de van majd nézd meg de csak az első ajtókon 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
További témák
Lapcsalád ajánló
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Adok-veszek témák
Hirdetés
(#37001) rambo4ésfél válasza dwelablack (#36997) üzenetére
- Privát
- 2012-02-05 14:03:28

rambo4ésfél
(senior tag)
Ajánlott levélként/csomagként.
Én minden hardvert így küldtem eddig, és semmi gond nem volt.
Kérheted úgy, hogy másnapra tutira megérkezzen, nyilvántartva, értékbiztosítottként (ezekért nagyon busás árat kell fizetni sajnos)
de az 
giigz nekem is mondanak már mindent de nemtudom 
Nem állok azon a szinten retorikailag, hogy egy nővel vitázzak.
ne menjetek aztán kész
megmondjátok, hogy kipukkant a villamos kereke a hideg miatt
[ Szerkesztve ]
''a walesi srác aki legenda lett''
Pont most vált a plexis stílusról, de azért köszönjük.
wwhy: 
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!
Sziasztok!
Eladó sorba került pár hardverem:
Alaplap: MSI P45D3 Platinum Rev.1
Processzor: Intel Q6600 G0 (polírozott a jobb hűtés érdekében) Jégen van
RAM: Corsair TW3X4G1333C9A G (Dobozos, garanciális, papírokkal [Aida64 szerint Corsair XMS3 CM3X2G1333C9] )
VGA: SAPPHIRE VAPOR-X HD 4870 1GB GDDR5 PCI-E
VGA Vízhűtő blokk: EK FC 3870 Acetal (igaz nem erre a vga-ra való, de tökéletesen passzol rá, és jól lehűti)
A processzoron kívül minden dobozos, tartozékokkal, stb-vel.
Egyedül a ram ragis Ipon-hoz, de a többire természetesen én vállalok próbagarit.
Ajánlatokat privátban szívesen fogadok.
Csere leginkább ASrock Z68 alaplapra, lehetőleg procival, rammal ( értékegyeztetés után természetesen ráfizetnék )
Valamint van még:
3db 120 mm-es fém ventilátorrács
Ingyen elvihető törpehörcsögök. Van még három picike

inkubator
(tag)
2 fehér hókotró a Böszörményi úton és nem kilincsel előre! 
Újabb józsai olimpikonok:
1. rész (elöl)
Ez egy kicsit már összeszokottabb csapat! 
Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)
Én is vártam reggel minden kanyart
Hátra felültem a "kokassba" 90° os fordulatnál néha néha húzott a gravitáció
![;]](/dl/s/v1.gif)
OE-KVK
Te kíváncsi voltál, hogy mit csinál a macskád, amíg nem vagy otthon, és levideóztad? 
Tetszik az a videó nagyon 
(#37010) szombatitomi válasza giigz (#36993) üzenetére
- Privát
- 2012-02-05 14:37:12
Ó, hát akkor mi nem tudunk. ![;]](/dl/s/v1.gif)
___"A gépnek nincsen múltja, sem hiedelmei. Csak alkatrészei vannak neki."___ Nem kell visszaírni privát üzenetekre! Á dehogy.

inkubator
(tag)
Igen felvettem, mert különös kopogásokat hallottam, és mint kiderült érezte az illatát a kidobott maradékoknak és kukázott amikor nem voltam a konyhában.
De hamar leszoktatta néhány jól elhelyezett edzőtermi tárcsa. Amikor látja hogy nem vagyunk otthon, akkor a pultra is felugrik, pedig tudja hogy nem szabad, de csak azért is. Bezzeg ha eszünk, ha valamit kirakok neki az asztal szélére, akkor udvariasan lepiszkálja a földre és ott eszi meg. 

Eleven82
(fanatikus tag)
Rendben, nincs mit. 
♪ "The Day That Never Comes..." ♫

RexpecT
(PH! addikt)
Eladó cuccok(fix árak):
DVD író: (sata,~20 lemez volt vele megírva)
NEC AD-5240S-0S >>>3k<<<
Tápegység(12cm-es cooler, dobozában, bontatlan tápkábellel, 6 pines VGA csati,Ipon garancia kb. 1,5 évig):
FSP SAGA II 400W >>>7k<<<
THOMSON 72cm-es CRT TV, szép állapotban, zsír új eredeti távirányítóval>>>15k<<<
Ház(karmcentes,doboza is megvan):
COOLER MASTER ELITE 335 >>>7k<<<
5.1 -es hangfalszett(karcmentes, április közepéig ipon garancia, dobozával együtt,kisebb hangfalat beszámolok esetleg):
Genius SW-HF 5.1 4000 >>>20k<<<
-------------------------------------------------Heisenberg-------------------------------------------------

simondr
(fanatikus tag)
hi all!
milyen egeret érdemes venni és hol? árlimit 5-6e

wwhy
(HARDVERAPRÓD)
legalább a felhasználási kört írd meg, mert én. pl. ilyet javaslok (mondjuk elég ocsmány) ![;]](/dl/s/v1.gif)
csak pohár kedvéért:

[ Szerkesztve ]
<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>
dá szíp 
óó, miért szerkesztetted? 
[ Szerkesztve ]
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Louies
(tag)
ZTE Blade javítással foglalkozik itt valaki?
''Okos ember leírja, ha érdekeset hall, a buta nem, mert azt hiszi, meg tudja jegyezni.''

inkubator
(tag)
5-6-ért szerintem fogj ki egy Logitech MX518-at (használtan), nekem nagyon bevált, annak ellenére hogy pórázas!
Nekem van egy tartalék cinim ha gondolod olcsón megszámítom.
Gravírozás és egyedi kristálygyöngy ékszer készítés. Ha érdekel írj privit. https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Gravir valamint https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Ekszer
- Privát
- 2012-02-05 17:05:56
Hideg idő – Rendkívüli tanítási szünet több hajdú-bihari településen
Mosolyogva nézz mindenkire, mert így lehet, hogy az Ő arcára is mosolyt csalsz! Én nem vagyok lusta,csak pihenek egy kicsit mielőtt elfáradnék! ( ° ͜ʖ ͡°) Olyan vagyok, mint a nádszál, csak kötegelt kiadásban ( ° ͜ʖ ͡°)
(#37023) rasky válasza PindurAnna (#37022) üzenetére
- Privát
- 2012-02-05 17:07:17
Hát igen, csak az egyetemen sza*nak le minket... 
Nexus 4 ||| Galaxy Tab 2 P5110 ELADÓ!
- Privát
- 2012-02-05 17:32:32

ServerWorks
(tag)
Fujitsu-Siemens Primergy Econel 100 S2 - bérelhető max. gigabites internet csatlakozással
Intel Xeon L3360 low-voltage CPU [link]
8GB DDR2 800MHz ECC RAM
2x 32GB Intel X25-E SSD: RAID-0
2x 300GB Seagate Cheetah 15k rpm SAS: RAID-1
Intel PRO/1000PT single-port gigabit LAN
QLogic 8Gbps FibreChannel HBA (FC/FCoE, iSCSI)
-> igény esetén + dual-port Intel vagy Broadcom gigabit LAN (SX/LC) vagy 10Gbps SFP+
-> backup / külső storage: USB 3.0, FireWire 800 vagy ext. SAS
szerver bérbeadás, szerver alkatrészek, hosting, vps -- keress bátran!

