FIGYELEM!
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
PC játékok
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Téma tudnivalók
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Hirdetés
Téma összefoglaló
choler.
(tag)
Battlefield BC2-n gondolkodom de;
Amazon.com-on fakenamegenerator-os névvel,címmel kell regisztrál semmi valós adat? thx.
Érdemes lenne mellé a Vietnam is ? Látom az is 5 dollar most.
[ Szerkesztve ]

Youri
(PH! kedvence)
e-amil azért célszerű
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
Én nem ott venném,
Irj danihnak egy püt- szerintem
"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

Alien83
(senior tag)
Sokaknak ez problémát okoz, ha kell én segítek vásárolni amazonról, csak akkor írj privit és elintézzük.
Amúgy érdemes venni Vietnam-ot csak az a baj hogy lehet drágább mint maga az alapjáték. 
Új Alienware akció: War Inc. Arsenal Bundle Giveaway
.o0 My band: fb.me/newgatti 0o.

Alien83
(senior tag)
ez mit ad amugy?
65 dolcsi értékü ingame itemet.. ha jol értem ..
"Alienware Arena is bringing you $65 worth of in-game gear to your War Inc. gameplay! Traverse the battlezone as a mercenary and beat out the competition with these gut-busting items:
1 SMG (sub machine gun),
1 sniper rifle,
1 assault rifle,
1 pistol,
1 assault Helmut,
And a custom branded Alienware Arena chest plate"
És köszi!
A Vietnamon is vannak még szerók.. De a legtöbb ami normális az általában tele van.. Nekem pl. a Vietnam sokkal jobban bejönn..
[ Szerkesztve ]
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Balatonon Nézem ahogy nő a fű.. -Igen megint..-

choler.
(tag)
5-5 dollar a BadCompany2 alapjáték és a Vietnam kieg is jelenleg.
Pár napja elkezdtem beregisztrálni Amazon-ra csak elbizonytalanított mi van ha totál nem egyeznek a fake adataim a bakkártya adataival..
Nem akarom mindenképpen megvenni de ahogy látom a multi sem akar kihalni egyenlőre és jó ára van. 
Köszi mindenkinek! 
[ Szerkesztve ]

Youri
(PH! kedvence)
mi van ha totál nem egyeznek a fake adataim a bakkártya adataival.
Tapasztalatok alapján semmi
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐
A többiek gyorsabbak voltak...
A War Inc. free to play játék, (gondolom micropayment-es) ez a bundle meg ezeket adja hozzá:
1 SMG (sub machine gun),
1 sniper rifle,
1 assault rifle,
1 pistol,
1 assault Helmut,
And a custom branded Alienware Arena chest plate.
[ Szerkesztve ]

Alien83
(senior tag)
#13007 -10-nek köszönöm, azt hittem valami kis ingyen árkád játék, akkor mind1. 
#13008:
Igen 5-5 dollár, elég vicces a full játék annyi amennyi egy szaros DLC.
[ Szerkesztve ]

Alien83
(senior tag)
FPS vagy TPS?
Olyan mint a Ghost Recon?
TPS, de le van írva az oldalon...
Most nálama probléma vagy senki nem látja a cuccost?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Balatonon Nézem ahogy nő a fű.. -Igen megint..-

Alien83
(senior tag)
köszke, nem vettem észre a fotokbol meg nem derült ki egyértelműen, akkor ez fasza itt a tps multik korszaka? 
ez meg a 2 Ghost Recon is TPS ...
Ha valakinek kell War INC. Battlezone-hoz Alien cd-kulcs akkor írjatok, én odaadom a sajátomat nekem nem kell. 
[ Szerkesztve ]
Bár ugy nézem már Fps-t is bevezették..
[ Szerkesztve ]

Alien83
(senior tag)
Ezt hogy érted?
Ugy hogy ha jol emlékszem ez régen Tps volt.. de most beléptem és Fps fogadott.. 

Alien83
(senior tag)
Bazd ilyet sem láttam, fellül lehet választani hogy FPS vagy TPS...de kemény ilyen játékról még nem hallottam. 
Összehozza a 2 társaságot az FPS és TPS kedvelőket is. 

DeadBullet
(tag)
En birom ezt a jatekot nagyon. Minden nap jatszok vele. Nem csak egy loj es loj jatek. Szerintem jo kis moka. Jo meccsek mennek nagyon.
Es ahhoz kepest, hogy a jatek beta nem is rossz.
[ Szerkesztve ]
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin/NFSWorld: LorDDeaDBuLLeT
Az jó mert olyan is van pár ami stratégia de közben a csatákat fps-s nézetben lehetett lejátszani, hirtelen csak az egyik jutott eszembe a Raven Squad: Operation Hidden Dagger amit itthon készítettek. Mondjuk eléggé nem sikerült a két stílust összehangolni
"Tájékoztatjuk, hogy a Cartoon Network tévécsatorna annak agresszív tartalma miatt került ki kínálatunkból"

daa-raa
(MODERÁTOR)
Pedig már a Jedi Outcast-ot is lehetett játszani mind a két nézetben. Sőt, lehet már a Dark Forces II is ilyen volt.
Sianis megtömött egy pónit!

