Ok, és honnan vettél végül? 
"Még egy kávé és teret váltok!"
Ok, és honnan vettél végül? 
Az titok!

Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
mobilx.
Nexus 4

#37103: köszi... 

Szia!
Azt enem tudom meg van-e még,de Simonnfy utca elején ott van Tenno Foto.
Én tavaly ott készíttetetem .
Üdv JC
[ Szerkesztve ]
A harcnak akkor van vége, ha ÉN győztem.

az még műxik. 1 hónapja voltam! 
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
Eladó gamer laptop! [link]
Eladó a konfigurációm!
Proci ugy nez ki akadt!
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

Ez a Tescoban hol van? Mert itt lehet feladni csomagot a GLS futárszolgálatnak.
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2
(#37110) fenergie84 válasza kungzi (#37109) üzenetére
A kasszasor közepén, ahol van a vészkijárat na ez ott van baloldalt, a virágos meg a jobb oldalt, ha a kijárattal szemben állsz 
★ BF3: fenergie84 ★
Sziasztok!
Eladó sorba került pár hardverem:
Alaplap: MSI P45D3 Platinum Rev.1
Processzor: Intel Q6600 G0 (polírozott a jobb hűtés érdekében) JÉGEN
RAM: Corsair TW3X4G1333C9A G (Dobozos, garanciális, papírokkal [Aida64 szerint Corsair XMS3 CM3X2G1333C9] )
VGA: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB GDDR5 PCI-E
VGA vízhűtő blokk: EK FC 3870 Acetal (igaz nem erre a vga-ra való, de tökéletesen passzol rá, és jól lehűti)
A processzoron kívül minden dobozos, tartozékokkal, stb-vel.
Egyedül a ram ragis Ipon-hoz, de a többire természetesen én vállalok próbagarit.
Ajánlatokat privátban szívesen fogadok.
Csere leginkább ASrock Z68 alaplapra, lehetőleg procival, rammal ( értékegyeztetés után természetesen ráfizetnék )
Valamint van még:
3db 120 mm-es fém ventilátorrács
Ingyen elvihető törpehörcsögök.Van még három
(#37112) kungzi válasza fenergie84 (#37110) üzenetére

köszönöm szépen a segítséget. inkább a gls-el küldöm a telót, mint postával. jóval olcsóbb, mint a posta és van rajta értékbiztosítás
(#37113) fenergie84 válasza kungzi (#37112) üzenetére
nincs mit 
Én is azzal küldeném, biztos ami biztos...

A nagy hidegben nekiálltam lomtalanítani. Van itt minden, ami szem-szájnak ingere 
ELADÓ
Netezős konfig eladó (Intel Celeron 2GHz/512MB RAM/80GB HDD/MX440)
ASUS A7V8X alaplap AMD Athlon XP 2500+ processzorral és Spire hűtővel
Samsung 80GB 7200RPM 2MB 3,5-es IDE
Leadtek WinFast 7600GT TDH 256MB
Samsung 256MB-os 400MHz memória
Macron MPT-400P 400W
3,5-es belső IDE Mobil Rack
Samsung GT-E1170 Független, új
Két darab tűzhely
Fenyő ágykeret matraccal
Keresek:
PCI-E videókártyát
DVD írót (sata)
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.

Nem tudjátok véletlenül, hogy hogy hívják, vagy hol kapható ennél nagyobb fényerejű 60cm-es fénycső ugyanabba a foglalatba, mint ez?
Fenycso_T8_F18W_860_daylight_6400K
____________________________________________________________________________________ Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél." _..... aldebaran ....._
Eladó 6 db MaxData számitógép, 1 év garanciával, igény szerint számlával.
A gép paraméterei:
Alaplap: ASUS P5LD2
CPU: Intel Celeron 420 @ 1,6GHz / 512Kb
RAM: 1GB DDR2
HDD: Seagate 80GB SATA
ODD: DVD-ROM
Ház: MaxData
Táp: FSP 300W
Garancia: 1 év.
Ár: 17.500
http://www.katolikusradio.hu/

