2013. június 19., szerda

(#39001) dr600 válasza dbius (#39000) üzenetére

dr600
(lelkes újonc)

jól mondod :K :K

ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#39002) torcsrent

torcsrent
(lelkes újonc)

(#39004) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Igen... ezert irtatok 7 hszt ugyanarrol... elbeszelgetunk egymassal, akkor most ki gondokja magat moderatornak? Ami mem tetszik, nem erdekel ahhoz nem kotelezo hozzaszolni. Mellesleg ketten nem irtunk annyit mint dbius.

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#39005) kymera válasza dbius (#39000) üzenetére

kymera
(tag)

Üdv mindenkinek !

lorcsi - köszönöm , igazad van ,ezen én is már csak röhögök :D

XtremLor - jogos :K , mindig akad valaki aki nem tudja felfogni hogy vége

Cybertrone - részemről ITT lezártam az ügyet , de vannak akik ezt nem tudják felfogni :)

qfm - köszönöm , igazad van. Ettől függetelnül a szabályszegést elkövettem és beismerem. De úgy néz ki ez kevés .

matykooo - én is :D

dbius - köszönöm ! Maximálisan igazad van. Részemről lezártam az ügyet ([link]) . De hogy ne szúrjon szemet senkinek az én hibám , ezért rövidre zártam a dolgot - értesítettem daa-raa kollégát és kértem hogy szankcionáljon engem az eset miatt.

dr600 - abszolút jól mondja ! :K

:R

[ Szerkesztve ]

478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

(#39006) Peet210

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

FS N560 PDA eladó.
tartozékok megvannak dokkoló, tok, kábelek, doboz.

A készülék külsőleg szép állapotban van, egy kijelzővédő fólia is van rajta. Az egyik hibája a wifi. Mikor bekapcsolom megtalálja a wifi hálózatokat villog az állapot jelző led, de nem tud csatlakozni ( ha nem írom be a jelszót akkor elkezd csatlakozni, de persze nem tud, ha megadom a jelszót akkor pedig kifagyott). Csak az itthoni wifivel próbáltam. Néha megesik, hogy magától "elalszik", a felső gomb megnyomásával "felébred". Egy ideje már nincs használatban.

Today's record, is tomorrow's motivation

(#39007) _seth_ válasza kymera (#39005) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Akkor lezarva... grat mindenkinek! Vedjuk azt aki odafigyeles nelkul irogat, adjunk neki igazat miutan irnak neki, hogy talan nem igy kellene... az hogy ki mit fog fel es hogyan reagal szerintem hagyjuk...

[ Szerkesztve ]

(#39008) Habsteve

Habsteve
(kvázi-tag)

Sürgősen keresek ide wincsi átalakítót 2.5"->3.5!

*Samsung Galaxy S3*Lap: ep31ds3l, Cpu: e5200, Vga: galaxy 9600GT, 2*1gb 1066 kingmax, fsp pnf 400w, elite 331, samu 320

(#39009) br.rak

br.rak
(tag)

Eladó

Canon Lide külön tápot nem igénylő USB-s lapolvadók
512MBos Infineon DDR RAM
low profile pc133-as 512Mb-os SD RAM CL3
DVB-C Set Top Boxok Digikábelhez (SD-s és HD-s, magyar nyelvű menü egyes típusoknál)
Skymaster DVB-T flat antenna MindigTV-hez
D-Link Wireless acces point-ok (ideális wifi jel kiterjesztéséhez)
ATX-es házak és tápok
Belső PCI-os analóg és analóg/DVB-T tunerek
ASUS V8170 GF4 MX440
5 in 1 multipanel (2x USB, 1 xFirewire, audio , mic, kártyaolvasók)

Br

[ Szerkesztve ]

(#39010) zolikaDB válasza kymera (#39005) üzenetére

zolikaDB
(őstag)
LOGOUT blog

A "T" moderátor magától miért nem tette? Ez őszintén érdekel.

