2013. június 19., szerda

(#27001) baleee89

baleee89
(fanatikus tag)

Eladó:
-ati agp 8500 LE 64mb p3 venti van rajta gyári beszart 1000ft
-ati agp 9250 passiv 1500ft

[ Szerkesztve ]

VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

(#27002) arpeen2 válasza bence78 (#26999) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Lehet hogy fura az ízlésem. Én már csak ilyen vagyok. Énekelni (és zenét szerezni) meg olyan emberek tudnak az én szememben a magyar előadók közül, mint pl Demjén Ferenc, Somló Tamás, D. Nagy Lajos vagy Cipő. Ezek a nyikhajok a tv-ben, a bokájukig fel nem érhetnek, főleg az alatt az egy év alatt amíg tolják őket a menedzserek, utána a nevükre sem emlékszik senki. Talán nem is véletlenül. Persze ízlések és pofonok. :R :R

(#27003) baleee89

baleee89
(fanatikus tag)

Lemaradt:
-p4 3ghz/1mb/800fsb plusz nagyon komoly full réz hűtő 3500ft

VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://hardverapro.hu/apro/keresek_hibas_rosz_alaplapokat/friss.html

(#27004) fenergie84 válasza arpeen2 (#27002) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

totálisan egyet értek...
ezek a "kis csillagok" meg az "X"-el fertőzöttek a tévében, majdhogynem tiszavirág életűek...
amíg a csatorna látja, hogy jön velük a nézettség addig tolja őket, amikor már meg nem tud hasznot húzni belőlük, akkor meg mennek a süllyesztőbe...
azzal is egyetértek amit korábban írtál, hogy a két kereskedelmi csatornán csak a full agymosás megy, olyan embereket mutogatnak esténként, akik annyira buták, iskolázatlanok, szociálisan degeneráltak, hogy az agyvérzés kerülget...
A legjobban az idegesít, hogy ezek a műsorok pont azt az műsor sávot foglalják el, amikor lenne időm tv-t nézni, de akkor sem tudok... :W

[ Szerkesztve ]

★ BF3: fenergie84 ★

(#27005) PindurAnna válasza arpeen2 (#27002) üzenetére

PindurAnna
(Közösségépítő)
LOGOUT blog

Hmm kedvet kaptam a hozzászólásodtól..s hallgatok egy kis Demjént :)

Mosolyogva nézz mindenkire, mert így lehet, hogy az Ő arcára is mosolyt csalsz! Én nem vagyok lusta,csak pihenek egy kicsit mielőtt elfáradnék! ( ° ͜ʖ ͡°) Olyan vagyok, mint a nádszál, csak kötegelt kiadásban ( ° ͜ʖ ͡°)

(#27006) menalcas válasza arpeen2 (#26924) üzenetére

menalcas
(őstag)

Látom sokan ugrottak a témára, így én is beszállok :C :
Ha csak ezekből lehet választani akkor:
- Intel ( a tapasztalat
- BMW (Inkább a sportosség mint a kényelem (egyébként meg HONDA :C )
- ALDI (mert Debrecenben csak ez van, de amúgy a LIDL ha lenne
- Barátok közt (bár nem nézek tv-t szappanoprát meg végképp nem, de inkább ezt mert még nagyon régen még én is néztem
- Android (testre szabhatóbb, ár/érték aránya pedig sokkalta job
- Tesco (non-stop
- X-Factor (mint mondtam nem nézek tv-t, de most láttam belőle egy részt és jókat lehetett röhögni rajta, meg lehett egy 1-2 tényleg tehetséges embert is hallani
- Nvidia vagy ATI ( az örök nagy kérdés kaptam már mind2-től hideget meleget, jelenleg NV-m van így rá szavazok

(#27007) arpeen2 válasza menalcas (#27006) üzenetére

arpeen2
(senior tag)

Viccből tettem fel a költői kérdéseket, nem gondoltam komolyan, hogy egy ember is komolyan veszi, hogy válaszol rá. Deháát... :R

(#27008) mttaas82

mttaas82
(újonc)

Ha valakit érdekel egy fél konfiguráció eladó![link]

Go-Button!

