2013. május 25., szombat

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Eredeti játékok - best buy topic (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-04-15 13:54:04

IT café

FIGYELEM!

Összefoglaló kinyitása ▼

(#12451) BigBlue69 válasza pethYeti (#12448) üzenetére

BigBlue69
(őstag)
LOGOUT blog

Originen sztem tuti

(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2

(#12452) danih válasza pethYeti (#12448) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Origines, a steammel már nem barátkoznak :)

Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

(#12453) pethYeti

pethYeti
(őstag)

Köszi, 2 gameplay videó után ez valahogy még sem kell most :)

ANYTHING you can do, I can do better (no you can't)...

(#12454) danih válasza pethYeti (#12453) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig az utóbbi idők legjobb NFS-e, de ez most nagyon szarkasztikus, mert az összes utóbbi NFS fos.

Eredeti Steam, Origin és egyéb játékok olcsón! <-> http://goo.gl/5FTqt <--> Ékezetekkel írok - PC-ről | Ekezetek nelkul - mobilrol. Elnezest! |

(#12455) csaba951 válasza pethYeti (#12448) üzenetére

csaba951
(őstag)

Need for Speed: Hot Pursuit

Originen aktiválható, nekem is innen van meg. Most viszonylag drága. Január végén 7,99 USD volt akcióban. Várhatóan fél éven belül megint lesz ilyen akcióban.

[ Szerkesztve ]

(#12456) bijesz válasza danih (#12454) üzenetére

bijesz
(fanatikus tag)

Szerintem a shift-ek azért nem olyan rosszak

(#12457) Youri válasza Perillustris (#12449) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

Az a baj, hogy ez csak a sima L.A. Noire, a complete az nem akciós...

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#12458) Źşë' válasza danih (#12452) üzenetére

Źşë'
(PH! addikt)
LOGOUT blog

origin sose lesz steammel 1 szinten :)) eanak ultraratyi az üzletpolitikája, kíváncsi vagyok mennyire lesznek a 2 konkulrencia által jónak vélhető akciók, steam már így is sokszor letaglóz!!

"..az emberiség úgy ér majd véget, hogy belefullad a fénybe mert nem ismerte a féket!" Day

(#12459) albert8

albert8
(PH! addikt)
LOGOUT blog

TES: Skyrimet hol tudtok jó árban?
dobozos, kulcs mind 1, de nem szeretnék VPN-est

"The history is written by the victors...And here I am thinking we'd won."

(#12460) Youri válasza albert8 (#12459) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

Csak a dobozos játszik

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Justin Bieber ☐

(#12461) Serpiko

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Steam napi ajánlat SOL: Exodus

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

(#12462) ollie válasza albert8 (#12459) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha épp le van árazva, a Greenmangaming-es ajánlat szokott a legjobb lenni, ők időnként rátesznek 50% engedményt, akkor olcsóbb, mint itt nálunk a boltban. De hát ha most kell a játék, akkor csak az itthoni dobozos ajánlott.

Go for the eyes, Boo, go for the eyes!

(#12463) csaba951 válasza albert8 (#12459) üzenetére

csaba951
(őstag)

Elvileg csak a magyar boltokban kapható példány jó neked. Viszont volt nemrég olyan aki a dobozos UK példányát is gond nélkül tudta aktiválni és használni Magyarországon.

Jelenleg egyik nagy külföldi hivatalos viszonteladói boltban sincs akcióban, a CDGalaxisban a legolcsóbb.

Ennél olcsóbban (kb. 25-30 USD) jelenleg csak a steamtraden tudnál giftet venni, de ezek bizonytalan példányok. Ha nincs vele gond akkor jól jártál, de ha nincs szerencséd simán leszedhetik utólag az accountodról.