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
Debrecenben hol lehet jó árba venni méretre vágott faanyagot? (bútorlap, fenyőlap, stb)
Vagy pedig méretre vágott alumínium lemezt? 
Előre is köszi 

adam432
(tag)
Keresek:
-Desktop HDD (3,5") -t, előzetes kipróbálással, 100/100-as, 7200rpm, 500gb+, korrekt áron.
-VGA: ATI 5850/5870 , 6850/6870 vagy nvidia gtx 460,470 videókártyát
Eladó:
- Sony Trinitron 72cm hagyományos TV - 13e Ft
[ Szerkesztve ]
„Alea iacta est.”
Erdért, a baumax mellett.
Alu? Passz.
Szerk:
Ha még valaki nem tudná, gravírozást vállalok.
Valamint 29-32-es Xfact jégkori és egy 46-os acélbetétes eladó.
[ Szerkesztve ]
Gravírozás és egyedi kristálygyöngy ékszer készítés. Ha érdekel írj privit. https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Gravir valamint https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Ekszer
- Privát
- 2012-02-05 18:00:04
Lenne egy telefonos kérdésem 
Van egy T pulse minim és ma észre vettem, h semmilyen hangot nem hajlandó adni...
Tehát sem média lejátszókkal zenét, sem csengőhangot, sem semmit...
Újraindítottam már egy párszor, az összes beállítást megnéztem, de semmi.
Ha hívnak rajta tudok azt hallom, tehát telefonálni lehet vele, csak, hát hangot nem ad ki.
Megadta magát valami benne? Vagy az OP szart be? Tanácstalan vagyok... 
★ BF3: fenergie84 ★

mongo
(újonc)
Ismerős asztalos vállal mindenféle asztalos/ács munkát. Érdeklődni nálam vagy itt.
[ Szerkesztve ]
Ha kell neki munkaerő érdeklődni nálam vagy itt.
Köszike!
Na majd holnap ledumáljuk akkor 
Blabcsi köszi a segítséget! 

csaby27
(újonc)
Ha bútorlap kell akkor a lónyain a legolcsóbb, ha fenyőlap kell akkor Mikepércsen (persze ez drágább). Mit akarsz belőle csinálni?

mongo
(újonc)
Általában ketten dolgoznak, ha + munkaerő kell neki az általában én szoktam lenni, de azért köszi a felajánlást
Köszi! 
Gépházat
Már keményen tárgyalok az egyik kollégával 

csaby27
(újonc)
Szívesen, sok sikert hozzá 

laszlo168
(fanatikus tag)
Videót amit belinkelt valaki, most mutatták a tv-ben, azt ahogy tolják a buszt.

daa-raa
(MODERÁTOR)
Csuklóssal sokkal jobb sport ez.
inkubator: Pdf-et semmi sem tud rendesen tördelni, abban ugyanis meg vannak határozva az ilyen jellegű dolgok. Ahhoz, hogy pl oldalarányt változtass újra kell szerkeszteni az egészet, nem csak simán megjelenítés közben újratördelni. Arról nem is beszélve, hogy sok pdf kókány munka. Rengetegen csak simán bescannelik a könyveket, egyebeket, és simán a képekből csinálnak pdf-et. (Betiltanám az összes ilyen célra szolgáló célprogramot.) Miközben minden normális OCR program tud pdf-be menteni, magában az Acrobat Pro-ban is van OCR motor. Túl sok dilettáns foglalkozik ilyesmivel, volt aki meg akarta nekem magyarázni, hogy ezt csak így lehet megcsinálni. Persze valami pármegás "szerkesztőprogrammal" csinálta, és azt hitte attól Ő már profi.
kungzi: Az AKSD valóban felkészült. De jó előre közölték, hogy ha a város nem rendeli meg és fizeti ki a munkát, akkor egyetlen hóekéjük sem megy ki a garázsból. Az utóbbi 2-3 év munkáit sem fizették még ki nekik.
[ Szerkesztve ]
Sianis megtömött egy pónit!

