)

(#4212) vhunor válasza Zamery (#4209) üzenetére

vhunor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Köszi az infót. Volt egy World of Goo-m, amit a GMG indulásakor kaptam ingyen, ezt most 3.60-ért beszámította a Magicka árába, így lett egy ingyen Magicka-m + 0.64 euro kreditem :C .

(#4213) d.véderjoe

d.véderjoe
(kvázi-tag)

Sajnos a dunaújvárosi Tesco-ban már nem találtam akciós MOH 2010-et! :W
a kérdés az: már nem is lesz?! :O

(#4214) bigadam94 válasza d.véderjoe (#4213) üzenetére

bigadam94
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az ilyen akciók általában a készlet erejéig tartanak, szóval..

(#4215) Jofi81 válasza d.véderjoe (#4213) üzenetére

Jofi81
(őstag)

Csütörtök délután még volt legalább 10 darab, pénteken reggel fél 8-kor én hoztam el az utolsó példányt. Szerintem ha vége lesz az akciónak, újra lesz...

(#4216) kovsol válasza ProEvoFan (#4211) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

én vásároltam tavaly és 2010.07.02. kor lett megvéve a borderlands a nyári akcióban nekem

ez a magicka amúgy steamen regelhető ? ha nem gondolom itt kell megvenni a gamet és az összes dlc -t is hozzá és nem lehet két külön helyen

(#4217) Doki16 válasza kovsol (#4216) üzenetére

Doki16
(őstag)

Tavaly 24-én kezdődött az akció. Mivel ezen a héten nem indult ezért legközelebb 27-e lehet a befutó :)

Alapfeltétel a Steam a játékhoz, tehát regelhető. Tök mind1 hol veszed meg, kapsz egy serialt amit hozzáadhatsz a steam profilodhoz.

[ Szerkesztve ]

(#4218) kovsol válasza Doki16 (#4217) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

köszi :R

és melyik DLC -t érdemes megvenni? Ahogy nézem van amelyik csak plusz item, a vietnámos megéri az árát, vagy inkább várjam arra az akciót?

[ Szerkesztve ]

(#4219) Zamery válasza vhunor (#4212) üzenetére

Zamery
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezt hogy sikerült? Vagy becserélted az ingyen kapott WoG-t?

[ Szerkesztve ]

.o0 My band: fb.me/newgatti 0o.

(#4220) HS 2142 válasza Zamery (#4219) üzenetére

HS 2142
(őstag)

A GMG-nél be lehet az accountod lévő nem steames játékokat pénzre cserélni. Amit ingyen adnak, annál kb. 1-2 dollár közöttire csökken az árfolyam, így sokra nem használható. Mondjuk ígértek olyat is, hogy majd a csere lehetőségét is bevezetnék, de az még odébb van.

[ Szerkesztve ]

I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

(#4221) HS 2142

HS 2142
(őstag)

A mai steames napi ajánlat a 75%-os leértékeléssel 1 euróért megkapható Time Gentlemen, Please! and Ben There, Dan That! Double Pack. :DDD
Amúgy egy indie kalandjáték, aminek komolyságát jelzi, hogy a főbb sajátosságok között a náci dinoszauruszok is fel van sorolva.

[ Szerkesztve ]

(#4222) HS 2142

HS 2142
(őstag)

Kicsúsztam a szerk időből... A D2D-n ma Mass Effect leárazások vannak:
1. rész 7.95 $, 2. rész 7.95 $, a 3. rész 53.95$-ért előrendelhető és még vannak különböző guide-ok is, amiket külön nem sorolok fel.

(#4223) Teszla_ válasza Jofi81 (#4215) üzenetére

Teszla_
(senior tag)
LOGOUT blog

A Tesco-nál nem szabad mérget venni arra, hogy akció után megint lesz egy termékből. Van olyan, ami az akció alatt sincs. Én is jártam már így nem egyszer.

Akit esetleg a Create érdekelt volna, az nézzen szét a Media Markt-ban, mert nálunk (Nyíregyháza) már az is 2490Ft. Az NFS Hot Pursuit viszont 4990Ft volt. A többit nem néztem / nem láttam.
Ugyanitt előrendelve a Duke Nukem Forever 7990 volt, utána felvitték 9990-re, most meg megint 7990 :DDD
Witcher 2 már csak 8990, a Collectors 17990 (ezek 1 és 2e Ft-tal lettek olcsóbbak a megjelenés óta).

(#4224) kendzsii

kendzsii
(újonc)

Nálam is vannak jó eredeti játékok ps2-re ha valakit esetleg érdekelne :)

Üdv 

(#4225) Doki16 válasza kendzsii (#4224) üzenetére

Doki16
(őstag)

Ezt inkább ide. [link]

(#4228) Agyzuzo válasza Anaconda3 (#4227) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

A Zavvi-ról ajánlom inkább, ott 5 font, de ha 3 játékkal rendeled akkor 3,33/db és ingyé van a posta. :) Nekem már megjött, ennyit igazán megért. ;)

This is your life and it's ending one minute at a time. / We Want Your Soul! http://www.youtube.com/watch?v=C09lJQ4Blks

(#4229) ProEvoFan válasza Anaconda3 (#4227) üzenetére

ProEvoFan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Vagy várj Steam akcióra, múltkor 5 euróért vettem a Bio2t:)

http://www.youtube.com/watch?v=IVfnzi20GFY ::: Hazánk legjobb filmkritikusa:)

(#4230) EyEsOnU válasza Agyzuzo (#4228) üzenetére

EyEsOnU
(tag)

ebben az a szép, hogy 3 játék 10font ami még mindig kevesebb mint az itthoni bioshock2 ára :DDD

(#4231) adalbert1 válasza Agyzuzo (#4228) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még egy szavazat a zavvi-ra, 4k-nál még xbox360-ra is olcsóbban vettem ott a Bioshock 2-t.