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#39012) PindurAnna

PindurAnna
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Élő példa erre, hogy miért a nők tudnak szülni :D Én mindent ezzel magyarázok..
Hibázott, 4867-en szóltatok neki, elnézést kért..ti meg még mindig rágjátok a témát, mint kutya a csontot......
Mi lenne ha mi nők, ha állapotosak vagyunk, vagy szülünk ennyit rágódnánk, ennyiszer körbe magyaráznánk dolgokat???
Jajjjjj lapozzunk, mert kezdődik a következő fejezet :D :D

Anno amikor én is beregisztráltam elkövettem ezt a hibát én is..de mint a sas amikor vadászik, úgy ugrottak rám egyesek e hiba miatt :C
Jöttek a szabályzattal..hmmm..ugyan ki olvas el egy hosszú monoton szöveget?! Garantálom, hogy nem sokan..ez tuti!
De ha egyszer valaki szóvá teszi a másik hibáját, miért kell ezt máshogy megfogalmazva még jó pár embernek szóvá tenni??? Na mindegy csak hangosan gondolkodtam....,ert tudom úgysem kapok számomra megfelelő választ erre :)

Jöhet a következő téma: kinek mennyit tojt a kakasa ma? :DD :DD

Mosolyogva nézz mindenkire, mert így lehet, hogy az Ő arcára is mosolyt csalsz! Én nem vagyok lusta,csak pihenek egy kicsit mielőtt elfáradnék! ( ° ͜ʖ ͡°) Olyan vagyok, mint a nádszál, csak kötegelt kiadásban ( ° ͜ʖ ͡°)

(#39013) doktor úr

doktor úr
(fanatikus tag)

Tart még a Malompark emeletén a naptárvásár?

(#39014) arpeen2 válasza doktor úr (#39013) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Igen

(#39015) zolikaDB válasza PindurAnna (#39012) üzenetére

zolikaDB
(őstag)
LOGOUT blog

Régi mondás, h gyereket csinálni a hülye is tud, nade felnevelni, az az igazi mutatvány :D

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#39016) Boonen007 válasza zolikaDB (#39015) üzenetére

Boonen007
(senior tag)

A két fél lezárta akkor ne keljen már még egy oldalon keresztül olvasni a külön véleményeket. Szerintem. :R (Ez szól mindenkinek aki még mindig ezen lovagol.)

[ Szerkesztve ]

Hewlett Packard Pavilion G6 AMD Quad Core A6-3400 4 Gb 500 Gb ATI Radeon HD 6540G2 1GB+Windows 8 Pro x64 - Nokia Lumia 620 White

(#39017) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

RENAULT CLIO 1.2 Expression

[ Szerkesztve ]

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#39018) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Mikor lesz lehetséges a HD sentinel szerint vajon a képen látható merevlemez cseréje? [link] (törött kijelzős eee pc, vateráról de nem is ez a lényeges).

Peet210: hard resetet vagy szoftver újrarakás/frissítést próbáltál? Egy ilyen hiba sokat lehúz a pda-k mai amúgy sem magas árából, hiba nélkül szerencsésebb lenne eladni.

blasko92: praktiker, cora, tesco ezekben tuti van bár gondolom olcsóbban szeretnéd, akkor itt nézz körbe még: [link]

[ Szerkesztve ]

(#39019) dbius válasza _seth_ (#39018) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Próbáld megkérdezni a fejlesztőtől, van saját topicja a szoftvernek: [link]

(#39020) kymera válasza PindurAnna (#39012) üzenetére

kymera
(tag)

PindurAnna És ezért minden tiszteletem a nőké :K !
Szerintem kicsit mindenki ingerült mostanában. Ennek oka lehet a a "vásság" vagy a növekvő hold :D

zolikaDB - Gondolom a moderátoroknak van sokkal fontosabb dolguk mint ilyen "eget rengető" kihágással foglalkozni.

Továbbra is keresek Brazos ITX alaplapot

Ajánlatokat privibe kérek.

:R

478,754,775,939,AM2 - Lapok,procik,vinyók,tápok,vga-k -akciósan. - 70-2340239

(#39021) Peet210 válasza _seth_ (#39018) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

Hard reset megvolt de sajna ugyan azt produkálja. Szoftvert nem tudom, hogy lehet-e ezeken újratelepíteni, a frissítéssel nem próbálkoztam. Bár elég régi az operációs rendszer nem tudom milyen frissítést adhattak ki hozzá.

MÁS
Van még egy Logitech Formula Force GP kormány dobozzal (a gázpedál sajna nem jó de valaki lehet meg tudja csinálni).
Illetve egy Logitech MX 3200 egér bill. szett tökéletes állapotban dobbozal és minden tartozékkal.

Today's record, is tomorrow's motivation

(#39022) blasko92 válasza _seth_ (#39018) üzenetére

blasko92
(őstag)
LOGOUT blog

Köszönöm a segítséget!

Úgy néz ki, racing-bazar sokkal olcsóbb, mint a többi bolt :R

(#39023) _seth_ válasza dbius (#39019) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Megtörtént.

