2013. május 21., kedd

(#9151) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Ért itt valaki kicsit jobban a weboldal készítéshez és a PHP-hoz? Kéne majd februárban egy kis segítség. :U

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#9152) footy

footy
(őstag)

HP Pavilion DV5 1180eh

- nagyon megkímélt
- keveset használt
- garancia augusztusig (érte is jönnek, nem kell küldözgetni!!!)
- minden gyári tartozékkal
- magyar billentyűzetes
- Invisible Shield-del fóliázva
- akku most lett cserélve

Kihasználatlanság miatt eladó ezért csere nem érdekel semmilyen formában.
120E

Genius videocam webcam eladó mikrofonnal 1.500ft
(kb 5x volt használva)

Skoda Fabia gyári első szett (kis beépítési mélység) 5.500ft
- gyári állapotú
- 16,5 mélyközép (szabvány helyre illeszthető)

Sandisk Sansa Fuze 8GB 22E
- ezüst színű
- minden gyári tartozékával, dobozában
- garanciás (nem pixmania)
- LOD (Line Out Dock connector, ha a kocsidban is igazán jó minőségben akarod hallgatni)
- Griffin Powerdock (szinkronizálni, tölteni és zenét hallgatni)
- megkímélt állapotban
- kb 4 hónapos
- kijelzővédő fóliával
- igény szerint adok hozzá egy 8GB-os eredeti Kingston memóriakártyát +3e.-ért

SQ győztes szett eladó: http://href.hu/x/kf3a

(#9153) GIJoe

GIJoe
(senior tag)

(#9154) mrbig25 válasza mrbig25 (#9102) üzenetére

mrbig25
(senior tag)
LOGOUT blog

Enermax Liberty ECO II 400w tápegység

Ár: 16000Ft

MSi R5770 Hawk 2hetes, garis, dobozos

Ár: 32000Ft - Garis VGA-t beszámolok.

A tápegység és a VGA együtt 45k!

Egyéb eladó dolgaim:
Genius SP-S105 alap sztereó hangfal - 1000Ft
Hyundai DV-5X 711 asztali DVD lejátszó [doboz, papírok, kapcsoló+elem, 3 nap próbagar] - 3500Ft

Érdeklődni lehet priviben!

[ Szerkesztve ]

...

(#9155) Isee

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Eladó:
- 3Com Superstack II 1100 24 Portos Switch: 18K
- Sapphire Ati HD4650 512mb/1gb DDR2 PCI-E (D-Sub, DVI, HDMI) Új, doboza, mindene megvan, garancia 1 hónap: 9k

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#9156) ati012

ati012
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hirdetéseim :)

http://www.katolikusradio.hu/

(#9157) Gazsi00

Gazsi00
(őstag)

Minden eladó

"Jó a súlya. A megbízhatóság jele. Ha nem működik, ütni is lehet vele." (Penge Borisz a pisztolyról)

(#9158) trl_master

trl_master
(kvázi-tag)

már várható volt...

"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."

(#9159) levi1108 válasza trl_master (#9158) üzenetére

levi1108
(tag)

Szerintem nem hülyeség. :U

Informatikai hálózattelepítő -és üzemeltető állást keresek!

(#9160) Isee válasza levi1108 (#9159) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Szerintem se, legalábbb nem lesznek olyan hírdetések az apróban, amiket már fél éve nem uppol senki....
Az, meg hogy rang alapján lesznek a kedvezmények....... írta is egy srác a hsz-okban, hogy már évek óta ad-vesz (kb 1400 napos reggel van itt), és "újonc" a titulusa, ennek következtében fél, hogy ő is jól meg fogja szívni. Valszeg lesik majd azt is, hogy mennyi napja van regelve az illető...stb
Ha nem lesznek túl drágák a hirdetések (kb mint xpressz.hu-n), akkor szerintem nem lehet nagy a probléma.

[ Szerkesztve ]

"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

(#9161) B-L-A-C-K

B-L-A-C-K
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Valakitől hallottam a napokban, ha valamit veszel postai utánvétellel, megjön, a postás előtt kibonthatod, megnézheted, mi van benne, ha nem jó visszaküldheted. Ez igaz:F

[ Szerkesztve ]

(#9162) A Tejesember válasza Isee (#9160) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

Szvsz is a PH-n eltöltött időnek és megbízhatóságnak kellene dominálni nem a hsz-ek számának. :R

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#9163) daa-raa válasza Isee (#9160) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

A rangba most is beleszámít a regisztráció ideje. Egyébként valamilyen szinten érthető a dolog. Láthatóan azokat akarja a rendszer előnyben részesíteni, akik a lapcsalád aktív tagjai, é nem csak üzletelni (durvábban fogalmazva nyerészkedni) járnak ide, egy ingyenes felületre.

