Letérdelt a PH! kicsit. 
Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak(XT, 286, 386, Palm PDA stb.) - ha megválnál tőlük írj!

Letérdelt a PH! kicsit. 
Régi kütyüid, hardvereid, szoftvereid vannak(XT, 286, 386, Palm PDA stb.) - ha megválnál tőlük írj!

Nem is kicsit és sajnos annyira nem is ritka.
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆
Legalább viszonylag hamar vissza jött.
Itt kezd vihar lenni...
http://www.katolikusradio.hu/

Akinek Galaxy S van azoktól kérdezem, hogy autós töltőből milyet érdemes venni, hogy navigálás közben is töltsön és ne csak szinten tartson?
Olyan jó volt, hogy a szomszédok is rágyújtottak utána. (ismeretlen)
Kellene egy kis segítség!
Volna egy alaplapom, amit napközben a Csokonai színháznál át kéne venni tőlem, délután 6-7 között pedig Szandisasnak odaadni a Mikepércsi út és a buszvégállomás között valahol!
| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |

IKEA-ban láttam ilyet, keményebb műanyagból. Kb 20-25cm széles négyzet volt, TV alá ajánlották...
Vagy ha barkács, akkor veszel egy csapágyat és két fémlapot. A csapágy belsejét az alsó laphoz hegeszted, a külső részét pedig a felsőhöz, persze egy kis hézaggal, hogy ne súrlódjon...
[ Szerkesztve ]

Már csak ma délig vagyok a városban, alkudjatok rá:
Költözés miatt sürgősen eladó egy WD TV Live média lejátszó.
1 éves, dobozában papírjaival, minden tartozékával és a vásárlást igazoló számlával.
Kezel gyakorlatilag minden audió/videó formátumot, hálózati kommunikáció, youtube stb stb.
Itt egy cikk róla: http://www.geeks.hu/tesztek/091102_western_digital_wd_tv_live_teszt
Ára legyen mondjuk 16k, keressetek priviben vagy telefonon 70/3102244
Üdv:
Mizs
"Jobb láb a gázon, bal láb a jobbon!"

Cooler Master Gladiator 600 ház eladó 17K
a ház karcmentes.
a ledes venti kicserélve egy 14cm Revoltecre
oldald Scythe Slipstream 14cm 800rpm
hátul Scythe Slipstream 12cm 800rpm
opcionálisan választható Scythe Kaze Q 3,5" ventivezérlővel +3000Ft

sempron 2800+ s754es proci ventivel, hűtővel eladó: 1900 huf

"Jó a súlya. A megbízhatóság jele. Ha nem működik, ütni is lehet vele." (Penge Borisz a pisztolyról)

ELADÓ!!!
ZTE Blade védőfólia
Emberfigurás USB hub
Pókerzseton 8GB-os pendrive
Feltekerhető LAN kábel
ADSL modem
Samsung GT-E1170 mobiltelefon
Használt CD tokok
Laposüveg
Gyerekszoba bútor
Fenyő ágykeret matraccal
Bakancs
[ Szerkesztve ]
There Are Only 10 Types of People in the World: Those Who Understand Binary, and Those Who Don't.
Csere:
■ Gigabyte GTX460 1GB OC (rev.1-es) kártyámat /dobozával, minden tartozékával, 25 hónap papíros iPON garanciával/ cserélném hasonló kondíciókkal rendelkező AMD Radeon 5850 / 6850 / 6870-re, érték egyeztetéssel. CSAK CSERE, tehát kp-ra nem eladó!
Érdeklődni lehet priviben!
...
háthogynekedsemmisejó... 
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
Penzeseket csak ajanlani szoktak, en is hozzajuk fogom vinni
'Ami nem öl meg az kissebbé tesz' - Super Mario :D:D
Sziasztok! Itt Debrecenben nincs vhol ZTE Blade-re való szilikon tok? Ilyenre gondolok. 
mrbig25 Meg amúgy is jobb egy Radeon. 
[ Szerkesztve ]
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════
hátezvan...
Jó ez a GTX460, de egy AMD-s géphez jobb lenne egy Radeon 
...

(#23270) fenergie84 válasza lorcsi (#23269) üzenetére
asszonymobil lesz, szerinted? ![;]](/dl/s/v1.gif)
★ BF3: fenergie84 ★
A nagyposta/hatvan utca korul van nem fizetos parkolo?
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!
(#23272) fenergie84 válasza sto1911 (#23271) üzenetére
nem nagyon 

Eladó dolgaim:
PS3 játékok
- Burnout Ultimate Edition 3.000 Ft
- Dead Space 3.000 Ft
Egyik játék sem platis kiadás, karc és ujjlenyomatmentesek.
Apple iPad 16 GB WiFi, doboz, minden tartozék, karcmentes, garanciálisan, Apple tokban 85.000 Ft
Apple iMac 20' 4 GB, 250 HDD, minden tartozék, karcmentes, dobozában eladó. 190.000 Ft
Mitac Mio P560-as PDA/GPS dobozában, tartozékaival, megkímélten iGo 8.3-al, 2 GB-os SD-vel eladó: 30.000 Ft
The following takes place between 06:00 A.M. and 10:00 P.M.

