Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Elvagyok #13418 üzenetére

    Leginkább úgy értelmezem, hogy a műholdas digi topicban kérdezel, és arról írsz, hogy már veszegeted a cuccokat. Mégis mire kellene gondolnom?

    Ha a upc kábel nem kíván hozzád egy madzagot berakni, az az ő dolguk, attól ez még a digi műholdas topic, ráadásul ha a digi holdjára kérdezel rálátást, miért az astrára akarsz tükröt beállítani. Nagyon nem egy helyen vannak, sok közük nincs egymáshoz. Itt mindenkinek digitális adás az, amit fog, nem digi adás. Ilyen nincs. Minden műhold tele van digitális sugárzású transzponderekkel, a transzponderekről sugárzott mpeg2 vagy mpeg multistream pedig a műholdvevő által lesz csatornákra bontva, bizonyos sugárzási jellemzők, és egyedi azonosítók alapján. Hogy te digi adást akarsz nézni, azzal nincs baj, csak lövésed sincs a dolgokról. A digi a 0.8°W pozícióból, az astra pedig a 19.2°E sugároz, mindkét helyről digitális sugárzással.

    Remélem érted, mert a feltett kérdésedre más is olyan választ adott, ami lazán egyértelműsíti, hogy más és félreértette a kérdést.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák