Új hozzászólás Aktív témák

  • frovery

    senior tag

    válasz foxymaci #14450 üzenetére

    Miért, én nem átlagember vagyok szerinted???
    Az a gond, hogy nem mentek be egy forgalmazóhoz személyesen és nem kérdeztek rá. A másik pedig, ahogy látom, még mindíg keveritek a upc előfizetést, a upc direkt kártyával. Teljesen más kategória. Ez olyan, mint akik összekeverik a upc-t a upc direktel. teljesen más cég, csak valahol a háttérben van 1 tulajdonosi kör.
    upc direkt kártyát ne a honlapon keressétek, mert úgy elvan dugva az árával együtt, hogy én sem találom meg. Azért terelnek a normális előfizetés felé, mert nekik így jobb, mert többet fizetsz, bérled tőlük nem kis pénzért a boxokat. Értitek már?
    Menjetek el a legközelebbi forgalmazóhoz, ahol csak kártyát kérjetek medium csomaggal(74csatorna) 1990Ft -lesz az ára, még 1 év múlva is. A hd pack is 500Ft lesz, még 1 év múlva is! Higgyétek már el és ne szajkózzátok a saját egyéni igazatokat, amiről gőzötök nincsen, mert ti digi előfizetők vagytok és rálátásotok sincsen a napi, más szolgáltatók árára, dolgaira.

    Innentől én tényleg befejeztem és majd segít a napi problémátokban más. Én tovább nem "okoskodok", majd segít nektek a sok analfabéta sima előfizető. Ezentúl privátban sem fogadom a napi legalább 4-5 kérést sem, semmilyen formában.

    Köszönöm az eddigi lehetőséget, hogy segíthettem több 100 embernek privátban!

Új hozzászólás Aktív témák