"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

(#4232) vhunor válasza adalbert1 (#4231) üzenetére

vhunor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Amióta létezik a zavvi, Mo-n nem vettem új játékot, sőt, PS3-ra is inkább megveszem onnan újan 2-3 hónappal a megjelenés után. Amikor itthon még 7-10k egy játék, és onnan már 10-15 fontért lehet venni, nincs postaköltség és 4-5 munkanap alatt megérkezik, nincs miről beszélni.

(#4233) kendzsii válasza Doki16 (#4225) üzenetére

kendzsii
(újonc)

bocs,de azt hittem,hogy a játékokról beszélünk,és hogy hol lehet olcsón kapni. még csak nem is linkeltem. :DDD

Üdv 

(#4234) Agyzuzo válasza vhunor (#4232) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

Jaja, elég komoly... 10-12 fontért már prémium címek is vannak, amik itt még mindig 8-10k-ért mennek. Nem is szólva a PS3-as árakról... És ugye ők nem is a nálunk sokszor "olcsósított" újrakiadást küldik, hanem a jó kis origit. :)
Meg az se tetszik ami mostanában megy, hogy magyarítják a játékokban a filmeket-szövegeket is (pl. Brothers in Arms) egyre többször, ami nem lenne gond akkor, ha elérhető lenne az eredeti nyelvű változat is, de sokszor kötelező a magyar felirat vagy nyelv, amit amúgy kifejezetten ellenzek, mert legalább eddig ennyi angoltanulásra rá volt minden játékos kényszerítve, most meg már ennyi sincs. A fodítás minősége meg sokszor kifejezetten tré és inkább idegesítő egy bizonyos szintű angoltudás fölött.
Ilyenkor jut eszembe hogy milyen jó is volt régen, még a "bepötyögős" játékok korszakában mikor egyszerre tanultam meg írni és angolul emiatt. :D

This is your life and it's ending one minute at a time. / We Want Your Soul! http://www.youtube.com/watch?v=C09lJQ4Blks

(#4235) daa-raa válasza kendzsii (#4233) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Hirdetni csak és kizárólag Hardveraprón lehet! Illetve a lokál biznisz topicokban.

[ Szerkesztve ]

Sianis megtömött egy pónit!

(#4236) Doki16 válasza kendzsii (#4233) üzenetére

Doki16
(őstag)

Semmi baj :) Ez a topik arról szól, hogy hol találhatóak olcsó játékok és esetleg meg lehet osztani képekkel vagy szöveges a jó vételeinket :D

(#4237) vhunor válasza Agyzuzo (#4234) üzenetére

vhunor
(HÁZIGAZDA)
LOGOUT blog

Néhány hónapja nagyon befürödtem a Sacred 2-vel, már régóta meg akartam venni a coop miatt de valamiért mindig elmaradt, aztán a menyasszonyom megvette nekem ajándékba. Az első pofon akkor ért, amikor realizáltam, hogy ebből bizony nem fogok angol nyelvű feliratot kicsikarni, a másik akkor, amikor nem tudtuk összehozni a coop-ot, mert az angol és a magyar verzió nem látta egymást.

[ Szerkesztve ]

(#4238) kendzsii

kendzsii
(újonc)

rendben!

Üdv 

(#4239) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Újabb indie pack olcsón (5 játék - 5 USD)

Delve Deeper
Spring Up Harmony
Mactabilis
Steel Storm: Burning Retribution
Digitanks

Ebből négyet kapásból megvennék.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#4240) adalbert1 válasza vhunor (#4232) üzenetére

adalbert1
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is az xbox játékaim ~75%-a kintről van (mondjuk amiket itthon vettem azok közül is a legdrágább volt kb. 5k), a hazai árak az esetek legnagyobb részében nem versenyképesek.
A "kikerülhetetlen" magyarítás szerintem is nagyon idegesítő, volt amit megvettem ezért mégegyszer mikor steamen akciós volt. :DDD

(#4241) Serpiko

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Mai steam ajánlat: EVE Online: Incarna -50 % 9,99 euro.

Apropó James Bond: Blood Stone -66% 17 euro ennyit megér nekem megvan a gém és teszik nagyon mindenkinek csak ajánlani tudom.

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#4242) HS 2142

HS 2142
(őstag)

D2D Dragon Age nap 50%-os leárazással.

(#4244) ollie válasza HS 2142 (#4242) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Az csak US és Canada. A Brit oldalon viszont még olcsóbb is.

(#4245) HS 2142 válasza ollie (#4244) üzenetére

HS 2142
(őstag)

Igazad van, valamiért mindig dotcomot írok :DDD

(#4246) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Végre!

A Heroes Chronicles összes része megjelent a gog.com-on!

(#4247) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Holnap a Lara Croft and the Guardian of Light 75%-os engedménnyel lesz vásárolható a GamersGate-en (Steam-en kell regisztrálni). Vagyis 2,5 GBP lesz (750Ft).

Holnap!

[ Szerkesztve ]

(#4248) ollie

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Dungeons 9.99 USD! A price-t át kell váltani USD-re a jobb felső sarokban.

(#4249) daa-raa válasza ollie (#4246) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Ideje volt már...

Sianis megtömött egy pónit!

(#4250) jer1cho válasza ollie (#4247) üzenetére

jer1cho
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm, erre beruházok. :R

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Eredeti játékok - best buy topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.