eBay topik
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Téma tudnivalók

eBay-es írások, segítségek:
eBay kezdőknek
PayPal számla nyitása kezdőknek
Hirdetés
Téma összefoglaló
gg72
(PH! addikt)
OK, kösz, remél(t)em, hogy így lesz. 
Pioneer BDR-S06XLB Blu-ray író eladó

faresz5
(fanatikus tag)
Minden csomag külön vámtétel, nem fogják összevonni,sőt nagy valószínűség szerint egy nagy konténerben érkeznek kismillió ember csomagjával együtt, szerinted majd kifogják csak a te csomagjaidat válogatni, azért annyi vámos nincsen
-> hát ennek elég kicsit a valószínűsége.
Eladó Htpc távirányítók ,USB3,2 -s Pendrivok,Micro sd kártyák,hdd dokkolók

bul07
(őstag)
Na ezt nézzétek meg
Tegnap pozitívra értékeltem és ma ezt találtam a postaládámba
Dear *****,
Thanks for ordering from our eBay store "buyincoins_au" and the positive feedback you left. In return, we provide a 10% off coupon - ************ which can be used on our official website www.buyincoins.com, which is highly recommended by PayPal.
There is no need for registration since the PayPal express checkout is accepted. Simply click www.buyincoins.com, find out more hot-seller with great bargain.
Best regards,
eBayer buyincoins_au
BuyinCoins, Inc
Ezt szerintetek hogy tudom felhasználni az ebay-en belül, vagy ez csak a saját honlapján tudom felhasználni (ott nem igazán akarnám)
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
A levelet olvasva ezt valószínűleg csak a saját weboldalán tudod majd felhasználni.
Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Az ilyeneket és hasonlókat, rögtön törölni szoktam. Ritka, hogy 2x ugyanattól rendeljek eBay-en. 

kmisi99
(őstag)
Már tegnap feltettem a kérdést de kíváncsi vagyok több véleményre. A dhl nél van vámkezelésre várva egy csomagom. 250 dolcsi volt de a kínaiak 80 dolláírt írtak a számlára. Szerintetek írjam azt a nyilatkozatba hogy 80 dolcsi volt? Egy autódiagnosztikai eszközről van szó.

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Szerintem annyit kell ráírnod, amennyi a számlára van írva. Én nem trükköznék vele. De úgyis te döntesz.

kmisi99
(őstag)
Hát 80 van a számlán 

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Mondjuk te 250-et vagy mennyit fizettél érte, ez kicsit bonyolíthatja a helyzetet. Sajnos nincs tapasztalatom ilyenben.

slippy
(lelkes újonc)
nekem múltkor jött egy elég nagy csomagom (kb mint egy laptop doboza), benne ruhákkal. lepecsételték, viszonlátás. nem volt egy nagy érték, de méretileg elég nagy 
viszont fel sem bontották
szerintem ezt az ajándékként jön dolgot pont le****ják. főleg a kici kínai cuccoknál. szvsz ők sem hülék 
d[oO]b - (Lyoness - pénzvisszatérítés minden vásárlás után) - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h

tupacamaru
(PH! addikt)
Vásároltunk 19.-én az ebay-en. 19:22-kor küldte az ebay hogy kifizettük. 19:53-kor jött az üzenet hogy feladta (Dispatched On). A cucc azóta sem ért ide. Sima levélként adta fel. Van még esély arra hogy ideérjen? Milyen értékelést lehet ilyenkor adni? Hogy tudta ilyen gyorsan feladni?? 
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins................ Na mi lesz??? Ijessz!!!

bul07
(őstag)
Attól függ hogy honnan küldi
Nálam Hong Kong-ból aug14 fizetem ki és szept5 érkezett meg(sima levél)
van még egy érkező csomagom azt aug16 fizetem ki de még nem ért ide
25-30napon belül szerintem meg kell érkeznie
Angliából 5nap alatt nálam volt(hétvége is benne volt)
Értékelni csak azután értékeld hogy vagy megérkezett a csomag vagy visszaigényelted a pénzedet és utána
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)

tupacamaru
(PH! addikt)
Angliából jött volna. Nem egy nagy öszegről van szó egyébként, meg nem is tudom a menetét a dolognak.
Ilyen esetben ő hogy igazolja vissza hogy elküldte?
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!.................... De figyelmeztetlek, letollak titeket mint a szaros gatyát. by Terry Collins................ Na mi lesz??? Ijessz!!!

bul07
(őstag)
Ha Angliából jött volna akkor már érdemes írni az eladónak hogy mégis mi a helyzet
És utána a úgy alakul vissza igényelni a pénzt(én se csináltam még)
(#15765) Winner_hun válasza tupacamaru (#15763) üzenetére
Angliából sajnos mostanság eltünedeznek a dolgok
Kínából lassan biztonságosabb rendelni..
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
Szerencsére nekem angliából eddig minden megjött.
Hogy lehet visszaállítani a régi listanézetet, hogy bal oldalt kép jobb oldalt ár? Csak nekem állítódott el? Köszi! 
Nálam jól van (ebay.com-on)

tupacamaru
(PH! addikt)
Rákérdeztem as azt írta hogy feladta. Ennyi. 
Winner_hun Magyarokat alkalmaznak ott is a postán? 
[ Szerkesztve ]
Szerintem az itthoni posta a ludas ha ludas. Hidd el ott még a csomagválogató is annyit keres, hogy meg sem fordul a fejében. (elvileg...)
Vagy szimplán rossz helyre kézbesítették a cuccod itthon és nem volt valami empatikus akinek adták, ahova dobták és nem keresett fel. Hozzám hazták már más ebayes csomagját és az enyémet is vitték már másik utcába. Szerencsére mind a helyére került utólag.
[ Szerkesztve ]

