Meg akarom, de egyelőre nem tudom kihez vihetném.
Addig meg kéne helyette másik.

Meg akarom, de egyelőre nem tudom kihez vihetném.
Addig meg kéne helyette másik.

Tudom,megkerestem csak a 3.alkalom után is válaszok száma 0. 
Gondoltam helyben is megoldható a dolog. 
Turelemmel kell lenni, a szakiknak is van eletuk 
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

Egyértelmű,de így jobb is. Hiába írnák le mi a jó,max megvenni tudom de utánna megfőttem.
Olvastam előtte több száz hsz,de az csak még jobban összekavart.
Nade, így mennyivel barátibb, családiasabb!
MINDHALÁLIG DEBRECEN!!!
Ha ez a fo szempont akkor nem szoltam 
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

Nokia N95 8gb eladó. doboz, töltő, tv kábel, papírokkal 22k

Hajdú-Biharból keresek olyan emberkéket akik a haldorádó pontyhorgász napokra eljönnének velem. Így talán költség hatékonyabb lesz az utazás.
MSSQL developer, DBA //+36705086226 www.horgasztuning.hu - C&R 4eva

Eladó:
-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), 1e forinttól.
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-AMD Turion X2 TL58 1.9GHz 64bit S1 5e.
-Fujitsu Siemens WLAN modul, mini pci-e 1e.
-ATX tápegység (300W), keveset ment vele gép 1e.
-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 99e.
-Belkin BackPack Slim, nagyon megkímélten 5e.
-Microsoft LifeCam NX-3000 webkamera, sérült de teljesen használható felfogatóval 4e.
-Akvárium tartozékok, 9-27-54L üveg akvárium, T8 45-60 cm fénycsövek és világítás tartozékok, műnövények, külső légpumpák, szűrők, fűtő, vegyszerek, hőmérők, aktív szén, stb...
-3D carbon fólia, 50x50 cm fehér cserélhető ugyanekkora feketére vagy ezüstre vagy 1,5e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban!
Keresek:
-AMD Mobile: ML-MT-A64 procit Socket 754 foglalattal
-Sodimm DDR1 512-1024MB memóriát
Ezeket leginkább cserélném cuccaimra!
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆
Playstation2 játékok
-Gyári Ori: - gyári DVD + tok + leirás + boritó
PRINCE of Persia Series
- Warriors within
- The Two Thrones
Need For Speed -Most Wanted
-na kb ilyen:
TOK
DVD
Fight Night - Round 3
Medal Of Honor Series
-European Assault
-Rising Sun
-Frontline
[ Szerkesztve ]
PH+BIZHATÓSÁG TOP69 -helyén vagyok - innen kezdve sexelhetek a PH!-n is :-)))) Hiába mondják Csernobilnak mégis van következménye.- by Slepy- Degenerált Userekről vélemény! -- Az internetem van/nincs az örök bitmezőkön!

Voltár már ezen a rendezvényen valamikor is? Megéri elmenni? 
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.

Ez egy újabb példa arra, hogy a magyarba átveszünk egy szót, amit aztán teljesen más értelemben használunk... Aztán rohadt büszkék vagyunk a nyelvünkre, amelynek szavainak 25%-a sem magyar eredetű...
Sianis megtömött egy pónit!

Igen voltam már megéri elmenni. Sok érdekességgel lehet találkozni. Gondolom ott lesznek a Korum, PB products és az SBS bojli + sok sok Haldorádós előadás is lesz. Nagyon jó volt a tavalyi is.
MSSQL developer, DBA //+36705086226 www.horgasztuning.hu - C&R 4eva

Nyelvészeti vitába inkább nem mennék bele ...
A nyelvek alapszókincse általában 2-3%, a többi jövevényszó, még több idegen szó.
Illetve kérdezném - de nem teszem - mit tekintesz "magyar eredetűnek"?
1. uráli alapnyelv szókincsét
2. vándorlások korának szókincsét
3. ősmagyar kor szókincsét etc. etc. ?
De ez tényleg nyelvészet, nem feltétlenül ide való.
<< Műszeres monitorkalibrálás! >> << Segítek ebay-es vásárlásban! >>

Nokia 2760 Pannonos, enyhén zsebkopott érdekel valakit? Megvan minden papírja, hibátlanul működik, vállalok rá egy hét próbagarit. Az akku kb.1hetet bír ki. Irányár:5eFt.

Eladó!!!
AMD Athlon 64 3500+ processzor S939 - 2900ft
Igény esetén ilyen hűtővel - 500ft (külön is eladó!)
Tápegység - Deer - DR-B300ATX tápegység - 300W - 20PIN - P4 csatlakozó - 1000FT
Fujitsu Siemens D2030-A2 alaplap (AMD S939-es) (hibás, hol megy hol nem, a memória kezeléssel vannak gondjai) Van rajta lefogató is, Kondik nem púposak
- 500ft
2×256MB DDR1 asztali RAM, 333 Cl2.5 PC2700 - 900ft/db
Egyben az egész: 5500FT
Keresek: 8GB (2×4GB KIT) - DDR3 - Asztali memóriát
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

Eladó Logitech Attac 3 joystick, 1 napos, egyszer használt!

Lehet, hogy a közeljövőben lesz utam Db-be, ezért ide is beteszem hátha adódik egy jó ajánlat: Mobiltelefont keresek megvételre
It will not be easy!

Legyen 20k a 8 Gb-os

A segítségeteket kérném!
Van a panelekben a beépített konyhabútor, és abba keresnék fiókot.
Azt a régi kopogós műanyagot.
43cm széles.
A világban nem kapni. Ha vkinek van feleslegben, vagy átalakítás miatt nincs szüksége rá, kérem jelezze.
Köszönöm.
MINDENT RAKTÁRRÓL, tőlünk, neked ;) --- webshop.garmix.hu
(#35022) PindurAnna válasza dudikpal (#35021) üzenetére
Én a paraszt boltban vettem a Naplóval szemben...ott nézted?
Mosolyogva nézz mindenkire, mert így lehet, hogy az Ő arcára is mosolyt csalsz! Én nem vagyok lusta,csak pihenek egy kicsit mielőtt elfáradnék! ( ° ͜ʖ ͡°) Olyan vagyok, mint a nádszál, csak kötegelt kiadásban ( ° ͜ʖ ͡°)
Raidmax O2-t lehet valahol kapni helyben? Olyan kellene, ami ha nem is ventis, de a nyilas rajta van gyarilag. Amit talaltam az mind venti nelkuli volt, de sajna fedett oldallapos is
(Arban) hasonlo hazat is ajanlhattok, feltetel a 22-22.5cm-es venti oldalra.

"Jó a súlya. A megbízhatóság jele. Ha nem működik, ütni is lehet vele." (Penge Borisz a pisztolyról)
''a walesi srác aki legenda lett''

kétmagosítható sempron valakinek?
leggyorsabban emailben érsz el

Keresek:
-2db Swingert Elektromos Kapásjelzőhöz
-Nokia 5230-hoz Szilikon tokot
Eladó:
-Cormoran Rodeo pergetőorsó, pótdobbal 3k
-2db felszerelt teleszkópos fenekező bot 1,5/db
-DVI - D-SUB(Apa) adapter
-RTL PCI Hálókártya
-ForteMedia FM801 Hangkártya
-English Today 17-18-19 DVD
-Videotanfolyam - Weblap készítés (X)HTML
-3D studiomax 7 Biblia 2kötetes, DVD-vel
-Hangfalrács 30centis asszem
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
(#35028) dudikpal válasza PindurAnna (#35022) üzenetére

Mikor vetted? Mert nekem azt mondták h ezer éve nem árultak ilyet 
MINDENT RAKTÁRRÓL, tőlünk, neked ;) --- webshop.garmix.hu

AM2-es hűtőt keresek.
Nem jegelek olyannak, akivel még nem üzleteltem, mostanában elég sűrűn "elolvadt" a jég...
(#35030) pohár válasza PindurAnna (#35022) üzenetére
a bolt paraszt? miért szidod szegényeket? 
![;]](/dl/s/v1.gif)
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a
(#35031) PindurAnna válasza dudikpal (#35028) üzenetére
Tavaly vettem...
(#35030) pohár jó politikus leszel..forgatod a szavakat

Mosolyogva nézz mindenkire, mert így lehet, hogy az Ő arcára is mosolyt csalsz! Én nem vagyok lusta,csak pihenek egy kicsit mielőtt elfáradnék! ( ° ͜ʖ ͡°) Olyan vagyok, mint a nádszál, csak kötegelt kiadásban ( ° ͜ʖ ͡°)
(#35032) pohár válasza PindurAnna (#35031) üzenetére
isten ments hogy én olyan sorsra jussak, inkább megyek utcát seperni 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Hátha tud valaki válaszolni nekem:
Délután megállítottak a rendőrök, elkérték a papíromat, és mint kiderült, a forgalmim 3 hónapja lejárt. Elvették, és kaptam egy átvételi elismervényt, amivel majd a városházán majd kiállítanak nekem egy papírt, hogy vihetem műszaki vizsgára. Azt mondta a rendőr, hogy valószínűleg a Bartókra kell vinnem, mert szigorított vizsga lesz.
Az a gondom, hogy fólia van az első ablakokon.
Meg lehet oldani valahogy, hogy ne kelljen lekaparnom?
Mekkora büntetést fogok kapni?
Köszi ha bárki tud valami okosat mondani.
(#35034) arpeen2 válasza Chesterfield (#35033) üzenetére