[ Szerkesztve ]

Sianis megtömött egy pónit!

(#9164) Isee válasza daa-raa (#9163) üzenetére

Isee
(senior tag)
LOGOUT blog

Az addig oké, de jobban beleszámít a hozzászólások száma mint, az, hogy mennyi ideje van jelen egy felhasználó. Én pl kb 900napos reggel vagyok senior, ő meg 1400napos reggel újonc... Szerintem így igazságtalan lenne, hogy én több kedvezményt kapjak a hirdetésfeladásokra mint ő. Mittomén, én 5 hirdetést adhatok fel ingyen egy hónapban, ő meg csak 3-at..... :F

[ Szerkesztve ]

(#9165) daa-raa válasza Isee (#9164) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Nyilván szempont a PH! vezetősége számára, hogy azoknak adjanak kedvezményt, akik szakmailag is építik az oldalt. Szerintem ezen semmi meglepő és érthetetlen nincs. Én nem tartom igazságtalannak. Ez alapvetően egy IT oldal, csak mellékesen volt/van mellette a piac majd Hardverapró. Ezért is van a hsz szám is úgy súlyozva ahogy. Azt nem tagadom, hogy az aprós rész nem gyengén kinőtte magát, és ezt a vezetőség is felismerte. És pont ez vezetett ahhoz is, hogy fizetőssé váljon, mert már egy jó ideje annyi erőforrást visz el, amennyit a lapcsoport nem tud kitermelni. Mert maga az apró nulla értékű hirdetőfelület.

Persze van itt pár ember, aki szerint pont fordítva van, nos Ők bizony tévednek.

[ Szerkesztve ]

(#9166) dudikpal

dudikpal
(tag)

Sztem nem lesz gond a fizetős hirdetésekkel, amíg lesznek más ingyenes alternatívák.
Amire viszont kíváncsi lennék, az ezeknek az adok-veszek topikoknak a sorsa.
Vagy csak csevegésre lehet ezentúl használni, vagy...vagy?

MINDENT RAKTÁRRÓL, tőlünk, neked ;) --- webshop.garmix.hu

(#9167) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

Én inkább arra leszek kíváncsi, hogy ezekkel az adok-veszek topikokkal mi lesz?
Úgy látom, hogy ez több valakit is foglalkoztat, de egyenlőre még nem kaptunk hivatalos választ.

[ Szerkesztve ]

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#9168) Sanya595 válasza RexpecT (#9167) üzenetére

Sanya595
(senior tag)

Nem tudjuk,hogy is lesz,de pl Én ha venni akarok valamitt,soha nem az aprót nézem meg elöször,hanem bennézek ide és átlapozok 50-60 hsz-t,mert hátha van valakinek az ami nekem kell.

(#9169) z0d1AK válasza Sanya595 (#9168) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Keresnék valami jó, olcsó WiFi routert minél előbb (úgy holnap délig)!

(#9170) RexpecT válasza Sanya595 (#9168) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

Hát igen, az öreg motorosok ismerik főleg ezt a topikot, és már megszoktuk, hogy itt nézzünk szét először :K .
De van egy rossz érzésem, hogy ezeket a topikokat is megszüntetik. :(

-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

(#9171) Sanya595 válasza RexpecT (#9170) üzenetére

Sanya595
(senior tag)

Márcsak azért is gáz ha megszüntettik,mert igy lakhely-re nem tudsz keresni.
Viszont eddgi,mivel Én szoboszlói vagyok,nyilván a debreceni eladókatt részesitem elönybe.Az apró keresö,nem jól használható ilyen esetekben.

