pos -> poV esetén
free your mind

pos -> poV esetén
free your mind

Egyáltalán nem, csak kicsit zavaró, hogy mindig másképpen írod 

A wizardot? Ez van ha sietek. De köszönöm hogy felhívtad a figyelmem. 
free your mind

Nekem 1920*1200 as van, esetleg ha vki megszán egy beta key vel szivesen letesztelem
-Me against the world-

Osztanak még valahol beta kulcsot valami akcióban? Az nvidia-st átaludtam 
Twitteresnek vége, a 275k már kiment és egyik accra sem kaptunk. Marad a steelseries, de az majd 19-én zárul.
[ Szerkesztve ]
rt06: A töltőképernyőn a tippek között meg szokott jelenni, hogy nincs tehenes pálya, de én arra szavazok, hogy valami hasonló jellegű titkos dolog lesz a játékban 
execute93: Igen, ha egyszer megcsinálod a hozzá tartozó küldetést, akkor onnantól elérhető lesz minden karakterrel.
Battlelog: theSaint87 - magyar BF3 szerverek listája a blogomban | BattleTag: theSaint#2596

"De faja!" Kaptam beta kulcsot, játszanék, de ez a szemét 5kbit/sec-el tölti le a frissítést!!! Nem lehet valahonnan máshonnan leszedni?
free your mind

Pedig maxxal küldte tegnap és ma is. ez 2,5MB/s -t jelent nálam. mellé több mint 1MB/s -el küldtem is vissza.
[ Szerkesztve ]
"A sok tudás nem tanít meg a helyes gondolkodásra." (Sapphire 7870XT és AC3 kupon eladó)

p2p-t esetleg kapcsold ki.
Life goes on...

modem restart vagy modem+router nekem ez mindig problémamegoldó
battle tag: Nygain#2724
+ a gépet is indítsa újra 
All Hope Is Gone
Saját accra, vagy kölcsönbe?
www.cargorent.hu - A cégautókölcsönző
gondolom sajátra 
All Hope Is Gone

Megint nézegettem a skilleket és rájöttem, hogy miért emlékeztem úgy, hogy a signature skillek növelik az arcane powert.
Van egy olyan passive skill, hogy Prodigy:
"When you deal damage with a Signature spell, you gain 4 Arcane Power."
Ha pl a magic missile-t megrúnázod, akkor minden egyes lövésed 8 Arcane Powert termel, amivel elég hamar vissza lehet tölteni maxra.
SC2: Ghoosty:247

Nah ez jó, nem is figyeltem rá. 
Clear Eyes, Full Hearts, Can't Lose!

Battle.net egyenelg
-akinek a Battle.net egyenlege eléri a 100 dollárt, annak kötelező lesz az autentikátor vagy az új mobilos cucc
-a maximum Battle.net egyenleg 250 dollár
Miért gondolják a * emberek, hogy a ködlámpa az pimp my ride? *tetszőleges pejoratív kifejezés
Szerintem ez nem rossz dolog, mindenkinek saját érdeke
All Hope Is Gone

Megint vetélkedni kell majd a hős nevekért, vagy most már meg lesz oldva, hogy lehessen több egyforma név is?
Lehet egyforma.
ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