Peet210: Értem, ez esetben lehet valóban hibás, hard reset az ilyesmit többnyire azért megoldja. Ilyet találtam hirtelen: [link] Na de neten írnak már 6.5-ről is, ugyanakkor nem kizárt, hogy azzal sem lenne tökéletes de ehhez frissíteni kellene. Esetleg még itt érdemes rákérdezni csak, hogy ne kelljen messze menni: [link]

blasko92: ott mindent lehet olcsón találni, na jó vanna kivételek de azért érdemes körülnézni, esetleg a vaterán is, licites dolgokat néha pofátlanul olcsón visznek el érdeklődés hiányában.

[ Szerkesztve ]

(#39024) csapee

csapee
(tag)

Van itt aki be tud szerezni ssd-t jo aron. Siralmas hogy minden debreceni boltban csak rendelesre van:-( Elvaras a garancia, ill. 60-64 GB meret.

Csapee

(#39025) fenergie84 válasza csapee (#39024) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

szerintem a nepperek is csak rendelni tudják, nem igen van raktáron sehol...:U

★ BF3: fenergie84 ★

(#39026) Laraxior válasza csapee (#39024) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

30ba odaadom a 470es Samsungom ;] vagy az SSD árak nincsenek az egekben? :D

(#39027) JANIKAKA

JANIKAKA
(tag)

Készülj, jön a tavasz..!

MNC 33612 -es 125W -os 4ohmos, magassugárzó pár ELADÓ!! 2 pár van, az egyik teljesen bontatlan, a másik 1 üzemórát ment körülbelül..

ÁR: 3000/pár

A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

(#39029) MY2K válasza csapee (#39024) üzenetére

MY2K
(tag)

Senki se fog neked raktáron tartani olyasmit ami nem fogy eléggé és hozzá olyan áron, hogy az olcsóbb legyen mintha webshopból vásároltad volna.

Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign ::: szabopc.hu

(#39030) copass válasza csapee (#39024) üzenetére

copass
(őstag)

edigitalnál van raktáron 64gb ssd.

(#39031) csapee válasza MY2K (#39029) üzenetére

csapee
(tag)

Nem akartam olcsobban, ez a vicc benne. Fel van tuntetve hogy raktaron, csak az nem hogy Kinaban. A helyi kiskergar elony lenne, de ha rendelgetni kell akkor azt az 5-6et elkoltom masra.

Csapee

(#39032) daa-raa válasza _seth_ (#38994) üzenetére

daa-raa
(MODERÁTOR)

Azért ahogy reagáltál az első többes hsz-ra, az finoman szólva sem volt kulturált...

zolikaDB: Mert a ""T" moderátor" a héten éjszaka dolgozott, és bár látta az esetet nem látta akkora súlyúnak (mert nem is az*), hogy intézkedjen. Örült, hogy a szakmai részen az általa látogatott topicokat és érdeklődésére számot tartó híreket tudta követni.

* - Tegyünk különbséget aközött, hogy valaki rendszeresen gyártja a felesleges hsz-okat a figyelmeztetések, kitiltások ellenére is, illetve valaki nagy ritkán egyszer-kétszer tesz ilyet. Arról már nem is beszélve, hogy a dbius által említett önjelölt moderátorok nem képesek az észrevételeiket normális formában leírni, hanem egyből durván támadó hangnemben írnak.

[ Szerkesztve ]

Sianis megtömött egy pónit!

(#39033) Gazsi00 válasza csapee (#39031) üzenetére

Gazsi00
(őstag)

A debreceni Edigitalban van 64-es Kingston V100, ha nagyon sürgős.
De én inkább rendelnék a helyedben egy 64-es Samu 830-at a Mobilx-ben, az is itt van vagy 2 nap alatt. Azzal jobban jársz, mint a Kingstonnal, árbeli különbség pedig nem sok van a kettő között.

"Jó a súlya. A megbízhatóság jele. Ha nem működik, ütni is lehet vele." (Penge Borisz a pisztolyról)

(#39034) adam432

adam432
(tag)

Eladó:

- MSI 5770 Hawk - garis, dobozában - 22.000 Ft

- Sony Trinitron 72cm hagyományos TV - 10.000 Ft

A 2 együtt: 30.000Ft.
Várom az érdeklődő pü-ket!

„Si vis pacem, para bellum.”