Eladóak:
Bőr szék jó állapotban
Asus P8H61-M Pro
Wharfedale Power Cube 10+ aktív mélyláda
Moddingolt Cooler Master Elite 341 micro ATX ház
"Jó a súlya. A megbízhatóság jele. Ha nem működik, ütni is lehet vele." (Penge Borisz a pisztolyról)

egész stabil a sávszél 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

ez most mi lenne?
mondjuk nekem is stabil

nem mindenki lehet debreceni panellakó ![;]](/dl/s/v1.gif)
most lőtték be 5 megáról, kicsit féltem hogy nem jut el idáig a max sávszél, de tévedtem
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
15 megás ADSL? Nem rossz, én csalódtam az ADSL-ben. Otthon az 5 megás net csak kettővel tudott jönni, mert város szélén laktam és messze voltam a nemtommitől...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
(#37123) fenergie84 válasza RootRulez (#37122) üzenetére
"és messze voltam a nemtommitől..."
Megmondom én, a bekötőúttól ![;]](/dl/s/v1.gif)
(#37124) RootRulez válasza fenergie84 (#37123) üzenetére
Nem, valami matávos akármitől, központ, elosztó, nem tom, nem értek hozzá. 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
jaja, az, trés

nem vagyok panellakó, kikérem magamnak 
családi házban lakok a Vargakertben 

Bibi.
Panyelban gyün a jel rendesen. 
[ Szerkesztve ]
Gravírozás és egyedi kristálygyöngy ékszer készítés. Ha érdekel írj privit. https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Gravir valamint https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Ekszer

Eladó egy újszerű 100%os állapotban lévő Sony Ericsson WT19 androidos mobiltelefon
Fóliás, 20hó garanciás, telenor függő
Márciusra ígértek hozzá gyári Android ICS-t
37.000Ft [link]
Illetve eladó egy HP laptophoz kapott USB-s TV tuner, antennaával, plussz hozzá hp távirányító, amivel minden kezelhető. [link]
Ha valaki notbeookon akarna tv-t nézni internet nélkül
6000ért már odaadom
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 2 LTE, Samsung Series 3 notebook (i3, 8GB RAM, 128GB SSD, 500GB 7200RPM)

Én 5 éve a FiberNet/Invitel kábelnettel vagyok, kivétel nélkül mindig a megadott érték jön, pontosan. Na jó, általában ilyen 95-99% szokott lenni.
Egyszer átváltottam a T-Home-hoz ADSL-re, 2 napig bírtam, utána azonnal mondtam fel, és vissza ide. 80-85% volt meg kb., meg arra is mindig csatlakozni, ledob, stb. stb...
Ez kerül így 4.500 Ft-ba, 30 Mbit/5Mbit nem panelban.

[ Szerkesztve ]

Ez milyen net ?
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

Elso ranezesre digi. Masodikra nem tudom 
Szerk: mire kikerestem megőszültem...
[ Szerkesztve ]
Gravírozás és egyedi kristálygyöngy ékszer készítés. Ha érdekel írj privit. https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Gravir valamint https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Ekszer

