Eladó Telefon: Nokia N97 Mini
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)

Eladó Telefon: Nokia N97 Mini
A 95 a nevemben nem azt jelenti, hogy 95-ben születtem. :-)
Hétvégén LAN-ozok bibibiii, akkor lehet azt veszek/viszek... Csak, hogy jobban pörögjön a DotA!!
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Nem akarsz inkább The Battle for Middle Earth 2-ni? 
mondjuk ez amolyan hamachis lan 
Ha stratégia, akkor Age of Empires 2 vagy Age of Mythology... Ezek az "újak" annyira nem adják... Bár Red Alert 3 tetszik...
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
AoE2-t nagyon szeretem,bár nagy monitoron nem olyan szép,de sokat toltam

Asus laptop eladó! érdeklődni nálam!
i5 3450, 2x8GB @1600mhz, ATI HD 6850

A múltkorában hirdetett vki géppapírt. (A/4)
Van még belőle?!
Ha igen, dobjon már egy privit, mert vennék vagy 2 csomaggal!
Mert megtehetem... (A döner a kaják Chuck Norris-a, mindent ver...)
mégse ide 
[ Szerkesztve ]
mégiscsak...
valaki segítene angolfordításban? konkrétan ebben 

Nokia 6230 eladó! Független jó állapot. 6k
[ Szerkesztve ]
Bontom a Bmwéket gözerövel...
(#6012) werszomjas válasza Laraxior (#6010) üzenetére

Google translate csodákra képes 
Jó nem a legpontosabb, de sztem érthető 
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
(#6013) Laraxior válasza werszomjas (#6012) üzenetére
akkkurva..ilyen létezik? mindig tanul az ember..ma már 6odjára telepítem úja..
köszönet 
(#6014) werszomjas válasza Laraxior (#6013) üzenetére

Sőt ha a Google Chrome böngészőjét használod, akkor még ez a link sem kell, amikor angol oldalt nyit meg, fent azonnal felajánlja hogy lefordítja neked 
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
SB Live! 5.1 hangkari és
JWT-945GC-A2 alaplap eladó!
- intel 945chipset (Pentium dualcore támogatás, elvileg viszi a C2D procikat is, de ezt nem próbáltam)
- DDR2 (533Mhz, 667Mhz) 2 foglalat
- integrált videó
- SataII
Keressetke PÜ-ben!!!! 
[ Szerkesztve ]
★ BF3: fenergie84 ★

Eladó:
Dell Studio XPS Laptop
Logitech Kinetik Backpack
Sony Ericsson Naite telefon, 1 év garancia, Telenor függő. ~ 10.000HUF
Vennék:
30e Ft-ig bezárólag új / Újszerű telefont. Bluetooth, mp3, jack dugó.
Eladó termékeim beszámítása megoldható nagyobb értékű telefon vásárlásakor.
Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 16GB RAM (10GB RAMDisk), 128GB SSD, 500GB 7200RPM)

AKG K315 füllhallgató 3000 ft-ért eladó
Tintapatron EPSON T0711/T0891 CSAK 250 ft. 1db van belőle. Azért ilyen olcsó mert sajna nem volt jó a nyomtatómba mert abba t0611 jár. Belepróbáltam, de nem tudtam belerakni és a záróhártyát ugyan átszúrta a nyomtató, de attól még egy gramm festék se hiányzik belőle. vihető továbbá USB gégecsöves lámpa 500 ft-ért:
Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)

keresek:
40gb 3,5" IDE winchester
DDR2 asztali 512 vagy 1gb ram
120 vagy 160gb 3,5" winchester
eladó:
400gb SATA 3,5" winchester - 6,5k
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."

Wlan Adapter TP-Link 54Mbs TL-WN422G eladó 1,5k
Philips hangszóró 2x 200w 1k
[ Szerkesztve ]
Monsterből próbáld ki a rippert 
Én azt szoktam inni foci előtt, félig gyümölcslé, félig energiaital.... ez a sárga színű 
[ Szerkesztve ]
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
Megoldottam, tárgytalan. 
Filtörd teknúz sztrím: http://twitter.com/erdoke

Nokia 5730 eladó, akár 1Ft-ért! Katt.
Bazinga!

Eladó cuccok:
Gigabyte GA-P35-DS3 S775 alaplap - 8000 HUF
Gigabyte GA-P43-ES3G S775 alaplap - 10000 HUF
Intel Core 2 Duo E6300 S775 CPU - 10000 HUF
2x1GB Kingmax DDR2-1066 RAM - 8000 HUF

Nem azért az aprópénzért, de csak leírom...
Munkahelyemhez elég közel van a Csapó gyros (Árpád térnél), és néha-néha betérek egy gyros-tálra, ami 795 ft. A bunkó kiszolgálást még elnézem, mert éhes vagyok, de hogy érdekes módon soha nincs 5 Ft-osuk visszajáróba, az azért már elég érdekes. Az utóbbi 3-4 hónapban egyszer sem volt.
Pont lesz*rom azt az 5 Ft-t, de lehetne bennük annyi becsület, hogy váltatnak fel, vagy ha nem tudnak visszaadni, akkor kiírhatnák, hogy "nincs visszajáró
". A bunkó kiszolgálás a két csaj részéről csak bónusz a gyrosra vágyó ügyfélnek 
MOD: Múlt heti sztory: adtam egy 500-as étkezési jegyet, és 2 db 200 Ft-ost. Várom a visszajárót, néz rám a csaj, hogy mi a f*szt akarok még
Mondom 900-at adtam, erre flegmám idenyom egy 100-ast, és annyit, hogy 5 Ft-osunk nincs 
Legközelebb a 795 Ft-t 159 db 5Ft-osban viszem be nekik

[ Szerkesztve ]
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----

Az ottani gyrost szeretem ugyan, de az árak egyre húzósabbak, a csajok pedig tényleg flegmák sajnos 
[ Szerkesztve ]

kajacsekkből nem kötelesek visszaadni, rá is van írva a legtöbbre
én múltkor rendeltem tőlük, nekem csak flegma volt a csaj
Én is ezen a véleményen vagyok, a gyros tényleg jó, de csak egyszer ettem ott a csajok miatt. Mármint nem miattuk mentem be
, hanem miattuk csak 1x 
Kértem egy gyrost (azaz 2-t mert párommal voltunk), és mondom, hogy még kérnék hozzá 2x3 deci fantát. Erre visszakérdez olyan hangon, mint egy frissen szabadult holdkóros zombi másnaposan, hogy "Miiiet?" mondom 2x3dl fanta narancsot. Erre meg a reakció ennyi volt: "Ja jóvan akkor oké..." szintén flegmán....
Mai napig visszasírom azt a gyrost 
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)

500 ft kajacsekk + 300 ft KP-t szoktam adni, ki beszélt arról, hogy kajacsekkel fizetem az egészet?
A 900-at pedig mint írtam egy 500-as kajacsekkel, és 2 db 200 ft-os érmével adtam oda, ha ez zavart meg
[ Szerkesztve ]
----- inkabb emailben keressetek mert a pht mar nagyon ritkan hasznalom -----
de ha ad kp-t is akkor nem a kajacsekkből ad vissza 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
ilyen helyen figyelni kell mikor ugat be az ember..kajakiadás előtt vagy után... 
de a pénztárosnak is oda kell figyelni mikor ugat be... kifizetés előtt vagy után 
Szerk: izomhod #6032: jah, mintha a csajokkal smárolnál, miközben gyros-szal tömik a fejüket... nagy élmény 
[ Szerkesztve ]

ha beleköpnek, olyan, mintha a csajokkal smárolnál 

Asus laptop jó áron! PM!
i5 3450, 2x8GB @1600mhz, ATI HD 6850

Keresek rossz VGA-t vagy alaplapot, amin a következő feliratú n-csatornás mosfet van: K3918. Ez egy kicsi fekete négyzet két lábbal a panelra forrasztva.