(#27009) Irmscher 353 válasza fenergie84 (#27004) üzenetére

Irmscher 353
(kvázi-tag)

Teljes mértékben egyet értek Veled.
De ha van több csatorna, amire ne adj Isten előfizettél, akkor sem jársz sokkal jobban...
A délutáni időben, olyan filmek, s sorozatok kerülnek terítékre, amiket én magam sem biztos, hogy megnéznék egyedül otthon, nemhogy egy gyerek, aki akkor esett haza az iskolából...
De ami az estéket illeti, a neverending teleregények, meg a valóságshowk töltik ki azt az időt, amikor egy normális dolgozó ember, leülne megnézni egy jó filmet, erre mit kap?
Az ölébe borítják a mocskot, ami olyan szinten szemét, hogy az egyszerűen leírhatatlan.
S a jó filmek vmikor este 10 ór akörül kezdőnek, a szokásos minden 5 operc után 10 percnyi reklámmal kitartanak éjfélig 1-ig...
Ki bír másnap aztán felkelni???
Mert én nem, az tuti, pedig 8ra járok dolgozni

Mert megtehetem... (A döner a kaják Chuck Norris-a, mindent ver...)

(#27010) _seth_

_seth_
(PH! kedvence)

Eladó:

-FujiFilm FinePix S6500fd bridge fényképezőgép + táska + elemek, töltő + szűrők + tisztító -szett + 2GB Olympus XD kártya + minden kábele és tartozéka, doboza, nagyon megkímélt állapotban eladó kihasználatlanság miatt 32e, igény esetén állványokkal

-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, töltő, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), -8600m gs 256mb mxm vga kártya(hibás), 1e forinttól.
-3 ventis piacos notebook hűtő 1e.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Új 2,5" IDE mobil rack 1e..

-Megkímélt, szinte új Belkin notebook válltáska, 6e.
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-512 MB DDR2 Hynix Notebook memória, 1e.
-1024 MB DDR2 Samsung Notebook memória 2e.
-ATX tápegység (300W) 1e.

-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 120e.
-Fujitsu Siemens notebook tápegység 3e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban!

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#27011) z0d1AK

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Corsair Nova 32 Gbájtos SSD eladó 2 év garival!
Eladni akarom, nem hirdetni, várom az ajánlatokat rá!

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#27012) Chesterfield válasza fenergie84 (#27004) üzenetére

Chesterfield
(fanatikus tag)

Itt is egy plusz pont.
KB 4 éve nincs TV a szobámban( Még egy tuner sem a gépemben).
Mire is kellene?
Ezek a műsorok sem a tehetségekről szólnak, hanem a pénzről.
Csak nem az enyémről.

: ))))))

[ Szerkesztve ]

(#27013) dudikpal válasza arpeen2 (#27007) üzenetére

dudikpal
(tag)

Én vettem a lapot, azért válaszoltam azt amit :K

Én is csak néztem mikor elkezdtek jönni a válaszok :DDD

MINDENT RAKTÁRRÓL, tőlünk, neked ;) --- webshop.garmix.hu

(#27014) menalcas válasza arpeen2 (#27007) üzenetére

menalcas
(őstag)

Szerintem teljesen komolyan senki nem vette, talán pont a komolytalansága miatt volt még is ennyi válasz :))

(#27015) fenergie84 válasza Irmscher 353 (#27009) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Na igen...
Tavaly legalább tudtam nézni 9-10-től azokat a sorozatokat, amiken úgy mond tudtam egy keveset szórakozni és kikapcsolódni, most ezek fél 10 és 11 kor kezdődnek, reggel meg jöjjek 7-7:30-ra melózni, na nem...inkább nem nézek semmit...
Van a tv előfizetési csomagban egy csomó csatorna, amin tiszta hülyeségek mennek.
Amit szoktam nézni, amikor van valami értelmes rajtuk az a Discovery, Travel and Living meg egy pár hasonló, ja és a TV6 Simsonék miatt...

Chesterfield: Te csinálod jól, mert legalább nem idegesíted magad azon, hogy ott a tv és nincs benne normális néznivaló...

(#27016) wiggen123

wiggen123
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Eladó Huawei ideos S7 slim 7" táblagép.

Új!
Bontatlan csomagolás!

Típus: 3G-s s7-201u
T-Mobilos, de ahogy hallottam ezek függetlenek. (nem 100%)
Garancia papirok: 1+1 év

Részletes bemutató itt olvasható: [link]
Irányár: 45e

Sometimes you win, sometimes you learn.

(#27017) bobace válasza arpeen2 (#27002) üzenetére

bobace
(őstag)
LOGOUT blog

Aláírom, hogy népbutítás az egész X-faktor, a többi műsor is, de azokat nem nézem, van TV-nk, de nincs benne adás :D Sokszor le tudnánk keverni egyet a szerkesztőnek/műsorvezetőnek/mentornak, annyira ipari, ahogy megvan írva az egész előre, mint egy film.. Ahogy visszavágták a válogatókat a továbbjutókhoz, ahogy kiemelnek pár embert, sokszor annyira hülyének nézik az embereket.. De ettől még szeretjük és nézzük, jól esik pár szőrfelállító-hidegrázós hangot hallani.

Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.

(#27018) RootRulez válasza fenergie84 (#27015) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

:W:W:W

Engem akkor vett elő az ideg, mikor megtudtam, hogy a @#&@#& valóvilág miatt bukom a Dr. Csontot meg a Mentalistát... Emiatt bojkottáltam itthon ezeket a műsorokat, az asszonynak is megtiltottam, hogy nézze (nem vlt nehéz lebeszélnem róla)

Tavaly még az asszony nézte hébe-hóba, (így hallottam és képben is voltam, ha akartam, ha nem), de idén ráb@sztak... Most épp a Spimpson családdal kulturálódunk esténként, meg a Dr. Who-val. Aztán majd utána ön más...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#27019) mttaas82

mttaas82
(újonc)

Nem tudom, hogy miért de a fibernet által ígért digisport okt 1 óta csak nincs a csatorna listában! Másnak sincs meg?

Csatorna kiosztás:[link] 16-os a Digisport!

Go-Button!

(#27020) fenergie84 válasza RootRulez (#27018) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

én is sorozatokat fogok most már tölteni, jobbat nem tudok..

(#27021) kungzi

kungzi
(PH! kedvence)

Samsung 470series 64GB 3év garival + kp cserélnék HD5850/6850/6870 videókártyára!!! Ajánlatok jöhetnek privátban!!!!

Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2

(#27022) RootRulez válasza kungzi (#27021) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Mi a gáz az SSD-vel? :F Majd megőrültél érte...

═══════════════════════════════════════════════════════     Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/     ═══════════════════════════════════════════════════════

(#27023) fenergie84 válasza RootRulez (#27022) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Lö magyarázat: [link]

(#27024) kungzi válasza RootRulez (#27022) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

bátyámtól kapni fogok egy másikat, raidra nincs szükségem és mivel most nincs videókarim ezért azt szeretnék venni.

(#27025) ProdyG válasza Chesterfield (#26991) üzenetére

ProdyG
(senior tag)

Akropolisz témával kapcsolatban elfelejtettem írni, hogy külön kérjetek bele extra öntetet és akkor raknak bele ingyen többet.
alapból kevés benne az öntet, ez az egyetlen baja, de ha külön kéritek, akkor jó lesz :)
van többféle öntet is...

A TV témához meg annyit, hogy van a szobámban egy 50 colos plazma, használom is gyakran, de TV adás sose megy benne :)

(#27026) fenergie84 válasza ProdyG (#27025) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

50"-os? :DDD
Mekkora az a szoba?
Nekem a 20 m2-esben is néha sok volt a 42"-os tv :DDD

(#27027) RootRulez válasza fenergie84 (#27023) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Hmm, látom odafigyelt rá, hogy a sztorik fedjék egymás... ;]

(#27028) embe

embe
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eladó számítógép alkatrészek bontva. Egyben olcsóbb.

[ Szerkesztve ]

Eladó cuccok (teló, autóhifi,alu felni ) http://href.hu/x/h7au

(#27029) kungzi válasza fenergie84 (#27026) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

ez már egy mozi terem :DDD

(#27030) pohár válasza fenergie84 (#27026) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

emlékeim szerint nem több 12nm-nél :N :D

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#27031) fenergie84 válasza pohár (#27030) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Az akkor ebben az esetben majd egy fal méretű lehet :DDD

(#27032) pohár válasza fenergie84 (#27031) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

hát kb :D
bár nem tudom azóta cserélt-e szobát, de ha nem, akkor emlékeim szerintem az enyémnél is kisebb, keskenyebb a szoba, szóval <12nm, olyan 10-re saccolom

%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

(#27033) fenergie84 válasza pohár (#27032) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

akkor valóban mozi feeling-je lehet :D

(#27034) werszomjas

werszomjas
(őstag)

Ha már TV

Jelenleg 4200ft-ot fizetünk havonta UPC Digital bronzért, úgy hogy alig nézzük.

Néznék valami olcsóbbat, egyik lehetőség a UPC-nél vissza váltok analog adásra, az 3250ft 31 csatonra, vagy nézegettem ezt a Mindig Tv-t.

Utóbbi mennyire jó? Képminőség? Kép állandóság?

Egyedül a F1-et nézem a TV-ben de régen antennás időszakban megőrültem amikor volt egy kis szél és elment az adás :(((

Valakinek tapasztalat MindigTv-vel? Az a baj a tv-nk nem tudja fogadni az adást, tehát dekóder is kéne, meg antenna a tetőre :F

Milyen egyéb olcsó tv nézési lehetőség van városunkban? :)

[ Szerkesztve ]

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#27035) Dan-szan válasza RootRulez (#27018) üzenetére

Dan-szan
(tag)

Remélem azért követed a Mentalistát a neten,nekem is kedvenc sorozatom :K .Ja és szerintem csak teszteld le a Dönert,ha másért nem is legalább biztos leszel benne,hogy jól döntöttél.

Winter is coming -Stark.

(#27036) pohár válasza Dan-szan (#27035) üzenetére

pohár
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

én átváltottam feliratra, tegnap néztem meg az új részt, ma éjszaka jön is a 4. évad 4. része, hétvégén lesz mit nézni :))

(#27037) RootRulez válasza Dan-szan (#27035) üzenetére

RootRulez
(PH! félisten)
LOGOUT blog

Eddig is nézhettem volna, de az nekem olyan kedd esti szánsz volt... A hétfőről nem is beszélve, hazaértem fociról, fürdés (vagy nem), sör kibont a kaja mellé és egy kis Bones...

A Döneressel, kapcs igaz, kinek a pap kinek a papné...

....

Az a gáz ezzel az előrenézéssel, ha később lesz a TV-ben, jó lenne nézni... :D

[ Szerkesztve ]

(#27038) ProdyG válasza fenergie84 (#27026) üzenetére

ProdyG
(senior tag)

kb 10 négyzetméteres a szobám, de a fullHD tartalmakat jobb közelről nézni :)

(#27039) Joltee

Joltee
(fanatikus tag)

Eladó Pioneer DVR-216D (v. 216L) írója nincs vkinek?

Chuck Norris nullával is tud osztani! És elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D

(#27040) Dan-szan válasza pohár (#27036) üzenetére

Dan-szan
(tag)

Én is úgy nézem,bár ez a felirat sokat csúszott,már elég türelmetlen voltam :U

Winter is coming -Stark.

(#27041) adorjant válasza werszomjas (#27034) üzenetére

adorjant
(senior tag)

Ha van antennád,bárhol stabilan használhatod.

(#27042) werszomjas válasza adorjant (#27041) üzenetére

werszomjas
(őstag)

Az a baj a lefedettségi térképen naracssárga vagyok és nem piros, szóval tető antenna kell :(

Erősen gondolkozok hogy váltok rá, csak ha meg szar lesz az adás megette a fene az antennát meg a dekódert :(

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#27043) kungzi válasza RootRulez (#27022) üzenetére

kungzi
(PH! kedvence)

ja meg amúgy most jut eszembe, hogy jön a 830-as Samsung SSD is. Mivel januárban Bulldozerre váltok ezért lehet inkább várok és akkor egy olyanra újítok be. De vga-t most akarok venni :D

(#27044) adorjant válasza werszomjas (#27042) üzenetére

adorjant
(senior tag)

Ha gondolod,adok kölcsön usb-s tunert,próbáld ki valamilyen antennával.

(#27045) aldebaran válasza werszomjas (#27034) üzenetére

aldebaran
(senior tag)

Nekem ilyenem van és egy beltéri antenna. Panelban lakom, szóval eléggé le van árnyékolva. Ha a lakás bizonyos részén átmegy valaki, akkor elmegy az adás, de egyébként annak épp elég, hogy az x-faktort :B :K megnézze a család, meg az asszony a barátok köztöt, mert mást nem nézünk.

____________________________________________________________________________________ Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél." _..... aldebaran ....._

(#27046) kiss.a

kiss.a
(újonc)

(#27047) xuldar

xuldar
(őstag)

Eladó Acer Iconia A500 Tablet PC

3 hónapos,karcmentes, kihasználatlanság miatt eladó! Táska+router!!
10,1" WXGA Multi-touch screen
Processzor Típus: nVidia Tegra Dual-Core 250 (1 GHz) Memória Méret:1 GB DDR2 Háttértár Méret: 16GB SSD Webcamera Felbontás:2 MP (elöl),5 MP(hátul)
Továbbá: Wifi, Bluetooth, HDMI, Kártyaolvasó, 2 cellás akkumulátor Operációs rendszer: Android 3.0 (Honeycomb). Szín: Ezüst.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#27048) GIJoe válasza aldebaran (#27045) üzenetére

GIJoe
(senior tag)

+1 Nekem is Alcor HD 1500 van egy antennával + hosszú kábellel megsegítve, szinte rezzenéstelen a jel, agyonárnyékolt panelban.

Felvesz lejátszik igen sokfélét (hangban az AC3at szeretni a legjobban)

(#27049) GIJoe válasza aldebaran (#27045) üzenetére

GIJoe
(senior tag)

Nekem max 77% a jel, nálad?

(#27050) aldebaran válasza GIJoe (#27049) üzenetére

aldebaran
(senior tag)

Nekem jó, ha 61% :F

____________________________________________________________________________________ Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél." _..... aldebaran ....._

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.