(#39035) csaby27

csaby27
(újonc)

Sziasztok, eladó vagy cserélhető cuccaim:

Tipus: HP Compaq 6820s
Processzor: Intel(R) Pentium(R) Dual Core CPU T2300 1,5Ghz
Memória: 2048MB Ram Dual Chanel
Videó: ATI Mobility Radeon X1350 256MB
Monitor: 17" 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Winyó: 80 GB
Optika: Matshita DVD RW
Akkumlátor: 1,5-2 óra használattól függően
Szép állapotú, stabil működésű nagyméretű noti, eladó vagy cserélhető (érdekelhet: noti, PC vagy alkatrészek: Vid. Kari, SSD, Ház, félkonfig, MOBILTELEFON) csak személyes átvéttel Debrecenben. Várom az ajánlatokat pontos leirással és képekkel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eladóak a fent említett processzorok 1 hónap próbagaranciával:
lga478 intel pentium 1,8 giga 512kb L2 cache -2000forint
lga478 intel celeron 2 giga 512kb L2 cache -1500forint
lga478 intel pentium 2,8giga 512kb L2 cache -4000forint
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eladó 2 db. Hynix DDR2 512mb laptop ram
Új bontatlan i5-750 box proci eladó 2 év kisker garanciával, kipróbálva sem volt.
Eladó vagy Cserélhető Kingmax Hardcore PC4000 DDR500Mhz 2x512MB Dual Kit tuning memória
IBM T23 bontás, bármi érdekel belőle kérdezz nyugodtan, billentyűzet nincsen, alaplap bios hibás, minden más meg van. 2 db kijelző van, az egyik teljesen ép jól működik, a másik kijelző hibás de az elektronikája annak is jó. Eladó vagy cserélhető alkatrészek megegyezés szerint.
Eladó vagy cserélhető retró konfiguráció:
Alaplap: asus cuv4x
Proci: P3 celeron 566/128/66/1,5V
Táp: JNC 235W (magyar gyártású)
Winyó: Seagate 4,6GB
Memória: 2x128MB SD-RAM
Videókártya: inno 3d 64MB AGP (full HD monitort szépen viszi 1920x1080-on)
Egyebek: Yamaha CD író, hangkártya, lan kártya, no name házikó, XP sp3 frissen telepítve.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eladó vagy cserélhető a következő 478-as konfiguráció:
Alaplap: MSI MS-7048 (agp foglalat, 4 ddr-ram foglalat)
Processzor: Intel Pentium 4, 2800Mhz (21x133) nagyon komoly hőkivezetős hűtővel
Rendszermemória: Samsung kétoldalas 512MB PC2700 DDR ram (bővíthető)
Videókártya: nVIDIA GeForce MX/MX 400 64MB
Winyó: Maxtor 2B020H1 ATA Device (20GB, 5400 RPM)
Optikai meghajtók:
1: Pioneer dvd rw dvr-107d ata device
2: Sony dvd-rom ddu1612 ata device
Táp: FSP 350-60mdn 350w
TV tuner: Asus TV-FM 7135
Ezeken kívül beépített előlapi mindenféle kártyaolvasó. Scart, optikai, usb, lan, audio, video,stb kimenetek és mindez egy Medion házikóban, Windows XP Home matricával.
Jelenleg Windows 7 Ultimate próbaverzióval feltelepítve (elég jól megy vele, egy kis memóriabővítéssel még jobban pörögne).

Csere érdekelhet főleg Kp-ra, de jöhet mobiltelefon is, vagy számítógép alkatrészek is cserébe.

(#39036) zolikaDB

zolikaDB
(őstag)
LOGOUT blog

Boltosok, kereskedők!
Tud valaki szerezni MS-Tech MC-380-as házat?

MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!

(#39037) Louies

Louies
(tag)

Gondoltam feldobok egy érdekes témát. TrueCrypt programmal van valakinek tapasztalata?

''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

(#39038) copass válasza Louies (#39037) üzenetére

copass
(őstag)

igen,mi a kérdés?

[ Szerkesztve ]

(#39039) fenergie84

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Kellene egy kis segítség!
Van egy Canyon CNR-WCAM53 webcam és win7 64 bit-hez nem találok hozzá drivert...
Amiket találtam, azokkal meg nem megy, Xp alatt tökéletesen ment.
Van valami ötletetek, hogy lehetne működésre bírni?
A win7-nek nincs beépített driver-e az ilyenekhez?

(#39040) copass válasza fenergie84 (#39039) üzenetére

copass
(őstag)

gúgli
ez nem jó?

(#39041) fenergie84 válasza copass (#39040) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Típus szerint nem stimmel, de azért megpróbálom :K
Kösz :R

(#39042) mitulabattyi válasza Habsteve (#39008) üzenetére

mitulabattyi
(fanatikus tag)

Nekem van egy fölöslegben, írtam egy PM-et.

