Miért? Az Intel chipkészleteinél az északi hídban van a PCI-E vézérlő?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."
Miért? Az Intel chipkészleteinél az északi hídban van a PCI-E vézérlő?
"Minden negyedik-ötödik magyar fiatal funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből. Az arány a felnőttek körében sem jobb."

W E L C O M E ! 
csak olvashatnánk már!

háááát..... az biztos, hogy nagyobb tartalék marad a tápodban egy téentével.... GL HF! 
DFI INFINITY P965-S teszt
[link]
BTC-t vennek!!
Szép munka.
Az összehasonlításra majd kiváncsi leszek. 
Érzem az avart az erdőben...

jahh.
Köszi!
Én is 
BTC-t vennek!!

ehh, nem találom a szavakat tesó, nagyon állat lett

[Szerkesztve]
••• OCTeamHungary™ & Team OCX™ OC Godfather •••
thx bro

BTC-t vennek!!
Nagyon jó bemutató! 
Egész pofásan néz ki ez a lap az első kép alapján. 
Érdekesség képpen jegyezném meg, hogy az én abit lapomnál is előjön bizonyos esetekben ez az Újabb “bug”. Viszont ahogy Te is leírtad, egy reset megoldjat a problémát.
Elképzelhető hogy erre nem volt képes rájönni Tibi... 
Congrats! 

THX Over! n1 job!

Csak így tovább! 
Jó a review
grat. A feszekkel lehet sokat játszogatni, ahogy láttad Te is, elismerem, én nem próbáltam végig minden egyes értéket. Nem vagyok egy türelmes tipus.
Oliverda: ....
'Szép jó estét Torrente, nektek is gyerekek'

ebben hogy-hogy nincs cl3 bug !? pedig p965??
kiraly teszt 
P5B Deluxe - Q6600@3.0Ghz - Zalman CNPS9700 - GEIL Black Dragon - FSP Epsilon 600 - Thermaltake Armor Jr. - Debian Linux

Azert mert jo 
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
Nem kell a nagy vigyorgás, te nem szenvedtél vele napokig. Könnyen nevetsz.

Nem ertem. Nezd meg kinek, es mire valaszoltam
.
. . : http://mekk.homeip.net/ : . . : http://www.hwbot.org/user.do?userId=5288 : .. "well this is a nice way to cool the hardware, but... but.. how you can play games if you need one hand to poor LN2?"
Thx. all! 
ABit-nál a ramok miatt csinálja egyértelműen, DFI-nél azonban ez nem egyértelmű.
Nem Tibi hibája ha nem jött rá, minden ember így reagált volna rá, ahogy a blogban is írtam..de nála sztem a proci fsb korlátos!
BTC-t vennek!!
És a vicc az, h Tibi még a resetre is rájött......![[kép] [kép]](http://img520.imageshack.us/img520/4082/44dh4.jpg)
Mondjuk, annyit azért hozzáfűznék, h -és ez volt/van az egyik legzavaróbb dolog, emitt is cserélek egyébként:S - hogy oké, h reset után elindul, vagy h nekem, másodjára sem, csak harmadjára, de könyörgöm, volt, h csak simán egy este barátnőm általi bekapcs után jött hozzám, hogy nem csinál a gép semmit, persze, szépen állt a post kép. És ha most azt mondanám, hogy itt nyugodtan, szótlanul ujraindítottam csak a gépet, és nem kivántam semmit a lap anyukájának, akkor az orrom most igen nagyra nőne.
Ugyhogy inkább nem mondok semmit, jó ez a lap....
Egyetértek, ez igen zavaró! Remélem csak bios gond,de ha az, akkor is van mit csinálniuk a DFI-s srácoknak/*lányoknak! A blogban azért is írtam bele ,hogy az ember a kukába kívánná ilyenkor.. 
[Szerkesztve]
BTC-t vennek!!

Csak most jutottam el a teszt elolvasásáig,de nagyon jó,és a 8600GT tuning is elég nájsz lett.
Grat!
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
Nna, megvan az e6600. Este prób a dfi-ben, kap egy legeslegutolsó esélyt... 

No, mik nem vannak... 
Remélem, ezzel már sikered lesz.
hajrá ,remélem nem fogsz csalódni..
Nyugdíjas, beteg: Thx! 
BTC-t vennek!!

üdv mindenkinek!
no sikerült a lap beüzemelése ,nagyon kemény beállitások kellenek a tuninghoz ,de nekem nagyon tetszik a lap, sztem semmivel nem rosszabb mint a commando.
Sajna a Cl 5 beállítások még nem igazán mennek sőt nekem sajana cl5 540 FSB nél nem akarja a tutit 
JAh nálam talán kétszer jött elő az a bug amit Overék irtak szovaal nem kell Reset gombot nyomogatni egyből indul kivéve rossz beállításoknál 
Addig amig nem tudom a cl5 belláítást fixálni nem rakok fel képeket.
Ez az 1 óra még kevés volt a lap kiismeréséhez!
Én csak egy 6300 procival teszteltem. 
A bárányok hallgatnak!
Nekem jó beállítások mellett is volt hogy megakadt az első képernyőnél!! Érdekes másodjára indulva feláll a win és orthos stabil a cucc.. 
BTC-t vennek!!
Van egy olyan érzésem, hosszú lesz az éjszakád.

Érkezem...
[link]
Látom, alakulsz. Ezek szerint az E4300 nem volt a partner Nálad.

Na nem rossz.....alakul a dolog, lehet nem is sz@r az az alaplap 
Köszönöm
Azonban, ugy néz ki, feljebb nem tudok ennél menni, nem igazán akarja. Sem a 9x-es szorzós variációval, sem az alacsony szorzó/magas fsb -vel.
Hamarosan érkezik a quadgt, abban meglátjuk, mit fog csinálni, kíváncsi leszek. Igazából, ami viszont remek, és én erre is vágytam, hogy minden alapfeszen van, és 3200/400/4-4-4-10-en orthos stabil, a procimagok olyan 38-40 fokosak durván idle, terhelve 54-55-ig mennek el. Szóval, ez nekem elég is lesz. Mindez az alapon járatott FS-C77 zalmival.
Amit kicsit nem értek, h mivel a lap -főleg most, over blogja alapján bizton állíthatóan- tudja az 500+ fsbt, a procival mégsem sikerült 470 fölé mennem, ha lejjebb vettem az fsbt és magasabb szorzóval néztem, akkor is ugyanaz volt, a 3737mhz-nél vége, superpi nem fut le. Próbáltam feszeket lépcsőzetesen emelni, 1.68-ig mentem el
, de..sajnos, ez már sok neki.
mod. 1.68V-on is még valami 54-55fokos volt, amugy, everest szerint.
de, tényleg nem akartam már tovább szenvedtetni. Láthatóan azonban tényleg bírja a feszt, ahogyan azt az előző gazda is hangsúlyozta nekem

[Szerkesztve]

470 fsb 8 -as szorzó gondolom...teszt, kép nincs róla?
Nincs, mert ott már kifagyott a superpi.
A 415*9 -es variácó müködött csak (lásd képem), kb 1.60V-tal. De a 3.8-at így sem sikerült elérnem- egyenlőre..
akit érdekel a tesztelt példány, jelentkezzen priviben nálam 
köszi a tesztet 

BTC-t vennek!!
az előző gazdijánál ment a proci 8x480 at, szal' Hajrá Tibajax!
[link]
Láttam, majd upolok bőszen. 
nagyon pang a topic, gyerekek...
UP 
Biztosan nyaral mindenki... Vagy minden rendben a lapokkal.

Vagy senki nem vesz ilyen DFI-t.
<---Train With Max--->
Hát igen, a 3 variáció közül minimum az egyik aduász mindenkinél, kérdés h melyik?
Én nyaralni egy hónap múlva megyek, a lappal pedig nálam most aránylag minden rendben.....
..még 2 napig, amikor jön vissza a régi lapom 
Akkor 6600-tal se lett jobb...

Diablo 3 - Gorneck#1239
Dehogynem (#530), viszont, a szívem visszahúz az abit-hoz. 
Hova is lett a régi lapod? Garizni van?

Halaszni.
LOL 
BTC-t vennek!!
(#549) Armando_19 válasza Overlocker (#548) üzenetére

zsír az írás. Lesz esetleg LN2 teszt is?
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#550) Overlocker válasza Armando_19 (#549) üzenetére
thx, jövőhéten lesz,de nem DFI-vel 
[Szerkesztve]
BTC-t vennek!!