Kölcsönre, de azóta megoldódott.
Nem tudom hogyan fogják balancolni ezt az arcane powert, de nehéz dolguk lesz.
Új patch-el törölték a ray of frost 2. rúnáját, ami körülötted egy kis jeges forgószelet hozott létre kis rádiuszban.
1 hónappal a megjelenés előtt ilyen drasztikus változtatásokat csinálnak? 
Tök jó kis skill volt, egyáltalán mem volt imba. Igaz hogy erős, de zabálta a "manát" és kis rádiuszra hatott.
És úgy ahogy van, megjelenés előtt 1 hónappal egy ilyen komplett skillt kiemeltek. 
Meg kicsit elvetették a sulykot ezzel az arcane power dologgal. 4-et lősz, totál kimerül, aztán 10mp és vissza töltődik. Azt elfelejtik hogy a többi karival ellentétben a wizz CSAK a "manájából" tud táplálkozni. Még a DH-nak is van kutyája, akármilye ami támad, vagy mérgező tőre vagy mi az. De a wiza nem fog hadonászni a varázspálcájával.
Jó hogy erős (volt) a wizz, de most már pillanatok alatt elfogy az arcane power, és még gyenge is, hamar hal....Na akkor hova is tűnt a wizard lényege? 
free your mind
ahogy olvasom a változtatások tömkelegét, arra jutottam, hogy tuti, h várok május végéig, mert lesz még pár durva patch a megjelenés után.majd ha _kb_ végleges lesz, akkor nekiállok. addig meg felrakom a D2-t, nekróval még pl nem is toltam 
...
(#8822) CooLM@$TeR válasza Jazz (#8820) üzenetére

???
Ennyi idő alatt amíg ezt megírtad, addig megnézhetted volna a Ray of Frost rúnáit és realizálhattad volna, hogy nem törölték csak felrakták 38. szintre a Sleet Stormot.
Csakúgy, mint a monknál a ThunderClapet és a WD-nél a az Unbreakable Graspet.
"1 hónappal a megjelenés előtt ilyen drasztikus változtatásokat csinálnak?
"
"És úgy ahogy van, megjelenés előtt 1 hónappal egy ilyen komplett skillt kiemeltek.
"
Ez a két smiley neked is jár:

Na jó, megnyugodtam. Szerencsére nem törölték a skill-t csak feljebb tették. 38-as szintre.
[link]
Szerk.:
CooLM@$TeR: Látom megelőztél pár mp-el amíg írtam. Úgy lett ovlna poén ha utánam írod. 
[ Szerkesztve ]
free your mind

Nekem ezzel a sleet stormmal az a bajom, hogy kisebb a range-je mint a moboknak a hitboxa, magyarul hogyan futok be közéjük új, hogy ne egy mobra kattintsak? Azt olvastam, hogy van egy move only key is, mint ahogy a shift az "action only", de alapból melyik ez a gomb?
Nem rémlik ilyen a diablo 2-ből.
(#8825) CooLM@$TeR válasza Jazz (#8823) üzenetére

Úgy lett volna poén, ha a játékban feltűnik amikor választanád ki a rúnát, hogy 3 hellyel arrébb tették.
/De akkor nem lett volna meg a +1 hsz./

játszok ezzel a path of exile bétával. hát grafra vmi ilyesmit vártam volna a D3-tól, legalábbis stílusra, igaz még alig játszottam vele, de eddig a graf nagyon tetszik, jó darkos, mélabús, ahogy illik. nekem a D3 még mindig túl barbis, túl színes és steril, nem illik a diablohoz, ne haragudjatok de ez a véleményem. persze ha kijön a játék akkor lehet változik a véleményem. az persze más kérdés hogy minden másban tetszik, szar játék biztos nem lesz, csak még a graf nekem kicsit hibádzik 
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一
Viszont a Path of Exile-re senki fog emlékezni egy év után, a D3 meg még tíz év múlva is játék lesz ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
ConCorde 6025CID telefon fekete/ezüst telefonok olcsón eladók. Írj privátot, vagy keresd a hirdetést.

Honnan lehet beszerezni a bétát? O.o
The only good human.. is a dead human!

ez tökéletesen igaz 
persil: regelsz a honlapon, és pár nap múlva kapsz meghívót, legalábbis nálam így volt.
[ Szerkesztve ]
▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

