Lenne 2 elektromos cigim eladóba nekem nem nagyon jött be de ha valaki esetleg érdekel 1500 elviheti darabját 10-10 patronnal együtt.
érdeklődni püben
[ Szerkesztve ]

Lenne 2 elektromos cigim eladóba nekem nem nagyon jött be de ha valaki esetleg érdekel 1500 elviheti darabját 10-10 patronnal együtt.
érdeklődni püben
[ Szerkesztve ]

"Jó a súlya. A megbízhatóság jele. Ha nem működik, ütni is lehet vele." (Penge Borisz a pisztolyról)

Ha valaki vett PC GURU-t én nem kell neki belőle a World Of Tanks promo kód kérem, hogy szóljon!
MiNaBi - www.minabi.hu

Keresek olcsó USB-s wifi vevőt, akár B-t is, antenna nélkül is . Lehetőleg Zyxel legyen, de nem feltétel. Külső antennát lehessen rá tenni.
MMTowerben vettem..zsírúj 2300ft. 54Mbites... de antennás.
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

Én meg Mobilx-nél egy TP-linket, bár ne tettem volna... Melegedett, ha usb hosszabbítóra tettem vacakolt, külső antennával,ami egy PCI-oson volt elég gyenge jelszintet hozott. 5 nap után megadta magát, cseredarab szintén elég vacak volt, majd egy D-link-kel jártam hasonlóan. ekkor lett elegem. Lehet, hogy csak pechszéria, de egy régebbiben már jobban bízok
nekem is TPlink van. Nekem nincsen rá gondom. naponta újra kell indítanom a connectify nevű progit, de nem okoz nagy gondot. Ide vettem a lakásba hogy legyen telefonnak is net... ennyit megért. 
Battlefield 3: M1128 Tank Destroyer Legend

Lehet, hogy nekem volt rossz szériám... de ezek az új cuccok melegednek, míg pl egy régi Zyxel, ami nálam van alig.

iMac 20-as 180eFt
PS3 játékok:
- Burnout Paradise Ultimate Box 3eFt
- Deep Space (magyar feliratos) 3eFt
- Killzone 2 4eFt
- Ratchet: Tools of Destruction 5eFt
- Resistance 3 (Net Pass nincs felhasználva!) 11eFt
- Uncharted 1: 4eFt
- Uncharted 2: 5eFt
A játékok karcmentesek, egyik sem platinum kiadás!
További részletek privátban.
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.
Üdv!
Eladó 1 db. TECHWOOD '2008 20" TXT color tv. kb 4 éves, távkapcsolójával. Szürke kávás. tv. Nyíregyházán. Ára: 15eFt.
Képek róla
Eladó cuccok (HD7770GHzOC vga, venti, teló, wifi antenna ) http://href.hu/x/h7au
Esetleg valakinek eladó "jól árasított" lcd tv eladó? Valami kis méretre gondoltam, úgy "19-22". Privátba jöhet az ajánlat. Pontos típus ár, állapot megjelöléssel.
Eladó cuccok (HD7770GHzOC vga, venti, teló, wifi antenna ) http://href.hu/x/h7au

Mire jó a promo kód?
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

Igazad lehet a működést illetően, DE csak kocka példát tudok erre mondani Fura hogy épp neked
:
Ha mondjuk mérnök vagy komolyan dolgozni akarsz veszel egy új almás gépet, hiába drága meghálálja hogy nem fagy le, ha kell fél évig reccsenés nélkül dolgozik pl.a protools rajta.
Meg érted új vas (adott esetben Volvo) kevesebb esély hogy annyi gond legyen vele mint egy 30 éves Ikarusszal. No meg valószínűleg EURO talán IVes megfelelés? A nagy cégeknél is kellemetlen a be nem tervezett hirtelen kiadás, pl muszáj gyorsban venni egy buszt vagy párat mert nincs helyette működő képes. Persze gondolom egy flottányi buszvásárlás is van kedvezmény , tehát olcsóbban jön ki a darab ár. Az hogy szarul áll hát istenem, mutass egy sima fuvarozócéget akinek jól megy az üzemanyagár miatt. No meg gondolom van önkormányzati résztulajdon is mint az AKSD-ben, bár lehet rosszul tudom.
Egy szó mint 100 úgysem hagynák bedőlni...