Alien83
(senior tag)
Igen.
Jó kis gém, kellően szép, van TPS-FPS, és ingyen van...
#13022:
Igen de ez nem stratégiai, és ugyanazt ugyanott csinálod, míg a stratégában nem vagy egy területen az fps nézetűekkel...:S
#13023:
Ja. Én nem szeretem a star wars univerzumot, ezért nem találkoztam vele...
[ Szerkesztve ]

magitor
(újonc)
Amazonon 5$ akció 1C játékokra + egyet veszel egyet kapsz ajándékba a listából akció is van ezekre.

DeadBullet
(tag)
En a mult hetvegen kezdtem neki a jateknak es nagyon tetszik. Eleg sokat jatszok vele. A kozosseg aki jatszik vele jo es mindig vannak online jatekosok.
Nagy a fegyver kinalat, lehet oket modositani. Nagyon jo dolgokat lehet benne csinalni.
[ Szerkesztve ]
Hataron tulrol! Steam: DeaDBuLLeT Origin/NFSWorld: LorDDeaDBuLLeT
Nem lehet azokat Steam-en regisztrálni (gyak. sehol), így tízszer is meggondolnám, mielőtt megvenném bármelyiket.
Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

Alien83
(senior tag)
Penumbra Collection + Cryostasis!
Mi van velük?

Alien83
(senior tag)
Ezek megérnek 5 dollárt.

Perillustris
(senior tag)
Az Amazonról történő digitális letöltés szerintem nem okoz különösebb kényelmetlenséget: nem kell másik kliens és új regisztráció, stb. Egyszerűen letöltünk minden szükséges fájlt egy mappába, ahonnan települ a játék (ezután ez az átmeneti mappa törölhető is).
Perillustris

hjanos1
(senior tag)
Csak mivel hamis adatokkal lettek véve, ezért bármikor elvehetik. 
ZTE Blade III & WayteQ xTAB-70dci & WayteQ xTAB-100dci - Next Generation Team (http://hungariandroid.com)

Ilsyde
(őstag)
Elutaznak Mo.-ra, leulnek a géped elé és uninstallálják a játékodat.

hjanos1
(senior tag)
Valószínű...

[ Szerkesztve ]
ZTE Blade III & WayteQ xTAB-70dci & WayteQ xTAB-100dci - Next Generation Team (http://hungariandroid.com)
Neeeee

Live with Xperia ;)
És ha holnaptól az 1C kedvelt Starforce DRM-je mosolyszünetet tart nálam, te fogod továbbítani sóhajomat a support felé?
Mert én nem merném zaklatni őket szerény lakhelyemről. 
GamersGate vásárlásnál tudok segíteni kuponnal! "Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."
Steam napi ajánlat: HOARD
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
Crysis Maximum Edition - £7.48
Crysis 2 - £7.48
[ Szerkesztve ]

klambi
(PH! addikt)
http://www.facebook.com/serverhive | http://www.serverhive.net szerverhozzáférés! Mumble,Ventrilo,VPN,Játékszerverek | "Mond szépen angolul: Gyors róka!"
Ez ugye regisztrálható originbe?

po1son
(őstag)
A crysis 2 az biztos. 
"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol." PC Játékbazárom - http://goo.gl/Cq1xw
A Crysis 1 nem, csak a Warhead. De a supporttal meg lehet oldani az első részt is, bár türelem kell hozzá.
Az egyet tudom a 2-re gondoltam, mert ugye ami nekem van azt valahogy nem lehet 

ayo
(senior tag)
Aki elovetelben vette a Botaniculat ma mar kapta a cuccokat. Lehet orulni.
en persze elsirdogaltam meg elotte amanita design miatt - de eza gog nekem mindig csak egyre nagyobbra no a szememben
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
DOTA 2-t továbbra sem fogadunk el.
Steam napi cucc: Warhammer 40,000: Space Marine
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
ezek kozul melyik steames?
unsurpassed. unprecedented. unrivaled. - az alvas fiata1337

KRi2
(tag)
Gondolom amelyik steamwork-ös az biztos.
Empire &Napoleon GOTY tuti: [link] 7.49$
||| | || ||||| | ||| ||
Szerintetek crysis 2 lesz mostanában 5 euró?
mert, ha nem akkor bezsákolnám a GG-set