Jaja, képben vagyok, ne aggódj. 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Digitális fényképezés
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
Hardver apróhirdetések
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Digitális fényképezés » Haladó fotósok digitális fényképei Archívum IV. (téma lezárva)Hozzászólások

tbs
(PH! addikt)

forceberg
(PH! addikt)
Ez (is) jó lett.
Különben meg a végeredmény számít, nem az elő-utómunka...
http://www.flickr.com/photos/4ceberg/

radi8tor1
(MODERÁTOR)
Ismerem ezt az utat, én is lefotóztam, csak az még nem ilyen komoly géppel volt. 

cOxeR
(Ármester)
(#39952) forceberg
Köszi! 
(#39953) radi8tor1
Szájtátós övezet ez a rész is.
Itt kb. 10-15 perc utómunkám van benne.

gzola
(tag)
inkább a többiek miatt linkeltem, csak tiédre nyomtam válasz gombot 
A hídról nem csináltál véletlen egy képet ami ennek a hátterében húzódik? Vagy arról jöttetek?
Blogom: 32mg/100ml hazai, amerikai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

cOxeR
(Ármester)
Arra mentünk, de nem volt alkalmas a helyzet, elsődlegesen azért, mert az már egy napos területen volt, és kocsiból már nem lehetett volna használható képet készíteni, a szélvédő fényvisszaverése miatt. (visszafele is ugyanez volt a helyzet, meg erőm sem volt, az osztrák határig már 6 órát vezettem, nap végére 13 órát húztam le egy megállással)
értem 
Blogom: 32mg/100ml hazai, amerikai és európai energiaitalokról olvashatsz----> 32mg.blogspot.com

MC Pite
(PH! addikt)
Backup van az egész meghajtóról naponta; viszont 5-8 szint mélyen kb 200 könyvtár manuális visszamásolása ... khm, kissé időigényes.
[N 808PV][D5100][http://www.fluidr.com/photos/mc_pite] Ezer oka van annak,h miért legyek normális...Csak éppen nem jut eszembe egy sem!
Nekem tetszik! Ezzel a terítővel nagyon jó, a formák, alakzatok feldobják a kép hangulatát 
[ Szerkesztve ]
Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

cOxeR
(Ármester)
Éles, rekeszelés szerintem rendben.
Megjegyzésként, amitől még jobb lehetne, hogy tányér nekem "üres", a jobb első fele, és a bal hátsó sarka elbírna egy kis csokis díszítést, valamint egy picit a bal szélén a vágás szűk, nem gond, hogy vágva van a tányér, esetleg a bal felső sarkával lehetne még kezdeni valamit,hogy az egész kép alap háttere a tényér alatt lévő szalvéta legyen, de ezt akár PS-el is át lehet alakítani a mostani nyers képből.

forceberg
(PH! addikt)

Steve-0
(őstag)
Köszi!
Köszi neked is.
Munka közben volt kb 20 szabad perc, akkor lőttem két sorozatot két sütiről. volt egy koncepció, ami meg akartam valósítani, csak nem volt hozzá megfelelő tányér. Úgy pl nem kellett volna díszítéssel kitölteni a teret. De ebben igazad van. Most ennyire futotta.
A baloldalt én is szűknek érzem, de nem nagyon tudtam úgy összehozni, hogy jobb legyen.
Örülök, hogy az élesség rendben van végre. 
Ja és most látom kicsit sötét lett. Éjszaka még jónak tűnt. 
[ Szerkesztve ]
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

nesa
(PH! kedvence)
Tetszik 
PH!-s fotós adatbázis, ha fotózol csatlakozz http://tinyurl.com/bymu4fo

tbs
(PH! addikt)
Jobb, mint az eddigiek... 

szeva000
(PH! addikt)

cOxeR
(Ármester)
Jó pillanat, tényleg elkélne rá egy kis kontraszt, de inkább a fekete sávot világosítanám.
Valami bajom van a fókusszal, de nem tudom megmondani mi.

cOxeR
(Ármester)
Jó lett, van még? 

nesa
(PH! kedvence)

cOxeR
(Ármester)
Nem csodálkozom, hogy paráztál. 
Tetszik, és kifejezetten jó, hogy a jobb alsó sarokban, nem csak az út van, hanem az a pici zöld faleveles rész.

cOxeR
(Ármester)
Nagyon jó kép!
Az ilyen helyeken ajánlatos észnél lenni... egy operatőr ismerősömet majdnem elcsapta egy pár éve, pont ott a Mecsek Rallyen
[ Szerkesztve ]

nesa
(PH! kedvence)

cOxeR
(Ármester)
Nálam is akad, amit feltoltam flick-erre...és ahogy látom mások is inkább vimeo-s linket tolnak fel flickr képek mellé....
- Privát
- 2011-09-11 16:02:16
Hali!
Elvinnék egy csajt fotózni, viszont még sosem csináltam ilyesmit. Tudnátok adni néhány tippet, ötletet portréfotózáshoz?
1080p bazeg....
(#39979) aldebaran válasza joamilestoné (#39978) üzenetére
- Privát
- 2011-09-11 16:13:41

aldebaran
(senior tag)

nesa
(PH! kedvence)

cOxeR
(Ármester)
Érzékelhető volt azért így is. 
Nekem ez is tetszik, talán az alja kicsit sok (viszont nagyon kellemes a textúrája, jó nézni), a színeket te farigcsáltad a kocsi köré ilyenre, vagy ekkora port kavart a kocka?