A fóliák az első és középső oszlopok között egészen biztosan nem maradhatnak, úgy oda se vidd. Szerencséd van, ha ezért külön nem büntetett meg a rendőr.
(#35035) szasanyi válasza Chesterfield (#35033) üzenetére

Fóliázva kizárt, hogy megfeleljen a szigorított műszaki vizsgán. Még normál esetben sem... azt esetleg nem mondták, hogy nem közlekedhetsz tovább az autóval 1m-t sem? 
arpeen2: de, sztem megbüntette azért is csak nem biztos, hogy az nyilvánvaló volt a helyszíni intézkedéskor - bár nyilvánvaló kellett volna tenni, mint ahogy mindent elkövetett szabálysértést amiért fel lett jelentve. A végeredményként kiszabott bírság összege viszont tartalmazni fogja az összes, feljelentésben foglalt szabálysértést.
[ Szerkesztve ]
It will not be easy!

Androidos öreg rókák! Segítsetek!
Bruttó 50K körül milyen Androidos készüléket vegyek szerintetek? Nem baj, ha PÜ-ben jön a segítség, de akár ide is lehet. Fontos, hogy magyar legyen az OP. Defy vagy Defy+ volt első blikkre a választás, de számítok a szakértelmetekre. 
MiNaBi - www.minabi.hu

Újonnan gondoltad, vagy használt is érdekel?
(#35038) Laraxior válasza Chesterfield (#35033) üzenetére
Le fogják venni a fóliát mindenképpen, mert nem tudják azzal úgy fényképezni, hogy úgy látszódjon, mintha nem lenne rajta, ha nagyon sötét, akkor még napsütésben se... Ezért repült nekem is az első két ajtóról 
Pedig az én autómon a fólia volt a legkevesebb ami problémás 
[ Szerkesztve ]
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

Normál műszaki vizsga nem lenne gond.
A lakhelyig el lehet vinni a kocsit.
(#35040) arpeen2 válasza Chesterfield (#35039) üzenetére

Ha okosba megy a (normál) műszaki, akkor se hagyd fent, nem kizárt hogy most is ezért állítottak meg. Utaznak rá a rendőrök, teszem hozzá jogosan. Ha végiggondolod, minden illegál átalakítás egy autón, alapot képezhet arra, hogy egy balesetben, ha nem is te lennél a vétkes, mégis rád kenjék az egészet, pláne éjszaka. Én semmilyen fóliáért nem ülnék pár hónapot a sitten.
[ Szerkesztve ]

PC Shopping, Atilla tér.. Én ott vettem anno.
[ Szerkesztve ]
A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott.
(#35042) JANIKAKA válasza Chesterfield (#35039) üzenetére

Hivatalosan elől 70%ig lehet sötétíteni, ha ezt meghaladja kaparós, jelenleg nekem 77%os.. 

Am nem tudom milyen ótóról vanszó, de egy első ajtó üveg csere nem egy nagy ördöngőség, s nem is drága, s ha kész a vizsga, mehet vissza.. 
Gravír ügyben lehet szólni.
Gravírozás és egyedi kristálygyöngy ékszer készítés. Ha érdekel írj privit. https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Gravir valamint https://picasaweb.google.com/104985039217825921889/Ekszer

Oké, akkor most már csak az érdekel, hogy szétszedés nélkül le tudom szedni a fóliát? Fóliázóműhelyben rakattam fel, nem tudom hogy mennyire ér a gumiperem alá.
Le lehet vajon simán húzni?
Vagy, ki tud nekem ideiglenes ablakcseréhez ajánlani valakit?
[ Szerkesztve ]

A rendőr meg megállítja, az út szélén lekapartatja ott helyben, meg ad egy 30k-s csekket és még meg is érdemli, mert szóltak előre....ejj de coool.
(#35047) JANIKAKA válasza Chesterfield (#35045) üzenetére

Le tudod szedni, de jó kis játék..
(#35048) csapee válasza Chesterfield (#35039) üzenetére

Nah mondjuk ez rendorfuggo, ahol dolgozunk a telephelytulajdonost egy meterre se engedte a rendor Pesten. Milyen buli volt neki mig Pestre felert egy auto Boszibol. Pedig biztos szar lehetett az A4, mert mar megvan vagy 4-5 eves. Ellenben eleg sok IFA fut gondolom azok muszakilag jobbak:-)
Csapee
egyszer még csak-csak elmegy.... másodszor elkezd gondolkodni az ember, a harmadik 30asnál meg úgyis az van, hogy ottrohadjon meg az egész leveszem 
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

"Változnak a bírságok összegei is, így aki a fél éves ciklusban másodszor akad fent közúti ellenőrzésen, és mindkét alkalommal megállapítják a szabálysértés tényét - akár egy szabálytalan előzés miatt is -, azt 2012 tavaszától akár 70 000 forintos helyszíni bírsággal is sújthatják. "