Sziasztok, eladó vagy cserélhető cuccaim:
Tipus: HP Compaq 6820s
Processzor: Intel(R) Pentium(R) Dual Core CPU T2300 1,5Ghz
Memória: 2048MB Ram Dual Chanel
Videó: ATI Mobility Radeon X1350 256MB
Monitor: 17" 1440 x 900 (32 bit) (60Hz)
Winyó: 80 GB
Optika: Matshita DVD RW
Akkumlátor: 1,5-2 óra használattól függően
Szép állapotú, stabil működésű nagyméretű noti, eladó vagy cserélhető (érdekelhet: noti, PC vagy alkatrészek: Vid. Kari, SSD, Ház, félkonfig, MOBILTELEFON) csak személyes átvéttel Debrecenben. Várom az ajánlatokat pontos leirással és képekkel.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eladóak a fent említett processzorok 1 hónap próbagaranciával:
lga478 intel pentium 1,8 giga 512kb L2 cache -2000forint
lga478 intel celeron 2 giga 512kb L2 cache -1500forint
lga478 intel pentium 2,8giga 512kb L2 cache -4000forint
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eladó 2 db. Hynix DDR2 512mb laptop ram
Új bontatlan i5-750 box proci eladó 2 év kisker garanciával, kipróbálva sem volt.
Eladó vagy Cserélhető Kingmax Hardcore PC4000 DDR500Mhz 2x512MB Dual Kit tuning memória
IBM T23 bontás, bármi érdekel belőle kérdezz nyugodtan, billentyűzet nincsen, alaplap bios hibás, minden más meg van. 2 db kijelző van, az egyik teljesen ép jól működik, a másik kijelző hibás de az elektronikája annak is jó. Eladó vagy cserélhető alkatrészek megegyezés szerint.
Eladó vagy cserélhető retró konfiguráció:
Alaplap: asus cuv4x
Proci: P3 celeron 566/128/66/1,5V
Táp: JNC 235W (magyar gyártású)
Winyó: Seagate 4,6GB
Memória: 2x128MB SD-RAM
Videókártya: inno 3d 64MB AGP (full HD monitort szépen viszi 1920x1080-on)
Egyebek: Yamaha CD író, hangkártya, lan kártya, no name házikó, XP sp3 frissen telepítve.
Bármilyen ajánlatot meghallgatok és ha kell akkor ráfizetek.

Köszönöm uram!
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

Keresek:
-Desktop HDD (3,5") -t, előzetes kipróbálással, 100/100-as, 7200rpm, 500gb+, korrekt áron.
-VGA: ATI 5850/5870 , 6850/6870 vagy nvidia gtx 460,470 videókártyát
Eladó:
- Sony Trinitron 72cm hagyományos TV - baráti áron 11e Ft
„Alea iacta est.”

Hó és varnyúhelyzet... 
Hallgatni Petőfi!

Ezért nézek mindig feléd...
Te kevésbé vagy ijesztő... ![;]](/dl/s/v1.gif)
"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."
Ugyan már kedves uram ez a legkevesebb. 

Nahát, mennyi Pacsirta 

Hát a hangjukat inkább hagyjuk...reggelente egy élmény...

Annyi károgást életemben nem hallottam mint most télen... 
"Ne vesztegesd az idődet arra, aki nem tart Téged érdemesnek arra, hogy Veled töltse..."
Egy ilyen érdekel valakit?Most jött itt van nálam,még nincs összerakva,nekem ez csak játékszer amikkel én dolgozok arra felesleges, valami ledsort a házban vagy hasonló dolgokat lehet vele villogtatni!
(természetesen trafó+hűtőborda kell hozzá!Ha igény igényli össze is rakom,és szerzek hozzá trafót is és bordát is!)
Jó trafóval azért már nem játékszer kb 1,5A-el már lehet munkálkodni!
Szerk: Természetesen Privát,vagy adatlapon telcsiben lehet érdeklődni!
[ Szerkesztve ]
OE-KVK
Sziasztok.
Érdeklődés szintjén kérdezem, hogy valaki megy Debrecen környékéről Mohácsra, Busójárásra? (17. (péntek) vagy szombaton)
___"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki."___ Nem kell visszaírni privát üzenetekre! Á dehogy.

Hali! Amazon.co.uk-ról rendelt már valaki? Tapasztalatokra lennék kíváncsi és a menetére.

Eladó!
P5KPL AM-SE alaplap
intel E5300proci gyári intel hütő.
2Gb DDR2 Kingmax 800Mhz
HP 7100 gépház
MSI 4350 512MB passzív
NEC DVD-RW
PS2 bill+egér
Gyakorlatilag ez egy teljes egész konfig HDD nélkül.
Eddig kaptam egy 34k-s ajánlatot, de azt postázni kellene azt pedig nem szeretném.
Ajánlatokat továbbra is privátban várom...
elsősorban egyben szeretném eladni.
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''
(#37147) mitulabattyi válasza GLOCK34 (#37145) üzenetére

Magyarországra csak az amazon.com-ról lehet rendelni.

Amazont nem nagyon ajánlották.. 

Sziasztok!
Tud valaki ajánlani egy jó fűtés szerelőt? Konvektort kellene megnézni/rendbe rakni.