2013. május 21., kedd

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)

(#8601) -conrad- válasza Huma (#8596) üzenetére

-conrad-
(őstag)

Ezt a medium range skillt én is említettem, sőt írtam a fórumra is, de le lettem oltva. :)

(#8602) MegalodonS válasza Huma (#8596) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Szerintem a noi barbar,olyan mint a szteroidos amazon,abszolut nem jon be.Azert ennel sokkal szebbre is csinalhattak volna.A monk az eggyik sem szimpi,de a kaszt sem.
A tobbivel eggyetertek :)

Majd fogja engedni,de a koevtkezo kiegben penzert!

Jo hogy kevesebb helyet foglalnak a targyak,mert az elejen massal sem toltened az idodet,mint maszkalnal az arus,meg a quest kozott.Azert eleg sok gold kell a ladahoz,meg a BS huzashoz is.Elegge lehet gyujtogetni,kb mint az osemberek :)

(#8603) pomk válasza Huma (#8596) üzenetére

pomk
(senior tag)

Kinézet az Én véleményem alapján:
Én valahogy mindig is úgy voltam az ilyen jellegű, amelyekben vannak kasztok, hogy van olyan kaszt, ami pl. nem illik egy fajhoz vagy nemhez. Én pl. barbár nőt nem tudok elképzelni, ahogy valahogy a WD nő és a Monk nő is idegen kicsit. De ezek még úgy ahogy elmennek.
Wizard F/N: ok
Barbár F: ok N: szerintem nem illik a képbe, egyébként is úgy néz, ki mint egy szteroidtúltengésben szenvedő német úszónő :D
Demon Hunter N: ok, F: Nekem tetszik. Olyan, mint Jack Sparrow. :)
Monk N: Hááát...elmegy F: a szakáll nekem nagyon tetszik
Witc Doctor N: Nem tetszik. F: Nekem nagyon tetszik. Pont azt adja részemre, amit a karakter képvisel. :)

A tárgyak inventoriban történt helyfoglalásával egyet értek. A kisebb tárgy kisebb helyet foglaljon, a nagyobb nagyobb helyet.

A pók, amik kikelnek a vázából...hát...ez nekem sem tetszik. Egy ragacsos zöld trutyis tojás jobb lenne valóban.

Szerintem a WD inkább AOE sebzésben és tömeg irtásban hatékonyabb, míg a W egy mob sebzésében a jobb.

Acer 5750G - LG 42LW4500 - Onkyo TX-SR705 - IPhone 5 16Gb

(#8604) Huma válasza -conrad- (#8601) üzenetére

Huma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Pedig szerintem igazad van.
Bár tény, hogy nem egy nagy dolog.

(#8602) MegalodonS:
Szerintem a női barbár éppen azért jó mert reális. Egy női harcosnak kb így kell kinéznie. Nem szépségkirálynő, de legalább elbírja a kardot.
Egy monk alkatú csajszi, ha felvesz magára egy komolyabb páncélt akkor már csak max csoszogni fog. Tőrnél nehezebb fegyvert pedig nem tud normálisan forgatni.

(#8600) Ilsyde:
Nekem semmi bajom sem volt a tetrissel. :)

Azért egy Diablo RPG-t szívesen látnék. Kár hogy erre semmi esély sincs.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#8605) bolha23

bolha23
(fanatikus tag)

Egy hasznos új funkció, account-unk védelmére:

Battle.net: Fő a biztonság – Mobile Alerts

Én már hozzá is adtam a sajátomhoz.

[ Szerkesztve ]

(#8606) radi8tor1 válasza bolha23 (#8605) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Ha jól értem belépéshez nem kapunk SMS-t csak, ha valami rosszul sült el.
Jónak tűnik, ha ingyenes! :K

Csajok: húzzatok zoknit!

[ Szerkesztve ]

(#8607) bolha23 válasza radi8tor1 (#8606) üzenetére

bolha23
(fanatikus tag)

Ingyenes. Én 2 sms-t kaptam a telefonomra, az első a verification code volt, a második hogy aktív a mobile alert messages.

[ Szerkesztve ]

(#8608) Ilsyde

Ilsyde
(őstag)

Es mi van ha a telefonomat lopjak el? :D

Hasznos cuccnak hangzik de egyelore valoszinuleg kihagyom mert maga az authenticator is a mobilomrol fut. Igy nincs sok ertelme.

(#8609) Cadal válasza bolha23 (#8605) üzenetére

Cadal
(őstag)

A Frostshock!-on úgy olvasom, hogy az Authenticator mellé lehet aktiválni. Tehát ha nincs Authenticatorom, akkor nem tudom igénybe venni ezt a szolgáltatást?