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Én kaptam egyszer olyan cuccot eBay-ről, amit nem is rendeltem. Valami LED-eket küldtek a nevemre. Biztos másnak akarta küldeni 

dudikpal
(tag)
Csatlakozom.
Royal Mail, csomag júni(!) 24 feladás óta sehol!
Nagyszerű rendszerük nyomonkövetése annyit jelent, h tengerentúlra előkészítve...2 hónapja...bekaphatják.
MINDENT RAKTÁRRÓL, tőlünk, neked ;) --- webshop.garmix.hu

dudikpal
(tag)
Te meg "jó" magyar módjára nem szóltál h jónapot, csak eltetted, hátha jó lesz vmire 
Aztán meg csodálkoztok h senki sem fog ide szállítani 

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Drágább változatnál végig nyomon követik.
Nekem is elveszett 1 csomagom angliából, azóta ha tudom express kérem a csomagot vagy rendes nyomkövetéssel.
Visszakerestem a feladót (mailcím nem volt a levélen), valami hongkongi postafiók volt. Gondolhatod, hogy nem küldtem vissza. ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]

dudikpal
(tag)
Nekem 300 fontos(nem súly
) csomagom lett oda nah 

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Az durva. Legközelebb fizess többet a kihordónak 
Hátha nem nyúlja le.

dudikpal
(tag)
Gondoltam royal mail az csak nem a potta, de tévedtem 
Így én is kaptam egy kábelt pár hónapja.

slippy
(lelkes újonc)
elméletileg a 'view as'-nél a legelső ikon megoldja a problémát. ha nem, akkor kaptál valami újfajta ebay felületet, mert amúgy nálam is a normál jön be 
d[oO]b - (Lyoness - pénzvisszatérítés minden vásárlás után) - Eladó dolgaim: http://href.hu/x/gq2h

Tomics
(PH! addikt)
Ha egy eladótól (bolttól) ütök le több terméket akkor a postaköltség nem lesz kevesebb?
Jack3D 4 President ! Brutal Anadrol coming soon ^^
Nem feltétlen. Valaki a postaköltségbe rejti a termék árát.
Ha van kedvezmény akkor a szállítási fülön be lehet írni a darabszámot és megnézni hogy több darab esetén mennyibe kerül a szállítási díj. Vagy meg kell nézni a leírást, megkérdezni az eladót.
[ Szerkesztve ]

Kerio
(senior tag)
Azt hiszem megint nem éri meg annyira rendelni.... "Jó erős" a forint... 
STOCK XWLS8 4.1.2

slippy
(lelkes újonc)
sajnos tényleg így van. tükrös fényképezőgépet nézegetek egy ideje, de itthon a kit is olcsóbb, mint kint csak a váz 

csomi3
(fanatikus tag)
Jujj, most nézem, így megszaladt? 

faresz5
(fanatikus tag)
206ft/dollár az én bankomnál

csomi3
(fanatikus tag)
Én mindig a közép árfolyamot nézem, úgy meg csak 199Ft. Én mindig azon az értéken látom levonni az összeget.

Dyno
(PH! kedvence)
Sziasztok teljesen új és ismeretlen nekem az Ebay, de érdeklődnék hogy vajon EZ mitől ilyen olcsó?És hogy ez valóban ennyibe kerül-e?Vagy jól értelmezem, hogy ez csak a váltó fülek ára?
[ Szerkesztve ]

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Igen, ez felragasztható váltófül. Nem a kormány.

garaba15
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem, ebay-en szeretnék eladni, kérlek titeket ismertessétek mik a pontos tenni valóim ehez?! Pay-pal-t szeretnék hozzá használni...
Köszi: Robi
Professzionális Rendezvény, Portfolió FOTÓZÁST VÁLLALOK!

tevfik
(tag)
Valakinek van tapasztalata ruhákkal?
Konkrétan Abercrombie póló érdekelne, sajnos drága kint usából rájön a ups ár + vám is gondolom... kínából meg megint csak itthon vaterán már 1-2 e ft olcsóbb
viszont az alibaba oldalon elég vonzó de úgy hallottam egy csaló oldal az egész.

Alibaba.com, mit kell tudni róla?

tevfik
(tag)
Gondoltam, olvastam már régebben. De akkor, más honnan rendel. Elárulni úgyse fogják. Rejtély marad... kb úgy mint a converse cipők...

Dyno
(PH! kedvence)
Elnézést a nagy keresésben baromi figyelmetlen voltam, bocsi mégegyszer a szemetelésért.

bul07
(őstag)
Gondoltam licitálok egyre, de utána beleért a bilibe a kezem és felébredtem

bul07
(őstag)
Hátha nem lesz már fent később(csak hogy mégis mire gondoltam)![[link] [link]](http://img233.imageshack.us/img233/4431/kp676.th.jpg)
![[link] [link]](http://img716.imageshack.us/img716/3326/kp78979.th.jpg)
youtube oldal (videókkal a cipőről)
[ Szerkesztve ]

faresz5
(fanatikus tag)
Lol, ugye ez csak vicc?

tevfik
(tag)
ti nem olvastok híreket?
Itt a Vissza a jövőbe önbefűzős cipője
( most milliós nagyságban adják el a cipőket, aztán a kínaiak lemásolják... után eljön a mi időnk buy it now , free shipping, - > 20$ ) 

csomi3
(fanatikus tag)
Én úgy tudom hogy csak 1500db-ot készítenek belőle, bár lehet később lesz sorozatgyártásban is. Az első cipőt am 7,5 millióért vették meg 

faresz5
(fanatikus tag)
Most nem csak az ára, hanem ki vesz fel ilyet?

bul07
(őstag)
Ha megtehetném miért ne, főleg ha sorszámozott példány és lehetne rá kérni autogramot