Koszi,pecsen fotoztam tegnap, madarat akartam fotozni de csak ez jott
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Hirdetés
Útvonal
Fórumok » Digitális fényképezés » Haladó fotósok digitális fényképei Archívum IV. (téma lezárva)Hozzászólások

cOxeR
(Ármester)
Ez is madár, csak "vasból" van és motor hajtja. 
(#35653) Marky21 válasza Sir Riccio (#35644) üzenetére
- Privát
- 2011-02-07 16:45:47

Marky21
(fanatikus tag)
Jó lett.

skiny83
(fanatikus tag)
Jók lettek ezek a repcsis képek, és a teleobidnak is szép rajzolata van! (már a multkori holdas képednél feltünt) 
Sir Riccio: Biológia albumba való! 
Amatőrbe linkelgetek mostanában de ott valaki családi albumnak nézi a topikot úgyhogy bedobom ide ha nem bánjátok..
(szerk.) Marky21: Kifejezetten tetszik! Bírom ezt a fajta vágást!
[ Szerkesztve ]
-------------------- ..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem? ----------------------------------------> http://www.flickr.com/photos/vanzan/ <---------------------------------
Szerintem nagyon pengén jók
Szabad tudni, hogy csináltad? Jöhet privátba is.
PH!-s fotós adatbázis, ha fotózol csatlakozz http://tinyurl.com/bymu4fo

Milan24
(senior tag)

sztyui2
(őstag)
Rossz a kompozíció, rossz a póz, HDR szerű gagyi hatás, vagy nemtom, de aurája van a csajnak. A színek is nagyon csúnyák, az csaj arcának színe, a háttérnek a színe, a farmernak a színe is nagyon csúnya:S
www.sztyui.com

Milan24
(senior tag)
Egy természetfotó a hétvégéről. Remélem jobban tetszik. Hibákból természetesen tanulok. Az a baj, hogy az eredeti kép agyon sötét volt, és így tudtam csak megcsinálni sajna. MÉg sokat kell fotóznom, és gyakorolnom, de minden véleménynek, kritikának, segítségnek, tanácsnak nagyon örülök.

Ja a ferdeség az direkt van. Így jobban tetszett nekem személy szerint mind sima állóba.
[ Szerkesztve ]
- Privát
- 2011-02-07 19:56:30
Pellérd mellett készültek, tervezem, hogy kimegyek majd még egy-két alkalommal amíg még nálam van a 400/5.6 L
Köszi, hogy megnéztétek. 
http://riccio.hu - Deutsch Richárd Fotográfia
(#35661) ClintEastwoo válasza Milan24 (#35659) üzenetére
- Privát
- 2011-02-07 20:24:22

ClintEastwoo
(tag)
Szeritnem ez már egész jó, nekem tetszik, kár azért a piros becsillanásért.
skiny83: Ne privátba küldd neki, mert engem is érdekelne 
(#35662) Milan24 válasza ClintEastwoo (#35661) üzenetére
- Privát
- 2011-02-07 20:26:08

Milan24
(senior tag)
Én is észrevettem. Zavar is nagyon, csak a Photoshophoz annyira nem értek még, hogy az kiszedjem onnan.

cOxeR
(Ármester)
(#35655) skiny83
Nekem is tetszenek!
Ötletes az a minimál keret amit adtál neki.
Filozoli? 

Marky21
(fanatikus tag)
Ezek baromi jók,nagyon tetszenek.
Milan 24:Tetszik ez a kompozíció,és szép nagyon a víz színe.
[ Szerkesztve ]

Marky21
(fanatikus tag)

[ Szerkesztve ]

skiny83
(fanatikus tag)
Köszönöm szépen mindenkinek!
Akit érdekel a piros lötyis alatt leírtam kommentben, hogy csináltam. Remélem ki lehet venni a lényeget! 
coxer: köszönöm kerestem a jó megoldást. és igen telitalálat! 
[ Szerkesztve ]
-------------------- ..nem értek a gyémánthoz.. ..Antwerpenben terem? ----------------------------------------> http://www.flickr.com/photos/vanzan/ <---------------------------------

Marky21
(fanatikus tag)
videot nem tudod be linkelni?
[ Szerkesztve ]
hát igen, ez üveg mögül készült sajna... természetes környezetében jobb lenne... h miért maradt le a farka, arra nincs magyarázatom, nem mintha olyan sokat mozgott volna, h kiszaladjon a képből
... és pont az üveg miatt nem akartam vakuzni, pár képem ezért lett nagyon rossz, mert túlságosan becsillant. Viszont nekem tetszik a háttérvilágítás, azt eltalálták szerintem.
??

