További HEEELP!
Minden bekapcsoláskor talál új hardwert:
PNP BIOS Extension
Ez mi, vadul keresi?

További HEEELP!
Minden bekapcsoláskor talál új hardwert:
PNP BIOS Extension
Ez mi, vadul keresi?

Hát elvileg SDHC típusó kártyákat is olavssa.
Így akár a 64gb-s karit is... 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

De egy külső meghajtóval (USB-s) gond nélkül használható nem? 
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

www.pcx.hu. -Win-nel 88.000ft 2év garral

Gyakorlatilag is. És a külső USB-s drive kérdésedre is igen a válasz
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Valakinek jól jöhet 
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Ha nem készülnék Windre, vagy 901-re váltani akkor asszem beneveznék egyre. Hosszú utakon jól jöhet
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Szvsz az Atomnak sem át meg ennyi energia. Kibírhat vele 8-9 órát szerintem
Az ára sem tűnik rossznak a többi akksi árához képest.
[ Szerkesztve ]
Egy Isten, egy család, egy élet, egy barát, Egy csepp vér, egy csepp könny, egyszer lenn, egyszer fönn, Egy nép és egy lélek, egy ország, egy érdek, Egy becsület, egy szerelem, egy mikrofon ez mindenem.

Persze hogy nem árt meg,de nem kompatibilis vele
Egyébként úgy néz ki Wind tulaj leszek(ezt tudtam most jó árban szerezni
).
[ Szerkesztve ]
De ha ilyen gyors a váltás, akkor miért vetted meg a 900-at? 

Úristen anya! Te vagy az?
Oké, kussolok 
Nálunk vajh mennyi eeepc fogyhatott? Csak mert az új modellek érkezésével nem látom, hogy bárki is próbálná eladni... 
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"

Miért? Vennél?
Amugy az új modellek érkezése olyan, hogy igérgetik, aztn nem jön, szóval szerintem kb. mindenki biztosra megy, és kivár. Ezért nem látsz sokat...
Simán, de pl 701-ért 60knál többet semmi esetre se...(több boltban láttam ilyet, de úgy tűnik mintha kispórolták volna belőlük a kártyaolvasót...
)

Hali!
INfo kellene: 900 as Win, 4 napos.
Rendesen feltöltve, merítve.
kb. 1.5 órát megy! IGaz optikai microsoft egérrel, ami alatt iszonyat piros lámpa van. Normális?
Mik a tapasztalatok?

Hello! utóbbi pár oldalt elolvastam,de ha már kérdezték előre is bocsánat: Linuxos EEE900 pc-re lehet windows-t rakni? 
igen, bár személy szerint kötél általi főbelövéssel büntetném a hasonlóan eretnek gondolatokat
egy külső cd-rom, és könnyen megoldható a művelet
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)

Köszi, barátom akar windowsot, hiába mondtam neki hogy a linux jobb, de úgy látszik rád hallgat már. 

Szerintetek az MSI Wind megér +20ezret!? Köszi: Máté

+20k az Eee PC900-hoz kepest?
Ha nem surgos a vetel, en varnek a helyedben a 901-re. (Mint ahogy teszem is
)
Esetleg 1000-re, ami MobilX-en 110k brutto. (Itt a Wind is 107)
Szerintem a burkolat minosegben eddig az Asus a legjobb, ami azert a tartossag szempontjabol nem mindegy. Plusz meg a tobb mint ketszeres akku kapacitas sem elhanyagolhato szempont.
1337

Áhh nem várok meg az nekem már drága! Nah akkor szerintetek megéri a +20k-t? Köszi: Máté

Ahogy a másikban is írtuk...
neked azok az előnyök megérnek 20k-t???900-t már lehet újonan kapni 80 körül, uh 75ért még karcsu. Alkudj és 70 körül nekem pl már megfelelne... 