(#12464) Agyzuzo válasza csaba951 (#12463) üzenetére

Agyzuzo
(PH! addikt)

A dobozos TES:S UK példány (zavvi) kiválóan megy, nem sír, ha ez kétség tárgya. :)

This is your life and it's ending one minute at a time. / We Want Your Soul! http://www.youtube.com/watch?v=C09lJQ4Blks

(#12465) Cucuska2

Cucuska2
(őstag)
LOGOUT blog

Red Faction: Guerrilla a GamersGate-n. GFWL-es. 2,5€. Volt már Steamen is ennyiért, de nekem nagyon bejött.

Nyílik-a nyílik a csillagkapu, Teal'c-Teal'c-Teal'c. Hajlik-a hajlik a féregjárat féregjárat, Teal'c Teal'c Teal'c. A babámba bemászott a Goa'uld, azóta már leigázta a falut, bár lehoztam nekik a csillagkaput, de Teal'c Teal'c Teal'c.

(#12466) Crytek

Crytek
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Greenmangaming Bioshock 1--> 2,39 euro (Nem steam-es :W )

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 5660 GB HDD

(#12467) Perillustris válasza Alien83 (#12450) üzenetére

Perillustris
(senior tag)

A Metro 2033 viszont Steam-en fut. Emiatt persze teljesen feleslegesen töltöttem le az Amazonról, hiszen utána a Steam is lehúzta. :U

Perillustris

(#12468) ollie válasza Perillustris (#12467) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

A Metro 2033 Steamworks-ös, el se indul Steam nélkül. Érdemes elolvasni a játék Amazon oldalán, hogy kell-e Steam egy játékhoz, avagy sem. De ennek ellenére sem lett volna felesleges, mert telepíthetted volna a lehúzott telepítővel, úgy is Steam alá települt volna.

(#12469) djculture

djculture
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ja ezért jó a fear2 just caust2 serious sam3 stb dobozos kiadás is. Nem kell lekinlódni a steam szerverekről a játékot simán fel lehet a lemezröl telepiteni pár perc alatt, és mehet a game.

[ Szerkesztve ]

"Tájékoztatjuk, hogy a Cartoon Network tévécsatorna annak agresszív tartalma miatt került ki kínálatunkból"

(#12470) ayo

ayo
(senior tag)

nagynehezen de elindult a bemine2 bundle!

kb minden bonust lehet mar tudni, sztem jofajta lett megint.

akit reszletesebben erdekel annak osszeirtvam frissite - steam linkek videok stb + jaa es picit frissitettem az oldal dizajnon persze csak finoman:)

http://jateknaplo.blog.hu/2012/03/24/be_mine_2_erkezik

http://jateknaplo.blog.hu

(#12471) Alien83 válasza Perillustris (#12467) üzenetére

Alien83
(senior tag)

Természetessen ha valami Steam-es azt oda kell beirni.
Ha kapsz Amazonra CD-Kulcsot akkor az valahová regelhető 99%-ban.

"Steam-el TRADE-eltem egy Dead Island-ot 50 euro-ért! Fuck Yeah! :)"........... Kupon lista: http://steamcommunity.com/profiles/76561198015573510/inventory/

(#12472) ollie válasza Alien83 (#12471) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Inkább 99%-ban nem regelhető sehova.

(#12473) Alien83 válasza ollie (#12472) üzenetére

Alien83
(senior tag)

igen?
nekem ami nem regelhető nincs is cd-kulcs.
legalábbis eddig ez volt a tendencia

"Steam-el TRADE-eltem egy Dead Island-ot 50 euro-ért! Fuck Yeah! :)"........... Kupon lista: http://steamcommunity.com/profiles/76561198015573510/inventory/

(#12474) ollie válasza Alien83 (#12473) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ja bocs, elnéztem amit írtál. Én úgy értettem, hogy a játékok 99% nem regelhető sehova, nem a kapott kulcsok.