A DKV 100%-ban önkormányzati tulajdon a Debreceni Vagyonkezelő Zrt-n keresztül.
MPark, a legolcsóbb parkolási mód ------------------------------ http://www.mpark.hu Aquasoft - Systems & Solutions ------------------------------------ http://www.aquasoft.hu

Én egy 54-es edimaxot vettem itt, rádugtam egy borosztól vett kb 15 centis antennát és szinte mindenhol találok wlant vele, nem melegszik, usb hosszabbítón is működik gond nélkül és még csak driver sem kell hozzá mert felismeri a win is 
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

Ritkán, de van ilyen is mint nálam. Kb két éve egyik melóhelyen lévő összes apple gépeknek a garancia lejárta után 3-5 hónappal elszállt a superdrive -ja, és 4 kivétellel a HDD-is megdöglöttek idővel , nagy volt az öröm.

Nekem PC-m van, a W7 2009.08.16. óta van rajta, egyszer sem telepítettem újra. Semmi baja nincs, fagyni eddig csak elbaltázott driver miatt sikerült neki. Szóval nekem nem kell Mac-kel példálózni, nem hat rám. Az is igényli a karbantartást, lásd a MA-sok esetét.
Egyébként pont ez a vicc. A Fehérváron a bαszbusz által összekókányolt buszokkal lényegesen több probléma van, mint az ezeréves Ikarusokkal. Ráadásul ~2x annyit is fogyasztanak. Az Euro IV-et pedig csak az AdBlue nevezetű adalékkal tudják teljesíteni, anélkül még az Euro II is éppen csak megvan (és szép fehér füstöt okádnak, mintha petróleummal üzemelnének). Egy rendesen karbantartott Rába D10 simán benne van az Euro II-ben, de akár az Euro III-ban is. Egyébként a szólók mindegyike volt már legalább kétszer típushiba miatti felülvizsgálaton (az egyik üzemanyagtartályrepedés volt...). Szóval annyira nem problémamentesek, sőt! Az sem véletlen, hogy mostanában megint látni egy rakat Ikarus-t, főleg a 30-ason és a 41-esen. Most jött el az időszakos felülvizsgálat ideje, és mivel a buszok mindegyike, főleg a csuklósok, rommá vannak használva (mert ugye a szükségesnél kevesebbet vettek, ezért bérelnek Szolnokról dodgemeket kiegészítésnek), kb egyszerre is kell őket szervizelni. És ugye a bérlés a Volántól megint csak nem tervezett költség, ami tovább növeli a veszteséget. A csuklósok egyébként messze megbízhatóbbak, a lengyelek ugyanis tudnak buszt gyártani, a magyarok már nem.
Egy év alatt ~5x-ére nőtt a veszteség, ezt kicsit erős lenne szimplán az üzemanyagárakra fogni. Többet számít, hogy az utaslétszám amióta átvette a DKV a helyi tömegközlekedést >30%-kal esett! Nem csoda, lévén a szolgáltatás színvonala sehol sincs a Volános időkhöz képest.
[ Szerkesztve ]
Sianis megtömött egy pónit!

Ebben benne lehet az is, hogy már csak kombinált bérlet van egy ideje , nincs külön busz vagy troli/villamos és elég sokan berágtak, hogy nincs 3E troli, sok ismerősöm, akik egyetemre járnak, csak emiatt vettek bérletet, most amíg tudnak biciklivel tekernek.
(#24771) werszomjas válasza br.rak (#24756) üzenetére

Hmm, érdekes tapasztalat ez egy TP-Link-el, milyen típus?
Én már 2 helyre vettem WR941ND -t, 2 helyre 741ND-t és mind a 4 tökéletesen megy, torrentnél se fagy, újra indítani sem kell őket, sztem egyik legjobb márka 
kopp-kopp
szerk:#24774# Ja hogy ez USB-s, akkor értem, azt gondoltam router 
[ Szerkesztve ]
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
Pénteken láttam kamionon egy alacsonypadlós elektromos fehér buszt. Nem tudom, hogy valami debreceni teszt járgány volt-e, amit szállítottak, de nem volna hátrányos néhány vonalon ilyen üzemeltetése is.
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

Lenne itt esetleg egy-két józsai ember aki tudna segíteni betonozásnál? Nem sok idő, csak gyorsan kell csinálni, mert nyeles telek, és kint tudják leönteni, szóval 50m-talicskázás minden forduló... 1-2 óra lenne az egész...
(#24774) br.rak válasza werszomjas (#24771) üzenetére

TL-WN722N, de routerrel vagy sima PCI-os adapterrel nem volt sose gondom
[ Szerkesztve ]
Jó pénzért bármit. 
Csak nézek, hogy vágod a témát 
z0d1AK Valószínűleg őt láttad [link]
[ Szerkesztve ]
Amit szeretnék véghez vinni: Érettségi(szept 1.), C,D jogsi, Buszvezetés :)
ment privát!
Nem állok azon a szinten retorikailag, hogy egy nővel vitázzak.

Józsi lévén szívesen segítenék, de a derekam nem bírja... 
MiNaBi - www.minabi.hu
Üdv, uraim!
Ezeket adnám el piripízért, az sem baj, ha egyben viszi valaki:
fehér kódegány ATX ház
fekete NEC DVD-író (nem adja ki a tálcát, IDE)
GeForce 7600GT (Captiva gyártmány, nem működik)
512MB DDR2 RAM 400MHz (Zeppelin gyártmány, élettartam gari, valszeg működik)
256MB DDR RAM 333MHz (Elixir gyártmány, valszeg működik)
fekete mobilrack
Nekem csak a helyet foglalja, ha valaki gyűjti a lomokat, vagy akár hasznát venné, viheti.

Digi kábelen a cool és a discovery science másnál is eltünt, vagy házon belül keressem a problémát 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
Igen, ő volt az, a Colum-bus 
(#24782) PindurAnna válasza mukibuci (#24780) üzenetére
Nekem meg van mind a kettő
Mosolyogva nézz mindenkire, mert így lehet, hogy az Ő arcára is mosolyt csalsz! Én nem vagyok lusta,csak pihenek egy kicsit mielőtt elfáradnék! ( ° ͜ʖ ͡°) Olyan vagyok, mint a nádszál, csak kötegelt kiadásban ( ° ͜ʖ ͡°)
(#24783) elfelejtette válasza daa-raa (#24769) üzenetére

Az új csodabuszok mikor a tesztüzemet nyomták, akkor a szólók 60L-t, a csuklósok 80L-t kajáltak, szóval ez több, mint 2x-es fogyasztás, az Ikarus 260/280 ennek a felét böven nem kapta be...
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Vodafone 845 (Huawei U8120) Android 4.0.4
(#24784) Cybertrone válasza elfelejtette (#24783) üzenetére

És milyen feelingje volt
Bőrülés... 6 hengeres motor... télen jéghideg, nyáron dögmeleg 
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...
(#24785) mukibuci válasza PindurAnna (#24782) üzenetére

Hmm, köszi az infót, itt csak hangyafoci van a helyükön 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.

Itt is megvan minden.
br.rak: Viszont így extraprofit van minden eladott bérleten, pláne, hogy most már nem is kell osztozkodni a Volánnal.
Egyébként az állandó menetrendváltoztatgatás is azt mutatja, hogy a DKV-nál senki sem tudja hogyan lehetne ezt a hálózatot rendesen üzemeltetni.
A Volán soha nem produkált ekkora veszteséget, pedig nekik egy eléggé vegyes járműállományuk volt, ami logisztikailag is egy rémálom, jelentősen nagyobb alkatrész raktárkészletet igényel, többféle eszközt...
Cybertrone: Ma mikor jöttem haza a trolin be volt izzítva a fűtés... (IK280T) Egyébként meg hiába van klíma a buszokon, ha általában nem használják a vezetőik.
[ Szerkesztve ]
(#24787) MY2K válasza PindurAnna (#24782) üzenetére

Ne kínlódjatok a digi-vel. Gyertek át a T-hez. Szupergyors optikán netezhettek és tévézhettek. Ja és olcsóbban
Keressetek pü-be!
Navigáció javítás, PC-Szerviz, Webdesign ::: szabopc.hu

Értem én, hogy így annak is meg kell venni a kombináltat, akinek a sima busz is elég volna. De az egyetemen tanulóknak tele a hócipője, főleg a villamos kiborító, talán novembertől többen vesznek bérletet márciusig.
Amúgy nem az volt az egyik érv, hogy elvegyék a Volántól a buszközlekedést, hogy nem kell kiegészítő támogatást adni a cégnek, nem lesz veszteséges?
[ Szerkesztve ]
(#24789) Cybertrone válasza daa-raa (#24786) üzenetére

Persze a klima az disznek van... De talan jobb is, ha nem gondozzak tobbet art mint hasznal... Marpedig nemhiszem hogy fertotlenitenek rendszeresen...
"Pisztolycsővel a szájában az ember magánhangzókban beszél" ~Harcosok klubja! Origin: Cybertrone, Steam:nLali85 * HTC One X white...

IPTV, megosztott sávszéllel? Inkább kihagyom. Az árakat elnézve meg... Nekem ~2x-esnek tűnnek a T-nél.
(#24791) elfelejtette válasza Cybertrone (#24789) üzenetére

A soföröknek amúgyis ki lett adva, hogy ne használják a klímát, mert így is qrva sokat fogyasztanak a buszok.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Vodafone 845 (Huawei U8120) Android 4.0.4
(#24792) mezis válasza Cybertrone (#24789) üzenetére

Én most jöttem rá, hogy miért kell az autó klímáját sűrűn fertőtleníteni : a légcsatornákon, meg mellette a kondenzvíz eljut egy csomó soha ki nem száradó helyre, ahol aztán vígan élhet a gomba, baci. Legalábbis az én autómban a padlószőnyeg alatt vígan tocsogott.
Én inkább kiszárítottam. (Annak idején a Dáciám volt ilyen, annak klímára sem volt szüksége ahhoz, hogy a bal első lábhoz csorogjon az eső...
)
mezis
(#24793) pohár válasza Cybertrone (#24789) üzenetére
én nyáron sokat jártam trolival, és mondhatni sose volt melegem 
komolyan mondom, néha fáztam, olyan hideg volt egy-egy trolin/buszon 
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Trolin fáztál? Azokon nincs is klíma.
[ Szerkesztve ]
trolin? azt hogy? hát haljak meg hogy egynémelyiken olyan hideg volt 
azon a sárga ablakún ha jól rémlik... na azon fáztam szabályosan
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

Daa-raa szerintem a régi orosz vasakra gondolt 
[ Szerkesztve ]

Kínlódni a digivel?
Nekem soha nem volt gondom, még anno a dmcc vel kezdtem...
40/20 Mbit/s stabil netem van forgalom korlát nélkül 3700 ért, ha épp egy 1T dobok fel vmelyik trakkere, akkor sem csipognak.... Ennél tudsz jobban?
(csak kérdés van e értelme) Ja mondjuk ugyez feléért érdekelne 

Egyiken sincs. Csak a vezetőnek van egy kis pitty-putty a Solaris-okon. Egyszerűen nincs hova rakni, a tető tele van rakva minden okossággal. Pl fékellenállásokkal, amik mondhatni termelik a hőt.

Sziasztok rég írtam valakinek akad eladó 16 Gb os micro sd memória kártyája?
Esetleg Cserébe akad egy 8 Gb os micro sd rá fizetés-el.
Nem írom alá míg nem látta az ügyvédem.
(#24800) elfelejtette válasza petiwr (#24799) üzenetére

Hy!
A 8GB-os karit nem adod csak úgy el? Lehet a kolléganömnek kellene, pont most kérdezte, nem tudok-e jó áron 8GB-os MicroSD-t...
Egyébként tényleg nem tud senki jó áron 2TB-os vinyót szerezni?
[ Szerkesztve ]