(#9172) dudikpal válasza RexpecT (#9170) üzenetére

dudikpal
(tag)

Én is ezt prognosztizálom.
Gondolom az apró bevétel számításánál figyelembe vették azt is hogy töredékére fog visszaesni a hirdetők száma, ergo nem fogja annyira terhelni a rendszert mint most.
Ezen már nem is fogok csodálkozni azok után, hogy fenyítve lettem amiért más lokál topikokban is hirdettem, azaz mondhatjuk országosan. Azt nem lehet. Mintha nem létezne posta vagy mi.
Majd lesz valahogy. Ha másra nem, arra jó lesz a fizetősség, hogy az írástudatlanokat szelektálja. Agyrém némely emberpalánta mennyire rémesen tud írni :W

(#9173) A Tejesember válasza RexpecT (#9170) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

Szerintem nem fogják megszüntetni.Úgy gondolom, hogy elég nagy a látogatottsága a local topicoknak és a tulajdonosoknak is az az érdeke, hogy a látogatottság megmaradjon.Lehet nem jól látom, de a moderátorok biztos tudnak bővebb infót ez ügyben.

"...és miként hírdeti a Biblia: megméretik az embernek fia, s miként vetett, azonképpen arat,elfut a víz, és csak a kő marad, de a kő marad." Wass Albert

(#9174) bodom87

bodom87
(kvázi-tag)

Eladó

Johnson Blueline 30R - 23.000Ft

Marshall VS Valvestate 100 - 72.000Ft

Eladó LG GS 290 Cookie Fresh T-mobilos, 2 hónapos teljesen új állapotban 2 év garancia - 2hó kb.

Motor riasztó - 3.700Ft

Szilikon pántos LED-es karóra - 3.000Ft
Dátum,hét,óra,perc,másodperc mutatós
12/24 órás formátum
4 gombok

Bicikli riasztó - 1.800Ft

Kingston MicroSDHC 4Gb - 2.000Ft

http://www.fabion.hu - hidraulika

(#9175) Laraxior válasza Isee (#9160) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

fizessen helypénzt... sehova sem mehet az ember ingyen árulni. :K
megszűnik majd az ilyen sok élősködő :K legalábbis elég jól szelektálva lesz.

Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

(#9176) dudikpal válasza A Tejesember (#9173) üzenetére

dudikpal
(tag)

Egyrészt ha marad ebben a formájában, akkor itt tudsz ingyen hirdetni(arra nem lesz kapacitás hogy figyeljék ki-hányszor-milyen hirdetést ad itt fel, ezért sem lesz így), másrészt ha a hirdetés itt be lesz tiltva, az szívja meg igazán aki nagy néha meg akar válni valamelyik használt cuccától. Az évi pár ingyenesbe persze belefér, de itt beírja h ez a cucc eladó, hamarabb van rá vevő mintha feladja az apróban, mert van aki csak ebben a topikban böngészik, nem az aprón.
Bevezetés után hiába böngészik majd többen az aprót, amikor adott kategóriában több tíz oldalt kell majd visszalapozni, mert az up is ugye fizetős lesz. Így az egyszeri delikvens 1 hét múlva jó eséllyel a századik oldal környékén tanyázik majd, ahol kb 0 esélye lesz eladni a termékét.
Csak abból gondolom h ez a topik a jelenlegi formájában megszűnik, mivel a bevezetés fő okaként a veszteség lett megnevezve, tehát a változás iránya egyértelműen a bevétel maximalizálása lesz, amit ez a topik nem igazán szolgál.
Pénz, pénz, pénz.

(#9177) daa-raa válasza dudikpal (#9176) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Feladod aprón, és ide belinkeled, ahogy sokan most is teszik. Ezt semmi sem tiltja ma sem, és később sem fogja. Ezzel a megoldással ugyanis nem csökkented a Hardverapró forgalmát. Szakmai topicokban nyilván továbbra is tilos lesz hirdetni.

[ Szerkesztve ]

(#9178) arpeen2 válasza daa-raa (#9177) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

És itt közvetlenül mit lesz tilos hirdetni ? Csak info cuccokat, vagy a használt fürdőkádat is?

(#9179) RexpecT válasza daa-raa (#9177) üzenetére

RexpecT
(PH! addikt)

És ha csak itt hirdetem meg?Tehát link nélkül?

[ Szerkesztve ]

(#9180) Fricu válasza A Tejesember (#9063) üzenetére

Fricu
(tag)

Üdv
paramétereket küldj priviben.
Fesz, áram, csatlakozó hossz, külső-belső átmérő.
Hátha van

Fricu

(#9181) dudikpal válasza arpeen2 (#9178) üzenetére

dudikpal
(tag)

"Feladod aprón, és ide belinkeled"
Ha nem lenne érthető: közvetlenül semmit.

(#9182) A Tejesember válasza Fricu (#9180) üzenetére

A Tejesember
(fanatikus tag)

Köszönöm, már megoldódott. :R

(#9183) daa-raa válasza arpeen2 (#9178) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Fogalmam sincs.