(#12475) Alien83 válasza ollie (#12474) üzenetére

Alien83
(senior tag)

na azé. :)

(#12477) cskamacska válasza ollie (#12440) üzenetére

cskamacska
(őstag)
LOGOUT blog

1C Complete Pack - 19.64 EUR

Erőltetném én ennek a zakciónak a promotálását, mert a métertonna szemét és közepes játék között igen jók is akadnak, és azok ára többszöröse lenne a mostani egybecsomagnak.
Mármint mégis csak benne van a csomagban a legtöbb 2004 és 2011 között nyugatra kiadott 1C játék. 86!, emberek 86 játék! :Y Hát hány sort jelent ez a Gamersgate szűk bemutató polcán? :D (aki erre izgul ugye :P )

Emellett ezek mindegyikét el lehet ajándékozni külön-külön, és a Gamersgate egyedi bolti valuta rendszerével az 1C csomag megvétele után fokozatosan kb 18 dollárnyi, további játékok vásárlására felhasználható kék érmét lehet visszaszerezni a játékok értékelésével, és játékleírások/ajánlók írásával! (86x50bc + 86x200bc + kb 1000 bc vásárláskor)

[ Szerkesztve ]

GamersGate vásárlásnál tudok segíteni kuponnal! "Liberals think the war against terror was bad, just wait for the war on heresy."

(#12478) bijesz

bijesz
(fanatikus tag)

Szerintem ez egész jó:
Dragon Age Pack

Dragon Age Origins Ultimate (Origins + Awakening)
Dragon Age 2

9,99 USD

Originen reggelhető

(#12479) Ilsyde válasza bijesz (#12478) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Jo arban van. Awakeninget azota patcheltek? Csomoan elakadtak benne mert ha rossz sorrendben csinalsz meg egy-ket kuldetest akkor nem tudsz tovabbjutni stb.

(#12480) bijesz válasza Ilsyde (#12479) üzenetére

bijesz
(fanatikus tag)

Passz, megvettem bereggeltem originen originsel fogom kezdeni, de nem tudom mikor lesz rá időm.
De origininen gondolom up to date-ek a patchek.

[ Szerkesztve ]

(#12481) Ilsyde válasza bijesz (#12480) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Origins nekem is megvan, azzal nincs gond. Egyik legjobb RPG, erdemes vegigvinni.

(#12482) ollie válasza Ilsyde (#12479) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Nem!

Az a röhej, hogy még mindig vannak a DAO + Awakening-ben gamebreaking bugok, pedig ez a játék még sikeres volt.

Már itt le kellett volna írni a bioware-t és nem lett volna szabad több játékot venni tőlük.

Ja, a legjobb RPG-től szerintem nagyon-nagyon messze van a DAO, a BG sikerét próbálták meg vele meglovagolni, de gyakorlatilag alig több, mint egy Diablo klón.

[ Szerkesztve ]

(#12483) Ilsyde válasza ollie (#12482) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Latom nagyon kibuktatott a Bioware.

En egyedul a harcrendszert nem birtam a DAO-ban, ki sem volt egyensulyozva meg egyebkent sem kedvelem az ilyen pause-olos cuccokat. Vagy legyen valos ideju, vagy korokre osztott de ne lehessen mar kardsuhintas kozben megallitani az idot...
A lore es a tortenet ami nagyon megtetszett, meg hogy nem minden frakcio es faj volt feltetlenul baratsagos vagy szimpatikus.

Azt nem mondanam hogy felveszi a versenyt az old-school cuccokkal (Planescape stb.) de manapsag nem akad parja. Korrekt RPG lett.
A Mass Effect az inkabb akcio, RPG elemekkel. Mondjuk az univerzummal ott sincsenek gondok.

(#12484) ollie válasza Ilsyde (#12483) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ez igaz, manapság nem akad párja, és ez a legnagyobb probléma.

Illetve van más is, de azok másmilyen stílusúak.

[ Szerkesztve ]

(#12485) djculture válasza ollie (#12482) üzenetére

djculture
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

baldurs gate 2-ben van ezer+ bug a mai napig mégis a legjobb rpg. Fater nyomja, mindig mondja hogy milyen bugok voltak. Elhagyják a fegyvereket maguktól meg eltünnek beakadnak küldetések van ott minden.