Eladó :
- CD-DVD Tartó Alukoffer 300-as és 1000-es
- 4db 14"-os 5x112-es Gyári Mercedes Alufelni
- Nokia 8800 Sapphire Arte C. független
- 1db 128Mb-os Ddr333-as memó
- 450W Chieftec GPS-450AA-101A
- T2310-es proci
Kesesek : Fax-ot ! Lehet valami multifunkciós kütyü is csak a lényeg hogy ne legyen őskövület, gari se hátrány.
[ Módosította: daa-raa ]
Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!
S478 alaplapot - beszámolás a termékeimből működik
intel 845
a VIA chipkészlet
SIS chip
márka mind1
vagy
S775 alap proci Celeron D magában
eladó
WD 320gb PATA HDdd 100/100 tipus: WD3200JB
ATI:
Sapphire HD5450 512mb ddr2 dsub/dvi/hdmi új 1hetes garis -jégen
Sapphire ATI HD3650 256Mb GDDR3 eladó - 4pines hűtéssel - ramok is hűtöttek
Gigabyte X1950Pro Zalman hűtős 256mb/256bit doboz+drivercd- gyári játék -3nap gar
Powercolor HD4670 512Mb GDDR4 AC L2 gyári hűtés - Doboz +kábelek 2011.09 24-ig gar
Sapphire HD4770 512Mb GDDR5 gyári hűtés - Doboz +kábelek 2011.10 14-ig gar
MSI ATI HD5850 1Gb DDR5!!!! DX11 -
Doboz + driver cd kábelek + - -2012.11.20 gar eladó -IPON.-i garral
Nvidia:
PALIT 8600Gt ref hűtős 256mb/128bit doboz+drivercd -3nap gar
Gigabyte 8800Gt Zalman hűtős 256mb/256bit oem doboz+drivercd -3nap gar
Gainward 9600Gt 512Mb GOLDEN SAMPLE -gyárilag hőcsöves piros fekete rácsos hűtés gyárilag HDMi+Dport+2DVI - 3 nap gar -eladva
MSi 7300GS 128Mb passzív hűtés - doboz 3nap-ig gar
Kisebb VGA-t beszámolok:
CPU:
Intel Penti S775 D820 2magos + hűtő
Intel Pent E5400 BOX -uj garis
+ lap
S775
Asrock 945PL-Glan ddr2+pcie
AM2:
MSi K9N Neo V2 ddr2+pcie -
A64 3200+ hűtő -féljégen
-Bontatlan AM2+/am3 0km hűtő
Ram:
2*1Gb 800 Samsung 7,9k
2*1Gb 800 GEIL value doboz 8,8k
2*1Gb 1066 Kingmax -hűtőbordás
Monitor:
22" LG 2234 s- Sn -ezüst kávás DSUB+DVI Pivot mód (1680*1050) - kisebb monitort beszámolok
26" Samsung T260HD 1920-x1200 16:10 2012 saturn gar Tv monitor egyben
TVK kedvezmény van!!
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

Nem tud valaki egy helyet, ahol tudnék személyesen venni MS Intellimouse 3.0-át?
Pofátlanul drágák a webshopok kiszállítási áraik...
Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 16GB RAM (10GB RAMDisk), 128GB SSD, 500GB 7200RPM)