Hardveraprón most is van Egyéb kategória, ahol bármit lehet hirdetni.

dudikpal: És az miért baj, hogy közvetlenül nem lehet hirdetni? Aki ipari szinten nyomja, az bizony fizessen. Akinek csak néha kaad egy-két eladnivalója, az bele fog férni a keretbe.

[ Szerkesztve ]

(#9184) ficere

ficere
(fanatikus tag)

eladó egy független fehér 16gb-s iphone 3gs.tokkal vonóval.

Machete nem ír sms-t

(#9185) arpeen2 válasza dudikpal (#9181) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Akkor kíváncsi leszek az ószeresek hol fognak hirdetni. :) Nem tudom a használt háztartási lomok melyik csoport alá férnek majd be.

Arról nem is beszélve hogy a moderátoroknak naponta kell majd tucatnyi hirdetést törölnie (csak innen) mert ugye van pár tucat ember aki write only-ba tolja. És sosem fogja elolvasni a szabályokat, sehol.:W

[ Szerkesztve ]

(#9186) Zorza

Zorza
(újonc)

1494 napja regeltem,újonc vagyok,és most kezdtem el fórumozgatni.
sokat olvasgattam,és tanultam is a szakmai részen,de szerintem ezzel nem csak én vagyok így.
Sokan ha beakarnak újítani egy hardverbe, kíváncsi más véleményére,tapasztalatára.
A lokál részt mindig is kedveltem,és szerintem hiba lenne kivenni, de tuti tiltani fogják hogy itt hirdessük az eladni kívánt cuccunkat.

tényleg.. nem kell valakinek notiba 2x512Mb DDR2 ram ,fekete dvd író,1.73 intel proci

[ Szerkesztve ]

(#9187) dudikpal válasza arpeen2 (#9185) üzenetére

dudikpal
(tag)

Expressz, topapro, apronet, jofogas stb.
Ha nem lehet(tilos) ide linkelni, betszi aláírásba pl. Amíg nem lesz az is megtiltva :D

(#9188) RexpecT

RexpecT
(PH! addikt)

- Maxell DVD-R(50) 47 Ft
- Maxell DVD-R(100) 44 Ft
- TDK DVD-R(c50) 57ft
- Verbatim DVD-R (50) 62ft
- Maxell DVD+R 8x DualLayer (c10) 150Ft
- Philips DVD+RW(c10) 140Ft
- 24db-os CD/DVD mappa: 400Ft
- 48db-os CD/DVD mappa: 600Ft
- Maxell CD-R(25) 39Ft
- Verbatim CD-R(25) 52Ft
- 210db-os CD/DVD mappa: 2100Ft
- Szimpla tok 36ft
- Szimpla DVD tok prémium minőség: 45 Ft

(#9189) Fricu válasza lorcsi (#9077) üzenetére

Fricu
(tag)

Nekem egy asrock alaplap csinálja ezt néha:
Nem látja a hálózati kártyába dugott Lan kábelt, nem lehet a netre csatlakozni.
Ilyenkor ki kell törölnöm az eszközkezelőben, kikapcsolni a gépet, kihúzni a feszt a tápból is fizikailag, újraindítani safe módban, ellenőrizni, hogy tényleg nincs a kártya telepítve, Újra kikapcs, kábel ki, majd vissza, normál módban indítás, telepíti a hardvervarázsló a hálókártyát, és megy.
Rendszertelenül jelentkezik, van hogy hetekig semmi, aztán egy két napig előjön, hetekig semmi.
A gép primestabil, semmi más gond nincs.
Nincs magyarázatom, de nálam így lehet életrekelteni.
Hátha segít

Fricu

(#9190) Zoliboy95

Zoliboy95
(tag)

ELADÓ DOLGOK:

Eladó egy TV/Hifi állvány. Ár: 5K

Érdeklődni priviben.

Bérelhető hang és fénytechnika!
Továbbá vállalok céges rendezvényeket, esküvőket, óvodai, általános, középiskolás rendezvényeket, illetve egyetemi bulikat is. Természetesen mint DJ is. Számlaképesen.
Mahasz engedéllyel rendelkezem.
Az ár megegyezés szerint. Érdeklődni privátban.

Pénzügyi Hirdetés!
Hitel-intézés (Lakás, autó stb.) (Hitelkiváltás rendezés.)
Lakás-élet-vagyonbiztosítás.
Megtakarítás (Nyugdíj-előtakarékosság.)
Forduljatok hozzám bizalommal! (Privátban)

Keresnék Verbatim DVD-t és CD-t. Privátban jöhetnek az ajánlatok!

