FIGYELEM!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Hirdetés
Téma összefoglaló
Az 576 KByte üzleteiben néhány játék féláron kapható: Operation Flash Point: Red River, Settlers 7, IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover, SW: Force Unleashed II, James Bond: Blood Stone.
Tovább információk ITT.
[ Szerkesztve ]

csana
(senior tag)
A cdgalaxis-ban egész jó áron van most a "Battlefield Bad Company 2". 2490 Ft
Steam napi ajánlat Overlord II -75% 2,25 Euro, Overlord Complete Pack -75% 5 euro

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

zsiga_667
(kvázi-tag)
GOG-on meg 50%-os Interplay akció van: [link]
Fallout, Freespace, stb. 
Ennél gyengébb akcióra számítottam. Szerintem a Falloutokat megveszem (habár 2 kiadásban megvannak már, de az mindkettő lemezes), 1-2 címen pedig még gondolkozom.
Vajon ez egész nyáron folytatódni fog (ha jól láttam júl. 4-ig van Interplay promo)?
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."

Doki16
(őstag)
Squar Enix hét van a GamersGate-n. Napi ajánlat 75%-al a Tomb Raiderek. [link]
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke. I'm M@Sh*
Nem feltétlenül. Szerintem most a július 4. közeledtével indítottak egy ilyen akciót, mivel az az Óperencián túl a Függetlenség napja (tudom, a GOG lengyel, de igencsak hangsúlyosan kezelik az amerikai piacot)
nagyádám

asound
(PH! addikt)
Sziasztok!
50% promo akció Interplay játékokra.
Én sztem be is fizetetk egy Freespace 1-2-re annak idején rengeteget toltam és már nagyon régóta keresem.
MOD
Látom már megelőztek. 
[ Szerkesztve ]
Az élet négy magnál kezdődik. Magánoktatás Budapesten http://href.hu/x/ixly
Találtam egy ilyen oldalt: http://digitalgamedeals.com/
A digitális kiadású játékok online boltjait figyeli, és keresi az akciókat.
Most pl. Magicka akció ($3,48) van itt: [link].
Érdemes a promo és a kupon kódokat is figyelgetni, ha igaz, akkor ezzel is lehet az adott játék árát csökkenteni.
.o0 My band: fb.me/newgatti 0o.

HS 2142
(őstag)
Elég jó akció, most viszont azon agyalok, ha nemsokára lesz steamen nyári kiárusítás, akkor egy DLC-s csomagban lehet jobban megéri majd, mintha most megveszem az alapjátékot és utána külön megvárom míg akciósak lesznek a DLC-k.
(2,96 Euro, azaz 800 Forint)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
CSak lenne már....tavaly július 10. fele volt, ha jól emlékszem.
http://www.youtube.com/watch?v=IVfnzi20GFY ::: Hazánk legjobb filmkritikusa:)
Köszi az infót. Volt egy World of Goo-m, amit a GMG indulásakor kaptam ingyen, ezt most 3.60-ért beszámította a Magicka árába, így lett egy ingyen Magicka-m + 0.64 euro kreditem
.

d.véderjoe
(kvázi-tag)
Sajnos a dunaújvárosi Tesco-ban már nem találtam akciós MOH 2010-et! 
a kérdés az: már nem is lesz?! 
Az ilyen akciók általában a készlet erejéig tartanak, szóval..

Jofi81
(őstag)
Csütörtök délután még volt legalább 10 darab, pénteken reggel fél 8-kor én hoztam el az utolsó példányt. Szerintem ha vége lesz az akciónak, újra lesz...

kovsol
(PH! félisten)
én vásároltam tavaly és 2010.07.02. kor lett megvéve a borderlands a nyári akcióban nekem
ez a magicka amúgy steamen regelhető ? ha nem gondolom itt kell megvenni a gamet és az összes dlc -t is hozzá és nem lehet két külön helyen