Karima
(őstag)
Eszméletlen jók lettek! Én csak azt nem értem, hogy a vakukioldót hogy tudtad úgy betenni a szekrénybe, hogy az ajtó le is nyomja a gombot, de a súlyával mégse verje szét

Sam8888
(tag)
(#35671) runner 125 válasza nesa (#35646) üzenetére
- Privát
- 2011-02-08 00:23:02

runner 125
(PH! nagyúr)
Noh, ezt jól el kaptad.
Valami képstabis szerkezet?
Svenkeltek nincsenek? 
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#35672) runner 125 válasza skiny83 (#35655) üzenetére
- Privát
- 2011-02-08 00:43:57

runner 125
(PH! nagyúr)
Ügyes vagy, ezek baromi jól sikerültek.
Flickr avatarod alapján ismerős vagy fotózz-ról, ott is van account-od igaz?
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
(#35673) nesa válasza runner 125 (#35671) üzenetére
- Privát
- 2011-02-08 05:58:49

nesa
(PH! kedvence)
Koszi!
Igen kepstabis E510+ZD70-300, majd atnezem van-e svenkes,olyan tuti van ahol a tajat megfogtam es a repcsi elkenodott

skiny83
(fanatikus tag)
Köszönöm!
Nagyon kimértem a helyét és tojástartóból téptem darabokat és azt tettem az aljára meg a tetejére is. Meg a kioldónak (yn ctr301p) is elég érzékeny a gombja szóval szerencsém is volt.
Runner 125: Köszi neked is!
Ott nem vagyok fent, illetve lehet de akkor csak regisztráció szinten.
Indafotón meg flickr-ön vannak csak képeim...
Marky21: nem tudom belinkelni sajna mert nem itthon néztem (raktam volna a kedvencekbe azonnal) és valami botrányosan francia neve volt az ürgének, hogy nem tudtam megjegyezni. ha ráakadok igérem megírom, bár mondom hangkióldója volt meg valami nagy fekete ládája amiről azt sem tudtam mi az 
[ Szerkesztve ]

aldebaran
(senior tag)
Ez nagyon király! 
De a magyarázat olyan, mint amikor a bűvész elárulja a mutatványának titkát...
De azért nagyon jó volt olvasni, hogy egy profi hogyan dolgozik...
Szerintem inkább ide linkelgess, mint az amatőrök közé. Ez profi munka!

____________________________________________________________________________________ Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél." _..... aldebaran ....._

Karima
(őstag)
Erről nincs véletlen werkfotód?
még mindig nem nagyon tudom ezt a kioldófelfüggesztést elképzelni. 

skiny83
(fanatikus tag)
Akkora balf**z vagyok de nem csináltam. Mondjuk elég mókány megoldásokat alkalmaztam, abból legóztam össze a dolgot ami a kezembe akadt a garázsban. Szóval a kioldót alátámasztottam egy befőttes üveggel és szigszalaggal odaragasztottam a szekrény élére. Gány megoldás tudom de müködik. Gyorsan összedobtam piciben hátha így érthetőbb mint a béna magyarázatom.
Aldebaran: Köszönöm de a profiktól igencsak messze állok... ...viszont nagyon örülök, hogy tetszett nektek ez a két kép!
[ Szerkesztve ]

sztyui2
(őstag)
Hát ez kurvajó!
Eszméletlen, mekkora ötlet!
Eszembe se jutott volna 
www.sztyui.com

Sam8888
(tag)

cOxeR
(Ármester)
Szerintem nagyon ötletes ez a megoldás, ahogy megvalósítottad! Ügyes!
(#35681) runner 125 válasza skiny83 (#35677) üzenetére
- Privát
- 2011-02-08 13:08:48

runner 125
(PH! nagyúr)
B+ 
..rég láttam ekkora kreativitást, ez piszok jó!
Elismerésem.

skiny83
(fanatikus tag)
Mégegyszer köszi mindenkinek!
Total90: A téma tetszik de szerintem jobb lenne ha a kép sarkában lenne illetve kár, hogy nincs az egész levél átázva. Amúgy tetszik!
Sam8888: Nálad a kivitelezés jó viszont a téma nekem nem jön be annyira..

