2013. május 19., vasárnap

(#37901) cOxeR válasza cOxeR (#37888) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Újra töltöttem a képet és elszállt a korábbi link, belinkelem újra, egyik hsz nyugodtan törölhető!

[link]

Véleményt meg szívesen veszek továbbra is. :)

(#37902) fi:zi'k válasza cOxeR (#37901) üzenetére

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elég szürreális hatása van, de piszok jó. :K

szerk.: Most látom hogy a nevében is benne van. :)

[ Szerkesztve ]

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#37903) cOxeR válasza fi:zi'k (#37902) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Köszi, ilyen volt a hangulatom tegnap... :)

(#37904) nesa válasza cOxeR (#37901) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Jok a szinei,plane a buzanak!

(#37905) pisti válasza Karima (#37891) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Szép a tükröződés, jó a szerkesztés is. Egyáltalán nem baj, hogy nincs több ég, teljesen jó döntés volt így szerkeszteni. Portréállásban csinálni ezt a képet, na azt nem is tudom hogyan gondolták, de mind1.

Talán a színeket lehetne még kicsit tuningolni, mert kissé hűvös a hatásuk, kék és sárga vannak túlsúlyban. A vörös csatornát még lehetne erősíteni kicsit, hogy narancsosabb és melegebb legyen az összhatás, szerintem.

Köszönöm a visszajelzéseket mindenkinek! :R

[ Szerkesztve ]

(#37906) Sucuka válasza nesa (#37904) üzenetére

Sucuka
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon jó lett a 4 torony! Grat!

(#37907) cOxeR válasza nesa (#37904) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Köszönöm, kb. 3 óra volt az utómunkás pepecselés... :)

(#37908) Sucuka

Sucuka
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Első képemet megosztanám veletek:

Flickr-re feltöltve

(#37909) ClintEastwoo válasza pisti (#37905) üzenetére

ClintEastwoo
(tag)

olvasd el rendesen, portré állásban lőtt 3-4 kép összeillesztése után újra landscape állást kapsz :(((

[ Szerkesztve ]

(#37910) Steve-0

Steve-0
(őstag)

Pipacs

[/IMG[/L]

Everybody thinks they are right

kiskornel: nem titok annál a képnél Silver Efex Pro-t használtam, meg még utána pár finomítást alkalmaztam.Köszi! :R

[ Szerkesztve ]

| Magyar-Német fordítást vállalok! | blogom: http://human-after-all.tumblr.com |

(#37911) pisti válasza ClintEastwoo (#37909) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Jah, okké én úgy vettem hogy HDR és egymásra illeszteni.
Minden bizonnyal azért értelmeztem ennek, mert panorámázni még kevesebb értelmét látnám ennél a képnél. :D

(#37912) bigmasterg

bigmasterg
(PH! addikt)

Sünszett

.

(#37913) pisti válasza gzola (#37835) üzenetére

pisti
(őstag)
LOGOUT blog

Érdekes sorozat.

nesa: Hangulatos lett.

coxer: Szürreális az biztos, jók a színek, az a keréknyom kicsit furán lett a képbe szerkesztve, de összességében tetszik.

Cayman: Jó kép, szerintem a színvilág is passzol hozzá, szépia szerű. Nekem tetszik.

Peethy: Az első kettő tetszik, jók a színek és a szerkesztés meg a beállítások érdekessé teszik őket.
Talán az elsőnél kicsit jobban kellett volna rekeszelni, mert elég nehéz kivenni, hogy mi van a háttérben, márpedig láthatóan az is fontos része a képnek.

forceberg: Hangulatos kép.
Kicsit zavaró a fehérre égett napkorong, meg a vörös ég, amin elég fura átmenetek vannak a nap körül ahogy kiégett a piros csatorna, talán narancssárgás színekkel ez kevésbé lenne feltűnő. Na meg a keret, szerkezetileg jó, tetszik, de az élénk színű részei szerintem túl vastagok, túl figyelemelterelő így. A logó pedig nem kéne rá.
Egy expós HDR ha jól tippelek, lehet nem ártott volna neki még pár expó.