Eladó:
- 1gb ddr2 800mhz 3500ft [link]
- Fujitsu-Siemens Lifebook E8010D HDD cserés 27000ft képek a linken: [link]
- sony M-560v diktafon 3000ft/db
- izom p3 hűtő 1000ft kép a linken: [link]
- P3 fél gép! 2000ft: 2lap 2 proci 2 hűtő + memória [link]
- 2db chieftech 420w táp 4500-5000ft: [link]
Keresek bármilyen hibás, rossz, szemétre szánt alaplapot (p1 is lehet akár. Az se baj ha hiányzik róla alkatrész!) 350ft\kg vagy 170ft/db, videókártyát, pci bővítőkártyát 30ft/db vagy 250ft/kg, memóriát 350ft/kg, procit 2000ft/kg (kerámiás p1 körüli intel és amd procik) áron. Más proci is jöhet 350ft/kg-ért. Továbbá tápokat 40ft/db! cd, dvd meghajtókat, fdd-ket 15ft/kg rossz vinyókat 40ft/kg áron veszek át. Debrecenben érte megyek, vonzáskörzetében "nagyobb" mennyiségtől érte megyek!. Első sorban a 350ft/kg termékek érdekelnek. Érd.: itt vagy 20-542-41-46 vagy baleee89@gmail.com
-Mobiltelefon akku nélkül 350ft/kg
-Rossz monitor, TV 200ft/db (crt monitor és hagyományos tv érdekkel)
-VESZEK NEM számítógép eredetű paneleket is! 30ft\kg (tv-ből, monitorból kiszerelt, és más nyomtatott áramkörök!)
-VESZEK szigetelt réz kábelt 400ft/kg áron!
-Nyíregyházán és Budapesten kb. 3 hetente tudom átvenni előre megbeszélt helyszínen!
-Nagyobb mennyiség esetén máshova is eltudok menni!
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

Hol tudok fonott kosarat venni? Boltbajárósat.
Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)
(#6040) werszomjas válasza bence78 (#6024) üzenetére

miért nem mész a meteorba? (csapó utca másik vége)
A gyros sztem sokkal finomabb mint a piros-ban, és a csajok is aranyosak.

(#6042) Irmscher 353 válasza werszomjas (#6040) üzenetére

Hát, ha még mindig az a két csaj, van aki korábban, akkor az aranyos szó, nem a legmegfelelőbb rájuk. ők is elég flegmába tolják, ha még ott vannak.
Amugy meg csak a döner 
Mert megtehetem... (A döner a kaják Chuck Norris-a, mindent ver...)

Én ott csak 1x ettem tálat, volt bnne sültrumli hússal.
Kérdeztem hogy ennek mi köze van a felülre kirakott képhez(totálfullos tál salátával meg minden), szonták h ez van. Én meg akkor ettem ott először és utoljára. Alja 1 hely.
Ja! És legközelebb keress vmi értelmesebb helyet, ne az 5ft-osokat számolgasd! 
[ Szerkesztve ]
MINDENT RAKTÁRRÓL, tőlünk, neked ;) --- webshop.garmix.hu

Apple iPhone 4 eladó! Vodafone, 1 év garival, fóliás, újonnan! Akit érdekel írjon privit...
szerver bérbeadás, szerver alkatrészek, hosting, vps -- keress bátran!

nincs vkinek 2X k körül 22"-os monitorja eladó?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
(#6046) Bontos Pasi válasza bence78 (#6024) üzenetére

Avesta a befuto

Bontom a Bmwéket gözerövel...
Keresek 4Gb microsd kártyát. Garival, debreceni átvétellel, olcsón (nem kell class6
)
Sometimes you win, sometimes you learn.
(#6048) Laraxior válasza ServerWorks (#6044) üzenetére
egy irányárat dobjál légyszi 

Oly gyros még mindig a legnyerőbb szerintem,finom is,normálisak is pedig Olivér is fent hordhatná az orrát,mert ML mercivel járkál már...
Meg azt "utálom",hogy legtöbb gyros-osnál a húst dekára mérik,itt viszont szemre.
[ Szerkesztve ]

Eladó egy remek állapotú T60 az alábbi kiépítésben,melyet most T43 árban megcsíphetsz!
-15" XGA
-Core Duo T2400 proci
-Intel 950 vga
-2*1gb ddr2 ram
-80gb sata hdd
-dvd-rw
-Intel wifi
-bluetooth
-magyar billentyűzet
-90w töltő
-9 cellás utángyártott akku,rossz állapotban.
Igény szerint dokkolót,Samsonite táskát olcsón tudok adni hozzá.
55e
Gyrosból pedig Efendi vagy Oly 
[ Szerkesztve ]