2013. május 18., szombat

(#25001) Cybertrone válasza Kryczek (#24997) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Jah... az elsőbbség adás kötelező is mindenkire érvényes, de tudod erre szokták azt mondani hogy akkor van elsőbbséged ha megadják! :K

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#25002) Kryczek válasza Cybertrone (#25001) üzenetére

Kryczek
(tag)

hát igen. Mindenki figyeljen a másikra, próbálja betartani a szabályokat, és ha ezt megtanultuk akkor talán jobb is lesz.
nem lehetetlen! Tessék megnézni! Így kell, Indiába simán megy:

India

:DDD :DDD :DDD

Na ők tudnak valamit.. :DDD :DDD :DDD

Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.

(#25003) GIJoe válasza Cybertrone (#25001) üzenetére

GIJoe
(senior tag)

egen, de aki vét a KRESZ ellen, az lemond az elsőbbség jogáról pl kerékpárral zebrán át :U

(#25004) fenergie84

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Eladó lesz (ha átvettem a Alpenföhn Matterhorn-t) egy Cooler Master Hyper 212 hűtő, gyári tartozékaival, dobozában + átalakító szett intel lga1366, lga1156 (és nagy valószínűséggel jó lga 1155-re is...)
Ezen felül van egy Arctic Cooling Freezer 7 hűtőm is ventilátor nélkül, ez is eladó :K

Ajánlatok PÜ-ben!

★ BF3: fenergie84 ★

(#25005) Cybertrone válasza GIJoe (#25003) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Ennyi erővel a fél emberiség lemont az elsőbbségről, mert ha valaki a kresz szerint megy a városba azt vagy ledudálják a felmenőit emlegetve, vagy tömegkarambol lesz :K

"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

(#25006) GIJoe válasza Cybertrone (#25005) üzenetére

GIJoe
(senior tag)

ez baromság hogy a fél emberiség (50%) bármikor a vizsgált időszakban nem tartja be sehol a KRESZt. Én pl mindig szarok rá ha dudálnak, drágább a céges autót sk költségen megjavíttatni, mint foglalkozni az ostoba dudálgató hülyékkel. Amúgy nem értem ezt az állandó fene nagy sietséget, nem nagy ez a falu, meg nem is lakik itt ennyi percre pontosan életmentőműtétet elvégző agysebész :U

(#25007) Cybertrone válasza GIJoe (#25006) üzenetére

Cybertrone
(PH! nagyúr)

Magyar mentalitás hogy ha 8-ra kell menni melozni még 7:50-kor otthol vakarózik az egyén! :K

(#25008) Kryczek válasza Cybertrone (#25007) üzenetére

Kryczek
(tag)

pont ezt akartam mondani... :C

[ Szerkesztve ]

Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.

(#25009) GIJoe válasza Cybertrone (#25007) üzenetére

GIJoe
(senior tag)

Ezt taglaltam a minap én is hogy olyan 7:15 körül haladok át a belvároson, és percekig nincs autó az utakon, de 7:40 után mintha másik faluban lennék annyi szekér kerül elő.

(#25011) Peet210 válasza Kryczek (#24983) üzenetére

Peet210
(őstag)
LOGOUT blog

"ja jó... akkor ha egyedül vagyok a kereszteződésben és nem jön senki akkor meg se álljak a pirosnál, vagy a stop táblánál a kocsival?"

Egy kis különbség van a kettő között.

Ha jól belátható az útszakasz, körülnéztem és tényleg nem jön semmi akkor igen átmegyek bringával, ha nem akkor megállok és szétnézek. De nem azzal mentem meg magamat vagy mást mert áttolom a gyalogátkelőn hanem azzal, hogy előtte alaposan körülnéztem (igen ha olyan a helyzet megállok és körülnézek és megvárom a megfelelő pillanatot).