Doki16
(őstag)
Tavaly 24-én kezdődött az akció. Mivel ezen a héten nem indult ezért legközelebb 27-e lehet a befutó 
Alapfeltétel a Steam a játékhoz, tehát regelhető. Tök mind1 hol veszed meg, kapsz egy serialt amit hozzáadhatsz a steam profilodhoz.
[ Szerkesztve ]

kovsol
(PH! félisten)
köszi 
és melyik DLC -t érdemes megvenni? Ahogy nézem van amelyik csak plusz item, a vietnámos megéri az árát, vagy inkább várjam arra az akciót?
[ Szerkesztve ]
Ezt hogy sikerült? Vagy becserélted az ingyen kapott WoG-t?
[ Szerkesztve ]
.o0 My band: fb.me/newgatti 0o.

HS 2142
(őstag)
A GMG-nél be lehet az accountod lévő nem steames játékokat pénzre cserélni. Amit ingyen adnak, annál kb. 1-2 dollár közöttire csökken az árfolyam, így sokra nem használható. Mondjuk ígértek olyat is, hogy majd a csere lehetőségét is bevezetnék, de az még odébb van.
[ Szerkesztve ]
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.

HS 2142
(őstag)
A mai steames napi ajánlat a 75%-os leértékeléssel 1 euróért megkapható Time Gentlemen, Please! and Ben There, Dan That! Double Pack. 
Amúgy egy indie kalandjáték, aminek komolyságát jelzi, hogy a főbb sajátosságok között a náci dinoszauruszok is fel van sorolva.
[ Szerkesztve ]

HS 2142
(őstag)
Kicsúsztam a szerk időből... A D2D-n ma Mass Effect leárazások vannak:
1. rész 7.95 $, 2. rész 7.95 $, a 3. rész 53.95$-ért előrendelhető és még vannak különböző guide-ok is, amiket külön nem sorolok fel.
A Tesco-nál nem szabad mérget venni arra, hogy akció után megint lesz egy termékből. Van olyan, ami az akció alatt sincs. Én is jártam már így nem egyszer.
Akit esetleg a Create érdekelt volna, az nézzen szét a Media Markt-ban, mert nálunk (Nyíregyháza) már az is 2490Ft. Az NFS Hot Pursuit viszont 4990Ft volt. A többit nem néztem / nem láttam.
Ugyanitt előrendelve a Duke Nukem Forever 7990 volt, utána felvitték 9990-re, most meg megint 7990 
Witcher 2 már csak 8990, a Collectors 17990 (ezek 1 és 2e Ft-tal lettek olcsóbbak a megjelenés óta).

kendzsii
(újonc)
Nálam is vannak jó eredeti játékok ps2-re ha valakit esetleg érdekelne 
Üdv

Doki16
(őstag)
Ezt inkább ide. [link]

Agyzuzo
(PH! addikt)
A Zavvi-ról ajánlom inkább, ott 5 font, de ha 3 játékkal rendeled akkor 3,33/db és ingyé van a posta.
Nekem már megjött, ennyit igazán megért. 
This is your life and it's ending one minute at a time. / We Want Your Soul! http://www.youtube.com/watch?v=C09lJQ4Blks
Vagy várj Steam akcióra, múltkor 5 euróért vettem a Bio2t
http://www.youtube.com/watch?v=IVfnzi20GFY ::: Hazánk legjobb filmkritikusa:)

EyEsOnU
(tag)
ebben az a szép, hogy 3 játék 10font ami még mindig kevesebb mint az itthoni bioshock2 ára 
Még egy szavazat a zavvi-ra, 4k-nál még xbox360-ra is olcsóbban vettem ott a Bioshock 2-t.
"All Eyez On Me" "The greatest glory in living lies not in never falling, but in rising every time we fall." "When I was growing up, my family was so poor we couldn't afford to pay attention."
Amióta létezik a zavvi, Mo-n nem vettem új játékot, sőt, PS3-ra is inkább megveszem onnan újan 2-3 hónappal a megjelenés után. Amikor itthon még 7-10k egy játék, és onnan már 10-15 fontért lehet venni, nincs postaköltség és 4-5 munkanap alatt megérkezik, nincs miről beszélni.

kendzsii
(újonc)
bocs,de azt hittem,hogy a játékokról beszélünk,és hogy hol lehet olcsón kapni. még csak nem is linkeltem. 
Üdv

Agyzuzo
(PH! addikt)
Jaja, elég komoly... 10-12 fontért már prémium címek is vannak, amik itt még mindig 8-10k-ért mennek. Nem is szólva a PS3-as árakról... És ugye ők nem is a nálunk sokszor "olcsósított" újrakiadást küldik, hanem a jó kis origit. 
Meg az se tetszik ami mostanában megy, hogy magyarítják a játékokban a filmeket-szövegeket is (pl. Brothers in Arms) egyre többször, ami nem lenne gond akkor, ha elérhető lenne az eredeti nyelvű változat is, de sokszor kötelező a magyar felirat vagy nyelv, amit amúgy kifejezetten ellenzek, mert legalább eddig ennyi angoltanulásra rá volt minden játékos kényszerítve, most meg már ennyi sincs. A fodítás minősége meg sokszor kifejezetten tré és inkább idegesítő egy bizonyos szintű angoltudás fölött.
Ilyenkor jut eszembe hogy milyen jó is volt régen, még a "bepötyögős" játékok korszakában mikor egyszerre tanultam meg írni és angolul emiatt. 
This is your life and it's ending one minute at a time. / We Want Your Soul! http://www.youtube.com/watch?v=C09lJQ4Blks

daa-raa
(MODERÁTOR)
Hirdetni csak és kizárólag Hardveraprón lehet! Illetve a lokál biznisz topicokban.
[ Szerkesztve ]
Sianis megtömött egy pónit!

Doki16
(őstag)
Semmi baj
Ez a topik arról szól, hogy hol találhatóak olcsó játékok és esetleg meg lehet osztani képekkel vagy szöveges a jó vételeinket 
Néhány hónapja nagyon befürödtem a Sacred 2-vel, már régóta meg akartam venni a coop miatt de valamiért mindig elmaradt, aztán a menyasszonyom megvette nekem ajándékba. Az első pofon akkor ért, amikor realizáltam, hogy ebből bizony nem fogok angol nyelvű feliratot kicsikarni, a másik akkor, amikor nem tudtuk összehozni a coop-ot, mert az angol és a magyar verzió nem látta egymást.
[ Szerkesztve ]
Újabb indie pack olcsón (5 játék - 5 USD)
Delve Deeper
Spring Up Harmony
Mactabilis
Steel Storm: Burning Retribution
Digitanks
Ebből négyet kapásból megvennék.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!
Nekem is az xbox játékaim ~75%-a kintről van (mondjuk amiket itthon vettem azok közül is a legdrágább volt kb. 5k), a hazai árak az esetek legnagyobb részében nem versenyképesek.
A "kikerülhetetlen" magyarítás szerintem is nagyon idegesítő, volt amit megvettem ezért mégegyszer mikor steamen akciós volt. 
Mai steam ajánlat: EVE Online: Incarna -50 % 9,99 euro.
Apropó James Bond: Blood Stone -66% 17 euro ennyit megér nekem megvan a gém és teszik nagyon mindenkinek csak ajánlani tudom.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

HS 2142
(őstag)
D2D Dragon Age nap 50%-os leárazással.
Az csak US és Canada. A Brit oldalon viszont még olcsóbb is.

HS 2142
(őstag)
Igazad van, valamiért mindig dotcomot írok 
Végre!
A Heroes Chronicles összes része megjelent a gog.com-on!
Holnap a Lara Croft and the Guardian of Light 75%-os engedménnyel lesz vásárolható a GamersGate-en (Steam-en kell regisztrálni). Vagyis 2,5 GBP lesz (750Ft).
Holnap!
[ Szerkesztve ]
Dungeons 9.99 USD! A price-t át kell váltani USD-re a jobb felső sarokban.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Ideje volt már...
Sianis megtömött egy pónit!