Közben meglestem, regisztráltam is.
Remélem itt több sikerem lesz, mint a diablo bétával... -.-"
Egyszerűen nincs kedvem semmivel sem játszani, amióta tudom a diablo megjelenési dátumát
Remélem ide kapok bétát és leköt kicsit 
Bárki aki most éli Diablo 2 ős nosztalgiás korszakát:
Nyitottam egy hamachi szervert ahol hero editor és minden nélkül coopban toljuk elejétől a végéig Ph! sokkal. (Direkt nem B.neten mert ott amúgy is csak farmolgatás és lvl 1 norm-hell rusholás van az meg unalmas 11 év után (nekem) )
név: PH!Diablo2
jelszó: 12345
eddig ketten vagyunk, de jó lenne 3-4-5 en agyonverni diablo-baalt coopban 
[ Szerkesztve ]
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
ha erdekel, es szeretnel hamachi nelkul jatszani, eletre keltem a pvpgn szerveremet (elvileg most is megy bnet.jmk.hu cimen, de lehet nem naprakesz, illetve a closed battle.net nem megy, csak az open)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
Ha nem B.neten játszotok akkor lehet beszállok én is egy nekróval. Melyik patch kell? Az utolsó?
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

Ezzel pont így vagyok én is, azért a WoW kicsit leköt 
Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710
1.13 
sima lanos parti kis karikkal 
black marshnál tartottunk
Talán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
Kis kreativitással és nyelvismerettel itt elég egyszerűen lehet most béta kulcsot nyerni. Eddig elég kevesen próbálkoztak.
Skynet is real. It's called Google.
(#8837) jim_raynor70 válasza FehérHolló (#8836) üzenetére

Voltam olyan szerencses, hogy ketten is felajanlottak onszantukbol beta lehetoseget szamomra, amibol egyikert kezesseget vallaltam, tehat bunko termeszetem ellenere most leszek olyan rendes es aki nagyon szeretne kiprobalni, annak lehetoseget biztositok a jatekra, maximum 3 emberig. Az elso harom nyer, hajra (privatban, viszont az ujoncok es a "leccilecci verkeregetok" kimeljenek)!
(#8836) FehérHolló: bocs, ez nem konkretan Neked cimzodott!
[ Szerkesztve ]
(#8838) persil válasza jim_raynor70 (#8837) üzenetére

Írtam egy privit, annak ellenére, hogy negyed órát küzdöttem a digivel és a szánalomra méltó szolgáltatásukkal, amiért még pénzt is fizetek én idióta.
(#8839) jim_raynor70 válasza persil (#8838) üzenetére

Ment valasz. Egy ember visszamondta, igy meg egy hely kiado. Leirom itt is, hogy betazarasig jatszhattok, viszont ha sok utkozes lesz koztetek, akkor bevezetjuk JSaN-ek mintajara az idobeosztast.

Béta kulcs tényleg ip alapján azonosít?
Honda - The power of dreams!
(#8842) Neró válasza jim_raynor70 (#8840) üzenetére

Kik lettek a szerencsések?
| www.diablohungary.hu

Én voltam a második, ez úton is köszönöm a lehetőséget.

Én vagyok a 3ik. Tudom nem vagyok aktív tagja a topicnak, viszont külső szemlélőként mindig jelen vagyok. 
Az első gondolom most vadul tolja a bétát. 
<<Sony Xperia™ P 4.1.2 (6.2.A.1.100) rooted | (2nd: S8500wave TurkoCFW)>>
(#8845) jim_raynor70 válasza Neró (#8842) üzenetére

A harom szerencses: persil, TTomax, TomWexX. Egy ember visszamondta, egy emberkenek pedig jovo heten lesz masinaja, de O lett volna a legelso, ezert szerdan kap elerhetoseget.
Bocsi a tobbiektol. 

A meghívóval együtt küldték a beta keyt Path of Exilehoz? Vagy az egy külön procedúra?
Acer 5750G - LG 42LW4500 - Onkyo TX-SR705 - IPhone 5 16Gb

Beteleportálsz. Nekem mondjuk nem volt gondom a befutással.
free your mind
Bezzeg tőlem nem kellett
... mondjuk most már mindegy, mert mobil authenticator van az accomon.
All Hope Is Gone

Azt nem is tudtam hogy te is adsz kulcsot. De most már tényleg mindegy. 
<<Sony Xperia™ P 4.1.2 (6.2.A.1.100) rooted | (2nd: S8500wave TurkoCFW)>>