2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  EEE PC

(#1) tothm

tothm
(őstag)

Lehet hogy nem kelett volna de nyitok egy EEE-s topicot mert eddig csak a hírek hozzászólásait használtuk. Tehát nemsokára itt lesz a laptop. Na mik a vélemények? Ha most 60-70ezer lesz akkor szerintetek kb. nyárron mennyi lesz? Bővítő eszköznek mit ajánlotok? Üdv! Máté

igen hasznos linkek:
EEEuser wiki

Kapcsolódó címlapos cikkek a Logoutról (részletek):
- Asus Eee PC 1005HA Tartósteszt (Szerző: gtamate2)

Megjegyzés:
Ugyan ez az első hozzászólás adminisztrációs okokból mindig valamelyik HÁZIGAZDA vagy MODERÁTOR nevén fog megjelenni, de a szakmai tartalom összeállításáért nem ők a felelősek, nem minden esetben ők azok akik a legjobban értenek a témához, ezért nem célszerű hozzájuk intézett privát üzenetben szakmai segítségért folyamodni, hiszen erre van a topik.

[ Módosította: Kalandor ]

(#2) vtechun válasza tothm (#1) üzenetére

vtechun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

hi! irnom kellene már egy logout blogot :) Bővítő eszköznek szerintem pendrive sd kartya mellett majd egy kulso mobil racket fogok hasznalni. jo lenne egy gyors, nagy pendrive :) mert az enyem bar 4 gigas, de megis alapbol alig van mar rajta hely.fel giga ha van alapbol ures hely :)

Kindle Paperwhite

(#3) tothm válasza vtechun (#2) üzenetére

tothm
(őstag)

Hallod! Itt a PH-n láttam 8gigásat 8ezerért! Az sztem megéri! Sztem én is azt veszek majd! Amit írtam a másikba arra is pls válaszolj! :R

(#4) Sanyo válasza vtechun (#2) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

A pendrive-al csak annyi a gond, hogy nagyon kilóg a gépből. Kár lenne érte, ha eltörne az usb csatlakozó. :)

www.pcpilot.hu

(#5) RexpecT válasza Sanyo (#4) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Megoldották okosban [link].

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#6) tothm válasza RexpecT (#5) üzenetére

tothm
(őstag)

Nem rossz. A memcsi kártya sztem nem rossz mert az nem lóg ki! Csak a drága sajna... :F

(#7) tothm

tothm
(őstag)

De hogyha csak mindíg akkor rakod be amikor kell akkor csak nem törik ki! :B

(#8) Chaser válasza tothm (#1) üzenetére

Chaser
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Veszel egy notivinyót, meg egy racket hozzá, aztán hadd szóljon USB-ről. Ár/értékben jobbat nem találsz.

Optibay HDD keret 2. HDD-hez/SSD-hez, szinte minden notebookba 4000 ft-tól!_Slim DVD házak_2.5" mobilrackek_HTPC remote_USB hang _Érd: http://href.hu/x/ih5a vagy privát

(#9) tothm válasza Chaser (#8) üzenetére

tothm
(őstag)

Az is igaz bár a pendrive kisebb sokkal. Az mennyire jön ki árba?

(#10) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Valahol lehet már kapni?

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#11) Péter80 válasza RexpecT (#10) üzenetére

Péter80
(tag)
LOGOUT blog

Esetleg valakit érdekelne Angliából 250 fontért?

(Asus Eee PC 701 4G / Celeron Mobile 900MHz / 512MB / 4GB / 7" / Linux / Fekete/Fehér színben)

[ Szerkesztve ]

(#12) tothm válasza Péter80 (#11) üzenetére

tothm
(őstag)

Az mennyi ft.-ba?

(#13) RexpecT válasza tothm (#12) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

250 * 350,00 = 87 500
Annyiért drága :( .

(#14) tothm válasza RexpecT (#13) üzenetére

tothm
(őstag)

Hát az attól függ...

(#15) mleslie

mleslie
(tag)

Nem érdemesebb megvárni a magyar verziót?

(#16) tothm válasza mleslie (#15) üzenetére

tothm
(őstag)

Szerintem megéri de majd meglátjuk amikor kijön!

(#17) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

[link]
Ennyit nagyon nem ér meg :( .