Jól dolgoznak és jó drágán. 
Aquila non captat muscas.
(#23275) werszomjas válasza sto1911 (#23271) üzenetére

Mit jelent az a körül? 
Ott van pl a fórum, ha több dolgot akarsz vagy hosszan elintézni, onnan ~5-10 perc séta a nagyposta, de legalább ingyenes 2 óráig.
Illetve a Pásti utcán lehet még megállni van egy kis ficak a közepe táján jobbra, de ilyenkor ott már majdhogynem biztos hogy nincs hely, 1 próbát megér.
Elado dolgaim, nem csak hardver: Hazimozi, HI-FI, Hangfalak, Laptop, Ajándékok, AutoHifi, stb nézd meg: http://href.hu/x/794y
(#23276) sto1911 válasza werszomjas (#23275) üzenetére
Körül = minel kozelebb 
Van meg ott a Bethlenen egy fizetos parkolo, mennyi annak a dija?
[ Szerkesztve ]
Az adatlapomon levő gép eladó lehet, vízhűtéssel + van egy pumpa nélküli vízhűtés is! Érd. privátban!

talán a mélygarázs a modem alatt ami olcsóbb
úgy emlékszem hogy a fentiek mindig drágábbak kicsit
Eladó: chieftec dragon nagytorony

a modemmel szemben van egy üres nagy platz fizetős, de nem drága, bár ez relatíve..
Az elobb arra gondoltam. Ha csak par forinttal kerul tobbe, mint a tobbi, es van hely, akkor beallok oda. Nem tervezem hosszura nyujtani az ottletemet...
Koszontem mindenkinek az oteleteket.
[ Szerkesztve ]
üdv!
laptopot keresnék ezen paraméterek alapján.
ha van valakinek, jelezze.
köszönöm!
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000

Van - Pláza 55perc ingyenes, Fórum 2 óra ingyenes... csak kis séta a posta..
PÜ
Samsung Galaxy SIII MIUI....MI MÁS?-------------- Samsung UE46ES7000
(#23283) elfelejtette válasza Salex1 (#23281) üzenetére

Ezeken a helyeken nem akkor ingyenes, ha vásárolsz, és viszed a parkolás végén a blokkot?
Akkor inkább sétáljon le a Hatvan utcán a PC-MAX boltig, ott előtte, valamint a Csap és Vendég utcák között a munkaruházati bolt előtt is van egy parkoló.
"Mint a leszakított haldokló virág, mint az ötmillió magyar, akit nem hall a nagyvilág" Ismerős Arcok - Nélküled ### Vodafone 845 (Huawei U8120) Android 4.0.4
(#23284) fenergie84 válasza elfelejtette (#23283) üzenetére
nem, simán felmész, vagy éppenséggel le, kapsz egy kártyát és távozáskor azt kell az automatával "érvényesíttetni", szóval nem kell vásárolni meg ilyesmi...
Ha nekem a belvárosban van dolgom, akkor megállok a Fórumban és ingyen parkolok 
[ Szerkesztve ]
(#23285) lorcsi válasza elfelejtette (#23283) üzenetére

forumban tuti nem kell vásárlási blokk

olyan autókölcsönzőt keresek Debrecenben, ahol áfával 6-7.000ftból kijön egy golf/astra méretű kocsi
(#23287) trl_master válasza izomhod (#23286) üzenetére

MÁR-VA Kft a mikepércsi úton
Van Skoda Fabia, Swift2 az tuti, ezen kívül is vannak még kocsik.
"Ha belekezdtél hát folytasd tovább..."
(#23288) pohár válasza fenergie84 (#23284) üzenetére
fú az a Fórumos parkoló... halálfélelmem van felfele menet 
ilyen elcseszett egy parkolót...
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

nekem ott az előttem tötymörgőkből áradó kuplungszagtól van halálfélelmem
Lefullad, akkor ott marad örökre, rosszabb esetben már gurul is kontrollálatlanul visszafelé 
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
(#23290) fenergie84 válasza pohár (#23288) üzenetére
lehet, nekem is volt, mikor a nagy karácsonyi bevásárláskor, havazós időben egy "vasárnapi vezető" a közepén, tiszta havas felhajtón ott ragadt...mögötte 2ővel mentem felfelé, lendületből, az volt a szerencsém, hogy mellette el tudtunk menni, de az utánam jövő már ott ragad...a többi kocsi meg nyilván sorba egészen a bejáratig...na az kerül ki onnan, azt nem tudom
de szidták mint a bokrot 
mukibuci: ettől tartok én is mindig, oda nem szabad felmenni, csak lendületesen...
[ Szerkesztve ]

Ja akkor a halalfelelem szagat erzem ott mindig. Pedig en kuplungszagra gyanakodtam
Csapee
(#23292) mukibuci válasza fenergie84 (#23290) üzenetére

Hát nem tudom, én simán teszem ott kettőből háromba felfelé menet
Ha látom, hogy valaki nagyon szenved, akkor pedig megállok lent, akkor tuti nem esik rám 
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
keveredik a kuplunggal, de nekem kifinomult a szaglásom, azért érzem ezt is

mi is inkább a plázában parkolunk mint abban a darálóban, ki tudja mikor gurul vissza valaki...
%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel || eladó: http://href.hu/x/cl0a

vagy inkábba gatyádból érződik a szag ?
![;]](/dl/s/v1.gif)
(#23295) fenergie84 válasza mukibuci (#23292) üzenetére
kocsi válogatja, h hanyasba bír felmenni 
Én is inkább várok, de leginkább a másik sávban megyek fel...

ránk már gurultak a fórumban, nem kell mondanom, hogy egy bombázó szőke nő volt...
máshoz nagyon ért, de a vezetéshez nem 
Samsung Galaxy S2 - NeatRom Lite 4.7 XWLSS Jelly Bean 4.1.2
Koszi!
Kozben mar megjartam, a Modemmel szembeni placcon alltam meg, fel ora 110. A Forumot/Plazat azert hanyagoltam, mert most feje tetejen all a kozlekedes.