(#8610) MegalodonS válasza Huma (#8604) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Lehet igazad van,de nekem peldaul ez sokkal jobban tetszik.Latszik hogy nem grizen nott fel :) de megis van noiesseg benne :) Kar hogy nem ezt hagytak meg :(

Female Barbarian

(#8611) bolha23 válasza Cadal (#8609) üzenetére

bolha23
(fanatikus tag)

Szerintem lehet Authenticator nélkül is aktiválni, de nem 100%.

(#8612) MegalodonS válasza bolha23 (#8605) üzenetére

MegalodonS
(senior tag)

Na ezt nem tudtam,de mar nallam is mukodik!! :R Kosziii :R

(#8613) rt06 válasza -conrad- (#8601) üzenetére

rt06
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

ha visszaemlekszel, ez ugyanigy mukodott dio2-ben is (az elso resszel regen jatszottam, arra nem emlekszem - utana kellene nezni)

melee skill-nel odaszaladt, tavolsagit pedig (range-tol fuggetlenul) elnyomta ott, ahol eppen allt
ennek gondolom elsodleges oka az, hogy az ilyen skillek sokszor aoe jelleguek (nova-k, frozen orb, etc), igy jok a tomegben harcolasra, s szerettek volna elkerulni, hogy ha veletlen monsta-ra kattintasz, nekiallj rohangalni

Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.

(#8614) pomk válasza MegalodonS (#8610) üzenetére

pomk
(senior tag)

Úgy néz ki, mint Rubint Réka. :D

Acer 5750G - LG 42LW4500 - Onkyo TX-SR705 - IPhone 5 16Gb

(#8615) mongoose123 válasza Huma (#8596) üzenetére

mongoose123
(fanatikus tag)

:R A WD és DH male nekem se tetszik annyira... :R Meg az a piros keret a szörnyeknél amiket kijelöl..

iPhone 4 16GB, IBM xseries 342 2x1133MHZ WINSRV'03, i7 OS X 10.8.3.

(#8616) Cicero válasza MegalodonS (#8610) üzenetére

Cicero
(őstag)

a női baba a legjobb, már a mellei miatt megéri :C

(#8617) JSaN válasza Cicero (#8616) üzenetére

JSaN
(őstag)

+1, jo nezni ahogy csapkod. :D
Rot szakalu barbar mar uncsi. XD
am a 275.000 kulcsbol kapott valaki?

Life goes on...

(#8618) kovsol válasza Ilsyde (#8608) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

De ha ellopják a telefonodat attól még nem fogják tudni az email címet és a jelszót a battle.net accountodhoz. Na meg az átlagos mobiltelefon tolvajok hazánkban nem a blizzard accoutok miatt lopják a telefonokat.
Autenticatort tudod telepíteni másik telefonra is, csak írd fel a kulcsát neki amit használ a program. A Mobile Alerts ben meg tudsz beállítani másik telefonszámot is később.

(#8619) Ilsyde válasza kovsol (#8618) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Ezek miatt kerdeztem, mert nem tudom pontosan mit kernek be adatkent:
- unlock your BNet account using your phone
- access your account even if you lose your authenticator
Persze valoszinuleg rendesen atgondoltak az appot es nem lehet vele visszaelni.

Csak egy telefonom van (egyszerre csak egy embert szoktam hivni :D ) nem tudom attenni sehova. De mar ez is bosszant mert mindig be kell kapcsolni a kijelzot, huzigalni rajta az ujjamat hogy unlockoljam aztan frissiteni az authenticatort hogy adjon egy uj kodot.

Az lenne a legjobb ha vennek en is egy olyan kis sticket. Csak zavar hogy az android app ingyenes, az meg penzbe kerulne. De kenyelmesebb megoldas lenne.

(#8620) kovsol válasza Ilsyde (#8619) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

Iszonyat megterhelő lehet a telefonodon elindítani a programot :U Néha az élet nagy megpróbáltatások elé állítja az embert! Rakj ki egy parancsikont és ne a widgetet használd, akkor nem kell várni a frissítgetésre, hanem azonnal dobja a kódot.
Az account unlockhoz kérni szokta a titkos kérdésedre a választ, vagy minek mondják magyarul és ezt se szokták csak úgy tudni. És akkor még mindig ha a neveden van az egész, akkor a support tud segíteni. Igazán belféknek kell lenni ha valaki el bírja lopatni ilyen védelem mellett az accountját.

[ Szerkesztve ]

(#8621) Ilsyde válasza kovsol (#8620) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Azert eleg kellemetlen minden egyes belepeskor bizgeralni a mobilt. Kint van a parancsikon de arra is ra kell bokni es varni mire ad szamsort.
En mar csak ilyen vagyok, nem azzal toltom a napom nagy reszet hogy az 500 fontos ipadet masszirozom meg facebookozom/uzeneteket kuldok a mobilon mind a 200 "baratomnak".

Jelenleg nem zavar mert ugysem lepek be Blizz jatekba de ha kijon a D3 akkor valoszinuleg vennem kell egy authenticatort. Megvarom a megjelenest, akkorra varhato a D3-as verzio.

(#8622) Huma

Huma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezeket már láttátok? Armor Sets

Szerintem elég sok nagyon rossz lett. Vannak jól kinézőek, de megfigyelhető, hogy a közepétől felfele mindegyik kasztnál erőltetik a szarvas sisakokat meg a hatalmas, kiálló váll bizgenytűket.
Azt nem számítva, hogy egyes kasztokhoz ez egyáltalán nem illik (Pl Wiz, Monk, DH) még csak nem is praktikusak. Olyan mintha egy koreai mmorpg-ből lopták volna a dizájnt.
Szerintem nem ártott volna átlapozniuk egy középkori páncélokkal foglalkozó szakkönyvet a a dizájnereknek.

Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.

(#8623) boogie84

boogie84
(PH! addikt)

Magyar nyelv lesz a játékban? Vagy ezt valami privát banda fogja megoldani, ha meg tudja?

[ Szerkesztve ]

Honda - The power of dreams! Crysis 3: bugipetya

(#8624) Huma válasza boogie84 (#8623) üzenetére

Huma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem lesz.
Nem hivatalosról meg fogalmam sincs.

(#8625) Ilsyde válasza Huma (#8622) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Blizzard szereti az ilyen kirivo cuccokat, lenyeg hogy szines legyen, latvanyos meg "cool".
Emlekszel arra az SC2 egysegre ami lebego gordeszkan kozlekedett es zold lezerrel lovoldozott? :D Az volt am az igazi Blizz art team powa.
D3-mal szerintem jol jartunk, egy-ket terminator meg alien armor belefer.

(#8626) Hanok válasza boogie84 (#8623) üzenetére

Hanok
(senior tag)

Nem sok értelme lenne szerintem, annyira nincs sok párbeszéd benne, főleg hogy a játékot nem is befolyásolja max a story miatt lehet érdekes....

(#8627) kovsol válasza Ilsyde (#8625) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

"Emlekszel arra az SC2 egysegre ami lebego gordeszkan kozlekedett es zold lezerrel lovoldozott?"
miért ilyen van? letoltam már vagy 1000 gamet sc2 ben és ilyenre nem emlékszem

(#8628) execute93 wc3 ban én 10k felett járok már :D

[ Szerkesztve ]

(#8628) execute93 válasza kovsol (#8627) üzenetére

execute93
(őstag)
LOGOUT blog

Én sem emlékszem ilyenre.. ha már itt vagyunk nekem olyan 4-5k+ játékom van.

MAGYAR VAGYOK! SZABAD VAGYOK! MAGYAR FÖLDÖN ITTHON VAGYOK

(#8629) Ilsyde válasza execute93 (#8628) üzenetére

Ilsyde
(őstag)

Szerencsere ki lett szedve de aki figyelemmel kovette az SC2 fejleszteset annak ismeros lehet.

(itt van rola egy video ha erdekel)

(#8630) execute93 válasza Ilsyde (#8629) üzenetére

execute93
(őstag)
LOGOUT blog

Aha, én megjelenés után vettem meg fél évvel. Addig azt sem tudtam mi a sc2:D
Valaki 1-2 órára nem tud adni gyorsba egy bétát? Van érte Dirt3-m steamem:D

(#8631) kovsol válasza execute93 (#8630) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

Dirt3 -t akarsz adni pár óra bétáért :Y

(#8632) execute93 válasza kovsol (#8631) üzenetére

execute93
(őstag)
LOGOUT blog

A-a, dirt3mat is pár órára.

(#8633) radi8tor1 válasza execute93 (#8632) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Jaaa. Az nem nagy üzlet :D

(#8634) po1son válasza radi8tor1 (#8633) üzenetére

po1son
(őstag)

Epic Fail. :DD

"Tudod, Tuco, kétféle ember létezik: aki ás, és akinél a pisztoly van... Te ásol." PC Játékbazárom - http://goo.gl/Cq1xw

(#8635) execute93 válasza radi8tor1 (#8633) üzenetére

execute93
(őstag)
LOGOUT blog

Hát nem, de valamit valamiért:) Akit érdekel az írjon nekem PÜ-t. Vagy pedig odaadom fullon a felhasználót, és akkor játszhatok vele napi 1-2 h-t:D

(#8636) Wolverine válasza boogie84 (#8623) üzenetére

Wolverine
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Nem lesz semmilyen magyarítás, mert a játék fájljainak módosításáért kivágnak és akkor buktad a játékodat.