[ Szerkesztve ]

(#37914) cOxeR válasza pisti (#37913) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Köszi, volt több képem természetesen, de a középen haladó, vagy rézsútosan haladó, nem volt ehhez az "át"szerkesztéshez jó.

(#37915) gzola

gzola
(tag)

A vározvezetés által bezáratott Szent-Györgyi Albert Középiskola ma tartotta utolsó ballagási ünnepélyét. (nekem meg pihenőnapom volt elvileg... ) :D

(#37916) kricsi81

kricsi81
(senior tag)

kovacsrichard.hu

(#37917) werttzui válasza kricsi81 (#37916) üzenetére

werttzui
(PH! addikt)

Jónak jó ,de kicsit mű! Ne ess át a ló túl oldalára! Mesébe elmegy :D

PENTAX

(#37918) nesa válasza kricsi81 (#37916) üzenetére

nesa
(PH! kedvence)

Valoban jonak jo, de enis kicsit soknak erzem az utomunkat, a fejetol balra/fent levo kieges vonza a szemet, azt mindenkepp szedd ki.

(#37913) pisti
(#37906) Sucuka

Koszonom!

[ Szerkesztve ]

(#37919) Peethy válasza pisti (#37913) üzenetére

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

kiskornel, pisti: köszi a véleményeket! Valóban, 2.8 körül kellett volna lőni, akkor már jobban látszódna.. ez olyan pillanatkép volt, de majd más körülmények között megpróbálom megismételni - kissé más témában.

Cayman: köszi a HDR-es tippeket! Kipróbálom :K

gzola: nagyon tetszik a plüssbábus sorozatod ötlete! Ugyanakkor ha lehetne egy megjegyzésem: szerintem sokkal jobb lenne, ha különböző életkorú személyeket szereznél, mondjuk 6-10-30-50-75 éves, fiú/férfi és lány/nő is mindegyik korhoz. A három lány képe közül én így csak 1-et találok érdekesnek, a Kincsőset, a Lacis kép pedig egyértelműen a legjobb számomra az összes közül. De ez az én véleményem.

[ Szerkesztve ]

Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

(#37920) gzola válasza Peethy (#37919) üzenetére

gzola
(tag)

a sorozat összes képe már meg van, igazából nem volt előre meghatározva ez a zsiráfos koncepció, tehát az ötlet, hogy ebből sorozat kéne már pár zsiráfos kép után jött, ezért is fiatalok vannak a képeken. :-)

(#37921) Sucuka

Sucuka
(senior tag)
LOGOUT blog

(#37922) Peregrinator válasza kricsi81 (#37916) üzenetére

Peregrinator
(tag)

Szép a kép és a lány is gyönyörű, gratulálok.

[ Szerkesztve ]

(#37923) kricsi81 válasza werttzui (#37917) üzenetére

kricsi81
(senior tag)

Mű? :Y
A kép a Margit-szigeten készült, majd nézd meg késő délutáni fényekben a helyszínt, az ég világon semmi utómunka nincs rajta az icipici plusz kontraszton kívül, tényleg ilyen mesés a helyszín! :))

kovacsrichard.hu

(#37924) Cayman válasza kricsi81 (#37916) üzenetére

Cayman
(PH! addikt)

Az elkepzeles eredeti, de a kompozicio nem eleg feszes, a jobb also sarokban ugyan dof-ba veszo, de eroteljesen benyulo novenyzet nagyon zavaro. Ezenkivul en mint szabalyfelrugo azt kell mondanom, hogy itt most nem ad hozza a kozepre szerkesztes sem, ha nem lenne a zavaro belogas, akkor jobban mukodne a kozepre szerkesztes is szerintem.

"Csak két dologban hihetsz: vagy abban, hogy a világon minden csoda, vagy abban, hogy semmi sem." (Albert Einstein) • http://zoltanmolnar.com • http://www.facebook.com/zoltanmolnarcom • http://www.flickr.com/photos/caymood

(#37925) cOxeR válasza kricsi81 (#37923) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Szerintem meg a kép jó, néhány pontban egyetértve Caymann-al, viszont a lány az aki nem jön be, hófehérke fekete sminkben. :)

(#37926) cOxeR válasza Sucuka (#37921) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Sok mindent van rajta javítani, először is tágabb rekesz, hogy leváljon a háttérről a virág, a jobb és bal széleken a növény leveleit nem vágjuk le. Valamint ez a virág, elég homogén színvilágú, és nem ad semmilyen érzetet, hatást nézegetés közben.

(#37927) cOxeR válasza gzola (#37915) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Most akkor megérte kimenni vagy sem? ;) Nekem tetszik ez a pillanatkép.

(#37928) gzola válasza cOxeR (#37927) üzenetére

gzola
(tag)

kép alapján? szerintem igen :-)

(#37929) MmDorian

MmDorian
(őstag)
LOGOUT blog

kép

nem az én képem, haveré, nekem nagyon tetszik. vélemények ?

Eladó SPD cipő http://href.hu/x/jlp6

(#37930) gzola

gzola
(tag)

(#37931) filózoli

filózoli
(fanatikus tag)

Megvan az ebéd :)
Vélemények? :)
(Tudom, kicsit árnyékos)

(#37932) filózoli válasza filózoli (#37931) üzenetére

filózoli
(fanatikus tag)

Most kaptam meg a Fotorace-en, hogy ez a kép sz.r. Na mindegy, kár volt feltölteni... :B

(#37933) cOxeR válasza filózoli (#37931) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Bizony a kép szar, de a madár legalább aranyos. ;]
De hogy tanuljál belőle:
Túlságosan keszekusza a kép, a tetején a kiégések meglehetősen zavaróak, és igen a madárra elkellene egy kis plusz fény.

(#37934) cOxeR

cOxeR
(Ármester)

Győrben jártam és végre volt időm egyet ott is fotózgatni este:

[link]

[link]

[link]

[link]]

[ Szerkesztve ]

(#37935) gzola válasza cOxeR (#37934) üzenetére

gzola
(tag)

feliratok nem kellenének a képre, de amúgy tetszetősek :)

(#37936) cOxeR válasza gzola (#37935) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Van benne valami. :)

(#37937) t_a_m_a_s válasza cOxeR (#37934) üzenetére

t_a_m_a_s
(őstag)

Osztom Gzola véleményét. A Révfalusi hídnál nagyon tetszik a perspektíva :C

A Mosoni Duna híd az új híd, ami a zegyetem mellett épült a gyalogos híd helyére?

Amiből lekvárt lehet főzni, abból pálinkát is!

(#37938) cOxeR válasza t_a_m_a_s (#37937) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Igen a régi "gyalogos" híd.

(#37939) cOxeR

cOxeR
(Ármester)

Köszönöm a véleményeket, lezúztam a feliratokat. :)
Nem jártam a belvárosban jó rég óta... meglehetősen nagy változások vannak, érdemes lenne még időt szánni rá, és körbe"nézni"....

(#37940) Peethy

Peethy
(őstag)
LOGOUT blog

Első HDR-es próbálkozásaim egyike: a csíksomlyói kápolna.

[link]

@gzola: mióta megmutattam itthon ezt a két képed az iskola utolsó ballagásáról, édesapám azóta ezeket emlegeti a művészi eseményfényképezés példájaként. Különösen az elsőt.. nagyon bejönnek :R

[ Szerkesztve ]

Ungvári Péter Photography - www.ungvaripeter.hu

(#37941) fi:zi'k

fi:zi'k
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Elsősorban a kompozícióról, szerkesztésről érdekelnek a vélemények.

Voltál kint a most?

[ Szerkesztve ]

-Milyen fejhallgatót vegy... -K1000!!! -De.. -Nincs DE! ►►tinyurl.com/fizikbazaarjai◄◄|►►Telefonszám adatlapon!◄◄|►►Ha 24 órán belül nem válaszolok, írj bátran újból, mert lehet privátkorlátba ütköztem◄◄

(#37942) Sucuka válasza cOxeR (#37939) üzenetére

Sucuka
(senior tag)
LOGOUT blog

Nagyon jók lettek a hidas képek! A szivárványos a legjobb, le a kalapval :D

(#37943) cOxeR válasza Sucuka (#37942) üzenetére

cOxeR
(Ármester)

Köszönöm!

(#37944) gzola válasza Peethy (#37940) üzenetére

gzola
(tag)

uh ez nagyon jólesett, köszönöm :B

(#37945) v2izzy

v2izzy
(fanatikus tag)

Pár új kép:

Tudom, hogy ezen a képen vannak hibák, de nekem mégis tetszik azoktól eltekintve, úgyhogy ezt csak zárójelesen teszem be :) :

[ Szerkesztve ]

http://flic.kr/ps/MuuJU | @gerhard_berger | https://github.com/gerhardberger

(#37946) ROBOTER

ROBOTER
(őstag)

Pár kép FullHD-ben:

1
2
3
4
5

(#37947) filózoli

filózoli
(fanatikus tag)

Ne is adjál! :)
Vélemények? :)

(#37948) priusz válasza ROBOTER (#37946) üzenetére

priusz
(fanatikus tag)

Mind jó lett, tőled megszokott minőség! Nekem az első az ami a jók közül kiemelkedik, ez amolyan ultra-brutál-jó :C
Minden elem hozzáad a képhez és klassz térérzetet ad. Grat hozzá!

v2izzy: A teki az olyan hétköznapi lett. A babás kép jó lett, nagyon aranyos bébi. Hálás téma, lehet azért itt is kreatívkodni. Itt elleshetsz néhány ötletet:[link] Nem reklám, nem ismerem a fotóst!

Az utolsó képben van a legtöbb fantázia a hibái ellenére pl.belenyestél az ujjaiba, az ablak szépen kiégett( más kivágással orvosolható lett volna), a polc belemegy a fejbe
Ezekkel együtt ebben a képben van fantázia!

üdv

[ Szerkesztve ]

Könnyu dolog bölcsnek lenni. Csak gondolj valami butaságra, aztán ne mondd ki!

(#37949) Peetboy

Peetboy
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Betéved a kertbe egy sün:
http://www.flickr.com/photos/peetboy/5827372301/in/photostream
http://www.flickr.com/photos/peetboy/5827921300/in/photostream/

[ Szerkesztve ]

☎iPhone 3GS☎  iMac 20"  ♛http://peetboy.uw.hu/♛ →http://www.flickr.com/photos/peetboy← Canon 450D

(#37950) kiskornel

kiskornel
(őstag)

Honnan van ennyi időtök, hogy még fel is dolgozzátok a képeket... :)

(#37946) ROBOTER: szép, éles képek. Nekem mind tetszik.

(#37945) v2izzy: akik ismerik a babát, azok számára a babafotók nagyon szépek. Vadidegeneknek már nem annyira. Ebből a képből a "fény" hiányzik. Gondolom nem akartad szembevakuzni, stb...

(#37941) fi:zi'k: nem túl előnyös helyről fotóztad. Igazából ez az, ahonnan mindenki láthatja. Felét eltakarja egy fa, meg a villanyoszolp. :-(

(#37940) Peethy: mint hdr próba jó. De valóban ez a legjobb szemszög, ahonnan a legtöbbet mutatja ez az épület?

(#37934) cOxeR ezek rendben vannak. Jó a nagylátós torzítás. Így kell használni.

(#37930) gzola: faxa. Ebből tényleg látszik, hogy sajnálatos esemény...

(#37916) kricsi81: tényleg olyan hatás van a képen, mintha egy kirakati baba lenne. Lehet, hogy a smink miatt. A háttérben a kiégett foltokat ki lehetne szedni, és a fa kivételével a zöld háttér szaturációját fel lehetne nyomni. Így olyan fakó. Az se baj, ha csak a háttéren állítasz kicsit a színhőmérsékleten a melegebb színek felé. A teli zöld, és a lány árnyékos barnája úgy jön össze.

(#37912) bigmasterg: Kár, hogy a valóság nem ilyen színes. :) Szépek.

http://kiskornel.net84.net/kepek/ - http://forditasaim.hostzi.com/

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.