Ez esetben necces. En nem tom melyiket valasztanam.
Van egyaltalan meg Wind? Ez lehet h leegyszerusiti a valasztast 
[ Szerkesztve ]
1337

Nincs, akkor 900-as eee lesz, de a legolcsóbb is használtan 78!
Köszi: Máté

kellene egy kis segitség
adott egy 900-as eeepc, amin eredetileg linux futott
probakepp feltettemrá egy xp-t, de végül visszakerült rá a gyári oprenszer
ésitt a gond, linuxhoz láma vagyok 
a 2. ssd le lett formázva ntfsre, így most látszik ugyan, de nem elérhető, és formázni sem engedi
hogyan lehetne "visszaállítani" hogy újra használható legyen?
köszönöm előre is
no, parancssoros móka lesz, csak így tudom elmagyarázni...
nyiss egy terminált (asszem ctrl-t), majd írd be, hogy cat /proc/partitions. ez kiírja, hogy milyen nevű és méretű partíciók vannak. amelyiket "formázni" akarod, annak a nevét jelgyezd meg (tippre: /dev/sdb1), és:
mke2fs /dev/sdb1 (ha tényleg az a neve, ha nem, akkor azt írd be, ahogy hívják).
mindehez nem árt root módba lenni, úgy emlékszek, ott is a sudo dolog működik, tehát
sudo mke2fs /dev/sdb1
ezek után ext2 lesz az érintett partíció, amit már tudsz használni is.
Rami, te vagy itt a legegyvonalba... - Samy - Sianis megtömött egy pónit :D - palackozott olajradiátor

Hi! Esetleg nem tud valaki egy 900-as eee teszt? Köszi: Máté

köszönöm, de ez az, ami nekem sajnos kínai
a terminálnyitásnál el is akadtam ![;]](/dl/s/v1.gif)
közben megoldottam izomból
szerencsére van külső meghajtó
xp telepítővel fat-ra formáztam a 2. ssd-t, aztán újratelepítettem a linuxot, most ok minden

szia! mi érdekelne? pár napja használom,nekem nem igazán jön be eddig
azt hiszem nem sokáig lesz meg
[ Szerkesztve ]

Mi a gond vele?

eléggé melegszik, billentyűzet épp csak használható
(nyomáspont nagyon rossz, space pl csak akkor reagál, ha pont középen nyomod)
nem igazán billentyűzetszerű gépelni rajta, inkább olyan, mint egy kicsit felnagyított pda bill
kijelző nekem sajnos kicsi, nem tudok rajta rendesen olvasni
linux nem tetszik rajta (ez az én hibám, nem a gépé
)
xp-hez meg szerintem lassú
2 nap alatt kb ennyi
a wifi nagyon jó, firefox-al jól lehet rajta netezni, hogy valami pozitívat is írjak, a kijelző is kiváló (filmet néztem rajta) a beépített lejátszó nem kezeli rendesen a feliratokat, másikat meg nem sikerült feltenni (ez megint az én hibám)
[ Szerkesztve ]

Ezek az én esetemben nem zavaró hibák, de azért köszi. Esetleg nem akarod eladni nekem? Üdv: Máté 

less be a hirdetésekhez
[link]
[ Szerkesztve ]

"... nyomáspont nagyon rossz, space pl csak akkor reagál, ha pont középen nyomod ..."
nekem volt ilyen panaszom.
vidd vissza az üzletbe és cseréltesd ki.
én kicseréltettem.
most hibátlan a space!
HTC One (1.29.401.12), Toshiba portégé Z830 (Win8Pro), iPad Mini 16GB 4G (iOS 6.1.3)

Valaki pls mondja el nekem, hogy mire való a multi touch!? Üdv: Máté

Ezt már tudom, de azt nem, hogy miért nagyon lassú kis usb-s vodafonos net!? Valaki pls gyors helpet nekem! Üdv: Máté

HAli!
Szerintetek 30-45 perce akku normális? XP, normál használat, netezés!!! Semmi egyéb! 2 hetes gép! Rendeses első két alkalommal 12 órás töltés...

Hát az gáz.
Maximális fényerőn, wifivel, netezve feltöltött aksitól bőven több kellene.
Akkuról használva eleve visszaveszi a feszültséget és az órajelet is.
Egyébként van Bios frissítés, ami pont az akku üzemidejében javít valamit.
====>> Samsung S Advanced blogom: http://t7.hu/0drl-i9070 <<====

701-es vagy 900-as?