cOxeR
(Ármester)
Hát meg kell hagyni elég giccses és festői a táj.
-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

nesa
(PH! kedvence)
Koszi!
Itt meg az elozo kocsi pora nemszalt el ezert volt ekkora por, a szinek megvoltak csak kicsit rasegitettem+ kontraszt....
Vimeo erdekes ff alatt akad, opera alatt jo.
(#39982) cOxeR!
Nagyon jo lett!
[ Szerkesztve ]

cOxeR
(Ármester)
Ez volt a reggeli kilátásunk, konkrétan az ajtóból fotózva a második szállásunkon. ![;]](/dl/s/v1.gif)
Igyekeztünk eldugott helyeken találni szállást, ezekért a pillanatokért.
(#39984) nesa
Köszi!
Nekem jó tűzróka alatt...a video.
Nagyon jól áll neki az a porfelhő, és a színvilág...
[ Szerkesztve ]

brumi1024
(őstag)
Sziasztok!
Ausztráliában jártam még augusztus elején, de csak most jutott időm foglalkozni a képeimmel és gondoltam felrakok párat. Itt is az első Sydney-ből: Bondi beach

kiskornel
(PH! addikt)
(#39982) cOxeR: Zoli! ezt megnézem majd holnap odabent, a munkahelyi moncsimon is, de itthon kicsit mintha nagyon kék lenne az a kék ég. Vigyázz vele, mert nagyon könnyen átkerülhetsz a másik oldalra, és észre sem veszed.
Feliratnál is lehetnél kicsit szolidabb. Úgyse tehetsz semmit az ellen, hogy ellopják, ha akarják, amúgy meg miért akarná bárki, hisz potom pénzért lehet tájképeket venni
A táj viszont mesés. A komponálás kitűnő. Minden faszán éles.
Tegnap kaptam egy kis napszúrást a sátramban madárlesen... lehet hogy azért vagyok ennyire kritikus.
(#39980) nesa: ez is jó. Itthon nézem, szóval a kontraszt az egekben a moncsimon... de faxa az élesség, meg ez a színezet is tetszik. Ilyesmiket kellene nekem is alkalmaznom a képeken. 
(#39969) szeva000: még mindig rendben vannak.
(#39966) nesa: jójám. 
(#39963) forceberg: de mekkora pillanat. Ezt most csak úgy lefényképezted? Valami nem stimm... Mekkora rekesszel készült? Mintha nem lenne vakuzás rajt, meg a mélységélesség is kicsi lenne. Nagyban már látszik, hogy a mélységélességből a hangya is kint van, meg a dongó? is. Mit használtál?
(#39960) fi:zi'k: látszik a fejlődés, és az önkritikád is rendben van. Csak így tovább. Nyami, nyami... 
http://kiskornel.net84.net/kepek/ - http://forditasaim.hostzi.com/

cOxeR
(Ármester)
Határeset a kékség most megnézve, van alapja a meglátásodnak, figyelek rá. 
A macskás képen viszont nincs kék szín, azt biztos nem húztam túl. 
Én várom az újabb madaras képeidet!

brumi1024
(őstag)
És itt van még egy: Palm beach
[ Szerkesztve ]

szeva000
(PH! addikt)
köcce.Most itt nekem az a kérdés,hogy a közgyűrű helyett megéri e befektetnem valami normális makró obiba.Igazából nekem ezzel sincs nagy bajom
...
(#39991) joamilestoné válasza aldebaran (#39979) üzenetére
- Privát
- 2011-09-11 19:19:32
Thx, nekem is van könyvem, Joe McNally-féle Guide to digital photography, ott is hasonlókat írt le. Gondoltam hátha van még valami tippetek.
Sosem csináltam még ilyet, viszont olyan csajt viszek, akivel további terveim is lennének, szóval nem szándékozom elcseszni. 
1080p bazeg....
Köszi. Az önkritikát mire érted?

brumi1024
(őstag)

cOxeR
(Ármester)
Jók lettek, pár észrevétel azért, az éjszakai képed ferde, a Bondi beach-es színvilág nekem nem jön be.

cOxeR
(Ármester)
Alapvetően jó lenne, de kicsit korábban kellett volna fotózni, túl sötét van, ebből eredendően, a kép zajos, és ferde, ma ez a heppem. 

brumi1024
(őstag)
Köszi! (Az éjszakait meg megnézem)
Osztályképek készítéséhez valami jó guide-ot, vagy oldalt? Nem a hagyományos oldalra szeretnék példákat, hanem valami extrát 
Szerk: 40ezer! 
[ Szerkesztve ]
Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

![[link] [link]](http://farm7.static.flickr.com/6071/6132579452_0ba26361e1_m.jpg)

![[link] [link]](http://farm7.static.flickr.com/6208/6135425523_5a2550d07c_m.jpg)

![[link] [link]](http://farm7.static.flickr.com/6198/6136041862_72ef755861_m.jpg)