_seth_
(PH! kedvence)
Mikorra várható a noti árak csökkenése? Csak mert a tavaly 144-ért boltból vásárolt notimhoz hasonló sincs 170 alatt 
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆
2%-kal emelkedett az áfa, sz.r az árfolyam, jelentősen drágultak a merevlemezek, és egyes alkatrészek is. Nem szerencsés most notit venni. 
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

_seth_
(PH! kedvence)
No, a legjobb ember írt ugyanis én is tőletek vettem és öcsém is tőletek fog 
Van valami halvány remény, hogy 2-3 hónap alatt mérséklődnének az árak? Nem kell brutál konfig de nem is irodai, az enyém egy acer 5552g azaz phenom n850 + hd 5650, egy ilyen kellene kb, ez volt 144e nyár végén kb, de most 166-ért is csak félig teljesül azaz jó a proci de gyenge a vga.
+ Ezek az X2-as Phenom procik eltűntek teljesen?

giigz
(PH! addikt)
Jah, lejjebb megy az ára 4.000 Ft-tal egy nagy akció keretén belül. Arra, hogy olcsóbb legyen, nem éri meg várni. 
Drasztikus árcsökkenés nem igazán várható. Valószínű, hogy az árfolyam nem fog tovább csökkenni, és hát az ÁFA sem fog lemenni. A vinyó árak talán az év végén normalizálódhatnak, már ha ezt a gyártók is így szeretnék majd. Jelenleg azért sincs olcsó gép, mert karácsony előtt igyekezett mindenki kiszórni ezeket, így van az, hogy 100 alatt sem kapni most olyan nagyon notit. Hogy újabb készletek mikor jöhetnek, amik jobb ár/érték aránnyal is rendelkeznek, jó kérdés. Talán ha az Intel noti fronton is kiadja az Ivy Bridge procikat, amelyek megjelennek a hazai piacon, talán akkor várható valamennyi árcsökkenés. De ez is nyár elejére ha elképzelhető.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

_seth_
(PH! kedvence)
Köszönöm a helyzetjelentést! Továbbítom is az illetékesnek 

Salex1
(fanatikus tag)
Keresnék androidos telót vagy más eszközt, lehet akksi és GSM hibás is, a lényeg, hogy a kijelző, wifi és oprendszer működjön rajta. 10k alatt!
10k-ért hibátlan voda845-öt tudok adni.
.::> mobiltelefonok szoftveres javítása - szerviz <::.
Tissot, Mido, Police, Swatch, Casio, Gant, Orient, Atlantic, Tag Heuer, és egyéb márkájú órák a boltinál kedvezőbb áron kaphatók!
Rendes garancia, forgalmazó által lepecsételt garancialevél jár minden órához, és akár már két nap alatt kézhez kapod!
Akár egy ilyened is lehet! (Tissot PRC200 - ~ 80.000Ft)

_seth_
(PH! kedvence)
Elég szomorú, hogy Debrecen itt tart
Böszörménybe hazaérve is van hó persze de, 1 traktor hóekével, 1 másik caterpillar rakodó lapáttal dolgozott valamint 3-as csoportokban közhasznú munkások lapátolták és seperték a havat. Itt is van hó az úton is persze sokfelé de messze nem az a helyzet mint debrecenben. Az AKSD részéről egyébként jogos a másik része a dolognak az, hogy havas út esetén is kell telejsítmény, kommunális és minden más helyi adót fizetni csak épp cserébe amikor várni lehetne az ellenszolgáltatást nincs semmi
Na de ebbe ne is menjünk bele.
(#37049) MY2K válasza fenergie84 (#37029) üzenetére
- Privát
- 2012-02-05 20:06:58

MY2K
(tag)
2 év gar van a készülékre. Az enyém nem rég volt szervizben a kijelző szivárványosodott be de cserélték.
Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign ::: szabopc.hu
(#37050) fenergie84 válasza MY2K (#37049) üzenetére
- Privát
- 2012-02-05 20:14:58
Kösz az infót, úgy néz ki, h a hangszóró szart be benne... 
★ BF3: fenergie84 ★