Ha megállok a járdán mint a gyalogosok és velük egyszerre indulok úgy, hogy a bringán ülök és átgurulok az szerintem nem veszélyes.
Azért kell így átmenni mert így próbálják (a büntetéssel) rávenni a bicikliseket, hogy a gyalogátkelőnél sem szabad őrült módjára átmenni. És ezzel én is egyetértek.
De, ha hajnali kettőkor a kihalt városban megyek biciklivel és egy jól belátható részen akarok átmenni akkor nem látom indokoltnak, hogy megálljak, leszálljak, áttoljam és felszálljak.

Today's record, is tomorrow's motivation

(#25012) GIJoe válasza fenergie84 (#25004) üzenetére

GIJoe
(senior tag)

fenergie84: a fenti terméket magyaráztam neked, ezzel felszabadulna egy usb portod a notin...

[ Szerkesztve ]

(#25013) GIJoe válasza GIJoe (#25012) üzenetére

GIJoe
(senior tag)

biciklis kép:

(#25014) pockhome válasza GIJoe (#25013) üzenetére

pockhome
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

XDDDD :DDDDDDDD ezen szakadtam XD

Nem állok azon a szinten retorikailag, hogy egy nővel vitázzak.

(#25015) dbius válasza z0d1AK (#25010) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Logoutos tesztet nem tervezel a termékről, képpekel megtűzdelve - nem igazán lehet kivenni teljesen a dimenzióit -? Jó lenne, nagyon kíváncsi lennék rá. :K

Főleg, hogy pl. full sávszéllel futó torrent mellett nem-e szakadozik a vétel, vagy ftp-ről való le-feltöltés közben, mekkora a hatótáv, stb...

(#25016) z0d1AK válasza dbius (#25015) üzenetére

z0d1AK
(VIP)
LOGOUT blog

Ha nem is feltétlenül a Logouton, de tervezek róla egy bemutató.:)

| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

(#25017) _seth_ válasza _seth_ (#24863) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Eladó:

-FujiFilm FinePix S6500fd bridge fényképezőgép + táska + elemek, töltő + szűrők + tisztító -szett + 2GB Olympus XD kártya + minden kábele és tartozéka, doboza, nagyon megkímélt állapotban eladó kihasználatlanság miatt 35e, igény esetén állványokkal

-Fujitsu Amilo Pi1536 burkolati elemek, töltő, akku (hulla de felújítható), alaplap (hibás), -8600m gs 256mb mxm vga kártya(hibás), 1e forinttól.
-3 ventis piacos notebook hűtő 1e.
-15-16" notikhoz való állítható műanyag állvány 0,5e
-Új IDE mobil rack 1e.
-Sony Ericsson usb-s adatkábel és egy szinte új headset együtt 1e.

-Megkímélt, szinte új Belkin notebook válltáska, 7e.
-Mobile Sempron 3500+ 1.8 GHz 64bit S1 2e.
-512 MB DDR2 Hynix Notebook memória, 1e.
-1024 MB DDR2 Samsung Notebook memória 2e.
-nVidia 5700LE AGP 2,5e.
-ATX tápegység (300W) 1e.
-Celeron D 775 2,8 Ghz + ajádnék barkácsolt gyári hűtő 2e.
-Full teleszkópos kínai bringa használt állapotban 7e.

-Schwinn Csepel Avenue országúti kerékpár, gyári 25e.

-Gepida Bandon 930 országúti versenykerékpár full gyári 120e.
-Kerékpáros verseny ruházat és kerékpáros tartozékok is kérhetőek a bringákhoz! (Téli-nyári ruházat, nadrágok, felsők, kabátok, bukók, pumpák, szerszámok, kesztyűk, kar és lábszárak, kamásli, carbon cipő, stb....)
-Sony Ericsson headset és adatkábel egyben 1,5e.
-Logitech vezeték nélküli egér, valami alap, pendrive méretű vevővel, 2db AA elem megy bele, keveset használt 1,5e.
-ModeCom USB hangszóró, 0,5e.
-Fujitsu Siemens notebook tápegység 3e.
Sok a kacat, vigyétek! Érdeklődni privátban!

Ui.:

Kerékbilincs vs én, 1:0 oda...

Büntetés lényege: roncsolódott zöldterületen várakozás... magyarul, 30 éve nincs ott még csak fű sem de ez DMJV rendelet azaz csak Debrecenre vonatkozik, holnap megyek a rendőrségre.... 14,5e.

☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

(#25018) _seth_ válasza z0d1AK (#25010) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Ha ezt csatlakoztatom a notira akkor már wlan hálózatra nem tudok csatlakozni?

(#25019) dbius válasza z0d1AK (#25016) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

:R Várom(juk) a linket.

_seth_: miért ne tudnál? Szerinted ki venné meg (vagy mi értelme lenne), ha úgy lenne?

[ Szerkesztve ]

(#25020) fenergie84 válasza fenergie84 (#25004) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Az Arctic Cooling Freezer 7 az még a rev1-es, tehát csak intel 775-re jó!
A félreinformálásért elnézést kérek :R

(#25021) _seth_ válasza dbius (#25019) üzenetére

_seth_
(PH! kedvence)

Amilyen sok hülye terméket a piacra dobnak ki tudja mi mire is jó pontosan ma már :) A kérdezés meg ingyen van :)

(#25022) dbius válasza _seth_ (#25021) üzenetére

dbius
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Ez igaz :K, de azért a HP-ról nem feltételezném, hogy ennyire értelmetlen terméket fejlesszen.

(#25023) Borosz

Borosz
(senior tag)

Venni sem akar PC-Gurut valaki? 50%-al beszállok a vásárlásba a WOT kód fejében. ;)

AquaSoft-www.aquasoft.hu; Mpark-www.mpark.hu; MiNaBi - www.minabi.hu

(#25024) ati012

ati012
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Volt szó róla:
PH-s bolhapiac.
Ötletet támogatom.
Hely kellene hozzá.
ötlet?

http://www.katolikusradio.hu/

(#25025) szatocs

szatocs
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Eladó:

[link] :)

=== Szatocs ===

(#25027) lorcsi válasza GIJoe (#24988) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

wtf ?!
ha nincs más a kezedben akkor jön a személyeskedés ?
:U
ez így nem valami magas szintű vita a részedről

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#25028) lorcsi válasza _seth_ (#25017) üzenetére

lorcsi
(PH! addikt)

basszus :(
merre kaptak el a bilinccsel ?

Eladó: chieftec dragon nagytorony

(#25029) bob011

bob011
(tag)

Keresek dobozos stratégiai játékokat bármikorit, mielőbbi debreceni átvétellel. Írj privátot!

Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak(XT, 286, 386, Palm PDA stb.) - ha megválnál tőlük írj!

(#25030) Joltee válasza _seth_ (#25017) üzenetére

Joltee
(fanatikus tag)

Nem a P..-M..x előtt parkoltál a Hatvan utcán? Én ott jártam majdnem ugyanígy tavaly. Helyszínen kaptam csekket, 10e... :( :(( Roncsolódott zöldterület szintén. Meg velem együtt ugyanott ugyanakkor még 2 másik autós. A területen vagy x éve keményre járt föld meg por van... Nyilván 1-2 évtizede parkolnak ott folyamatosan autók, a közterületesek meg rájárnak a témára, innen is csókoltatom őket! :(((
Hozzáteszem: fűre nagyon ritkán parkolok le, gyakorlatilag nem is emlékszem utoljára mikor... De egy poros részre.... Könyörgöm! Ha annyira védeni akarják (na persze....) akkor kerítsék le vazze, a sok bírságból kitelne, nem?! :U

Chuck Norris nullával is tud osztani! És elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D

(#25031) werszomjas válasza Joltee (#25030) üzenetére

werszomjas
(őstag)

Ha annyira védeni akarják

ló*szt akarják védeni, pénzt akarnak beszedni, nekik ez így tökéletes

Meg van nekik a városban az a néhány fix hely ahová járnak büntetni, és általában van is páciens, szánalmas banda, még azt se lehet rájuk mondani hogy csak a munkájukat végzik, szívatják az embert és élvezik is :((

[ Szerkesztve ]

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#25032) inkubator

inkubator
(tag)

Pedig a Hondák bírják a pörgetést, megkérdőjelezném hogy a srác nem e tolta tiltáson túlra. Néha én is kipörgetem de meg se kottyan neki.

GIJoe: "A másik véleményemmel pedig nagyon népszerűtlen leszek, de leírom
Jó értem én ezt a Critical Masst, hogy civil kezdeményezés meg tömeg élmény, de akkora baromságnak tartom."
Tipikus autós hozzáállás, és kitűnik belőle hogy mégse érted a lényegét. Nem azért tekerünk mert tömegélmény, hanem hogy népszerűsítsük a kerékpározást. Városainkat nem ekkora motorizációra tervezték, ráadásul mostanába divatos, hogy anyu 1 kocsi, apu 1 kocsi, meg ha van lé gyerek is azzal megy suliba stb. Szóval hatalmas forgalom, sok kocsi, idegeskedés. Ráadásul nem csak a közlekedésen "segítünk" hanem az egészségért is teszünk valamit.
Más:
Egyébként mi az a marhaság, hogy zebránál le kell szállni, én speciál nem értem. Megyek biciklivel az ÚTTESTEN, nem fogok leszállni, hogy áttoljam rajta. Remélem jól értelmeztem, mert olyan értelmezése elvileg nincs, hogy valaki biciklizik a járdán és ha zebrához ér leszáll és áttolja, mert ugye a járdán nem lehet a KRESZ szerint kerékpározni, tehát ott tolja mindenki. Ha tolja a kerékpárt 2 lábbal a járdán sétálva, akkor meg attól lejjebb szállni meg már ásás, ami engedélyhez kötött és bonyolult is a közműveken keresztül. :)

Had ismételjem magam: én napi szinten kerékpározok az úttesten, a KRESZ-t betartva és sose volt még problémám az autósokkal, véleményem szerint teljesen korrektek.

Egyszer azért dudáltak rám kicsit mert lámpánál jobbra kanyarodhatott volna, de én elálltam az útját (piros volt a lámpa mindenki állt, minden szabályos volt), persze csak jelzés szinten dudált. Arrébb tekertem hogy elférjen és megoldva.

Ha minden hangsúlyozom MINDEN irányváltoztatást jelzünk, akkor nagyon türelmesek és megértőek az autósok. Ha kilógó autót is előzök, nem dobok ki parasztlengősen karjelzést, de enyhén teszek kézjelzést amit észre is vesznek.

[ Szerkesztve ]

Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)

(#25033) inkubator

inkubator
(tag)

Bocs lejárt a szerk. idő.

Holnap reggel 9:00-ig a bringásokat reggeli várja a turinformnál, ha jól olvastam a haon-on. :DD

[ Szerkesztve ]

(#25034) MY2K

MY2K
(tag)

A csonkolt zöldterület példájára: A csapóból nyílik a szappanos u. a kanyar előtt van vami imaház és előtte szintén van letaposott rész ott is büntetnek. Csak az út szélén állhatsz.
Vagy a klínika hátánál ahogy véget ér a betonparkoló. Utána is meg szoktak állni. Ide is rendszeresen kijárnak.

Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign ::: szabopc.hu

(#25035) adorjant válasza inkubator (#25032) üzenetére

adorjant
(senior tag)

Tiltáson túlra? Azt meg hogy lehet? :)

(#25036) Joltee válasza MY2K (#25034) üzenetére

Joltee
(fanatikus tag)

Ja az Auguszta-telepnél. Szánalmas: mégy mondjuk a rokonodhoz a kórházba, sose jártál még arra, tegyük fel jó messziről jössz; a kórházban fekvő ki tudja milyen állapotban van... Látogatás után irány a kocsi, mi fogad: kerékbilincs... Szánalmas. A lényeg: néha bent a kórház területén is elég nehéz parkolóhelyet nézni (plusz még fél óra után fizetős is), kint gyakorlatilag parkolóhely kevés van (egy Klinikán naponta megforduló autóhoz képest legalábbis mindenképpen!), de még a közelben sincsenek parkolók a körúton.
Azt nem tudom, a közter/rendőrség miért nem a kereszteződésekben beparkolókra hajt rá mondjuk. (Ja, hogy ez több munkát igényelne... Lesz@rom!) Pl.: Egyetemnél a Dóczy utcán a DEAC-pálya előtt. A sok teniszezni járó már azt sem tudja hova álljon: a patkára vagy a kereszteződés kellős közepébe... tisztelet a kivételnek persze!

Chuck Norris nullával is tud osztani! És elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D

(#25037) inkubator válasza adorjant (#25035) üzenetére

inkubator
(tag)

Mármint ha elkezd égni a tiltást jelző kis lámpa és és az illető csak nyomja, nyomja neki akkor még jó hogy kipurcan a gép, de úgy 3 másodpercig youtubos videók szerint belefér.

(#25038) fenergie84 válasza inkubator (#25037) üzenetére

fenergie84
(őstag)
LOGOUT blog

Ez a tiltás téma, nálam egy kicsit képzavaros...:D
A tiltás az én tudomásom szerint egy fordulatszám korlátozást jelent, ami azt szavatolja, hogy a motor ne pörögjön olyan fordulatszám tartományban ami károsítja azt...
Most, akkor, hogy van az, h e fölé tudod pörgetni? a lámpa oké, hogy van, jelzi, de attól még korlátoznia is kellene...

(#25039) Salex1 válasza Irmscher 353 (#24945) üzenetére

Salex1
(fanatikus tag)

Biztos hallottátok már, de azért beírom, hogy Debrecenben nem lesz idén Critical mass. A critikal útviszonyokra hivatkozva 2-es villamos helyén felbontott lyukak, ahol senki nem dolgozik, csak szétszedik a várost. Nem értem miért nem lehet azt, hogy pl. felbontják a Dózsát és megcsinálják, a sín kivételével, azaz úgy, hogy lehessen közlekedni rajta, majd továbbmennek és jön a nádor utca...

(#25040) Kickass válasza lorcsi (#24965) üzenetére

Kickass
(senior tag)
LOGOUT blog

en altalanossagokrol beszelek te pedig magadrol, illetve te hajtod a magadet en pedig leirom, hogy a KRESZ mindenkire kotelezo, nem ismerete pedig nem mentesit a felelosseg alol (mint a torvenyeknel), innentol tenyleg folosleges ahogy te irtad az iq fight, az meg hogy te 16 eve kozlekedsz???? gondolod barmire feljogosit? sot.....gondolod, hogy az teged automatikusan jo 'kozlekedove' tesz? lehet csalodott leszel...de mindket kerdesre a valasz nem....

'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D

(#25041) paat

paat
(lelkes újonc)

eladó konfig:
-Asus P5KPL s775 alaplap
-Intel Core 2 Duo 2,4GHZ 2M (E4600)s775 CPU
-Samsung Sata2 250GB
-2 x 1024MB DDR2 1066MHz Kingmax memória
-Nvidia Geforce 9500GT 512MB 128bit
-400W Codegen Táp
-Ház Codegen E6097 szürke
-Dvd-rw
ára: 36k

(#25042) Irmscher 353 válasza inkubator (#25032) üzenetére

Irmscher 353
(kvázi-tag)

Tiltáson túlra dolgot én sem értem, a tiltásnak nem pont az lenne a lényege, hogy az elektronika leszabályoz, s automatikusan visszadobja a fordulatszámot, ezzel elérve mindazt, hogy a motor ne menjen tönkre?

A critical mass-hoz:
Autózom, kerékpározok, és gyaloglok, napi szinten.
Sajnos mindhárom közlekedéssel kapcsolatban azt tapasztalom, h lenne hova fejlődnünk bőven...
A tavasszal voltam szintén felvonulni, nyugodt tempóban egymást segítve tekertünk, amikor láttam, hogy a szemben álló kocsisor mellett egy gyerek jön,s nyomkodja a kis dudáját tovább hergelve az autósokat, akik amugy is minimum fél órát álltak a lezárások miatt...
Nem szállt ki senki, s nem szóltak neki, hogy öreg, ne hergeld tovább az amugy is régóta várakozó autósokat, de nem lettem volna meglepődve, ha valaki kiszáll, s lényeleti a gyerekkel a dudáját.
A critical mass sajnos vonzza az ilyen embereket, akik csak azért is cukkolják az autósokat...
Ezeket a személyeket kellene szerintem kiszűrni, s a kerékpáros 'társadalomnak' szimplán kitagadnia magából.

Mert megtehetem... (A döner a kaják Chuck Norris-a, mindent ver...)

(#25043) sNORh

sNORh
(PH! addikt)

Acer Aspire One ZG5 KÉK, 1,5GB Ram, 16GB SSD

- 2db felszerelt teleszkópos horgászbot+orsó 1,5/db
- Esetleg még egy Cormoran Rodeo pergető(de feederre is kiváló) orsó+pótdob, feldamilozva 3k

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#25044) marci666

marci666
(újonc)

sziasztok
keresnék olyan embert itt a környéken aki már javított seagate barracuda 7200.11 firmware problémás vinyót.
köszi.

(#25045) br.rak

br.rak
(tag)

Sziasztok!

Eladó két darab Check Point UTM-1 EDGE X SBX-166LHGE-5 SofaWare Embedded
Eladás oka: új eszköz

Eladó Asus passzív 7300GT 3800Ft
SD ram 3 db 256mb pc 133 1400Ft

Br

[ Szerkesztve ]

(#25046) werszomjas

werszomjas
(őstag)

Eladó!

Western Digital - Caviar Green - 750GB - 3,5" - Garanciás - 8000ft

Apple iMac PowerPC G4 + Harman Kardon iSub

49.000ft

Meg még egy csomó apróság :)

Itt is

Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y

(#25047) sNORh válasza werszomjas (#25046) üzenetére

sNORh
(PH! addikt)

nem semmi cuccaid vannak, de az az olasz fa erősítő az brutál..

Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84

(#25048) csoda120

csoda120
(tag)

Olcsó telefonok eladók!

Nokia:
6300 kopottas,független,töltővel 6k
6610 enyhén kopott ,vodás,töltővel 3,5k
7250 kopottas,független,töltővel 4k
3120 sima,gyönyörű,vodás,töltővel 4k
5210 gyönyörű,független,no magyar 5k
6680 új gyári előlap,tmobilos, 8k
7210 új gyári elő/hátlap független 5k
1112 gyönyörű telenor,voda 3db 4k/db
6310 szép,letört bekapcsgomb, 8k
Philips 112cm-es monitor+sz.gép egyben 233Mhz Pentium 128MB EDO 2GB HDD CD-ROM Ideális otthonra,sörözőbe,étterembe,kajáldába. 40k-ért vihető!

Facebook: szerelem a négyzeten

(#25049) elfelejtette

elfelejtette
(PH! kedvence)

Lassan a nyakunkon az árverezés, ezért a felesleges cipelés elkerülésére eladó lehet:
Technics RS-BX 404 deck 5k
Pioneer S-CR32-QL center + háttér szett 10k
P3-as gép:
1GHz-es (7.5x133MHz) Intel Pentium IIIE
512MB 133MHz SDRAM
GeForce2 MX400 64MB
Maxtor 20GB ATA HDD
LG DVD-ROM
9k.
Az árak természetesen irányárak.

Illetve még mindig keresek 1.5TB-os vagy 2TB-os vinyót.

"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Vodafone 845 (Huawei U8120) Android 4.0.4

(#25050) antal27

antal27
(kvázi-tag)

Sziasztok.

Mennyiért és hol lehet USB-s Wifi-t venni?
Van valakinek valami jó ötlete?

Aki hisz a parajelenségekben az emelje fel a kezem.

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.