(#18) KrenAtesz válasza RexpecT (#17) üzenetére

KrenAtesz
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

Hát nem :(

"Football isn't a contact sport; it's a collision sport. Dancing is a contact sport." // Amíg a Föld kerek, mindig lesznek OPELEK!!!!! // 8v az igazi, nem a V8 -> Kadett 4ever

(#19) stevenson

stevenson
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

Én azért végül rendeltem egy példányt, ma hozta a futár, már a winxp fel is mászott rá.
Nagyon baba a drága :D

How many people can read hex if only you and dead people can read hex?

(#20) RexpecT válasza stevenson (#19) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Tudnál egy kis cikket írni rólla?
Képek(dobozról még máig nem láttam), hogy raktad fel a win-t rá meg ilyenek.
Szerintem sokan kíváncsiak lennénk rá :) .

(#21) Sanyo válasza RexpecT (#20) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

Mindjárt feltöltöm a képeimet. Én Ubuntu Linuxot tettem rá tegnap, a beállítása és finomhangolása még odébb van.

www.pcpilot.hu

(#22) Sanyo válasza RexpecT (#20) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

Az érkezés és kibontás képei: [link]

A minőségükért bocs, nem vagyok nagy fényképész, így sikerült. :B

www.pcpilot.hu

(#23) RexpecT válasza Sanyo (#22) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Korrekt kis dobozban adják :D.Csak azt ne mond hogy még a crysis is fut rajta :DDD .

(#24) Sanyo válasza RexpecT (#23) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

Csak a méret viszonyítása miatt tettem oda a dvd-t. :)

www.pcpilot.hu

(#25) D4rkm4n válasza Sanyo (#22) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Mekkora felbontású a monitorja?

Érdekelne, hogy a Te példányodnak hány GB-os a HHD-je és hogy mennyiért is vetted?

(#26) tothm

tothm
(őstag)

Tényleg mennyi volt? Az engem is érdekelne!!!

(#27) Sanyo válasza D4rkm4n (#25) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

800x480, 4 giga, 89 ezer postával együtt, ajtóig szállítva.

www.pcpilot.hu

(#28) stevenson

stevenson
(lelkes újonc)
LOGOUT blog

winxp telepitese laza dolog volt, csak egyszer kellett elovenni a kezikonyvet, amikor azt lattam, hogy van egy BIOS nevu paticio is, de a kezikonyv meggyozott rola hogy torolhetem...
amugy fater usb-s IDE boxat nyultam le amibe beletoltam a dvd meghajtomat [LG], es a BIOS lazan felismerte.
a winxp erosen nlite-olt valtozat, persze szigoruan hazilag, az alapja egy 2007 octoberig minden frissitest integralt ie7-es sp2-es xp volt
a dvd-n levo drivereket nem integraltam, azokat kesobb telepitettem az elobb emlitett meghajtorol
eddig nagyon tetszik a kicsike, hangja szoszerint nincs, bar a bill fel ora utan kisse meleg. a venti erre fel-1 oraval kapcsol be
nekem nagyon megerte, a kepernyo es bill merete egy ket ora alatt konnyen megszokhato. foiskolasoknak idealis.

ezt ugy olvassatok, hogy pentek esti bulibol jottem, es az eee-rol gepeltem be [ezert nincs ekezet]

[ Szerkesztve ]

How many people can read hex if only you and dead people can read hex?

(#29) D4rkm4n válasza Sanyo (#27) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Hát, azt hittem egy kicsit nagyobb lesz a pixelek száma... A HDD-vel nem lenne gond, ki lehet azt pótolni pendrive-val.

De az árával (egyenlőre) nagyon nem vagyok kibékülve... :(

(#30) D4rkm4n

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Milyen a cucc hűtése? Mennyire melegedhet vajon fel a gép a nyári kánikulákban? :F

(#31) tothm

tothm
(őstag)

Azt az e-mailt kaptam hogy jövő hét hétfőtől lehet kapni az EEE-t! Itthon 80ezer forint lesz! Ha kell megmondom az üzletet is!

(#32) RexpecT válasza tothm (#31) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Jöhetne egy link ha van oldala a boltnak(gondolom hogy van).
Nyárra remélem 70 alatt meglehet majd kapni :) .

(#33) tothm válasza RexpecT (#32) üzenetére

tothm
(őstag)

Akit érdekel hogy honnan lehet az írjon nekem egy PÜT!!! és én elmondom a pontos elérhetőségeket!:R :R

[ Szerkesztve ]

(#34) mleslie válasza tothm (#33) üzenetére

mleslie
(tag)

Most miért titkolózol? :)

Engem lehet, hogy érdekelne, de egy picivel olcsóbbra számítottam...