Slowman
(fanatikus tag)
Egy darabig csak lestem, "no ez micsoda dolog". És így nem lett vizes a vaku?
==============> http://www.flickr.com/szlomenphotos <==============

Karima
(őstag)
Köszi! Pont ilyen werkre gondoltam
ha nem veszed plagizálásnak, akkor 7végén én is kipróbálom
)
Kösz! Próbáltam egyébként totál a kép sarkára tenni a levelet, de úgy nem nagyon tetszett. Az átázás... egy félig befagyott tavon volt ez a levél félig jégbe fagyva. Rápocskolni már nem tudtam vizet, mert nem volt kedvem beúszni a vízbe 
PH!-s fotós adatbázis, ha fotózol csatlakozz http://tinyurl.com/bymu4fo

skiny83
(fanatikus tag)
Igen az nyilvánvaló volt, hogy nem a te hibád!
Karima: Örülök! Távol álljon tőlem még a gondolata is! Sok sikert! Tervezem még én is tovább fejleszteni, elsőre ennyi fért bele!
Slowman: nem mert ez csak egy kis mini werk a rendes képnél jóval messzebb volt egy fehér lepedő mögött!
[ Szerkesztve ]

Zjunior
(őstag)
Szeretném a segítségeteket kérni!
Szeretnék készíteni egyéni naptárat digitális képekkel...
Milyen programmal tudom ezt megvalósítani???
Segítségeteket előre is köszönö
m!
iPHoNe 5 16GB Black, MAcbook Pro 2012 Late, Xbox 360 SLiM, LG LM660S....
(#35689) runner 125 válasza Zjunior (#35688) üzenetére
- Privát
- 2011-02-08 20:46:40

runner 125
(PH! nagyúr)
PhotoShop?! 
(#35690) Zjunior válasza runner 125 (#35689) üzenetére
- Privát
- 2011-02-08 20:49:20

Zjunior
(őstag)
Azzal találok naptár mintát?
Vagy én rajzoljam meg?
KÖszi!

forceberg
(PH! addikt)
(#35692) runner 125 válasza Zjunior (#35690) üzenetére
- Privát
- 2011-02-08 20:57:59

runner 125
(PH! nagyúr)
..vagy alternatíva még az Illustrator, de ez vektoros program.
PS-t meg általában mindenki ismeri.
Egy naptár vázat nem olyan nehéz összedobni, meg lehet rajzolni mindkettőben.
Vagy google-ban beírod 10 féle nyelven, hátha találsz valami sablonokat.
(#35693) Zjunior válasza runner 125 (#35692) üzenetére
- Privát
- 2011-02-08 21:00:38

Zjunior
(őstag)
Köszi szépen
Melyik Photoshopot szedjem le?
Adobe PhotoShop CS4 11.0 Extended Magyar??

forceberg
(PH! addikt)
Itt nincs warez, max. a kiadó honlapjáról a 30 napos próbaverziót! 
http://www.flickr.com/photos/4ceberg/ Ketté_osztható_terű_+_laptoptartós_fotós_hátizsák: Tamrac Aero 80 eladó, 14k. Érdeklődni: PÜ!

brumi1024
(őstag)

Karima
(őstag)
Nekem a második fényei bejönnek, egyedül a citrom csúcsán lévő "valami" ront egy kicsit a képen, arra máskor figyelj oda. (azt nem tudom, h a kávé, meg a narancs hogy jön össze, de az már az én bajom

brumi1024
(őstag)
Unatkoztam és a konyhában ezeket találtam 
Valamivel fel akartam dobni a gyüölcskosarat, ami elüt a környezetétől, és ez megfelelt.
[ Szerkesztve ]
Intel Centrino Advanced-N 6250 half-size wifi kártya eladó: http://goo.gl/7HPLC
(#35698) runner 125 válasza Karima (#35696) üzenetére
- Privát
- 2011-02-09 00:41:00

runner 125
(PH! nagyúr)
Jól írtad.
Szvsz ez abszolút kizáró ok, egy képnél.
Szar hasonlat, de ez jutott eszembe; Molett hölggyel sem reklámozunk sportmotort. 
brumi1024
Értem én, h kontrasztba szeretted volna állítani a témát, de gyanítom, h első sorban a képi kontrasztra törekedtél, s abba nem gondoltál bele, h ezt, - mint étel-ital is összehasonlítják akarva akaratlanul az emberek.
[ Szerkesztve ]

cOxeR
(Ármester)
Nekem is a második kép tetszik, ugyanazzal a megjegyzéssel, amit Karima irt, viszont többieket megcáfolva melléd állok, miszerint létezik Caffè all’Arancia, a könnyebb érthetőség kedvéért, narancskávé. 
pl.: [link]
u.i. kóstolni még nem kóstoltam, de láttam egy kávéházban (nem idehaza)