Minden ami a címbe tartozik az jöhet ide, játékok-meccsek szervezése, jelentkezés , szerveződés.
2009. november 16. Első debreceni Ph foci
[ Módosította: Loretto ]
A sör nem alkohol, a nő nem ember, a medve nem játék !
Na erről beszéltem 
Akkor már csak össze kellene hozni azt a 12-14 embert labdával, meg egy teremmel 

Köhüm...köhöm...FIGYELEM! APA LETTEM!!! XD

Akkor itt is jelentkezem.
Az esti órák lennének számomra megfelelőek.
Némi anyagi áldozatot sem sajnálnék.
A megkérdezettek közel egyharmada egyetért, viszont a többit nem érti. Az egyharmad azt az egyet se érti.
Osztom a véleményt, de ha az esti orákban nem is, akkor a hétvégi időpontok szerintem mindenkinek megfelelhet....
Mondjuk ha terembe megyünk, akkor igazándiból teljesen mindegy az időpont 
,,At the end of this day... One shall stand, one shall fall...'' (Optimus Prime)
Akár én is vevő lehetek a dologra - persze én konkrét focira, nem szabályok nélküli bohóckodásra (volt már ilyennel is dolgom
)
blinkstore.uw.hu

Én is bejelentkezem, csak tudjunk majd közös időpontot találni...
Sün!
Én is mennék, csak előbb kéne venni egy cipellőt
Na meg mivel nádudvaron lakok, az esti órák nem a legjobbnak tűnnek 
Amiből lekvárt lehet főzni,abból pálinkát is!! | A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet!! :D | 'Magas a levegő napfénytartalma' by Winner :D

Nagyszerű, úgylátom kedve van pár embernek, találjunk ki egy időpontot előre hogy mindenki aki esetleg kedvet kapna még, addig tudja jelezni szándékát, mondjuk valamelyik hétvégén akkor mindenki jobban szabad és legalább meglátjuk hány ember tud eljönni aztán közben szépen megbeszéljük hol, meg akkor addigra látjuk a létszámot is 
Okés!
Jó ötlet!
Aki tud, az érdeklődjön terem ügyileg, legyünk minél inkább tájékozottabbak! 
[ Szerkesztve ]
Bár a hétvégénken én meccsen vagyok még vagy 2-3 hétig, de esténként már ráérek én is, azt hiszem.
Ha lesz csapat, akkor belevághatunk!

Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. #Az első győzelem: Debreceni Ph Team - Hajdúnánás Női FC 25-4# --- Fuvart keresek Ápr. 1-én a Mobile Meeting 2010-re Debrecenből!---

Jól hangzik a dolog
Tehát a téma adott akinek kedve támadt és szeretné rugni a bőrt, jelentkezzen itt, esetleg írja le neki mikor van szabad ideje, hogy minél jobban össze egyeztethessük és így minnél többn legyünk.
[ Szerkesztve ]
Én hétfőn-szerdán-csütörtökön ráérek!

nekem az esti órák is megfelelnek,hétvége is. 
új alkatrészek 2-3 napos szállítással,garanciával,érdeklődj!

Hétvégén akkor egyáltlán nem jó még most neked ? (ez zodiaknak akart menni, de akkor téged is kérdezelek hogy állsz a hétvégékhez ?)
izomhod: hát akár 2 hetente is vagy ahogy van rá igény kedv és kitartás 
[ Szerkesztve ]

én teljesen kiszámíthatatlanul dolgozok, ha lesz időpont, majd ahhoz alakítok.
havonta egyszer össze lehetne jönni, nem?
Nekem jó a hétvége is, tudok szakítani rá időt...
Mondjuk a hétköznapokkal jobban ki vagyok békülve, a hétvégék mindig nyüzsisek, ősök látogatása, józanodás, veszekedés az asszonnyal 

Ok!
Ezért is írtam, hogy írja le mindenki, neki mikor a legjobb mert akkor úgy találjuk ki az időpontot, hogy lehetőleg mindenkinek jó legyen 

nov1-nov 22-ig terjedő időszakra összedobtam egy időpont szavazást (igen/nem/talán)
remélem segít
én még nem töltöttem ki, mert nem látom a melómat, de hétvégére kiderül
[ Szerkesztve ]
Ez egy jó ötlet volt 
Már szavaztam is 
Mivel viszonylag hamar sötétedik, így a megyei meccsek is korábban kezdődnek ezért fél5 után már talán jobban ráérek a hétvégéken, de még vagy 3 hétig tart a szezon, utána nem lesz meccsem
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. #Az első győzelem: Debreceni Ph Team - Hajdúnánás Női FC 25-4# --- Fuvart keresek Ápr. 1-én a Mobile Meeting 2010-re Debrecenből!---
én minden nap 5ig dolgozok, jovő hónaptól este 7ig kb. ezen kívül hétvégenként bármikor jó nekem 
,,At the end of this day... One shall stand, one shall fall...'' (Optimus Prime)
időközben bejelöltem az időpontokat, amik nekem jók lennének 
ha esetleg ebből rendszert csinálunk, akkor lehetne készítettni egyedi PH!-s debreceni válogatott pólót névreszólóan 

Az jó lenne 
Mindenki a nickjét hordhatná a hátán 

Ez nekem is eszembe jutott, de nem akartam már ennyire előre menni, elöbb kezdjük le 
Jah, előbb jáccani kéne :k
De amit olvastam az adok-veszek topikban, hogy esetleg lehetne meccsezni más városok PH!ocistáival
Amolyan rangadó vagy barátságos mérkőzés féle
Csak nehogy az legyen, hogy "kocka" létünkre a labda is kocka lesz
Majd a későbbiekben csináltatunk az Adidas-szal vagy a Nike-val PH! lasztit 
[ Szerkesztve ]
Jaja, laszti, mez, cipő! 
A nevünket meg rakathatnánk a seggünkre, mint annak idején a lokinak a KARÁT felirat...

kocka labda 
ha kinn játszunk, akkor nem kell mez
félmeztelenek a meztelenek ellen
kapuba' csak csaj állhat!
Persze!
És te fogod meg mondani hogy ki a csaj?
Mert én k@ nem nézek ki csajnak 

Hajaj, úgy látom komolyan vennem kell egy cipőt mostmár

Amiből lekvárt lehet főzni,abból pálinkát is!! | A disznónak is két oldala van, mégsem egyenlet!! :D | 'Magas a levegő napfénytartalma' by Winner :D
PH bajnok csapat leszünk!!!! 
Ja, a végén Loki utánpótlás leszünk
Csak teremben sokszor előjön a csonthártya gyulladásom, nem egy kellemes dolog 
Meg hát a 120 kilómmal és 193cm-mel könnyen fáradok
Ezért hátvédnek tökéletes vagyok 
Akkor már előre látom, hogy a 84kg-m hogyan fog viszonyulni a te hátvéd súlyodhoz...mondjuk elég gyors tudok lenni 
[ Szerkesztve ]
Én is csak lendüljek bele 
Már alig várom, hogy lássam a sok nick név kit takar 
Jóformán senkivel nem találkoztam még a "focis" klubból 

ó,máris kisebbségnek érzem magam a 190 centimmel és 115 kilómmal

[ Szerkesztve ]
Na, alakul a hátvédsor 
hu gyerekek, akkor én a 60 kilómmal tényleg bíró leszek csak
vagy a legfürgébb csatár hehe ![;]](/dl/s/v1.gif)

ha nyit a koripálya, mehetünk jégkorongozni is, mehet a badicsekk

kispályán???

Ott hát

a fontanát megkérdeztem, 4000 ft per óra, nov közepétől már téliesítik is, addig fedetlen
ja csak arra nem emlékszem hogy füves, vagy salak, vagy beton

füves lenne a legjobb, szerintem. Ott esés után kevésbé történhetne horzsolásos sérülés.
Nah, mikor legyen első összejövetel?
Minél hamarabb 
Amúgy a Fontanaban a salak pályát téliesítik, úgy tom.... 
Nincs stoplisom, amúgy se vennék azt 
Meg kezd már hideg lenni a szabadtéri focihoz szerintem 
Edzői pályafutásomra szerintem nekem is elég lesz a futócipőnek használt olcsó féle teremcipő
Jóó az falura 

A Fontana salakos pálya, és télen hőlégfúvós sátor van fölötte. Elég jó 
Sün!
Áááá nem, a falura az Adidas stoplist hordom, tegnap Hajdúsámsonban, ma meg Zsákán koptatom majd

Matekoltam picit és hétvégére elkéne dönteni akkor az időpontot mert a pályát előre kell úgyis lebeszélni bárhova is megyünk, ez volt az eggyik a másik, hogy ha estére megyünk az kinek mit jelent órában kifejezve, szal esti játékre ki hánytól ér rá .
[ Szerkesztve ]