Ezzel az a gond, hogy csak akkor derül ki, ha már megvettem, de jelenleg épp NAS vásárlás előtt állok. Most próbálok olyan vasat találni, amelyik kiszolgálná az igényeimet. Az a korszakom már elmúlt, hogy gondolkodás nélkül letöltsek minden torrentet, úgyhogy esélyes, hogy filmnézés közben nem fog menni a letöltés. A feltöltések kikapcsolgatására viszont minden bizonnyal lusta lennék, egy idő (pár perc) után pedig idegesítene, ha beszaggat a film.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

ezért is használok vizet.
.Csak azért kellene mert iPhone jaimon van mobil net,de pesten nem fogok beköttetni.Itthol 120as fiber van.Kb 1-2 hentente járok még haza.Annyi idő alatt meg amit kiálmodok ráhúzom,és mire jövök letölti,hétvégén átmásolom és annyi.Közben pedig pötyög.Olvastam minden félét ,hogy 10 w alatti fogyasztás,maximum 2x2TB HHD vel 17w fogyasztás (320asnak) nem tudom ,hogy ez mennyire reális,valószínűleg ezt majd nekem kell lemérni,de ha max 17w az nagyon jó.Annyi kérdésem lenne még,hogy mennyire igényli a leállítást?Mert ha én "beröffentem" akkor egy fél évig ki nem kapcsolom,csak ha lesz áramszünet vagy hasonlók.Csak porolásra,tisztításra állítanám le,de porszűrő lenne elé iktatva üzem mellett,és biztonsági túlfeszültséges dugóba tenném.+ még egy kérdés,van benne ic ami figyeli az egyes elemeinek hőmérsékletét?És azt lehet nyomon követni pl távolról?