(#39043) _seth_ válasza daa-raa (#39032) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Valóban utolsó hsz:
1. "Te mit csinálsz ?
1. Írj privátot! Nem véletlenül találták ki.
2. Ha már ennyi írnivalód van írd egy hozzászólásba, úgyis megtalálja mindenki pláne, hogy amúgy sem a címzettek valamelyik hozzászólására válaszoltál."
2. "Ez rendben van, de írd az összeset 1 hozzászólásba, mert ez sem engedélyezett így. Nem nagy dolog, összeírod mindet vagy, van az a szép gomb: (Szerkesztés) az is működik.
Mindenre van korrekt megoldás "
Elnézést ha bárkiről is azt feltételeztem, hogy 2 hozzászólásból sem érti meg a lényeget, valóban hatalmas elvárás és erre már így kell reagálni:
"Nos - visszanézve mondjuk az elmúlt 1 évet a "kymera" név szerintem tizedannyi hozzászólásban szerepel mint a "_seth_" név...." igen, valóban ezzel volt gond.
És ahogy írtad valóban egyből durva hangnemben írtam... legalább Te mint moderátor írnád le korrektül.
"De nehéz felfogású vagy... nem az a baj, hogy írsz hanem, hogy nem tudod használni a fórumot. Privi rendszer negatívan változott, oké, de nagy meló lenne egybe összeszedni a gondolataidat? Vagy szerkeszteni? Nem hiszem."
Ez pedig valóban egy iszonyatosan sértő hozzászólás lett miután két előzőből sem értette meg.
"Az mondjuk korrekt lenne ha (betartva a fórum szabályait) napi 16-18 órán keresztül 301 másodpercenként beírnék a topicba, válaszolva minden pálinkás,autós,biciklis,Tesco-s stb kérdésre ... ? Vagy reklámoznám az újonnan vett gördeszkámat,rolleremet,biciklimet,autómat,motoromat és hogy milyen racsing kittet, spoilert,teknőt,lavórt fogok rászerelni mert attól tuti raj lesz ?"
Elnézést kérek, ha valakit az zavar, hogy mások beszélgetnek... Röviden minden téma zavarja de így van ez rendjén.
Mellesleg az, hogy ezt egy újonc teszi vagy más változtat rajta bármit is?
Jah, másnak erre nem reagálok ha már egyszer leírtam, a moderátor volt ez alól kivétel. (kicsit tömör így de kevesebb helyet foglal)

[ Szerkesztve ]

(#39044) Cybertrone válasza _seth_ (#39043) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Látom már csak azért is nyomatod a dolgokat... bolhából elefént, de te tudod, bár be lehetne már fejezni! :U

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#39045) lorcsi

lorcsi
(PH! addikt)

show must go on !

Eladó: chieftec dragon nagytorony, Balatoni nyaraló kiadó: http://violaudulohaz.webnode.hu/

(#39046) matykooo válasza lorcsi (#39045) üzenetére

matykooo
(tag)
LOGOUT blog

:D

[ Szerkesztve ]

''a walesi srác aki legenda lett''

(#39047) dr600 válasza _seth_ (#39043) üzenetére

dr600
(lelkes újonc)

baszki te nem unod még ezt a témát :W :W :W

ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!

(#39048) PindurAnna válasza zolikaDB (#39015) üzenetére

PindurAnna
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

(#39015) zolikaDB akkor kívánom, hogy mindenki úgy nevelje a gyermekét, mint én!!!! :)

(#39020) kymera én ezt nem a válságra fognám...hanem az emberi butaságra...

(#39045) lorcsi kérek szépen én is :) mikor jöttök?

Mosolyogva nézz mindenkire, mert így lehet, hogy az Ő arcára is mosolyt csalsz! Én nem vagyok lusta,csak pihenek egy kicsit mielőtt elfáradnék! ( ° ͜ʖ ͡°) Olyan vagyok, mint a nádszál, csak kötegelt kiadásban ( ° ͜ʖ ͡°)

(#39049) Boonen007

Boonen007
(senior tag)

Nem mondjátok, komolyan, hogy azért mert szólt, hogy egyszerre, vagy szerkeszt gombbal írja meg amit akar most ezért ő ilyen nagy buta és rosszindulatú. Nem volt bunkó az, hogy más ezt akarja belelátni az egy más kérdés. Engem más témában moderátor figyelmeztetett hasonló esetért. :W

Hewlett Packard Pavilion G6 AMD Quad Core A6-3400 4 Gb 500 Gb ATI Radeon HD 6540G2 1GB+Windows 8 Pro x64 - Nokia Lumia 620 White

(#39050) dr600

dr600
(lelkes újonc)

hát ezt nem hiszem el de komolyan meddig turáztatjátok még magatokat ezen ???

zárjátok már ezt le de komolyan :R :R

[ Szerkesztve ]

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.