#8595: a béta már csak ilyen: bugos. A questitemek respawnját azóta javították egy frissebb buildben, szóval próbáld ki megint nyugodtan, most már menni fog.

[ Szerkesztve ]

"I'm the best there is at what I do, but what I do isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

(#8637) kovsol válasza Wolverine (#8636) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

sc2 höz mégis van

(#8638) boogie84 válasza Huma (#8624) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Hanok, Wolverine

Köszi a válaszokat. Nem tudom mi értelme van annak h bannolnak ha magyarosítom .... :U

(#8639) Huma válasza boogie84 (#8638) üzenetére

Huma
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerintem meg lehet oldani a magyarítást. Persze nem biztos. Majd kiderül.
Ha meg lehet oldani akkor 100%, hogy meg is lesz oldva.

(#8640) Hanok válasza boogie84 (#8638) üzenetére

Hanok
(senior tag)

Mert csak az általuk megengedett file tartalommal használhatod a játékot, nyilván az RMAH miatt sem engednének mást de alapból megköveteli egy ilyen online játék manapság...Tehát csak az van amit ők adnak, minden más manipulált dolog nem elfogadott...

(#8641) Scholes9 válasza boogie84 (#8638) üzenetére

Scholes9
(PH! addikt)

Blizzard ;)

Battletag: Scholes#2294 <---> www.clubkorona.hu <---> Nokia Lumia 710

(#8642) jim_raynor70 válasza boogie84 (#8638) üzenetére

jim_raynor70
(fanatikus tag)

Inkabb az a kerdes, hogy a szerverhez valo csatlakozaskor milyen formaban keri az le a kliens fajljainak eredetiseget. Ha semmilyen formaban (mint ahogyan az van a StarCraftnal is egyeni jateknal), akkor nyert ugy. Itt viszont hogy Single-t jatszhass, akkor is kell csatlakozz a szerverhez, ebbol, a szempontbol lehet kuka az egesz otlet.

(#8644) boogie84 válasza Huma (#8639) üzenetére

boogie84
(PH! addikt)

Már az is fura önmagában h nem lesz benne magyar nyelv. Ilyen kaliberű játéknál sztem kötelező lenne. Ill az lenne a kötelező ha sokkal jobban menne az angol. :U

(#8640) Hanok: Jaja, ezt értem, valahogy szűrjék ki a csalókat. Akinek van rá lóvéja és tetszik neki a játék az úgyis megveszik. Másik két ellenkező esetben vagy megoldja, vagy nem játszik vele.

(#8642) jim_raynor70: Sajnos ez mostanság már divat, h kell net a single-hez is. Kinek a nagy ötlete ez is? :U

(#8645) ProEvoFan válasza bolha23 (#8643) üzenetére

ProEvoFan
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Sorry, you're too late - all beta keys are now gone! Thanks for participating :(

(#8646) kovsol
azzal az emailal regeltél ami a b.net accodon van?

[ Szerkesztve ]

http://www.youtube.com/watch?v=IVfnzi20GFY ::: Hazánk legjobb filmkritikusa:)

(#8646) kovsol válasza bolha23 (#8643) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

és tényleg küldtek

(#8647) radi8tor1 már úgy 10 éve :D

[ Szerkesztve ]

(#8647) radi8tor1 válasza kovsol (#8646) üzenetére

radi8tor1
(MODERÁTOR)

Ügyes vagy! :C :Y

Elmúltál már 16 éves? ;] :P

[ Szerkesztve ]

(#8648) sith7 válasza kovsol (#8646) üzenetére

sith7
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Akkor ez is megvan :C

All Hope Is Gone

(#8649) kovsol válasza ProEvoFan (#8645) üzenetére

kovsol
(PH! félisten)

hamis adatokkal regeltem és kaptam egy cd kulcsot amit én adtam hozzá a battle.net accountomon

(#8650) Gyuri27 válasza kovsol (#8649) üzenetére

Gyuri27
(PH! nagyúr)

Én se kaptam.
Ez van mikor az ember a frankóságot irja. :W

Elindult!!! http://www.diablohungary.hu

Hirdetés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Diablo 3 -- Archívum 1 (téma lezárva)
Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.