(#35) tothm válasza mleslie (#34) üzenetére

tothm
(őstag)

Én is de ennyi lett... Sztem nagyobb áruházakba még több is lesz!

(#36) tothm válasza mleslie (#34) üzenetére

tothm
(őstag)

Na! Nem érdekel?

(#37) mleslie válasza tothm (#36) üzenetére

mleslie
(tag)

Hát küldj egy privit, de valószínű, hogy megvárom a 8"-os verzát...

(#38) tothm válasza mleslie (#37) üzenetére

tothm
(őstag)

Ok. Ment. :R

(#39) D4rkm4n válasza tothm (#36) üzenetére

D4rkm4n
(őstag)
LOGOUT blog

Nem lehet közkinccsé tenni? :U

(#40) Sanyo válasza tothm (#31) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

Meglepődnék, ha magyar billentyűzettel lenne. :) Még mindíg semmi infó a hazai hivatalos megjelenésről.

www.pcpilot.hu

(#41) Sanyo válasza D4rkm4n (#30) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

Végül mégis XP került rá, délután wlan-on keresztül néztem rajta filmeket. A proci környéke melegedett fel egy kissé, az everest szerint 59-60 fokosra. A hűtőventi hallatóan, de nem zavaróan tette a dolgát.

www.pcpilot.hu

(#42) BluEyes válasza D4rkm4n (#39) üzenetére

BluEyes
(őstag)

Gugli?

Februar 4-től (ha igazat beszél): [link]
Mondjuk a "nagy érdeklődésre való tekintettel" miért is kér 50-100% előleget? Szóval csak óvatosan!

[ Szerkesztve ]

Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék. fulhádéelcédétévé

(#43) tothm válasza D4rkm4n (#39) üzenetére

tothm
(őstag)

Tehát! Egy cég felkért hogy hírdessem meg az EEE-pcit! Ha 1-et eladok akkor az enyém 1%! Mivel nekem fontos minden % ezért ha vesztek kérlek hogy mondjátok hogy én rajtam keresztül találtátok a gépet! A honlap: [link]
HA vesztek akkor azt létszi nekek is jelezzétek!
MOD:Igen az az!

[ Szerkesztve ]

(#44) Sanyo válasza BluEyes (#42) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

A "céges" freemail cím elég beszédes. :)

www.pcpilot.hu

(#45) tothm

tothm
(őstag)

NA akkor nem érdekel valakit? :F

(#46) tothm

tothm
(őstag)

Senkinek nem kell tőlem eee? :F

(#47) bLaCkDoGoNe válasza BluEyes (#42) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Nem "a nagy érdeklődésre való tekintettel" kér előleget, a rendelések teljesítése történik sorrendben a nagy érdeklődés miatt. Mondjuk 100% előleget kicsengetni egy kicsit kemény diónak tűnik nekem, valamint azt sem értem pontosan, hogy "A nagy érdeklődésre való tekintettel érkezési sorrendben történik majd a teljesítés a befizetett foglaló/előleg nagyságától függetlenül." Most akkor érkezési sorrend, vagy előleg nagyságától függ? Mert a kettő együtt szerintem nem megy.

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#48) vtechun

vtechun
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Aki már rakott rá XP-t. Nem tud nekem ötletet adni vagy valami? Egy tinyXP-t raknék SD kártyára, az vajon megoldható? Csak egy voip progi miatt kellene win. Nemtok angolul es nem merem elkezdeni a muveletet nehogy elkurj@m.

Kindle Paperwhite

(#49) bLaCkDoGoNe válasza bLaCkDoGoNe (#47) üzenetére

bLaCkDoGoNe
(PH! addikt)

Én vagyok a majom, nem tudok olvasni:
"A nagy érdeklődésre való tekintettel érkezési sorrendben történik majd a teljesítés a befizetett foglaló/előleg nagyságától függetlenül."
Elnézést, leülök magamtól. :)

flickr.com/blackdogone [+] XBL: bldone [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+] 

(#50) Sanyo válasza vtechun (#48) üzenetére

Sanyo
(senior tag)
LOGOUT blog

Én ezt a leirást követtem. Nem ment elsőre, de sikerült. :) A Xandrost sajnos le kellett gyalulni.

Ja értem, szóval a Xandros marad, csak sd kártyára installálod az Xp-t és onnan is fog futni? Szerintem nem lesz gond vele, csak egy kicsit lassúcska.

www.pcpilot.hu

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  Notebookok  »  EEE PC
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.