Valaki pls 486. hsz help! Egyébként szerintetek linux 20gb-ot vagy xp 12 gb-ot vegyek ha tuti,hogy xp-t fogok használni? Üdv: Máté

Esetleg nem tudja valaki, hogy a fehér mennyire koszolódik, stb...?

30-45 perc az nem normális!
vélhetőem egy BIOS frissítéssel elmaradtál.
---
én épp tegnap próbáltam ki, hogy az aksi mennyit bír egyhuzamban.
kb. 2óra 20perc után jelzett, hogy 3 perc múlva ki fog kapcsolni.
ez megfelelő, cirka 140 perc.
eee900, linux, frissített BIOS, bekapcsolt wifi, böngészőt nyüstölve.
---
nekem fehér van, nem koszolódik.
de mitől koszolódna? nem is értem.
HTC One (1.29.401.12), Toshiba portégé Z830 (Win8Pro), iPad Mini 16GB 4G (iOS 6.1.3)
Én is xp-t használok és azért vettem linuxal, mert ott nagyobb a második ssd meghajtó.
+8GB többet ér nekem mint a genuie xp home.
Xpsp2 mellett több mint 2GB hegy van az elsődleges ssd-n, a második meghajtó 16GB területének is több mint fele megmaradt (még).
Office 2003 csomagból egy portable verziót tettem fel. ~110MB és kb 4 mp alatt indul.
Képszerkesztő, nézegetőként Acdsee 9 verzió van fenn.
Nod32 2.7 víruskergető + Outpost tűzfal futtatása mellet még <700MB szabad memória van.
Egyébként az XP egy sima nem átdolgozott SP2.
A hétvégére szerzek egy külső dvd-t és kipróbálok pár átszabott torrentről leszedett eeexp-t valamit bytexp és embedded rendszert is. Próbaképp egy vistalite is felmegy majd.
Ha lesz kedvem írok tapasztalatot 
====>> Samsung S Advanced blogom: http://t7.hu/0drl-i9070 <<====

Én az XP-s verziót vettem. Nálam számit az eredeti oprendszer. Ha lett volna külön gyári XP-m akkor természetesen a linuxos mellett döntök. De. Nem nagyon tudom mivel rakjátok tele a D meghajtót? Szerintem amire ez a gép való, bőven elég a 8 giga tárhely. Én most utaztam a géppel, navigációra használtam, netre, és a fényképeim szelektálására. Még néhány filmet is ráraktam a gyerkőcök miatt. Mégsem bizonyult kevésnek a hely. Ha pedig extra hely kell arra van 4 gigás pendrive. Tehát nem nagyon vágom minek kell egy ilyen gépbe rengeteg giga hely. Én minden lényeges anyagomat a nagy notin és külső vinyókon tárolok.

Nah én is xp-set kapok! Holnap veszem át, újonnan, 75-ért! Üdv: Máté

szia, hol lehet 75-ért venni?

Nálam, de másnak 80-ért tudom adni...

A 900-as van nálad 80-ért? Az nem rossz ár ha full magyar, gyári garival.

ma megnéztem még egyszer a pécsi mm-ban, másodszorra már nem tetszett annyira mint elsőre. úgyhogx még alszom rá néhányat. A kijelzője elég haloványnak tűnt, annak ellenére, hogy LED-es. A billentyűi is elég picik így másodszorra. Viszont méretre , külsőre nagyon bejön. Eléggé melegek voltak a kiállított példányok, de szerintem elviselhető, hűvösebb az alja mint a mostani asus m6-osomnak. Ventit nem hallottam, pedig a fülemhez raktam, bár elég nagy volt az alapzaj az üzletben. Sok érte még a 80k szerintem. Egyébként pdafutárnál 81 körül van ingyenes házhozszállítással. Úgy 70-75 körül már elgondolkodnék rajta h megvegyem. Remélem ha bejön a wind és a 901-es eee , majd lemegy ennek az ára is...