Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    válasz bitovi #14250 üzenetére

    Hát nem én vettem, anyámék. Én csak próbálok segíteni a beállításokban. De úgy hogy sose láttam élőben sat tuneres tévét, elég nehéz így skype-on :)
    A Transzponder, az másnéven TP, ugye? Azt adják meg .....MHz-ben. Jól sejtem?
    Ikerfejet használnak, mert a másik tévé boxról megy, szóval akkor ez a DiSEqC mód 1-es állásba, vagy inkább nem piszkálni? :U
    És mi van a többi dologgal?
    Tegnap amikor a legördülő listából választottuk ki a frekvenciákat, akkor a 11977 MHZ-es sávon csak 27500ms/s érték szerepelt és így nem talált az eurosportokból HD verziót. Ma ráengedte egy sok órán át tartó teljes keresést, így meglettek ezek az adók is, meg persze még vagy 700 másik és ezek után benézve a tévé listájában a 27500 érték helyett már 28000 szerepelt. Mitől változott, a műhold adott meg friss értéket? És azért is fura hogy meglettek az eurosport HD adói, mert a frekivadász oldal szerint ezek 30000Ms/s értéken jönnek. De nickelodeon, Pro tv international, paramount channel pl még ezek után sincs, holott amikor frekvenciákra kerestünk tegnap, tisztán emlékszem hogy nickelodeon az ott volt. Franc se érti ezt.
    Mondjuk megkérdezte amikor hozta el hogy ha kifizeti a szerelőt, akkor eljön-e és beállítja? A válasz: szerelő elviszi a kártyát és a modult, betolja a tévé oszt annyi, ő nem vár órákat mire minden csatornát megkeres a tévé. És ezért csekély 4000 pénzt kér.

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák