2013. június 20., csütörtök

(#33851) giigz válasza Laraxior (#33845) üzenetére

giigz
(PH! addikt)

Heeey man! :D Egyszerű! Megkéred szépen, hogy takarítsa már ki magát, mert macerás a rendszámtábla levétele. :) 99 %, hogy megcsinálja! :)

Ha mégsem ilyen rendes, nem akar kimenni, akkor 10k-t átadsz neki egy borítékban, és megmondod neki, hogy "Hoppá, te is most mész cigizni?", vagy valami ilyesmit, hogy vegye. :)

Utolsó lehetőségkén te szenvedsz a táblával. :D

;]

[ Szerkesztve ]

(#33852) dew28 válasza Laraxior (#33850) üzenetére

dew28
(tag)

most epp pihizik, 60k km-t birt a vezermuszij benne... :W

#33770 A régi rendszernél is ha reggel nyomtam 1 UP-ot, délután már sokszázadik volt.
Így nem fog működni az oldal.

arra mondjuk nem gondoltal hogy masnak se lesz napi 2-nel tobb UPja?

[ Szerkesztve ]

(#33853) ati012 válasza giigz (#33851) üzenetére

ati012
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nehogymár 10k kelljen egy kis szivesség elvégzéséhez.

http://www.katolikusradio.hu/

(#33854) Laraxior válasza dew28 (#33852) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:Y motor egybe van? Nagy kart csinalt?

(#33855) szabi911 válasza Blabcsi (#33802) üzenetére

szabi911
(lelkes újonc)

utálom a vaterát ez az egyik a másik meg imádom a ph-t :)) :K
ja igen láttam én is a helyzetjelentést de attol még nem lesz jobb a helyzet de majd átolvasom de mig elolvasom 20 év :F majd belekukkantok :R

szeretnék piros pontot kapni 1 adott üzlet során mit kell ahhoz csinálnom áljak fejre vagy mi ???

(#33856) Cybertrone válasza giigz (#33851) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Vagy megmondja neki hogy ragasztott, nem tudja leszedni, és igen is jöjjün ki és tegye fel... ez nem szívesség ha nem munkakör... :U

rasky:
Semmi baja nem lesz az amolednek a kéktől... sőt még a fehértől sem... mire beégne már a 10. tulajnál lesz, a telefon, tehát nem napok alatt ég be... Ennyi erővel ne vegyen senki plazma TV-t mert az is beég egy idő múlva akármilyen gyártmány, és lehet panelt cserélni benne... :U Több év kell egy ilyen cucc beégéséhez, korán sem annyi mint amennyit egy tulajnál van! ;) Akinek beégett relative hamar annak gyárilag selejt volt a kijelzője... kb ennyi, nem kell befosni, meg rémhíreket terjeszteni :W

[ Szerkesztve ]

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#33857) Destructo

Destructo
(senior tag)
LOGOUT blog

Sziasztok,először elkapott a rémület az új vatera oldal láttán....Siralom :/ De szerencsére megvan MÉG,és remélhetőleg MARAD is a sok fórum közzül mindd.

Húh lefőttem :D

OE-KVK

(#33858) rasky válasza Cybertrone (#33856) üzenetére

rasky
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem 3 hónap alatt égett be az amoled, haveromnak 5..ennyit a több évről, és ez nem rémhír, hanem a valóság. Nemcsoda, hogy a Samsung nem cseréli/javítja garanciában a beégett plazma TV-ket. Ne legyünk már ennyire okosak.. :W

[ Szerkesztve ]

Nexus 4 ||| Galaxy Tab 2 P5110 ELADÓ!

(#33859) Cybertrone válasza rasky (#33858) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Egyik gyártó sem cseréli... Mellesleg annyira szar az amoled hogy még mindíg olyan telefon szerepel az aláírásodban amiban az van... Plusz az sgs-ben gyengébb volt ebből a szempontból a kijelző... sgs2-ben ezt már kompenzállták ;)

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#33860) rasky válasza Cybertrone (#33859) üzenetére

rasky
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

SGS2-be is beég, hidd el, ez is tapasztalat...teloban még cseréli a Samsung a kijelzőt..és ez is tapasztalat..soroljam még?

(#33861) Cybertrone válasza rasky (#33860) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Nem kell sorolni... ne vegyél amoledet kb ennyi. ;) Majd egy évig volt sgs-em majd most van egy sgs2-őm... egyikben sem égett be a kijelző! Szerintem azért mert nálad ezek megtörténtek nem kell álltalánosítani... Közeli barátomé az egyik debreceni gsm... hetente eladnak legalább 3 sgs-t mind1 milyet 1-et vagy 2-őt... nagyon keveset visznek vissza valami gondal :U Erről ennyit! :Y

[ Szerkesztve ]

(#33862) rasky válasza Cybertrone (#33861) üzenetére

rasky
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ja mert nem értenek hozzá az emberek. Nézd meg ide kapcsolódó fórumokat, mennyi panasz van benne...jó az amoled, mert szép, kristálytiszta képet ad, de nem időtálló..

Azért nyomjál te is egy tesztet *#0*# ;]

(#33863) werszomjas válasza dew28 (#33852) üzenetére

werszomjas
(őstag)

menet közben szállt el?

mit vert még szét a motorban?

részvétem mi is jártunk már így (komplett motor felújítás) :O

[ Szerkesztve ]

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#33864) Cybertrone válasza rasky (#33862) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Ez van... :K

(#33865) Sanyabá

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Vissza a régi PH. aprót!
:W

A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.

(#33866) Cybertrone válasza Sanyabá (#33865) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Nem fogják visszarakni, úgy hogy felnőtt emberek lévén a rinyával fel lehetne hagyni... Nagyon sok ember, szerzet már itt pénzt, ingyen, és reális lépés volt a fizetőssé tétel, ráadásul aki alkalmanként hírdet annak még mindíg ingyenes... A felülettel meg meg kell barátkozni vagy átmenni más hírdetős fórumos oldalra... :U

(#33867) csƵ válasza Cybertrone (#33866) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Nem hiszem, hogy a fizetős apróval van a baj, hanem ezzel a használhatatlan tákolmánnyal. Ahogy észrevettem az emberek 90%-ának nem jön be az új apró. Ilyen még én nem láttam a PH!-n, pedig ez a 2. regem. :D A lapcsaládok arculatváltásánál közel nem volt ekkora felháborodás és kavar.
Jobban tették volna, ha meghagyják a régi arculatot és belepakolják az extrákat, a fizetős résszel együtt.

(#33868) Cybertrone válasza csƵ (#33867) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Adott barki is penzt a ph-nak? Szerintem mindenki csak hasznalja, ergo nincs miert kikerdezni a velemenyeket mi miert tortenik esetleg hogy nez ki!

(#33869) csƵ válasza Cybertrone (#33868) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Nekem nem a kinézettel van bajom, mert azt mindig meg lehet szokni, attól még borzadály az egész. Máskülönben szerinted kik használják? Csak nem a felhasználók?

(#33870) mexicanraven

mexicanraven
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Az alábbi termékeim kerülnek eladásra:

ASRock 870 Extreme3: Dobozos, kellékeivel.

Phenom X2 555 Black Edition: BOX, sosem használt hűtő, oldható a két plusz mag, ami stabilan működik. Húzva nem volt.

Aerocool Aeroengine II Black: Jó állapotú, 2 lila neonnal és egy COOLSWIF2120P-vel adom.

Sapphire 4670 GDDR3 512MB: OEM, 1 év körüli, húzva nem volt.

Minden észrevételt/érdeklődést szeretettel várok.
Egyben, vagy nagyobb részletekben olcsóbb.

Lapról és prociról képek itt!

[ Szerkesztve ]

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#33871) Cybertrone válasza csƵ (#33869) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Mindenki ingyen hirdetett... hasznot huzott az oldalon! Ide sorolom azokat akik egy szer egyszer hirdetnek es azokat akik rendszeresen! Ezt mashol nem tudtad megtenni, es ezek ufan itt sem! Minden esszel rendelkezo radobbene erre egyszer! Tehat a rinyat fuggeszuk fel es nezzuk a jo oldalat!

(#33872) csƵ válasza Cybertrone (#33871) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Fogalmad sincs miről beszélek, ember!

Nem azzal van baj, hogy fizetős, hanem azzal, hogy NEM MŰKÖDIK, KIFORRATLAN, STRUKTURÁLATLAN, egyszóval használhatatlan. Érti?

(#33873) ati012

ati012
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Olcsó kis szerver eladó:

Tyan S2518 alaplap
2 X 1266 Mhz Tualatin Pentium (SL5QL)
2 X 512 MB SD ECC memória (30001618-00)
1 GB SD ECC memória (MT36LSDF12872G-133C1)
40 GB HDD IDE-133
DVD-ROM
5.1 hangkártya.
300W FSP
Álló ATX ház
Irányár: 15.000 Ft
Garancia: 1 hónap

(#33874) mexicanraven válasza csƵ (#33872) üzenetére

mexicanraven
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen, én még talán nyáron vagy azelőtt láttam már részleteket ebből a kinézetből, de semmi sem változott. Ezen dolgoztak 1 évig?
Most is itt egy rakat cucc, fel kéne tenni, de nem visz rá a lélek, hogy szerencsétlenkedjek vele...

szia <3, just szia <3. take it easy, bro!

(#33875) Cybertrone válasza csƵ (#33872) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Nincs meg kesz! erossen beta, ido kell neki... erti?

(#33876) csƵ válasza mexicanraven (#33874) üzenetére

csƵ
(senior tag)
LOGOUT blog

Én be sem tudok lépni. Gyakorlatilag 1 hete áll a HA.

(#33877) pockhome válasza csƵ (#33876) üzenetére

pockhome
(senior tag)
LOGOUT blog

én se tudok belépni..:(

BF3: Pockhome

(#33878) werszomjas

werszomjas
(őstag)

Aki nem tud belépni, ezt próbálta már?

Chrome-ban:
Beállítások - A motorháztető alatt - Fent Adatvédelem - Böngészési adatok törlése (Időszak: teljes)
A két alsót kivéve én töröltem mindent és azóta beenged gond nélkül!

FF-ban ugyan ez, töröljétek a sütiket tarolókat mindent.

[ Szerkesztve ]

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#33879) Csöves válasza werszomjas (#33878) üzenetére

Csöves
(senior tag)

Vagy ezt lefuttatja.

Aquila non captat muscas.

(#33880) Sanyabá válasza Cybertrone (#33866) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ki rinyál? Azt hiszem nem vagy tisztában a szó jelentésével fiatal barátom!
Ki beszélt itt arról hogy nem fizetnénk az esetleges hirdetés megjelenítéséért? Kevered szezont a fazonnal! :D
Itt elsősorban a átláthatóságról,használhatóságról,kinézetről van szó!
Ha figyelmesebben olvasnád a hozzászólásokat,ez jött volna le Neked is!
Azt meg nem állíthatod biztosan ,hogy nem fogják az arculatot vissza állítani. Ha jól emlékszem 2 vagy 3 éve a többségnek engedve vissza állították a kifogásolt,arculatot!

(#33881) pockhome

pockhome
(senior tag)
LOGOUT blog

és azt nem tudja valaki h felhasználóra tudok e keresni hirdetést? mint eddig h felhasználó neve szerinti szűrés.

BF3: Pockhome

(#33882) ati012 válasza dew28 (#33852) üzenetére

ati012
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nagyon szétverte a motort?

szerk.: nagy autóval vagy inkább trélerrel szokott valaki járkálni az országban össze-vissza?

[ Szerkesztve ]

(#33883) Abri

Abri
(fanatikus tag)

optikai kábelt keresnék amivel összeköthetem a TV -t a DVD lejátszóval.

(#33884) bodom87

bodom87
(kvázi-tag)

sd kártyát vennék. kitől/honnan érdemes?

http://www.fabion.hu - hidraulika

(#33885) Sanyabá válasza Abri (#33883) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem van egy új Hama audio 1.5m-es!

(#33886) Abri válasza Sanyabá (#33885) üzenetére

Abri
(fanatikus tag)

mennyiért?

(#33887) ng0ofy

ng0ofy
(senior tag)

(#33888) dbius válasza Sanyabá (#33865) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Teljesült a kívánságod: PH! blog: egyelőre újraindítjuk a régi Hardveraprót

Szerk: ng0ofy gyorsabban reagált :)

[ Szerkesztve ]

(#33889) pohár válasza ng0ofy (#33887) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

na hála istennek :DD

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#33890) _seth_ válasza ati012 (#33830) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Nézd meg, egy kellene :D Termékeim közül valami az akkuért? :)

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#33891) Sanyabá válasza dbius (#33888) üzenetére

Sanyabá
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Köszönöm a magam, és a többi fórumtag nevében,akik velem együtt vissza sírták a régi PH aprót! :R

(#33892) szabi911

szabi911
(lelkes újonc)

emberek visszatért a régi ph :)) :DD :K :C :C :C :C :R

szeretnék piros pontot kapni 1 adott üzlet során mit kell ahhoz csinálnom áljak fejre vagy mi ???

(#33893) giigz

giigz
(PH! addikt)

Óóóóóó... Csak maradna így!!

SRÁCOK! Nem fizetjük le az illetékeseket? Fejenként 1.000 Ft repüljön egy számlára, 1000 embernél már 1 millió készpénzért csak meggondolnák... ;] :D :D

(#33894) pohár válasza szabi911 (#33892) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

nem kéne kifestőzni :U

vótmá?
egyetlen értelmes amit csinált eddig a fityisz :U

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#33895) szabi911

szabi911
(lelkes újonc)

én mondtam h ha összefogunk akk visszajön a régi csak volt aki azt mondta h ááá esélytelen de h nem :DD :R

(#33896) Laraxior válasza rasky (#33858) üzenetére

Laraxior
(PH! félisten)
LOGOUT blog

megnyugtatlak az SGS2 topikjában többen is jelezték,ill. mutatták hogy beégés látható a készülék kijelzőjében. Cybertrone kollegának két napja van SGS2-je..nem hinném hogy átolvasott volna 40000 hsz-t az SGS2 topikban :)

(#33897) pohár válasza Laraxior (#33896) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

pedig azzal kellett volna kezdenie ;]

(#33898) br.rak

br.rak
(tag)

Ti amúgy tudjátok, hogy az új apró fejlesztését miért kellett kiadni külsős cégnek és miért került másik szerverre egyáltalán? (gondolom ez okozta a szinkronizációs bizbaszokat, ami miatt visszatették ideiglenesen a régi apró)

Br

(#33899) z0d1AK válasza br.rak (#33898) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Azért lett kiadva, mert nem volt rá kapacitás. Lásd.: Lezsó programoz nagyjából csak, talán néha unalmában Parci.

Nem tudom, hogy lett-e másik szerver. Kommunikációs hiba azért volt, mert az új apró már nem a RIOS motor alatt fut, de a két rendszer között meg akarták tartani az adatokat oda-vissza. Ez nem volt egyszerű, több helyen hibára futott, ezért találkoztál ilyen hibaüzenettel.

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#33900) br.rak válasza z0d1AK (#33899) üzenetére

br.rak
(tag)

Értem, köszi. Viszont felvetődik bennem, hogyha levesszük a Design változtatását és a postázom is opciót, amit nagyon üdvözlök, miért volt szükséges az új felület. A RIOS-szal is megoldható lett volna, hogy elkülönítsék az aprót a többi fórumtól az aprós privátokkal együtt, vagy az új rendszernek vannak olyan funkciói, ami szervesen kapcsolódik a fizetéshez is? (pl ott fut az egyenlegfeltöltés is, amiből majd később aprót lehet feladni nagy mennyiségeben,stb)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.