A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)

(#9191) Kryczek

Kryczek
(tag)

Szerény véleményem szerint (Bár ne így legyen) ha fizetőssé teszik a hardveraprót, ennek az egésznek reszeltek!

Miért is?

Mert ez Magyarország, benne a sok magyar emberrel, akik ugy sem fizetnek semmiért, inkább nem kell vagy nem foglalkoznak vele.
Szerintem az itteni életet az tartja fenn, hogy van egy ilyen használt-piac feeling-je, egyfajta piactér ahol jönnek mennek az emberek és adnak vesznek ahogy jön.
Én személy szerint ritkán árulok itt bármit is de ha fizetős lesz akkor biztos nem fogok. Igen én is ilyen vagyok, mert sajna egy pár ezres tételnél nem fér bele mondjuk egy 500 Ft-os vagy 1000-forintos sms. Lehet köpködni emiatt, az vesse rám az első követ akinek őszinte lesz a mosolya a hó végén néhány lebonyolított üzlettel, a mobil számlája láttán, amin majd esetenként 4-5 ezer forintos többlet lesz a kifizetett hirdetések meg egyebek miatt.

de ne legyen igazam.

Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.

(#9192) zolikaDB

zolikaDB
(őstag)
LOGOUT blog

Tudna vki segíteni abban, h van-e olyan kedvező árú 8/16GB-os pendrive, ami viszonylag jó gyors? Tehát a HDTune-os average write speed eléri akár a 20 megát. És nemcsak 4 gigás file-oknál? Olyan 6-8-10 e Ft-os kategóriában. Valami bestbuy.
Vagy akkor jobb egy esata-s SSD? Vagy egy USB 3.0-s Kingston?

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#9193) magyar777

magyar777
(kvázi-tag)

olcsó eladó független Htc hero

LG Optimus Black - by Huexxx

(#9194) dudikpal válasza Kryczek (#9191) üzenetére

dudikpal
(tag)

"benne a sok magyar emberrel, akik ugy sem fizetnek semmiért"
Azért ezzel vitatkoznék. Fizetésed 40-60%-át elveszik tőled, minden vásárlásnál az ár 1/4-ét pluszba fizeted szintén adóba, adózol az autód után had ne soroljam tovább.
Itt nem arról lesz szó, hogy inkább nem fizetnek a szolgáltatásért, hanem arról, hogy ha van több ingyenes alternatíva is, miért fizetnének érte?

[ Szerkesztve ]

(#9195) z0d1AK válasza zolikaDB (#9192) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

A Silicon Powernek van SSD-s pendriveja, eSATA és USB 2.0 csatlakozóval. Ha kell, tudok is ilyet.:)

(#9196) zolikaDB válasza z0d1AK (#9195) üzenetére

zolikaDB
(őstag)
LOGOUT blog

Na, mit is tud, és mi pénz? PÜ-be is jöhet!

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#9197) Adonimus

Adonimus
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ha valakinek van 500 vagy 1000 forintért Micro Sd kártyája szoljon. Mérete mindegy csak olcsó legyen.

adonimus felhasználónak 40 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#9198) embe

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eladó fél konfig.
Alaplap: Gigabyte GA-EP43-DS3
CPU: E7300
Ram: OCZ REAPER 2x2 GB 1066

Egy jó kis gép alapja lehet.

Eladó cuccok ( venti, teló, wifi antenna ) : http://href.hu/x/h7au

(#9199) zolikaDB válasza embe (#9198) üzenetére

zolikaDB
(őstag)
LOGOUT blog

Az Accelero esetleg?

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#9200) GIJoe

GIJoe
(senior tag)

Komplett passzív gép!

Ház: Csínos Codegen 8011-C10 server P4 ATX ház
Táp: Silent max 350W passzív
Alaplap:Gigabyte: GA-MA770-DS3
RAM: 3 GB Kingmax DDR2 800 Mhz életgarival
VGA: ATI HD 4550 1 GB DDR3 passzív (UVD 2.2) HDMI
ODD: Pio sata DVD-RW
HDD: WD 640 GB 100%/100% Sentinel 1 év gar még
CPU: AMD Athlon 64 X2 3600+ EE (SSE3) (dual core)
CPU cooller: Zerotherm butherfly+ többféle kerettel...

50 K

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.