Na ha már mindenki isteníti,akkor én belekötök kicsit,hogy legyen ilyen komment is 
Szóval kép jobb oldalán(csajnak bal), pont a téma mellett nem értem azt a foltot, meg úgy az egész fekete háttéren átmegy egy halvány kis csík, szóval annak nem értem a célját. Azt szerintem el kellett volna onnan távolítani, hogy akkor már teljesen fekete háttér legyen, ha már úgy döntöttél, hogy a ruhából nem mutatsz többet annál a 10db pixelnél.
A smink meg az arc rendben van, bár a nyaknál az a bőrgyűrődés nekem nem jön be, én azt leretusáltam volna, meg a mellénél is az a csík jobb lenne ha nem menne szét y alakba,hanem én azt a halvány kis leágazó csíkot leretusálnám.
Jah, és még annyi,hogy a hajából se látunk semmit kb, szóval ilyenkor sötét háttérnél egy nagyon pici ellenfény jó lenne, szóval berakhattál volna egy vakut hátulról,hogy egy picit jobban kiemelje a vonalakat a háttérből. Tényleg csak hogy a haja megcsillanjon egy kicsit, nem kell itt maxra feltekert brutális ellenfényre gondolni, hanem tényleg valami kis lágy fény, ami egy picit elkülönítené a háttértől a hajat.
Alulról túl szűknek érzem, kb 10db pixel van a kép széle és a könyöke alja között, én feljebb tolnám(ha már úgyis fekete a háttér, simán csak pár kattintás). Jah, és köztudottan a középre komponálás a legtöbb képnek nem tesz jót, szerintem ennek sem. Szerintem sokkal jobban nézne ki, ha a kép bal oldalára valami aranymetszés pontba tennéd, úgyis az arca mondhatni jobbra néz picit, szóval szerintem jót tenne neki ha bal harmadolóra vagy aranymetszés pontjára lenne rakva 
www.sztyui.com

Annyira jó, hogy nincs mit hozzáfűzni. Habár elolvastam sztyui kommentjét, és tényleg látható az a pár említett dolog, bár nekem, mint műkedvelő képnézegetőnek nem tűntek fel. Valóban, lefelé és jobbra lehetne kicsit bővíteni (vagy eltólni) a modellt ezekkel ellentétes irányba, és ha sokat nézem, több dolgot is észrevenni. De én az első benyomást veszem mindig alapul, és az "HU DE KLAFA" volt.

de az átmenetes szűrőnél, ecsetnél a WB állítás... háát az egy Isteni találmány.... az átszabott csúszkák is nagyon jók

![[link] [link]](http://farm8.staticflickr.com/7070/6838313384_2ba1d676f2_m.jpg)