[ Szerkesztve ]

"Tájékoztatjuk, hogy a Cartoon Network tévécsatorna annak agresszív tartalma miatt került ki kínálatunkból"

(#12486) ruti válasza cskamacska (#12477) üzenetére

ruti
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

csak kiegészítés: akinek csak a java kell a csomagból, külön is megveheti...ugyanúgy -70%-on, és télleg olyan cuccok vannak közte, mint a King's Bounty sorozat :Y ,
a CSOMAG valóban nagyon megéri, ráadásul ugye a -15%-os kedvezményt is rá lehet húzni, és ezen felül kivehető belőle az a 20-22.000 BlueCoin

BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> "Jelentkezz, Nyerj, és ha lehetőséged engedi, Ajándékozz Te is!" <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html

(#12487) Youri válasza ruti (#12486) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

Kings Bounty jó. A 3 darabos aktivációs limitje már nem annyira...

(#12488) ollie válasza Youri (#12487) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Tudtommal csak a Crossworlds limites.

(#12489) Youri válasza ollie (#12488) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

Nem tudom hiertelen, pár hete húztam újra a wint, és újra be kellett aktiválni, majd kiírta, hogy maradt 1 lehetőségem... Vicces, hogy pont egy ruszki cég ennyire vaskalapos

(#12490) djculture válasza Youri (#12489) üzenetére

djculture
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Én ilyet megse vennék... Elfogy a lehetőségek száma mivan?

(#12491) ollie válasza djculture (#12490) üzenetére

ollie
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Ha GamersGate-es, kapsz tőlük egy új kulcsot. A többi forgalmazóról nem tudok nyilatkozni.

(#12492) ruti válasza djculture (#12490) üzenetére

ruti
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

elfogy(hat), de újraindítható (nem veszíted el a játékot, amit megvettél)

BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> "Jelentkezz, Nyerj, és ha lehetőséged engedi, Ajándékozz Te is!" <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html

(#12493) djculture válasza ruti (#12492) üzenetére

djculture
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ea-nál azt tudom hogy havernak az egyik játékát már resetelni se hajlandóak.. Csávó kivágta a kukába és többet nem vesz tőlük semmilyen játékot. Én a helyébe visszaküldtem volna kettétörve a lemezt.

[ Szerkesztve ]

(#12494) Youri válasza ollie (#12491) üzenetére

Youri
(PH! kedvence)

GG-s igen, de azért felháborító, hogy még nekem kell szüttyögni vele, mert a kiadó szerint túl sokat használom...

(#12495) Ilsyde

Ilsyde
(őstag)

Készul a BattleZone utódja! Vééééégre egy csapat aki emlékszik rá. Az eredetit lehetetlen uberelni, de remélem ez is jó lesz.

(#12496) danih válasza Ilsyde (#12495) üzenetére

danih
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem mondod O_o? Megyek lepippantom magam... UFO remake, BZ remake, lesz itt minden!

(#12497) bozont

bozont
(PH! addikt)

Akit esetleg érdekel van 3db Nuclear Dawn guest passom (3 napig lehet kipróbálni korlátok nélkül) és egy -75% EVE Online kuponom, mindkettő steames. Akit érdekel valamelyik írjon rám és odaadom.

(#12498) Balazs_

Balazs_
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Aki ma lemaradt a nagy Guild Wars 2 előrendelésről:

Pre-purchase:
Zavvi-50 Font+szállítás
Itthoni, 15k, elvileg még este lesz pár darab

[ Szerkesztve ]

(#12499) Crytek

Crytek
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ez az ic pack izgatja a csőröm.Mert a gameek mellett kapott bckből egy erősebb akciónál pl Skyrim vagy Batman AC kerülne ennyibe mint ez a pak most.

AsusP5K,E6750,4GB DDR 2,GTX 460 1GB HAWK, 5660 GB HDD

(#12500) Serpiko

Serpiko
(őstag)
LOGOUT blog

Steam napi ajánlat: Trapped Dead

A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Eredeti játékok - best buy topic (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.